کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من دست روی هر سهمی می گذارم (قصد خرید می کنم) مثبت میشه هر سهمی را می خرم منفی میشه. از نوشته های شما واقعا لذت می برم چند بار خواستم ثاژن بخرم (87) نشد این دفعه گفتم یکبار دیگه امتحان کنم و وارد کپشیر شدم. هر چی بادا باد.
دوست من خوشحالم که واردشدی .این دفعه مطمن باش برعکس میشودهرسهم رابخری مثبت میشود.من به این سهم سودی بالای 50درصدانتظاردارم
حیف شد من دیروز هم طمع کردم وپایین نشستم روی 168وامروز هم 50 هزار روی 170 بود که به من نرسید فقط تونستم روی سقف یه تعدادی تا اخر وقت بردارم ومیانگینم رو هم پایین بیارم خودم از فردا میشینم تو صف خرید تا سهم دست غیر نیافته وبریم بالای 230 یا 40 تا همه حالشو ببرن اخر سال خوبی داشته باشید وپیش خانواده تون سر بلند باشید.
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
من که الان 50000 تا رنج کردم حالاا نوبت بقیه است ببینم چکار میکنید. موفق باشید
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
رنجر جان جو خرابه. خیلیا امروز توی بازار فروشنده ن . حرص نخور داداش
از این حرص میخورم که دارن روی 184 میخرن این فروشنده نادان میاد روی منفی اونم حدود 10000 تا خالی میکنه نمیدونم باخودش چی فکر میکنه بنمودار سهم اصلا نگاه کرده که داره سرو شانه کف درست میکنه
[IMG][/IMG]
فرهاد جون بعضی ها بخاری ندارن دیروز من 50000 تا رنج کردم وصف شد ولی همون بعضی ها دوباره خالی کردن بچه ها حمایت نمیکنند وفقط زیر مطالب تشکر میزنند.
فرهاد جون بعضی ها بخاری ندارن دیروز من 50000 تا رنج کردم وصف شد ولی همون بعضی ها دوباره خالی کردن بچه ها حمایت نمیکنند وفقط زیر مطالب تشکر میزنند.
دوست عزیز این سهم الان مثل باقلواست ،خطری نداره هیچ به بازار هم بدهکاره .
من تصور میکنم بیشتر دوستان از این سهم خارج شده اند و به دنبال فرصت برای ورود مجدد هستند به همین جهت الان فقط نظاره تا . . . . البته اگر فرصت بدهد .
برای خرید چند باره تمایل دارم ببینم خدا چی می خواهد .(دل دل می کنم ):-?
من که دیگه پولی برام نمونده بیام کمکمت خودت هر طور صلاح میدونی عمل کن
نظر