پشم شيشه ايران ( كپشير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rad
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 557

سلام دوستان
    امروز بالای 200تومان بسته شد. دوستان ایا میشود این سهم را از نظر تکنیکی تحلیل کرد؟
    اینده شرکت را چگونه می بینید؟
    سپاس

نظر

• negar
      ستاره دار(2)
      • Jul 2025
      • 536

سهم نزدیک 15.5 میلیون در دست سهامداران عمده نیست خریدارانش هم سخاوتمندانه قیمت میگذارند فروشنده چندانی نمانده سهم کلا به نسبت گزارش پایین باز شد شاید عده ای میخواستند وارد سهم شوند که این 3 روز شدند روی 237 فقط گیر کوچکی دارد تحلیلگران بنیادی قیمت 300 را قایلند و بعضی 340 اقای نظری هم امروز میگفتند در 9 ماهه هم احتمال قوی تعدیل مثبت خوبی دارد

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط rad پست شده است View Post
        سلام دوستان
        امروز بالای 200تومان بسته شد. دوستان ایا میشود این سهم را از نظر تکنیکی تحلیل کرد؟
        اینده شرکت را چگونه می بینید؟
        سپاس
        درود؛
        چند باری راجع به وضعیتش مفصل مطلب زدم اما متاسفانه نمی دونم تو کدوم تاپیک و کدوم انجمن بود اما بطور خلاصه... وضعیت سودآروی شرکت از پارسال متحول شده و بنده منتظر همچین عملکردی بودم در 6ماهه و پیش بینی حدود 60 تومان رو بصورت واقع بینانه و 70 تومان رو بطور خوش بینانه دارم در پایان سال... (تمام این بحث ها فقط جنبه های عملیاتی شرکته و کاری به دارایی های بسیار ارزشمندش ندارم)
        از 125 تومان با سهم بودم و هنوز هم راه بده خریدارم! فعلا هم میانگینم حدود 165 و قطعا بیشتر خواهد شد در روزهای آتی

اگر کسی اهل سهامداری هست برای هدف 300 تومان براحتی می تونه روی سهم حساب کنه و یک سود 50 درصدی شیرین...
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• mm34
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 54

کپشیر در این قیمتها بنظر بنده بهترین سهم بازار است...و اگر در بهترین بودن ان اشتباه کرده باشم شک نکنید بطور حتم در 3 هم برتر بازار -از همه لحاظ-قرار میگیره...بزودی قیمتهای 200 تومنی واسه این سهم به جک شبیه خواهد شد....شخصا حدس میزنم 5-4 ماهه بیش از 100 درصد و 1 ساله حدود 200 درصد بازدهی داشته باشه...تصمیم با خودتون...

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

درود؛
            هر روزی که منفی یا متعادل باشه بنده اضافه خواهم کرد (مثل امروز که 212 خرید داشتم) البته تا 250 تومان.. بعدش دیگه صبر می کنیم تا به هادافش برسه... باز هم تاکید می کنم شرکتی که دو ساله روی دور سودآوری افتاده روندش خطی نخواهد بود و با شیب فزاینده رشد خواهد کرد...

نظر

• negar
              ستاره دار(2)
              • Jul 2025
              • 536

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
              درود؛
              هر روزی که منفی یا متعادل باشه بنده اضافه خواهم کرد (مثل امروز که 212 خرید داشتم) البته تا 250 تومان.. بعدش دیگه صبر می کنیم تا به هادافش برسه... باز هم تاکید می کنم شرکتی که دو ساله روی دور سودآوری افتاده روندش خطی نخواهد بود و با شیب فزاینده رشد خواهد کرد...
              باتشکر
              من فکر میکنم بازار امروز 10 دقیقه دیگه ادامه مییافت دوباره صف خرید میشد من دیدم روی 212 دستور پنهانی بود فکر نکردم شمایید

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

درود؛
                البته خدا رو شکر سهم بازیگرهای خیلی خوبی داره و لااقل تا 300 تومان هستند با سهم... سهمی که تا پایان سال 70 تومان میسازه رو نباید زیر 300 فروخت...

نظر

• mo0112
                  عضو جدید
                  • Oct 2011
                  • 14

سلام درست که p/eپایین ولی RSIداره دستور اصلاح میده امکان داره تا15% پایین بیاد

نظر

• mm34
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 54

کپشیر با شناور 15-14 میل. سهمی که داره و معاملات روزانه 400-300 هزار سهمی بزودی با قیمتهای زیر 300 خداحافظی خواهد کرد...ضمنا بنده اطلاع موثق دارم از 14م. سهم شناور شرکت حدود 5تا 6 م. سهمش دست چند تا حقیقی هست که زیر 500 فروشنده نیستند....حالا میمونه فقط 9-8 م. سهم قابل معامله که با این روند خرید روزانه به احتمال زیاد و حداکثر تا اواسط هفته اینده صف خرید پایدار بدون عرضه ای رو تا حوالی 300 شاهد خواهیم بود...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط mo0112 پست شده است View Post
                      سلام درست که p/eپایین ولی rsiداره دستور اصلاح میده امکان داره تا15% پایین بیاد
                      درود؛
                      اگر اینطور شود بسیار عالیست برای سهم و ما هم اضافه خواهیم کرد>:d<

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

ای بابا صفش کجا رفت پس؟!:d

نظر

• negar
                          ستاره دار(2)
                          • Jul 2025
                          • 536

در اصل توسط mm34 پست شده است View Post
                          کپشیر با شناور 15-14 میل. سهمی که داره و معاملات روزانه 400-300 هزار سهمی بزودی با قیمتهای زیر 300 خداحافظی خواهد کرد...ضمنا بنده اطلاع موثق دارم از 14م. سهم شناور شرکت حدود 5تا 6 م. سهمش دست چند تا حقیقی هست که زیر 500 فروشنده نیستند....حالا میمونه فقط 9-8 م. سهم قابل معامله که با این روند خرید روزانه به احتمال زیاد و حداکثر تا اواسط هفته اینده صف خرید پایدار بدون عرضه ای رو تا حوالی 300 شاهد خواهیم بود...
                          فکر نمیکنید شناور را اشتیاه میگویید کلا حدود 67 میلیون سهم است شناور 9-10 میلیون باید باشد

35,044,054

52.190 صدر تامین

شركت سرمايه گذاري صندوق بازنشستگي كشوري-سهامي

13,748,574

20.470

صندوق بازنشستگي كشوري

1,913,169

2.840

سازمان خصوصي سازي-وكالتي

1,184,347

1.760
                          آخرین ویرایش توسط negar؛ 2012/10/31, 11:28.

نظر

• بابي چارلتون
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 993

حسین اوباما پیروز انتخابات آمریکا شد با این خبر خوب کپشیر دیگه یک کله میره بالا و مشکل حجم مبنا پیدا میکنه

شوخی کپشیری به جهت پیروزی حسین اوباما:

اوباما اعلام کرد در اولین فرصت ورود به کاخ سفید به علت شروع فصل بارندگیها کاخ سفید را با ایزوگام کپشیر عایق بندی میکند.

به نقل از کاربر "مرتضي بورس"

نظر

• mm34
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 54

در اصل توسط mm34 پست شده است View Post
                              متن فوق 4شنبه 10 ابان نگارش گردید.دقیقا از یکشنبه 14 ابان صف خرید سهم شروع شد و امروز اولین روزی بود که فرصت خرید نداد و این یعنی یه صعود شارپ تا حوالی 300-280 ...شکر خدا روسفیدمون کرد....تازه در قیمت 300 تومن کسانیکه اقدام به خرید سهم کنند سهمی خریدن با p/e 3/5!!!!!! اما با اینده ای درخشان.

نظر

• yousef
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 808

سلام دوستان...امروزواردکپشیرشدم البته شایدفردااول وقت کمی کمترهم بشه خریدولی وقتی اعتقادبه برگشت سهمی دارم کمی زودتراقدام میکنم چون معتقدم کمی ازبازاربایدجلوترحرکت کرد...فرداافرادزیادی مترصدخریدکپشیرهستندوافزایش تقاضاروندروکاملابرمی گردونه....کاملابعیدمیدونم کپشیردراین روزهابره زیر250تومن....به هرحال فرداهم اگه دوستان عرضه کننده لطف کنندومنفی بدن سنگین ترازامروزاضافه میکنم(گرچه به نظرم فردامثبت وشایدهم صف خریدبشه)....دوستان به آمارزیرتوجه کنن:
                                از21آبان که کپشیررفت بالای 250تومن تاامروزبیش از11.6میلیون سهم کپشیربالای 250تومن معامله شده درحالی که اگه اشتباه نکنم شناورکپشیرحداکثر10میلیون سهمه...فکرکنم تاحالااکثرفروشندگان بالقوه سهم تخلیه شده باشن..

نظر

در حال کار...
                                X