کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
داستان عرضه امروز حقوقی این بود که وتوکایی ها و بطور خاص( ف - ه) از حتوکا شاکی شدن که چرا قبل از اینکه گزارش 6 ماهه و تعدیل و پوشش را بزارید روی کدال باما هماهنگ نکردیدو به ما خبر ندادید که بخریم و فقط خودتون خرید کردید و تنها خوری شده و حالا که اینکارا کردید ماهم نمیزاریم سهم بره بالا و حالتون را میگیریم !!!! کثافت کاری توی گروه توکا کلا داره بیداد میکنه !!! دوستان حواستون باشه
داستان عرضه امروز حقوقی این بود که وتوکایی ها و بطور خاص( ف - ه) از حتوکا شاکی شدن که چرا قبل از اینکه گزارش 6 ماهه و تعدیل و پوشش را بزارید روی کدال باما هماهنگ نکردیدو به ما خبر ندادید که بخریم و فقط خودتون خرید کردید و تنها خوری شده و حالا که اینکارا کردید ماهم نمیزاریم سهم بره بالا و حالتون را میگیریم !!!! کثافت کاری توی گروه توکا کلا داره بیداد میکنه !!! دوستان حواستون باشه
با عرض سلام لطفا در صورت داشتن هر گونه اطلاعات به دوستان دیگر نیز اطلاع رسانی فرمایید.باتشکر
/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
البته آینده همه چی رو معلوم میکنه ولی به شخصه فکر میکنم اگه حقوقی میخواست از سهم خارج شه تا مجددا در قیمت های پایین وارد بشه با این حجم نمیومد عرضه کنه که به صف بکشه!میومد خورد خورد عرضه میکرد.اما این عرضه با این حجم با احتمال صحت فرمایشاتکاربر ارکیده بنظرم تناقضی نداره.همونطوری که صف فروش 500 هزاریش آخر وقت حدود 150 هزار شد.یعنی دیگه کسی نمیفروشه با این قیمت !
/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
عزیز بردار یه عده هستند که 2 میلیارد پول دارن و باهم وارد سهم و با هم خارج میشن به من این سهم رو بعد از اینکه وارد سهم شدن گفتن وارد شو ولی من همچین نون های وارد خانه خودم نمیکنم
واقعا نمیدونم چرا بورس جلو اینگونه افراد را نمگیره مثل زالو افتادن دارن جیب مردم رو خالی میکنن 5 روز سهم رو مثبت میکنن یک عده بی خبر هم میخرن بعدش از سهم خارج میشن و سهمو منفی میکنن
دوست عزیز تا جایی که من خبردار شدم بحث لج و لجبازی و روکم کنی شده !! یه سری آدمای تازه به دوران رسیده و ناشی توی شرکت سرمایه گذاری توکافولاد دارن گند میزنن به کل گروه و توجیهشونم اینه که حرف من باید به کرسی بشینه و همه باید بامن هماهنگ باشن تا من بزارم کار کنن !!! ( فقط سربسته بگم که موضوع خاله زنکی شده ) ضمن اینکه ظاهرا طرف گفته من این سهمو میارم تا حدودای 520 تومان ! (این همون شخصیه که سهام وتوکا را از 200 با سفته بازی و ... تا 600 تومان بالا آورد بدون هیچ دلیل و تحلیلی !) من خودم باتوجه به اخباری که از کارای این گروه و کثافت کاریهاشون دارم وارد سهام این گروه نمیشم وتوصیه ای هم به خریدوفروش ندارم ، فقط میتونم بگم که دوستان مراقب باشید
نظر