کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به زودی نایاب خواهد شد....خیلی زود...ابتدای راهه تازه...رشدی هم نداشته....
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
با سلام
جناب می بزار ما نون و ماستمون رو بخوریم . هنوز کامل سوار نشدیم بابا ! بزار خرید مون کامل بشه بعد بگو نایاب میشه ؟ شوخی کردم استاد . به امید روزهای سبز سبز سبز برای همه عزیزان .
با سلام
جناب می بزار ما نون و ماستمون رو بخوریم . هنوز کامل سوار نشدیم بابا ! بزار خرید مون کامل بشه بعد بگو نایاب میشه ؟ شوخی کردم استاد . به امید روزهای سبز سبز سبز برای همه عزیزان .
کوچیک شماییم....درس پس میدیم قربان
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
به زودی نایاب خواهد شد....خیلی زود...ابتدای راهه تازه...رشدی هم نداشته....
شتوکا ....
جناب می چه زود دیر میشود ؟!
شما جزو این هشت نفر حقیقی پول دار بالای یک درصد که نیستید ؟ هر روز هم به تعدادشون اضافه میشه . دوستانی که مطلعند میتونند یه تارگتی از این شیطون بلا بدن ؟
شتوکا ....
جناب می چه زود دیر میشود ؟!
شما جزو این هشت نفر حقیقی پول دار بالای یک درصد که نیستید ؟ هر روز هم به تعدادشون اضافه میشه . دوستانی که مطلعند میتونند یه تارگتی از این شیطون بلا بدن ؟
شتوکا معرفی شد اصلا تاپیک نداشت
اما اهداف بالا داشت ، تازه 30% راه طی شده /:.grlim:./
از -5 تا +5 و یک صف 2 میلیونی برای سهمی که 5 میلون شناور ندارد :.thumbsupsmileyanim
جناب عطا با تشکر از معرفی این سهم طلایی زیر خاکی که تو این هیاهوی بازار صعودی خیلی ها بالای 1% سوار شدند فکر نکنم برای 70 % باشه . من پول نداشتم که اگه فلوس یاری میکرد بالای 5 % رو میخریدم . در هر حال امیدوارم اونایی که بی هیچ چشم داشتی سهم خوب رو معرفی میکنن سالم و پاینده باشن . هرچند زمانی که شما معرفی کردید من 80% خریدم رو کرده بودم .
وتوکا سهمی بنیادی که تماما زیر مجموعه های سوددهی دارد
اگر پرتفوی سهم رو نگاه کنید میبینید که زیر مجموعه هاش از برداشته شدن تحریم سودهای بسیار خوبی میبرند
سهم دراز مدتی و خریدشو به همه توصیه میکنم
ارزش جایگزینی سهم 135 تومن است
من موندم چطور اینو تو یک بازده حتی 100 فروختنش
بهر حال من دیر اکتشافش کردم براحتی تا سال اینده بالای 200 خاهد بود
اگر هم بازار مثبتی داشته باشیم ممکنه تا عید به این تارگت برسه
همین الان سهمی که 2140 در بالا سود اعلام کرده 5000 هم برای شرکت هزینه نداشته
دیروز از کدهای حقوقی به کدهای حقیقی مدیران یک شرکت سرمایه گذاری بزرگ شتوکا منتقل شده و امروز تا آخر بازار صف سنگینی خواهد داشت . توکا رنگ را حتما در پرتفوی داشته باشید
دیروز از کدهای حقوقی به کدهای حقیقی مدیران یک شرکت سرمایه گذاری بزرگ شتوکا منتقل شده و امروز تا آخر بازار صف سنگینی خواهد داشت . توکا رنگ را حتما در پرتفوی داشته باشید
نظر