پشم شيشه ايران ( كپشير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

سینا جان تمام شدم یه چیزی حدود 170 در اومده....امروز تو حدود 35% سود بودم....کسعدی هم امروز تو 52% سود بودم....به نظرم خوب بود سبک کنم....ضمنا ما زمانی سهم را خریدیم که اینقدر همه جا نپیچیده بود...اون روزا که زیر 160 و بعد عم 192 میخریدیم کارگزار میگفت این دیگه چه سهمیه طرف داره میندازه بهتون...صبا داره خالی میکنه....الآن میگم بفروش میگه ما امروز خریداریم میگن تا 500 میره...خودت که میدونی حال و حوصله این صحبتا رو ندارم...ضمنا هرکی ندونه دیگه ما ها که رو معاملات زوم شدیم میدونیم...این سهم خریدار گردن کلفت تر از ماها داره و هیچ حقیقی چه اونی که 5000 تا داره چه ما که حدود 300 تا داشتیم چه اونی که 600.000 تا داره فعلا تو این بازی کاره ای نیست....اما اینم بگم که واقعا به رشدش انیدوارم چون بازیش قشنگه....

ضمنا دنیا دنیا سود یک طرف و اعلام واقعی و به موقع خرید و فروش ها یک طرف....

نظر

• تصمیم کبری
      Banned
      • Jun 2025
      • 1197

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
      سینا جان تمام شدم یه چیزی حدود 170 در اومده....امروز تو حدود 35% سود بودم....کسعدی هم امروز تو 52% سود بودم....به نظرم خوب بود سبک کنم....ضمنا ما زمانی سهم را خریدیم که اینقدر همه جا نپیچیده بود...اون روزا که زیر 160 و بعد عم 192 میخریدیم کارگزار میگفت این دیگه چه سهمیه طرف داره میندازه بهتون...صبا داره خالی میکنه....الآن میگم بفروش میگه ما امروز خریداریم میگن تا 500 میره...خودت که میدونی حال و حوصله این صحبتا رو ندارم...ضمنا هرکی ندونه دیگه ما ها که رو معاملات زوم شدیم میدونیم...این سهم خریدار گردن کلفت تر از ماها داره و هیچ حقیقی چه اونی که 5000 تا داره چه ما که حدود 300 تا داشتیم چه اونی که 600.000 تا داره فعلا تو این بازی کاره ای نیست....اما اینم بگم که واقعا به رشدش انیدوارم چون بازیش قشنگه....
      هر کسی برای معامله خودش دلیل داره مهران جان منم خوشحالم که شما با دلیل سهمو خریدید و با دلیل هم فروختید.
      امروز دلیل من از خرید کپشیر این بود که با این حجم سنگین عرضه، کمترین قیمت سهم فقط 5 ریال از مثبت کامل کمتر بود و این به نظرم خیلی جالب اومد.
      اگر کمترین قیمت معامله امروز، حتی مثبت 3 میشد ( 2314 ریال ) منم جزو فروشنده ها میشدم. ولی این سهم فقط 5 ریال کمتر از مثبت کامل معامله شد!!! ( الان نگاه کردم 2330 ریال فقط 2000 تا معامله شده )
      آخرین ویرایش توسط تصمیم کبری؛ 2011/12/24, 10:09.

نظر

• Saleh.R
        کاربر فعال
        • Jun 2025
        • 265

سلام

سيناي عزيز به نظرتون براي ورود به اين سهم الان موقعيت مناسبي هست !؟

باتوجه به اينكه متاسفانه در صفهاي خريد چند روز معاملاتي پيش چيزي گير ما نيومد

مرسي
        توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...

نظر

• تصمیم کبری
          Banned
          • Jun 2025
          • 1197

در اصل توسط Saleh.R پست شده است View Post
          سلام

سيناي عزيز به نظرتون براي ورود به اين سهم الان موقعيت مناسبي هست !؟

باتوجه به اينكه متاسفانه در صفهاي خريد چند روز معاملاتي پيش چيزي گير ما نيومد

مرسي
          صالح جان من خریدم 192 بود و با خرید امروز قیمت تمام شدم به 213 تومان رسید،
          حالا شما که اصلا سهم را نداری، به نظر من بیشتر از 20 درصد سبدتو درگیر این سهم نکن.

نظر

• 664
            عضو فعال
            • May 2011
            • 424

مهم ترین نکنه اینه
            حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• تصمیم کبری
              Banned
              • Jun 2025
              • 1197

مهران جان شما عشق منی قربان.

نظر

• mohseni1353
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1010

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
                مهران جان شما عشق منی قربان.
                و همچنين

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

سینا جان ما که فروختیم چون هدفمون زده شد

ولی این صف خرید مبارک شما و بقیه سهامدارا باشه

البته از فردا برای شفاف سازی در مورد حباب این سهم خدمت میرسیم :-))
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• تصمیم کبری
                    Banned
                    • Jun 2025
                    • 1197

از 3.068.653 سهم معامله شده امروز، 814.429 تاشو وبانک فروخته و 200.000 تاشو هم صدر تامین فروخته.
                    تعداد 2.054.224 سهم دیگشو سهامداران جزء فروختند.
                    با اینکه 2.054.224 سهم توسط بازار فروخته شده، جالبه که تماما مثبت کامل معامله شده!<:-p

نظر

• تصمیم کبری
                      Banned
                      • Jun 2025
                      • 1197

عجب عالی خرید کردند رو منفی کامل. دست مریزا!!!

اگر هر کدوم از دوستان گلم بنا به پیشنهاد من کپشیر 192 تومانی خریده اند و نگران منفی امروز هستند ، میتونن سهمشونو بزارن تو صف فروش.
                      به احتمال زیاد امروز کل صف فروش را جمع میکنند. ( خدای ناکرده مدیون کسی نشم.)
                      به قول تکنیکالها امروز سهم به خط روند شکسته شده ( حوالی 225 تومان ) پولبک کرده است.
                      آخرین ویرایش توسط تصمیم کبری؛ 2011/12/25, 10:58.

نظر

• تصمیم کبری
                        Banned
                        • Jun 2025
                        • 1197

دوستان کپشیری سلام.
                        یادتونه تو پست اول گفتم اگه بابای وبانک هم سهمو عرضه کنه نمیتونه سهمو منفی کنه؟!
                        دلیلشم یادتونه؟ ( دلیلش این بود که قیمت اولین خط روند صعودی را شکسته بود و بالای ان قرار داشت، و رو 192 تومان اومد خط روند را بوسید برای خداحافظی . خط زرد رنگ را میگم.)
                        دیروز هم دومین خط روند صعودی را رو 2246 ریال شکوند ( به عدد 2335 ریال رسید ). حالا دوباره داره به خط روند نزدیک میشه ( به قولی پولبک داره میکنه ) و میخواد بوس خداحافظی را از خط روند ابی رنگ بگیره و بره به طرف خط روند 260 تومانی!
                        خرید رو منفی تا صفر فردا عالیه. ( با حد ضرر 215 تومان )
                        حالا یه نقاشی هم میزارم این زیر.

نظر

• abolfazl49
                          عضو عادی
                          • Oct 2011
                          • 81

عجب عالی خرید کردند رو منفی کامل. دست مریزا!!!

اگر هر کدوم از دوستان گلم بنا به پیشنهاد من کپشیر 192 تومانی خریده اند و نگران منفی امروز هستند ، میتونن سهمشونو بزارن تو صف فروش.
                          به احتمال زیاد امروز کل صف فروش را جمع میکنند. ( خدای ناکرده مدیون کسی نشم.)
                          به قول تکنیکالها امروز سهم به خط روند شکسته شده ( حوالی 225 تومان ) پولبک کرده است.
                          سينا جان سلام و خسته نباشيد شما مديون نيستيد بلكه ما بايد مديون شما باشيم تمام زحمت پيدا كردن سهم و تجزيه و تحليل بعهده شماست ، شما پيشنهاد دهنده هستيد خود ما هستيم كه تصيميم مي گيريم خريد انجام بدهم يا نه پس سود و زيان بعهده خودمان است و از اينكه بفكر تمامي دوستانيد از طرف همگي به شما خسته نباشيد مي گم و ممنون لطف شما هستيم :)

نظر

• Saleh.R
                            کاربر فعال
                            • Jun 2025
                            • 265

دوستان کپشیری سلام.
                            یادتونه تو پست اول گفتم اگه بابای وبانک هم سهمو عرضه کنه نمیتونه سهمو منفی کنه؟!
                            دلیلشم یادتونه؟ ( دلیلش این بود که قیمت اولین خط روند صعودی را شکسته بود و بالای ان قرار داشت، و رو 192 تومان اومد خط روند را بوسید برای خداحافظی . خط زرد رنگ را میگم.)
                            دیروز هم دومین خط روند صعودی را رو 2246 ریال شکوند ( به عدد 2335 ریال رسید ). حالا دوباره داره به خط روند نزدیک میشه ( به قولی پولبک داره میکنه ) و میخواد بوس خداحافظی را از خط روند ابی رنگ بگیره و بره به طرف خط روند 260 تومانی!
                            خرید رو منفی تا صفر فردا عالیه. ( با حد ضرر 215 تومان )
                            حالا یه نقاشی هم میزارم این زیر.
                            سينا جان به نظرتون فردا ميشه روي منفي كامل خريد كرد يا سهم بر ميگرده !؟
                            و آيا در اين زمان براي نوسان گيري ارزش ورود به سهم رو داره يا نه ؟؟

پيشاپيش ممنون
                            توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...

نظر

• تصمیم کبری
                              Banned
                              • Jun 2025
                              • 1197

در اصل توسط Saleh.R پست شده است View Post
                              سينا جان به نظرتون فردا ميشه روي منفي كامل خريد كرد يا سهم بر ميگرده !؟
                              و آيا در اين زمان براي نوسان گيري ارزش ورود به سهم رو داره يا نه ؟؟

پيشاپيش ممنون
                              نمیدونم صالح جان. بهر حال منفی کامل هم گیر نیاد، منفی تا صفر که گیر میاد.
                              من خودم دیروز اشتباه کردم و رو 2335 ریال خرید کردم.( حجم معاملات و صف خرید گولم زد و 1 درصد هم احتمال پولبک ندادم).

نظر

• 664
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 424

به نظر من حتی سه شنبه هم میشه این سهم رو در قیمتهای مناسب دوباره شکار کرد .
                                حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

در حال کار...
                                X