حمل ونقل توکا(حتوکا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • purpleayaa
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 223

در اصل توسط orkide پست شده است View Post
    دوست عزیز تا جایی که من خبردار شدم بحث لج و لجبازی و روکم کنی شده !! یه سری آدمای تازه به دوران رسیده و ناشی توی شرکت سرمایه گذاری توکافولاد دارن گند میزنن به کل گروه و توجیهشونم اینه که حرف من باید به کرسی بشینه و همه باید بامن هماهنگ باشن تا من بزارم کار کنن !!! ( فقط سربسته بگم که موضوع خاله زنکی شده ) ضمن اینکه ظاهرا طرف گفته من این سهمو میارم تا حدودای 520 تومان ! (این همون شخصیه که سهام وتوکا را از 200 با سفته بازی و ... تا 600 تومان بالا آورد بدون هیچ دلیل و تحلیلی !) من خودم باتوجه به اخباری که از کارای این گروه و کثافت کاریهاشون دارم وارد سهام این گروه نمیشم وتوصیه ای هم به خریدوفروش ندارم ، فقط میتونم بگم که دوستان مراقب باشید
    خاله زنک بازی رو خوب اومدی!اما کسی اگر اونم اگر باشه که 200 رو 600 کنه شاید بتونه 600 هم 200 کنه!البته با حجم هایی که دارن میدن حداکثر این بازیا یه هفته باشه چون دیگه سهمی نمیمونه که رد کنن!به هر حال با تشکر از بیانات شما
    /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• purpleayaa
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 223

در اصل توسط shamlo پست شده است View Post
      كفً سهم ٢يا٤درصد پايين تر يعني ممكن است سهم تا ٥٨٠ افت كند اما روند سهم صعودي و تارگت سهم ٩٠٠تومان است خبرهاي خوبي از سهم امروز منتشر خواهم كرد
      منتظر خبر خوب شما میبوده ایم!
      /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• einstein
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 360

در اصل توسط محود پست شده است View Post
        عزیز بردار یه عده هستند که 2 میلیارد پول دارن و باهم وارد سهم و با هم خارج میشن به من این سهم رو بعد از اینکه وارد سهم شدن گفتن وارد شو ولی من همچین نون های وارد خانه خودم نمیکنم
        واقعا نمیدونم چرا بورس جلو اینگونه افراد را نمگیره مثل زالو افتادن دارن جیب مردم رو خالی میکنن 5 روز سهم رو مثبت میکنن یک عده بی خبر هم میخرن بعدش از سهم خارج میشن و سهمو منفی میکنن
        دوست عزیز،بورس محل خرید و فروشه و منطقاٌ نمی شه کسی را از خرید و فروش منع کرد ،چرا که در این صورت بورس از کارکرد اصلی اش میفته.این ما هستیم که نباید توی دام این گروهها نیفتیم و آنها را در رسیدن به اهدافشون کمک کنیم.اگر توجه کنیم این باندها بیشتر شرکتهای با سرمایه پایین را مد نظر قرار می دهند که بتوانند با سرمایه تقریباٌ پایینی معاملات آنرا به سمت و سویی که مد نظرشان هست ،هدایت کنند.البته من اسمی از شرکتی نمی برم و حتی حتوکا مد نظرم نیست و عرایض بنده کلی است.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

با فروشی که امروز وتوکا داشت در 2روز حدود 4درصد از سهم رو فروخته که بعیده بخواد به همین روش ادامه بده چون ممکنه در صورت ادامه کرسی از دست بده

اونروز هم گفتم با توجه به معاملات غیر عادی هر احتمالی در کوتاه مدت در خصوص رشد یا افت هست و باید مراقب بود ولی در میان مدت با توجه به بنیادی مناسب و برنامه افزایش سرمایه نگرانی نداره
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ebi1
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 95

کمربندهاتونو ببینید که داریم میریم برای حرکت بعدی و صعود جهت افزایش سرمایه.....فرصت خرید امروز آخرین فرصت قبل از صف شدنه..

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

امروز هم 75درصد فروش تا اینجا متعلق به حقوق بوده
              اگر این عرضه های چند روزه نبود رشد سهم رو شاهد بودیم
              با وجود عرضه ولی خریدار خوبی هم دارد

نظر

• orkide
                عضو عادی
                • May 2011
                • 67

حواسش به کرسی هست ولی مطمئنم که حدودای 500 از صف فروش جایگزین میکنه ! فقط امیدوارم پیش بینی های من از این سهم درست از آب درنیاد !
                در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                با فروشی که امروز وتوکا داشت در 2روز حدود 4درصد از سهم رو فروخته که بعیده بخواد به همین روش ادامه بده چون ممکنه در صورت ادامه کرسی از دست بده

اونروز هم گفتم با توجه به معاملات غیر عادی هر احتمالی در کوتاه مدت در خصوص رشد یا افت هست و باید مراقب بود ولی در میان مدت با توجه به بنیادی مناسب و برنامه افزایش سرمایه نگرانی نداره
                [COLOR="#008000"][B][U]دانش ، تحلیل ، اقدام ، صبر[/U][/B][/COLOR] ;)

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

در اصل توسط orkide پست شده است View Post
                  حواسش به کرسی هست ولی مطمئنم که حدودای 500 از صف فروش جایگزین میکنه ! فقط امیدوارم پیش بینی های من از این سهم درست از آب درنیاد !
                  اتفاقا اگر درست در بیاد خوبه
                  چون میشه اونجا حسابی اضافه کرد
                  سهم بعدش رشد خوبی میکنه
                  ولی بعیده کار به 500 بکشه

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

حقوقی براش صف فروش چید
                    واقعا سازمان چرا در مقابل این دستکاری قیمتی اشکار کاری نمیکنه خودش جای سواله

از صف فروش کمی خریدم البته
                    آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2013/10/30, 11:27.

نظر

• purpleayaa
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 223

75 درصد فروخته و 55 درصد دوباره خریده احتمالا

نظر

• purpleayaa
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 223

از 609 آخر سر رفت 586؟جمع کنین این بورستون رو...............

نظر

• orkide
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 67

دوست عزیز اینا باید جوابگوی کثافت کاریها و خسارت به سهامدار جزء را بدن ، اگر تو این دنیا ندن حتما تو اون دنیا پس میدن ولی شما هم زنگ به سازمان بزنید و شدیدا شاکی بشید وگرنه این خانمی که یکی از مدیران وتوکا هستش ( درحقیقت مدیرعامل کاره ای نیست و فقط هفته ای یک روز تو شرکته و متاسفانه زمام امور دست چندتا بچه هست که تازه مدیر شدن !) داره اینکارو میکنه به این راحتی ها دست بردار نیست ! با این شماره ها هم میتونید تماس بگیرید و اعتراض کنید 03355435075 حتوکا و 03116683180 دفترمدیرعامل وتوکا ؛ فقط مواظب باشید الکی تابتون ندن چون استاد اینکاران ! از من گفتن بود .........
                          در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          حقوقی براش صف فروش چید
                          واقعا سازمان چرا در مقابل این دستکاری قیمتی اشکار کاری نمیکنه خودش جای سواله

از صف فروش کمی خریدم البته
                          آخرین ویرایش توسط orkide؛ 2013/10/30, 13:04.
                          [COLOR="#008000"][B][U]دانش ، تحلیل ، اقدام ، صبر[/U][/B][/COLOR] ;)

نظر

• ebi1
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 95

در اصل توسط بیوک پست شده است
                            دوست عزیز من توصیه به خرید یا فروش سهم ندارم ولی سایت اردر ها در مطالب ویژه به مشترکین اش توصیه به خرید کرد ان هم در قیمت 580 تومان و با اطمینانی که به کاربرانش داد گفتند 30 درصد کوتاه مدت (یک ضرب))حداقل افزایش قیمتی هست که این سهم دارد و به هیچ وجه زیر 750 و 800 فروشنده نباشید ولی بعد اینکه سهم را به سهامداران بد بخت قالب کردند در قیمت 650 صف خرید سهامداران جزء بدبخت را عرضه کردند :

چون گروه اردر ها خودشان سهم را در قیمت های 500 جمع کرده و سپس در قیمت های 580 شروع به تبلیغ کردند/)
                            دوست من این که نشد دلیل؟!!!
                            من بعنوان کسی که کلاس های تکنیکال و فاندمنتال برگزار میکنم تا بحال همچین تحلییلی ندیده ام!!
                            ببینید شرکت سودآوری خوبی به جیب زده و حتی قرار بود در گزارش 6 ماهه تعدیل بدهد ولی چون برنامه افزایش سرمایه در سردارد این تعدیلل را به کزارش 9 ماهه خودش موکول کرده.
                            در ضمن شکسته شدن سقف کانال نزولی و قرارگیری در کانال صعودی و نیز پول بک مجدد و شروع حرکت مجدد از مقاومت قبلی به بالا به این راحتی صورت نیگیره که فقط یه عده سفته باز بتونن این کار را انجام بدن...اونم در این سهم قدیمی و دارای حقوقی فعال و قوی.
                            این درجا زدن 2 تا 3 روزه هم برای صعود بعدی بعنوان پول بک نیازه.

همونطور که مشاهده میکنید سهم به سقف قبلی 5700ریال پول بک نموده و از شنبه و نهایتا یکشنبه صعود سهم را پیش بینی میکنم.
                            در ضمن سهم کلیه سیگنال های صعودی را پرقدرت صادر کرده حالا بستگی به اصلاح زمانی داره که با این همه خریدار بعید میدونم بتونه بیشتر از شنبه الی یکشنبه دوام بیاره. جالبه خوده حقوقی بعد از پرتاب کردن سهام یه سمت خریدار در آخرهای وقت خودشم سهام خرید.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

امروز هم حقوقی 500هزارتا دیگه فروخت
                              ولی دیگه از یه حدی بیشتر نمیتونه بفروشه
                              استقبال بازار از عرضه حتوکا عالیست
                              هرچند منتظر بودم پایینتر بیاد تا یک پله دیگه بخرم ولی باز خوبه که چهارشنبه در منفی اضافه کردم

نظر

• ebi1
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 95

در اصل توسط ebi1 پست شده است View Post
                                دوست من این که نشد دلیل؟!!!
                                من بعنوان کسی که کلاس های تکنیکال و فاندمنتال برگزار میکنم تا بحال همچین تحلییلی ندیده ام!!
                                ببینید شرکت سودآوری خوبی به جیب زده و حتی قرار بود در گزارش 6 ماهه تعدیل بدهد ولی چون برنامه افزایش سرمایه در سردارد این تعدیلل را به کزارش 9 ماهه خودش موکول کرده.
                                در ضمن شکسته شدن سقف کانال نزولی و قرارگیری در کانال صعودی و نیز پول بک مجدد و شروع حرکت مجدد از مقاومت قبلی به بالا به این راحتی صورت نیگیره که فقط یه عده سفته باز بتونن این کار را انجام بدن...اونم در این سهم قدیمی و دارای حقوقی فعال و قوی.
                                این درجا زدن 2 تا 3 روزه هم برای صعود بعدی بعنوان پول بک نیازه.

همونطور که مشاهده میکنید سهم به سقف قبلی 5700ریال پول بک نموده و از شنبه و نهایتا یکشنبه صعود سهم را پیش بینی میکنم.
                                در ضمن سهم کلیه سیگنال های صعودی را پرقدرت صادر کرده حالا بستگی به اصلاح زمانی داره که با این همه خریدار بعید میدونم بتونه بیشتر از شنبه الی یکشنبه دوام بیاره. جالبه خوده حقوقی بعد از پرتاب کردن سهام یه سمت خریدار در آخرهای وقت خودشم سهام خرید.
                                گفته بودم شنبه یا یکشنبه آخره سهم پرتاب کردن حقوقیه.
                                مبارک دوستان حتوکایی. رفتیم برای هدف اول 720 تومن.
                                وقتی من میگم سهمی باید بره بالا میرود.
                                در کلاس هایی که برگزار کردم همیشه سهمی به دانشجویانم معرفی میکنم که هزینه کلاسها باخرید سهم در بیاد.
                                در این دوره یکی از سهم ها، سهم حتوکا بود که در قیمت 5080 سیگنال خرید داده شد.
                                مبارک دوستان و دانشجویان گلم
                                آخرین ویرایش توسط ebi1؛ 2013/11/02, 10:17.

نظر

در حال کار...
                                X