حمل ونقل توکا(حتوکا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hasan666
    عضو فعال
    • May 2014
    • 1104

پاسخ : حمل ونقل توکا(حتوکا)

در اصل توسط hasan666 پست شده است View Post
    با توجه به قفل بودن خود سهم و اختلاف حق با سهم بنظر حق اش جذاب هست این قیمت ها

تا 27 اردیبهشت هم وقت داره

فرصت ناب برای خرید کوتاه مدتی داد(230-216)

امروز +10 کامل شد در 258
    آخرین ویرایش توسط hasan666؛ 2023/04/16, 20:53.

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

حتوکا

9 ماهه 1402=28.3 تومان
      9 ماهه 1401= 15 تومان

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

#حتوکا
        #گزارش درآمد تير ماه 1403

✅ حمل‌ونقل‌توکا (حتوکا) موفق به درآمد 105.01 میلیارد تومان در تير ماه 1403 شد. که نسبت به مشابه سال قبل 77.14 درصد افزایش داشت.

❇️همچنین درآمد کل شرکت در سال 1403به رقم 337.12 میلیارد رسید که نسبت به مشابه سال قبل47.63 درصد افزایش یافت.

?تعداد سهام 3.54میلیارد
        ?پی برای 5.64
        ?پی برای گروه4.79
        ?ارزش بازار 785 میلیارد تومان

?بررسی بازدهی سهام:

بازدهی 14 روز: -17%
        بازدهی 28 روز: -5%
        بازدهی 42 روز: -14%
        بازدهی 56 روز: -30%

با ارسال این گزارش در کانال و گروه های بورسی از سهام خود حمایت کنید?

@dndir

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11251

افزایش 2.5برابری هزینه مالی رشد 50درصدی فروش را کاور کرده وعملل سودآوری شرکت نسبت به سال گذشته بدون تغییر بوده

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3238

با سلام
            من واقعا نمی خواستم این پست را به اشتراک بزارم ولی فقط برای راهنمایی دوستان تازه وارد و جلوگیری از ضرر و زیان این عزیزان عرض می کنم.

ما شاهد بودیم که در موارد مختلف ،تعداد قابل توجهی از کارگزاری ها و تحلیل گرهاشون دچار اشتباهات زیادی شدند و عملا باعث زیان به سهام داران شدند.
            مثلا در سال ۱۴۰۲ خیلی از کارگزاری ها و نهادهای مالی سود حسینا را در محدوده ۲۵۰ تومن الی ۲۸۰ تومن تحلیل کردند ولی دیدیم که ۵۹۰ تومن ساخت

این حضرات سود شدوص را ۲۰۰ الی ۲۲۰ تحلیل کردند ولی حدود ۴۰۰ تومن ساخت
            من اسم نمیارم، یک سهمی در سال ۱۴۰۲ سود را واسش ۱۰۰۰ تومن تحلیل کرده بودند در حالی که نصف این عدد تقریبا ساخت ( عدد دقیق را نمیگم که اسم اون نهاد مالی را بیان نکنم )
            سود حتوکا را برای امسال در محدوده ۶۰ الی ۷۰ دیده بودند ولی دیدیم که ۶ ماه چه عددی ساخته
            ایشالا که در خوشبینانه ترین حالت ، این حضرات بی سواد باشند و در خوش بینانه ترین حالت ، فرض می کنیم که قصد و غرض خاصی نداشته باشن

جالب اینجاست که نهاد مالی هست که چند هزار میلیارد تومن در اختیارش هست ولی تحلیل گرهاش به اندازه بقالی سر کوچه هم سواد مالی ندارن.من با چشم خودم چند سال پیش دیده بودم این به اصطلاح تحلیلگران نهاد مالی ، تازه ساعت ۹ صبح بعد از نوش جان کردن صبحانه و یه عالمه مسخره بازی ، تازه کامپیوتر را روشن می کردند که تازه ببینند اوضاع چه خبره و حداکثر هم تا ساعت ۱۲ یه بررسی نصف و نیمه و غلط انجام می دادند که تازه اون هم با چند تا نهاد مالی بی سواد تر از خودشون هماهنگ بودند . حالا این وسط یه نفر یه کار غلط و پر از اشتباه انجام می داد و به بقیه هم می داد و بقیه نهادها هم با تغیرات جزیی و به صورتی که بتونن همون تحلیل پر از غلط را به نام خودشان دوباره منتشر کنن ، روی اعداد تغیرات جزیی اعمال می کردند و چهارتا رنگ و فونت و .. عوض می کردند و همون را دوباره منتشر می کردن

بنابراین دوستان فریب این تحلیل های رنگارنگ که در فایل های pdf خیلی قشنگ و پر از نقاشی و جدول ها و نمودارهای رنگی ، در بازار و گروه های تلگرامی و سایت کارگزاری ها به اشتراک گذاشته میشه ، فریب اینها را نخورید

همین حالا هم سهام در قیمت نازل در بازار هست که حضرات یا نمی بینند و یا نمی خواهند که ببینند
            و برعکس ، سهام بدون بنیاد هم فراوان هست که منافع آقایان در این هست که چپ و راست تحلیل و محتوا منتشر کنن و از سهام آبکی خودشون تعریف و تمجید کنن

دوستان فقط به سواد خودتون متکی باشید و سعی کنید خودتون مطالعه کنید
            آخرین ویرایش توسط arad700؛ 2024/10/17, 16:28.
            Honesty is the best policy

نظر

در حال کار...
            X