کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حتوکا و شاراک هر دو سهم های خوبی هستند ، حتوکا می تواند در میان مدت به حدود قیمتی 500 تومان دست یابد . ما هم رصد می کنیم تا نقطه ورود مناسبی پیدا کنیم . اما واقعیات سهم فعلا بر مدار اصلاح است تا رشد ، دو تا از این واقعیت ها یکی آزاد شدن سهام جدید است که بیش از 100 میلیون سهم است و دیگری عدم تمایل سهامداران عمده برای رشد ( فعلا اینجوری است و هر لحظه می تونه تغییر کند ) است . بنابراین احتمال اینکه حتوکا در مرحله اول تا حدود 275 اصلاح کند زیاد است . ما هم رصد خواهیم کرد تا چنانچه سهم برگشت کند، یکی از گزینه های سرمایه گذاری باشد.
این پست ها مربوط به حدود 2.5 ماه پیش است . در آن موقع پیشنهاد من صبر بود
آنچه گفتیم دقیق محقق شد.
اما حالا: گروه حمل ونقل داره آماده رشد میشه
ورود به حتوکا در قیمت های فعلی ( 320 ) کم ریسک و توصیه می شود .
این سهم مورد علاقه بنده است
شاید به دلیل نقدینگی ( تقریبا فول سهم هستم و نقدینگی باقیمانده هم در سهام فعلی شاید مصرف شود ) خودم نتوانم ورود کنم.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
این پست ها مربوط به حدود 2.5 ماه پیش است . در آن موقع پیشنهاد من صبر بود
آنچه گفتیم دقیق محقق شد.
اما حالا: گروه حمل ونقل داره آماده رشد میشه
ورود به حتوکا در قیمت های فعلی ( 320 ) کم ریسک و توصیه می شود .
این سهم مورد علاقه بنده است
شاید به دلیل نقدینگی ( تقریبا فول سهم هستم و نقدینگی باقیمانده هم در سهام فعلی شاید مصرف شود ) خودم نتوانم ورود کنم.
نظر