من که 100 تا دیگه برداشتم b-)
سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )
Collapse
X
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postمن که 100 تا دیگه برداشتم b-)
توریل 265 رو شکت هدف بالای 300...
حتوکا 430 رو شکست هدف 480...
فولاد 255 رو شکست هدف 280 ..
وتوکا 240 رو شکست هدف 280 ...
صبر می کنیم ..آخرین ویرایش توسط پرریسک؛ 2012/09/22, 10:15.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postکیوان جان کم ریسک ترین سهم بازار فعلا وتوکاست ..
توریل 265 رو شکت هدف بالای 300...
حتوکا 430 رو شکست هدف 480...
فولاد 255 رو شکست هدف 280 ..
وتوکا 240 رو شکست هدف 280 ...
صبر می کنیم ..
حتوکا رو هم واسه دوستم از 437 به بالا گرفتم :)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postآره پر ریسک جان ، به قول معروف سهم خوب راه خودشو میره. من از 200 تا الان پول دستم میومد خرید زدمش ;;)
حتوکا رو هم واسه دوستم از 437 به بالا گرفتم :)
اخ که این تکنیکال وحد ضرر با ادم حرف میزنه ..وتوکا بهترین سهمی بوده که در این چند سال خردی فروش کردم همیشه سود داده همیشه ...
نظر
-
ببینم تا کجا این فروشندگان محترم میفروشن ..یکی نیست بگه برا چی خریدی برا چی فروختی ...
حداقل میفروشی رو مثبت بفروش نه در قیمت 234 تومن ....یا در توریل ...
خوشم میاد اینجور سهامدارها ضرر می کنن ای حالی میده ....بره دیگه پشت سرش هم نگاه کنه وتا عمر داره دور بورس رو خط بکشه ..میریم مجمع ...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postحقوقی فولاد نزدیک 4 میل فولاد خریده ...لیدر بازار بیشک فولاد خواهد شد ...از 240 دارم می گم لیدر بازار فولاد فکر کنم تا بالیا 320 هم بگم ...بعد دوستان می پرسن سهام معرفی کنید برا خرید اونم در پیام خصوصی..اینها سهام نیستن پس چی هستن ..
نظر
-
در اصل توسط mobin پست شده است View Postآیا فخوز هم با این معامله بلوکی به دنبال فولاد رشد قیمت را تجربه خواهد کرد؟
نظر
-
قیمت دلار حوالی 2500...حالا چرا عده ای دوست دارن فولاد رو مفت بدن یا ذوب رو مفت بدن یا وتوکا مجمع نرفته رو مفت بدن یا توریل رو مفت یا حتوکا رو مفت بدن ..ما هم نمی دوینم ..حتما سهام بهتری سراغ دارن ..ما بهترش رو سراغ نداریم...صبر می کنیم تا رالی اصلی وخوشگله اغاز بشه ...
نظر
نظر