سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 3 ماهه منتهی به 1395/06/31 (حسابرسی نشده)

شهریور 95 نسبت به 94 :

1- جمع درآمدهای عملیاتی : 56 درصد افزایش
    2- سود عملیاتی : 159 درصد افزایش

3- سود خالص : 160 درصد افزایش
    4- سود شناسایی شده برای هرسهم در 3 ماهه : 6 ریال

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

داره راه میفته

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
          داره راه میفته
          صف خرید سنگین زد.
          بعدی فولاژ خواهد بود .
          منتظر تک خال این گروه فولای میمونیم.

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

سهم یه حرکت برای شکستن 139 تومان خواهد داشت
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

امروز هم حقوقی خریدهای معنی داری رو داره انجام میده
              و به نوعی ترمز سهمو کشیده اجازه افت نمیده باید منتظر رنج کشیدن تو نماد باشیم
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سرمایه گذار
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1925

حقوقی به نطر از 125 بالاتر نمی زاره بره و کمتر از 110- البته بدشم نمیاد که برای جمع کردن حق تقدم ها با نازل ترین قیمت سهم را زیر 110 بیاورد منظور ساتا است.
                این سهم تا 2 ماه دیگه همین طور نوسانی است تا اینکه قضیه حق تقدم ها تمام بشود.
                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                  حقوقی به نطر از 125 بالاتر نمی زاره بره و کمتر از 110- البته بدشم نمیاد که برای جمع کردن حق تقدم ها با نازل ترین قیمت سهم را زیر 110 بیاورد منظور ساتا است.
                  این سهم تا 2 ماه دیگه همین طور نوسانی است تا اینکه قضیه حق تقدم ها تمام بشود.
                  حقوقی حمایتی میخره و پله پله
                  امروز صبح 121 خرید کرد دیگه نخرید تا اینکه مجدد در 125 نشست برای خرید
                  البته پله پله دستور خریدش بالا میاره
                  فردا ممکنه وتوکا 130 تومان لمس کنه
                  حق تقدمش رو هم در حدود 30 تومان خواهد بست
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

حقوقی بازی داره روی سهم
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سرمایه گذار
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1925

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                      حقوقی بازی داره روی سهم
                      حقیقتا این حقوقی که شما می گید مربوط قبل از آمدن حقوقی ساتا به مجموع سهامداران عمده بود و واقعا مثل شتوکا و حتوکا سهم را خوب حرکت می دادند و رشد خوبی داشت الان به نظر من تا وقتی این حقوقی بی برنامه که در غدیر و ... فعال است باشد همین آش است و همین کاسه.
                      فکر کنم هیچ کس در این سایت مثل من از گروه توکا سود نبرده باشد و سال 92 و 93 شاید بالا ....تومان سود کردم واز تمام زوایای این گروه آشنا هستم.درباره حتوکا و سایر زیر مجموع های گروه توکا از حقوقی صحبت کنید من قبول دارم این سهم فعلا در حال دست وپا زدن است وقتی خوب حق تقدم ها را جمع کردن یک افزایش سرمایه دیگه اجرا و سهم را فریز تا برنامه بعد این برنامه حقوقی زیرک وتوکاست.

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

احتمالا سهم به زودی برای تعدیل مثبتی سنگین بابت شروع به فعالیت کارخانه گالوانیزه تاراز متوقف خواهد شد
                        شنیده ها از احتمال تعدیل مثبت تا محدود 400 ریال حکایت دارد
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

روند سهم و تغییرات بنیادی وتوکا قیمت این سهم رو به سمت 200 تومان سوق میدهد
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

سال مالی شرکت با 30/12/95 تغییر کرد و قطعا مجبوره سود سال 96 اعلام کنه تا نمادش باز بشه
                            و سود سال 96 همراه با سودی خواهد بود که گالوانیزه تاراز خواهد ساخت
                            طبق برآورد اولیه در صورتی که تاراز در سال اول با 50% از ظرفیت 330هزارتنی فعالیت کنه میشه 165هزار تن
                            165هزار تن×3500تومان=5.775e11
                            شرکت 45% مستقیم و احتمالا حدود 15% غیر مستقیم مالک تاراز اگر باشد
                            5.775e11×65%= سودحاصل از تاراز 3.75375e11

3.75375e11×15%سود حاصل از فروش=5.630625e10

5.630625e10÷میلیارد سهم 2.6=216ریال

216ریال سود حاصل از شروع به کار گالوانیزه تاراز برای وتوکا است
                            و اگر تاراز بتونه با تمام ظرفیت فعالیت کنه چون تجهیزات نو و جدید داره استفاده میکنه اون وقت سود وتوکا از محل تاراز به 432 ریال میتونه افزایش پیدا کنه

در هر حال سود سال 96 وتوکا میتونه بین 350 تا400 ریال اعلام بشه
                            و ناو سهم که در حال حاضر به 200 تومان افزایش پیدا کرده با لحاظ تاراز به حدود 330 تومان خواهد رسید
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

سال مالی شرکت با 30/12/95 تغییر کرد و قطعا مجبوره سود سال 96 اعلام کنه تا نمادش باز بشه
                              و سود سال 96 همراه با سودی خواهد بود که گالوانیزه تاراز خواهد ساخت
                              طبق برآورد اولیه در صورتی که تاراز در سال اول با 50% از ظرفیت 330هزارتنی فعالیت کنه میشه 165هزار تن
                              165هزار تن×3500تومان=5.775e11
                              شرکت 45% مستقیم و احتمالا حدود 15% غیر مستقیم مالک تاراز اگر باشد
                              5.775e11×65%= سودحاصل از تاراز 3.75375e11

3.75375e11×15%سود حاصل از فروش=5.630625e10

5.630625e10÷میلیارد سهم 2.6=216ریال

216ریال سود حاصل از شروع به کار گالوانیزه تاراز برای وتوکا است
                              و اگر تاراز بتونه با تمام ظرفیت فعالیت کنه چون تجهیزات نو و جدید داره استفاده میکنه اون وقت سود وتوکا از محل تاراز به 432 ریال میتونه افزایش پیدا کنه

در هر حال سود سال 96 وتوکا میتونه بین 350 تا400 ریال اعلام بشه
                              و ناو سهم که در حال حاضر به 200 تومان افزایش پیدا کرده با لحاظ تاراز به حدود 330 تومان خواهد رسید
                              سازمان بورس متاسفانه خوابه ناظر هم رفته تعطیلات
                              وتوکا هم سود 96 را به راحتی 110 ریال اعلام کرد در حالی که میتوانست در بدترین حالت 350 اعلام کند
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سرمایه گذار
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1925

سازمان بورس متاسفانه خوابه ناظر هم رفته تعطیلات
                                وتوکا هم سود 96 را به راحتی 110 ریال اعلام کرد در حالی که میتوانست در بدترین حالت 350 اعلام کند

سلام-حقیقتایه من با 4سال سهامداری مدام وبررسی کامل به این نتیجه رسیدم سهم ازآن سهم های که باناو رشد کند نیست توصیه از من انتضار اینکه این سهم بیشتر با ناو آن قیمت بخورد نداشته باشید. وقتی بخواهند رشدش بدن بی توجه به این حرفها رشد می کند - به گذشته قیمت آنرا نگاه کنید p/eبعضی وقتها بالا30همونن موقع توی قیمت800تومان معامله میشد.
                                آخرین ویرایش توسط سرمایه گذار؛ 2017/03/18, 20:11.

نظر

در حال کار...
                                X