کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
یکی بزنه زیر سهم و 2 میلیون صف فروش برداره راحت میتونه به صف خرید تبدیلش کنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
باطل شد . عجب !
صف خرید بودن جرم شده توی این بازار و دستکاری محسوب میشه
ولی صف فروش بودن اشکالی نداره
دیوونه خونست، غیر مستقیم دارن الارم میدن الان وقتش نیست... وگرنه از فردا تک تک میزدن زیر سهم های کوچیک دیگه.... احتمالا از نظر اون ها فعلا وقتش نیست.... فعلا هدفشون قفل بودن سهم های کوچک در صف فروشه.... میخوان پول فقط تو شاخص سازها باشه
باطل شد . عجب !
صف خرید بودن جرم شده توی این بازار و دستکاری محسوب میشه
ولی صف فروش بودن اشکالی نداره
چنان دارن حقیقی ها را نقره داغ میکنن که کسی جرات نکنه سراغ سهام غیر از شاخص سازها بره
خدا خواست و ما توانستیم
دوباره صف خرید شد!
ناظر باطلش کن دستکاری شده /:.yead.:/
اون روز احتمالا کدهایی که صف فروش سنگین کرده بودن با کدهایی که سهم جمع کردن ارتباط مستقیم داشتن. به همین دلیل معاملات باطل کردن. امروز دیگه از اون خبرا نیست سهم از چنگ ملت در بیارن.
اون روز احتمالا کدهایی که صف فروش سنگین کرده بودن با کدهایی که سهم جمع کردن ارتباط مستقیم داشتن. به همین دلیل معاملات باطل کردن. امروز دیگه از اون خبرا نیست سهم از چنگ ملت در بیارن.
درسته دوست عزیز
ولی نصف بیشتر صف های فروش بازار مصدااق دستکاری است
ناظر اگر واقعا دلش برای سهامداران سوخته چرا اینجور سهم ها را نمیبنده یا اخطار نمیده !!!!
نظر