سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )

بازی گردان سهم تصور کرده میتونه با گزارش ساختگی و به سرعت حق تقدمها رو به قیمت زیر 30 تومان بخره
    ولی
    این سهم صاحب داره
    هنوز نمیدونه که کلاس این سهم بهم میخوره اگر حق تقدمها به قیمت پایین عرضه بشه
    وقتی که سهم میتونه سال 96 تا400 ریال سود بسازه پس قیمتش نمیتونه زیر 250 تومان باشه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

یک بحثی که در مورد فاند وتوکا و سود تقسیمی شرکت تولید ورق تاراز هست اینکه ساختار سرمایه شرکت را هم باید در نظر گرفت...بنظر یک سود تحلیلی حساب کردن و تمام این سود تحلیلی را تقسیم بشه و سهم وتوکا محاسبه بشود برای سال اینده اشتباهه..چند درصد از کل سرمایه ساخت این کارخانه از اورده سهامداران بوده و چند درصد استقراض داشتند از بانک؟ چون بهر حال اصل و فرع این وامها باید تسویه بشه..و اینکه کلا سیاست مالی شرکت در تسویه این وامها چگونه است؟مثلا شاید سیاست مالی شرکت تسویه این وامها در دو سال اول باشه...اینطوری سود چندانی برای تقسیم نداره..ظاهرا 200 میلیارد هزینه ساخت مجموعه شده..چند درصد از ان وام هست و چند درصد اورده سهامداران..ظاهرا اورده سهامداران از این پروژه 200 میلیاردی 35 میلیارد هست که سهم وتوکا 45 درصد ان و حدود 17 میلیارد هست. این 165 میلیارد بهر حال هزینه داره..و این هزینه محاسبه میشه و نکته بعدی اینکه شرکت در سال اول زیاد تمایلی به تقسیم سود نداره حداقل تا زمانی که فول ظرفیت تولید نکرده و شرایط تولیدش پایدار نشده.
      البته من با دوستان موافق هستم که وتوکا پتانسیل رشد داره و در گزارش سال 96 اجحاف شده و در ادامه و در سال اینده تعدیل خواهد داشت..اما این نکته را گفتم که دوستان هم مد نظر داشته باشند و هم اگر بنده اشتباه میکنم راهنمایی کنند.

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
        یک بحثی که در مورد فاند وتوکا و سود تقسیمی شرکت تولید ورق تاراز هست اینکه ساختار سرمایه شرکت را هم باید در نظر گرفت...بنظر یک سود تحلیلی حساب کردن و تمام این سود تحلیلی را تقسیم بشه و سهم وتوکا محاسبه بشود برای سال اینده اشتباهه..چند درصد از کل سرمایه ساخت این کارخانه از اورده سهامداران بوده و چند درصد استقراض داشتند از بانک؟ چون بهر حال اصل و فرع این وامها باید تسویه بشه..و اینکه کلا سیاست مالی شرکت در تسویه این وامها چگونه است؟مثلا شاید سیاست مالی شرکت تسویه این وامها در دو سال اول باشه...اینطوری سود چندانی برای تقسیم نداره..ظاهرا 200 میلیارد هزینه ساخت مجموعه شده..چند درصد از ان وام هست و چند درصد اورده سهامداران..ظاهرا اورده سهامداران از این پروژه 200 میلیاردی 35 میلیارد هست که سهم وتوکا 45 درصد ان و حدود 17 میلیارد هست. این 165 میلیارد بهر حال هزینه داره..و این هزینه محاسبه میشه و نکته بعدی اینکه شرکت در سال اول زیاد تمایلی به تقسیم سود نداره حداقل تا زمانی که فول ظرفیت تولید نکرده و شرایط تولیدش پایدار نشده.
        البته من با دوستان موافق هستم که وتوکا پتانسیل رشد داره و در گزارش سال 96 اجحاف شده و در ادامه و در سال اینده تعدیل خواهد داشت..اما این نکته را گفتم که دوستان هم مد نظر داشته باشند و هم اگر بنده اشتباه میکنم راهنمایی کنند.
        الان داستان اینه که وتوکا سود خود تاراز رو برای سال 96 از 1 ریال سال 95 به 80 ریال در سال 96 رسانده
        در حالی که طبق اظهارات مدیر عامل تاراز این شرکت توانسته رکورد تولید روزی 1100تن رو بشکنه یعنی حتی قادر خواهد بود امسال به ظرفیت تمام برسه
        ولی بازم گفته امسال به 120هزار تن میرسه که سود همین مقدار هم برای تاراز نجومی میشه
        120000×1000=120000000 کیلوگرم
        اگر هر کیلو 500 تومان سود داشته باشه
        120000000×500=60 میلیارد تومان سود
        60میلیارد تومان تقسیم به تعداد سهم تاراز که 350میلیون سهم باشد میشود 1714ریال سود هر سهم تاراز
        حالا این وتوکا سود 80 ریالی رو از کجاش در آورده؟؟
        آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2017/03/20, 21:43.
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          الان داستان اینه که وتوکا سود خود تاراز رو برای سال 96 از 1 ریال سال 95 به 80 ریال در سال 96 رسانده
          در حالی که طبق اظهارات مدیر عامل تاراز این شرکت توانسته رکورد تولید روزی 1100تن رو بشکنه یعنی حتی قادر خواهد بود امسال به ظرفیت تمام برسه
          ولی بازم گفته امسال به 120هزار تن میرسه که سود همین مقدار هم برای تاراز نجومی میشه
          120000×1000=120000000 کیلوگرم
          اگر هر کیلو 500 تومان سود داشته باشه
          120000000×500=60 میلیارد تومان سود
          60میلیارد تومان تقسیم به تعداد سهم تاراز که 350میلیون سهم باشد میشود 1714ریال سود هر سهم تاراز
          حالا این وتوکا سود 80 ریالی رو از کجاش در آورده؟؟
          تا 60 میلیارد سود را من قبول دارم....حتی بنظر من بیشتر از 60 میلیارد هم میسازه...اما سود عملیاتیه این 60 میلیارد..سود خالص نیست...این 80 ریال سود خالص هست..ما به تفاوتش صرف هزینه مالی شده ..صرف تسویه بخشی از اصل و فرع وامهایی که برای احداث کارخانه گرفته ، شده

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
            تا 60 میلیارد سود را من قبول دارم....حتی بنظر من بیشتر از 60 میلیارد هم میسازه...اما سود عملیاتیه این 60 میلیارد..سود خالص نیست...این 80 ریال سود خالص هست..ما به تفاوتش صرف هزینه مالی شده ..صرف تسویه بخشی از اصل و فرع وامهایی که برای احداث کارخانه گرفته ، شده
            خوب اینکه صرف چی شده میشه داستان دوم
            ولی سود شرکت در بدترین حالت میشه 1714 ریال اگر پی به ای6.5 هم بگیره قیمتش میشه 1100تومان در 350میلیون سهم کنید میشه ارزش شرکت تاراز
            و الان ناو وتوکا حدود 200تومان است که ارزش هر سهم تاراز فقط 100تومان لحاظ شده
            اگر قیمت 1100تومان برای ناو وتوکا از بابت تاراز لحاظ بشه ناو وتوکا به حدود 260 تومان میرسه اونم در حالی که تاراز با تولید یک سوم ظرفیت محاسبه شده
            یعنی اگر از نظر ارزش گذاری ناو هم وتوکا بررسی کنید که حدود 70تا80درصد ناو میشه
            اون وقت قیمت هر سهم وتوکا الان باید 210 تومان باشه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سرمایه گذار
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1925

باز نشدن این سهم هم فکر کنم دارای معنی خاصی باشه...
              آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                باز نشدن این سهم هم فکر کنم دارای معنی خاصی باشه...
                دیگه ناظر شاید پخمه باشه ولی خر که نیست
                سود 1714 ریالی رو 80 ریال اعلام کرده
                هر خری به تاراز نگاه کنه بازم به سود زیر 100تومان نمیرسه
                باید وتوکا مجبور به شفاف سازی بشه
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

شایعه شده تاراز رو امسال در بورس عرضه میکنه
                  اگر صحت داشته باشه یه 100 تومانی میاد روی ناو وتوکا
                  الان ناوش حدود 210 ارزش داره و در صورت عرضه تاراز و قیمت گذاری منطقی روی تاراز ناو وتوکا تا محدود 300 تومان رشد میکنه
                  و قیمت خود وتوکا میتونه تا محدود 240 رشد کنه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

دوستان کسی اطلاعی از زمان عرضه حق تقدمها نداره؟؟
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

چه شفاف سازی میزنه وتوکا
                      اما ناظر زرنگ این سهم فریب مدیرعامل شرکت نمیخوره و هنوز اجازه باز شدن نماد را نمیده
                      ظاهرا گیر داده که چرا سود 200تا240 ریال اعلام نمیکنه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

جالبه که شرکت در مورد تمام پرتفوی خودش شفاف سازی زده بغیر از تاراز
                        یعنی اصل کاری رو نمیخواد شفاف کنه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سرمایه گذار
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1925

در هر صورت کارخانه ای که به مرحله ی سود آوری در صورت مالی شرکت نشده نباید توقع تاثیر مستقیم در آن سهم داشته باشیم.مثلاپتروشیمی ایلام در وصندوق می تواند تاثیر گذار باشد (مالکیت 17 درصدی*)ولی چون هنوز به مرحله صد درصدی نرسیده هنوز در وصندوق سوش مستتر است حالا باییم بگیم وصندوق بایستی این قیمت داشته باشد بیشتر آرزوست و آنچه که ما می پسندیم گفته ایم و نوشته ایم.تاراز هم تازه تولیداش را روانه بازار کرده آنهم محدود آنهم در این رکود صنایع .
                          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                            در هر صورت کارخانه ای که به مرحله ی سود آوری در صورت مالی شرکت نشده نباید توقع تاثیر مستقیم در آن سهم داشته باشیم.مثلاپتروشیمی ایلام در وصندوق می تواند تاثیر گذار باشد (مالکیت 17 درصدی*)ولی چون هنوز به مرحله صد درصدی نرسیده هنوز در وصندوق سوش مستتر است حالا باییم بگیم وصندوق بایستی این قیمت داشته باشد بیشتر آرزوست و آنچه که ما می پسندیم گفته ایم و نوشته ایم.تاراز هم تازه تولیداش را روانه بازار کرده آنهم محدود آنهم در این رکود صنایع .
                            البته الان 5ماه از راه اندازی کارخانه تاراز گذشته و شرکت هم به ظرفیت تولید تمام رسیده طبق اظهارات مدیر عامل تاراز
                            و در حالی که امسال به ظرفیت تکمیل یعنی 330هزار تنی خواهد رسید اما وتوکا سود شرکت را اصلا لحاظ نکرده بغیر از 80 ریالش
                            80 ریال از 1714 ریال رو اعلام کرده
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• پاپیلو
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 224

خریدم و مقدار کمی هم در صف خرید ماند با هدف 180-190

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

در اصل توسط پاپیلو پست شده است View Post
                                خریدم و مقدار کمی هم در صف خرید ماند با هدف 180-190
                                وتوکا مجبوره مجدد نمادش بسته بشه برای تعدیل مثبت
                                چون گرارش توریل آمد
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X