حمل ونقل توکا(حتوکا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35715

پاسخ : حمل ونقل توکا(حتوکا)

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
    ماشالا صف خرید حتوکا
    کسی میدونه حقوقی فروشنده کی هست؟

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7516

خرید حتوکا در قیمت فعلی ( حدود 290 تومان ) بسیار پر ریسک است
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
        حتوکا صف فروش حدود 1.5 میلیون در قیمت 271 تومان
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7516

حتوکا امروز به 263 تومان هم دادن ، معاملات امروز بسیار بد بود احتمال افت بیشتر است به نظرم عده ای این سهم رو دارن خالی می کنند.

نظر

• وارن بافت
            عضو عادی
            • Jul 2012
            • 240

حتوکا سهمی بنیادی و بسیار ارزنده هست و در اصلاحی که داشت امروز روی 61.8 فیبوناچی ایستاد. تارگت به نظر من 500 هم می تواند باشد. دوستان در این قیمت ها برای خرید کم ریسک می باشد.
            تحلیل شخصی و مسئولیت خرید و فروش هر کس با خود اوست

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7516

معاملات امروز هم جالب نبود( آخرین قیمت 275 ) احتمال افت بصورت نوسانی پیش بینی می شود.

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

حتوکا آیا فرصت فروش نیست ؟؟؟ ........

نظر

• وارن بافت
                  عضو عادی
                  • Jul 2012
                  • 240

در اصل توسط وارن بافت پست شده است View Post
                  حتوکا سهمی بنیادی و بسیار ارزنده هست و در اصلاحی که داشت امروز روی 61.8 فیبوناچی ایستاد. تارگت به نظر من 500 هم می تواند باشد. دوستان در این قیمت ها برای خرید کم ریسک می باشد.
                  تحلیل شخصی و مسئولیت خرید و فروش هر کس با خود اوست
                  کنتور 1000 تومانی هم میگفتم ملت توجه نمی کردند. حالا صبر کنید تا حتوکا را هم ببینید...

نظر

• وارن بافت
                    عضو عادی
                    • Jul 2012
                    • 240

دوستان حتوکا حداقل به نظر من تا 500 میره ... آخرین فرصت های خرید است به نظرم...

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7516

حتوکا آیا فرصت فروش نیست ؟؟؟ ........
                      حتوکا صف فروش در 313 تومان .

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

حتوکا صف فروش در 313 تومان .
                        عاقبت سفته بازی جز نابودی چیزی دیگری ندارد حالا بعضی ها ذوق زده می شوند و مگیه من تحلیل گر هستم
                        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• وارن بافت
                          عضو عادی
                          • Jul 2012
                          • 240

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                          عاقبت سفته بازی جز نابودی چیزی دیگری ندارد حالا بعضی ها ذوق زده می شوند و مگیه من تحلیل گر هستم
                          جناب ایرج چون مطالب شما را اغلب می خوانم و می دانم که مثل بعضی ها الکی یک حرفی نمی زنید که صرفاً ابراز وجود کنید خدمتتان عرض می کنم که اگر حتوکا با سود حدود 20 تومان سفته بازی است پس حفارس چیست (سرمایه تقریباً برابر) ؟ اگر با سرمایه برابر قیمت خاور زیان ده از زامیاد بیشتر است و اگر و اگرهای دیگر همه نشان از این است که کل این بازار محل اشکال است. یک بازی کثیف در جریان است که اگر شما درست بازی کنید سودی عایدتان خواهد شد وگرنه همه اش فساد و سفته بازی و ضرر است.
                          اگر در تاپیک کنتور بروید من کنتور 1000 تومانی را آبان 94 پیشنهاد دادم و دیدید که تا کجا رفت ... بعد ها بسیاری از دوستان در قیمت های 4500 تومان پیشنهاد دادند و گفتند 12000 تومان می شود ، گفتم 20000 تومان هم بود نمی خرم.
                          بنیاد در این بازار معجزات آقایان است که سال 94 خودروهای زیانده را با معاملات درون گروهی و افزایش سرمایه های برنامه ریزی شده چند برابر کردند. سفته بازی دولتی آن است که چند سال است نرخ خوراک پتروشیمی ها و پالایشی ها مبهم است و حالا شبندر برایمان معجزه می کند. در این بازار سراسر ابهام و سفته بازی من باز حتوکا را بنیادی تر از 80 درصد سهم ها می دانم و فقط ضعف آن عملکرد برادران اصفهانی به ویژه آقای م است. اگر بنا به سفته بازی هم باشد بازی روی یک سهمی مثل حتوکا شرف دارد به خیلی از سهام دیگر. البته این را هم بدانید که این سهم مواردی در آینده خواهد داشت که مثل کنتور 7000 تومانی در آخر خط همگان خواهند فهمید و همچنان به نظر من حداقل حداقل تا 500 تومان خواهد رفت. 1395/12/04
                          راستی فلوله 300 تومانی هم دارم که با توجه به بحران آب و منحصر بفرد بودن کار شرکت خریده ام. ممکن است الان حباب به نظر آید ولی بالاخره P/E آن معقول خواهد شد ولی باید در بازار باهوش عمل کرد... وقتی همه بفهمند که 200 تومان سود ساخته که هر آدم معمولی خواهد خرید. پیش بینی مهم است و ریسک اشتباه بودن هم باید خود فرد بپذیرد البته شما که خود استاد هستید.
                          موفق باشید. التماس دعا

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

در اصل توسط وارن بافت پست شده است View Post
                            جناب ایرج چون مطالب شما را اغلب می خوانم و می دانم که مثل بعضی ها الکی یک حرفی نمی زنید که صرفاً ابراز وجود کنید خدمتتان عرض می کنم که اگر حتوکا با سود حدود 20 تومان سفته بازی است پس حفارس چیست (سرمایه تقریباً برابر) ؟ اگر با سرمایه برابر قیمت خاور زیان ده از زامیاد بیشتر است و اگر و اگرهای دیگر همه نشان از این است که کل این بازار محل اشکال است. یک بازی کثیف در جریان است که اگر شما درست بازی کنید سودی عایدتان خواهد شد وگرنه همه اش فساد و سفته بازی و ضرر است.
                            اگر در تاپیک کنتور بروید من کنتور 1000 تومانی را آبان 94 پیشنهاد دادم و دیدید که تا کجا رفت ... بعد ها بسیاری از دوستان در قیمت های 4500 تومان پیشنهاد دادند و گفتند 12000 تومان می شود ، گفتم 20000 تومان هم بود نمی خرم.
                            بنیاد در این بازار معجزات آقایان است که سال 94 خودروهای زیانده را با معاملات درون گروهی و افزایش سرمایه های برنامه ریزی شده چند برابر کردند. سفته بازی دولتی آن است که چند سال است نرخ خوراک پتروشیمی ها و پالایشی ها مبهم است و حالا شبندر برایمان معجزه می کند. در این بازار سراسر ابهام و سفته بازی من باز حتوکا را بنیادی تر از 80 درصد سهم ها می دانم و فقط ضعف آن عملکرد برادران اصفهانی به ویژه آقای م است. اگر بنا به سفته بازی هم باشد بازی روی یک سهمی مثل حتوکا شرف دارد به خیلی از سهام دیگر. البته این را هم بدانید که این سهم مواردی در آینده خواهد داشت که مثل کنتور 7000 تومانی در آخر خط همگان خواهند فهمید و همچنان به نظر من حداقل حداقل تا 500 تومان خواهد رفت. 1395/12/04
                            راستی فلوله 300 تومانی هم دارم که با توجه به بحران آب و منحصر بفرد بودن کار شرکت خریده ام. ممکن است الان حباب به نظر آید ولی بالاخره P/E آن معقول خواهد شد ولی باید در بازار باهوش عمل کرد... وقتی همه بفهمند که 200 تومان سود ساخته که هر آدم معمولی خواهد خرید. پیش بینی مهم است و ریسک اشتباه بودن هم باید خود فرد بپذیرد البته شما که خود استاد هستید.
                            موفق باشید. التماس دعا
                            سلام بنده هم کنتور را نزدیک به 1200 تومان خرید کردم و در 2 هزار فروش ولی حتوکا در سال 96 کاهش سود داشته هر موقع سود سهم زیاد شد و p/e مناسب گرفت باید به حتوکا نگاه مثبت داشت باز هم ممکنه حتوکا به 500 برسه ولی من دنبال این سهم ها نیستم میروم شاراک میخرم با p/e 4 با تشکر
                            آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2017/02/22, 15:18.
                            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7516

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                              سلام بنده هم کنتور را نزدیک به 1200 تومان خرید کردم و در 2 هزار فروش ولی حتوکا در سال 96 کاهش سود داشته هر موقع سود سهم زیاد شد و p/e مناسب گرفت باید به حتوکا نگاه مثبت داشت باز هم ممکنه حتوکا به 500 برسه ولی من دنبال این سهم ها نیستم میروم شاراک میخرم با p/e 4 با تشکر
                              حتوکا و شاراک هر دو سهم های خوبی هستند ، حتوکا می تواند در میان مدت به حدود قیمتی 500 تومان دست یابد . ما هم رصد می کنیم تا نقطه ورود مناسبی پیدا کنیم . اما واقعیات سهم فعلا بر مدار اصلاح است تا رشد ، دو تا از این واقعیت ها یکی آزاد شدن سهام جدید است که بیش از 100 میلیون سهم است و دیگری عدم تمایل سهامداران عمده برای رشد ( فعلا اینجوری است و هر لحظه می تونه تغییر کند ) است . بنابراین احتمال اینکه حتوکا در مرحله اول تا حدود 275 اصلاح کند زیاد است . ما هم رصد خواهیم کرد تا چنانچه سهم برگشت کند، یکی از گزینه های سرمایه گذاری باشد.
                              آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/02/22, 23:54.

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7516

حتوکا و شاراک هر دو سهم های خوبی هستند ، حتوکا می تواند در میان مدت به حدود قیمتی 500 تومان دست یابد . ما هم رصد می کنیم تا نقطه ورود مناسبی پیدا کنیم . اما واقعیات سهم فعلا بر مدار اصلاح است تا رشد ، دو تا از این واقعیت ها یکی آزاد شدن سهام جدید است که بیش از 100 میلیون سهم است و دیگری عدم تمایل سهامداران عمده برای رشد ( فعلا اینجوری است و هر لحظه می تونه تغییر کند ) است . بنابراین احتمال اینکه حتوکا در مرحله اول تا حدود 275 اصلاح کند زیاد است . ما هم رصد خواهیم کرد تا چنانچه سهم برگشت کند، یکی از گزینه های سرمایه گذاری باشد.
                                معاملات حتوکا امروز خوب است. تنها ریسک سهام جدید است

نظر

در حال کار...
                                X