**************************************** patience ************************************************** *********
پشم شيشه ايران ( كپشير )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postچند روز patience ؟
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام رئیس ارادت داریم قربان دیگه واسه شکیبایی که نباید زمان تعیین کرد تاکید میکنم شخص حقیقی انسان دوست داشتنی است ببینید امروز چه حالی داده به کپشیری ها...مانند کسعدی ای ها:d عجله نداشته باشید و به روزهای خوب فکر کنید البته اگر اوضاع کلی خراب نشود این سهم ارزنده تر از 200 تومان است....به نظرتون قیمت بلوکی هر سهمش 400 می ارزه؟؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
این چیزی که من میبینم داره داد میزنه که حقیقیه اصفهونیه :dحضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postچرا آقا رضا؟
راستی این اصفهونو بخدا من تاحالا از هیچ کدوم همشهریام نشنیدم. اصلش اینه : اصفان!:dحضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
یعنی کی میتونه باشه هم دوست داشتنیه هم اواتارشم بامرامه اولشم م داره:d>:d<هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
یعنی حق این سهم هست تاپیکش بره پایین ؟ امروز خریدار شرکت مدیریت سرمایه گزاری بانک ملی ایران 20000 سهم
نظر
-
من زندگیم روی پشم و شیشست
باورتون نمیشه..80 درصد سبدمه!الان هم میانگین 8 درصد ضررم
خیلی امید دارم بهش
مگه قراره خرید و فروش بلوکی داشته باشه؟
نظر
-
در اصل توسط علی ایرانی پست شده است View Postمن زندگیم روی پشم و شیشست
باورتون نمیشه..80 درصد سبدمه!الان هم میانگین 8 درصد ضررم
خیلی امید دارم بهش
مگه قراره خرید و فروش بلوکی داشته باشه؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
واقعا توی کپشیر چه خبره؟
چرا یهو در +4 خرید می کنند؟
یعنی به زودی قراره اتفاقی بیفته؟ یا نه بازم نوسان میک نه؟
نظر
نظر