در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است
View Post
پشم شيشه ايران ( كپشير )
Collapse
X
-
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postآقا مصطفی تبریک به انتخابتون پافشاری نتیجه داد تعدیل خوبی داد و در کل شکار خوبی صید شد.مبارک تمام سهامدارای این سهم باشه.من خودم این سهمو ندارم ولی میدیدم همیشه توسط آقا مصطفی رصد میشه.دست مریزاد=;
ممنونم.
خب خداروشکر.
انتظار تعدیل داشتیم ولی نه 80 درصد!
البته تعدیل منفی هم میداد باهاش میموندم چون اصل خبر کپشیر در راهه;)
پرسود باشی دوست منوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط علی ایرانی پست شده است View Postممنون از راهنمایی شما.
.
راستش با شیران 8 ماه سهامداری کردم دیدم فایده نداره فروختم چند روز بعد بست واسه تعدیل
قلرست داشتم فروختم بست واسه تعدیل
شصفها داشتم خوبم سود کردم ولی فروختم بست واسه تعدیل
راستش یه جورایی میترسم این رو بفروشم اینم ببنده واسه تعدیل (:دی )
ولی در حقیقت قصد داشتم این کار رو کنم ولی یه مقدار نقدینگی اومد دستم گفتم فعلا به این دست نزنم
بالاخره به تعدیل مثبت دلخواهم رسیدم!خوب شد نفروختم
نظر
-
-
-
به اطلاع می رساند نماد معاملاتی شرکت پشم شیشه ایران با توجه به ارائه صورتهای مالی میاندوره ای حسابرسی نشده منتهی به 1390/12/29 ،( بدون محدودیت نوسان قیمت ) با استفاده از مکانیزم حراج تک قیمتی آماده انجام معامله می باشد . مدیریت بازار[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
امیدوارم خیلی بالا باز نشه. محدوده 190 بنظرم بهترین جا برای بازگشایی باشه(به دلیل عدم ایجاد فشار فروش در روزهای بعد)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
نظر
-
-
در اصل توسط shayan0711 پست شده است View Post[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
-
هنوز بازنشده فشار فروش داره.
ایول دارن این سهامدارای بازار ما.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
اینجور که شنیدیم ناظر نمیذاره بالای 180 باز بشه. به همین راحتیوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر