پشم شيشه ايران ( كپشير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سیاح
    عضو عادی
    • Aug 2011
    • 70

صف فروشش داره جمع میشه

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است
      بله MTZ عزیز بنده هم دقیقا این الگو را چه در تایم روزانه و چه هفتگی به وضوح مشاهده میکنم.>:D<
      با علم به اینکه :

1. اولا سهم قله قبلی که و خط گردن را بشکند و از آن عبور کند و این نزول را می بایست پول بک به خط گردن به شمار آورد.
      2. دوما الگوی سر و شانه یکی از قویترین و معتبر ترین الگوهای تکنیکال می باشد.
      3. سوما این سر و شانه بزرگ که طی مدت زمان طولانی تقریبا 5 سال شکل گرفته است و اکنون موفق به
      شکستن قله قبلی یا همان خط گردن شده است را نمی توان نادیده گرفت و به سادگی از آن گذشت .

نمودار روزانه کپشیر :

نمودار هفتگی کپشیر :

خب اینم بیاد اینجا تا یادی باشه از یوسف
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

امروز سبد دانایان 50 تا فروخته و شخص حقیقی 8 تا خریده

فروختن سبد دانایان تو صف فروش معنیش چیه؟:-/
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

معاملات مثبتی داشت و پایانیش هم مثبت شد و این یعنی حمایت 174 حمایت معتبریه

از طرفی شاهد رنج منفی آخر وقت بودیم (بنظرم بازم کار سبد دانایان بود) البته برای خرید موقعیت بسیار مناسبی بود و در نهایت هم با بالا بودن تقاضا،دوباره قیمت به بالای 174 برگشت.

نظر

• Renjer
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 539

مصطفی جان شاید هم سینا خالی کرده باشه
            خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• تصمیم کبری
              Banned
              • Aug 2025
              • 1197

در اصل توسط Renjer پست شده است View Post
              مصطفی جان شاید هم سینا خالی کرده باشه
              سینا مگه مرض داره رو این قیمت خالی کنه؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
                سینا جان ناراحت نشو. فقط یه حدس بوده;)

نظر

• Renjer
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 539

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
                  سینا جون خود شما تو همین سایت دیروز گفتی میخوای بفروشی و خسته شدی ودوتا سهم خوب و پر بازده پیدا کردی منم گفتم شاید اون سهمها فرصت خرید دادن وشما خالی کردی تا اونهارو بخری چرا ناراحت میشی عزیز من منم خوبه که توی پیام خصوصی به شما عرض کردم که باعث تعجبه که شما می خوای توی این قیمتها بفروشی . من اگر باعث ناراحتی شما شدم معذرت می خوام:x:x:x
                  خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• تصمیم کبری
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 1197

در اصل توسط Renjer پست شده است View Post
                    سینا جون خود شما تو همین سایت دیروز گفتی میخوای بفروشی و خسته شدی ودوتا سهم خوب و پر بازده پیدا کردی منم گفتم شاید اون سهمها فرصت خرید دادن وشما خالی کردی تا اونهارو بخری چرا ناراحت میشی عزیز من منم خوبه که توی پیام خصوصی به شما عرض کردم که باعث تعجبه که شما می خوای توی این قیمتها بفروشی . من اگر باعث ناراحتی شما شدم معذرت می خوام:x:x:x
                    رنجر جان ناراحت نشدم عزیز. فقط خواستم بگم که من هنوز سهم قشنگه را نخریدم. ( دیروز هم اعلام کردم که بازار را رصد میکنم، اخه هنوز قیمت دلار بلاتکلیفه و اون سهم قشنگه هم دمش به دلار بسته است.)
                    دوستار شما سینا.

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

باز هم ورود به بازي بزرگان عده اي رو مجبور كرد سهمو بلند مدت نگه دارن يا با ضرر بفروشن.....هر چند كه اين سهم ارزندست ....گزارش كه اومد خواستم به سبد اضافه كنم ولي وقتي با واكنش سرد بازار مواجه شدم گفتم بزار هر وقت سهم كاملا آروم شد اون موقع اضافه كنم البته قصد تخريب ندارم قصدم گوشزد در مورد بزرگان بود.....سهم از 190 رفت 233 چون بزرگان خواستن و از 233 اومد 170 چون بزرگان خاستن و با شكست حمايت 190 تومن بزرگان به در زدن كه ديوار بشنوه ......سهم شايد نوسانات مثبتي بده ولي تو اين مقطع بعيد ميدونم از 185 بره بالاتر......تاكيد ميكنم سهم سهم ارزنده اي هست
                      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• Yusef_sbm12
                        كاربر فعال
                        • Dec 2011
                        • 311

کپشیر تا 154 هم مشکلی نداره بیاد پایین ... حتما تو اون قیمت هم اضافه میکنم .

چون در صورت برگشت سهم خیلی سریع و با شیب زیاد حرکت خواهد کرد .
                        به نظرم در محدوده 155 تا 175 می بایست چند مدتی نوسان کند تا آماده صعود گردد.
                        زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
                        که با رنگهای بدیع ؛
                        و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
                        خیال انگیز ؛
                        و پر شور ساخته است .

نظر

• ناظم
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 508

ساده جان همینکه فرمودید کپشیر ارزنده است خیالم راحت شد و از زحمات شما قدر دانی می نمایم اگر اطلاعاتی از وشمال هم بدست آوردید ما رادر جریان بگذارید من از وشمال خیلی می ترسیدم شما فرمودید گزارش شرکت خوب بود خیالم راحت شد

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                            ساده جان همینکه فرمودید کپشیر ارزنده است خیالم راحت شد و از زحمات شما قدر دانی می نمایم اگر اطلاعاتی از وشمال هم بدست آوردید ما رادر جریان بگذارید من از وشمال خیلی می ترسیدم شما فرمودید گزارش شرکت خوب بود خیالم راحت شد
                            الانم بايد بترسيد چون بازي حقش هنوز شروع نشده منم تو اين سهم وارد بازي بزرگان شدم و شايد اين ورود باعث نابودي من بشه...با اينكه گزارش خوبي داده اما از بازي بزرگان وحشت دارم و فقط ميخام مثبت فكر كنم

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت پشم شيشه ايران طی نامه شماره مورخ 1390/11/09 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1390/12/29 با سرمایه 67,140 میلیون ریال مبلغ 200 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                                به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت پشم شيشه ايران طی نامه شماره مورخ 1390/11/09 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1390/12/29 با سرمایه 67,140 میلیون ریال مبلغ 200 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد
                                خب 20 تومن اعلام كردن كه بازم جا واسه تعديل داره پس از لحاظ بنيادي خيالتون راحت باشه

نظر

در حال کار...
                                X