در اصل توسط orkide پست شده است
View Post
حمل ونقل توکا(حتوکا)
Collapse
X
-
/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
-
در اصل توسط shamlo پست شده است View Postكفً سهم ٢يا٤درصد پايين تر يعني ممكن است سهم تا ٥٨٠ افت كند اما روند سهم صعودي و تارگت سهم ٩٠٠تومان است خبرهاي خوبي از سهم امروز منتشر خواهم كرد/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط محود پست شده است View Postعزیز بردار یه عده هستند که 2 میلیارد پول دارن و باهم وارد سهم و با هم خارج میشن به من این سهم رو بعد از اینکه وارد سهم شدن گفتن وارد شو ولی من همچین نون های وارد خانه خودم نمیکنم
واقعا نمیدونم چرا بورس جلو اینگونه افراد را نمگیره مثل زالو افتادن دارن جیب مردم رو خالی میکنن 5 روز سهم رو مثبت میکنن یک عده بی خبر هم میخرن بعدش از سهم خارج میشن و سهمو منفی میکنن
نظر
-
با فروشی که امروز وتوکا داشت در 2روز حدود 4درصد از سهم رو فروخته که بعیده بخواد به همین روش ادامه بده چون ممکنه در صورت ادامه کرسی از دست بده
اونروز هم گفتم با توجه به معاملات غیر عادی هر احتمالی در کوتاه مدت در خصوص رشد یا افت هست و باید مراقب بود ولی در میان مدت با توجه به بنیادی مناسب و برنامه افزایش سرمایه نگرانی ندارهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
حواسش به کرسی هست ولی مطمئنم که حدودای 500 از صف فروش جایگزین میکنه ! فقط امیدوارم پیش بینی های من از این سهم درست از آب درنیاد !در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبا فروشی که امروز وتوکا داشت در 2روز حدود 4درصد از سهم رو فروخته که بعیده بخواد به همین روش ادامه بده چون ممکنه در صورت ادامه کرسی از دست بده
اونروز هم گفتم با توجه به معاملات غیر عادی هر احتمالی در کوتاه مدت در خصوص رشد یا افت هست و باید مراقب بود ولی در میان مدت با توجه به بنیادی مناسب و برنامه افزایش سرمایه نگرانی نداره[COLOR="#008000"][B][U]دانش ، تحلیل ، اقدام ، صبر[/U][/B][/COLOR] ;)
نظر
-
در اصل توسط orkide پست شده است View Postحواسش به کرسی هست ولی مطمئنم که حدودای 500 از صف فروش جایگزین میکنه ! فقط امیدوارم پیش بینی های من از این سهم درست از آب درنیاد !
چون میشه اونجا حسابی اضافه کرد
سهم بعدش رشد خوبی میکنه
ولی بعیده کار به 500 بکشهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
75 درصد فروخته و 55 درصد دوباره خریده احتمالا/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
از 609 آخر سر رفت 586؟جمع کنین این بورستون رو.............../:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
دوست عزیز اینا باید جوابگوی کثافت کاریها و خسارت به سهامدار جزء را بدن ، اگر تو این دنیا ندن حتما تو اون دنیا پس میدن ولی شما هم زنگ به سازمان بزنید و شدیدا شاکی بشید وگرنه این خانمی که یکی از مدیران وتوکا هستش ( درحقیقت مدیرعامل کاره ای نیست و فقط هفته ای یک روز تو شرکته و متاسفانه زمام امور دست چندتا بچه هست که تازه مدیر شدن !) داره اینکارو میکنه به این راحتی ها دست بردار نیست ! با این شماره ها هم میتونید تماس بگیرید و اعتراض کنید 03355435075 حتوکا و 03116683180 دفترمدیرعامل وتوکا ؛ فقط مواظب باشید الکی تابتون ندن چون استاد اینکاران ! از من گفتن بود .........در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postحقوقی براش صف فروش چید
واقعا سازمان چرا در مقابل این دستکاری قیمتی اشکار کاری نمیکنه خودش جای سواله
از صف فروش کمی خریدم البتهآخرین ویرایش توسط orkide؛ 2013/10/30, 13:04.[COLOR="#008000"][B][U]دانش ، تحلیل ، اقدام ، صبر[/U][/B][/COLOR] ;)
نظر
-
در اصل توسط بیوک پست شده استدوست عزیز من توصیه به خرید یا فروش سهم ندارم ولی سایت اردر ها در مطالب ویژه به مشترکین اش توصیه به خرید کرد ان هم در قیمت 580 تومان و با اطمینانی که به کاربرانش داد گفتند 30 درصد کوتاه مدت (یک ضرب))حداقل افزایش قیمتی هست که این سهم دارد و به هیچ وجه زیر 750 و 800 فروشنده نباشید ولی بعد اینکه سهم را به سهامداران بد بخت قالب کردند در قیمت 650 صف خرید سهامداران جزء بدبخت را عرضه کردند :
چون گروه اردر ها خودشان سهم را در قیمت های 500 جمع کرده و سپس در قیمت های 580 شروع به تبلیغ کردند/)
من بعنوان کسی که کلاس های تکنیکال و فاندمنتال برگزار میکنم تا بحال همچین تحلییلی ندیده ام!!
ببینید شرکت سودآوری خوبی به جیب زده و حتی قرار بود در گزارش 6 ماهه تعدیل بدهد ولی چون برنامه افزایش سرمایه در سردارد این تعدیلل را به کزارش 9 ماهه خودش موکول کرده.
در ضمن شکسته شدن سقف کانال نزولی و قرارگیری در کانال صعودی و نیز پول بک مجدد و شروع حرکت مجدد از مقاومت قبلی به بالا به این راحتی صورت نیگیره که فقط یه عده سفته باز بتونن این کار را انجام بدن...اونم در این سهم قدیمی و دارای حقوقی فعال و قوی.
این درجا زدن 2 تا 3 روزه هم برای صعود بعدی بعنوان پول بک نیازه.
همونطور که مشاهده میکنید سهم به سقف قبلی 5700ریال پول بک نموده و از شنبه و نهایتا یکشنبه صعود سهم را پیش بینی میکنم.
در ضمن سهم کلیه سیگنال های صعودی را پرقدرت صادر کرده حالا بستگی به اصلاح زمانی داره که با این همه خریدار بعید میدونم بتونه بیشتر از شنبه الی یکشنبه دوام بیاره. جالبه خوده حقوقی بعد از پرتاب کردن سهام یه سمت خریدار در آخرهای وقت خودشم سهام خرید.
نظر
-
امروز هم حقوقی 500هزارتا دیگه فروخت
ولی دیگه از یه حدی بیشتر نمیتونه بفروشه
استقبال بازار از عرضه حتوکا عالیست
هرچند منتظر بودم پایینتر بیاد تا یک پله دیگه بخرم ولی باز خوبه که چهارشنبه در منفی اضافه کردمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
در اصل توسط ebi1 پست شده است View Postدوست من این که نشد دلیل؟!!!
من بعنوان کسی که کلاس های تکنیکال و فاندمنتال برگزار میکنم تا بحال همچین تحلییلی ندیده ام!!
ببینید شرکت سودآوری خوبی به جیب زده و حتی قرار بود در گزارش 6 ماهه تعدیل بدهد ولی چون برنامه افزایش سرمایه در سردارد این تعدیلل را به کزارش 9 ماهه خودش موکول کرده.
در ضمن شکسته شدن سقف کانال نزولی و قرارگیری در کانال صعودی و نیز پول بک مجدد و شروع حرکت مجدد از مقاومت قبلی به بالا به این راحتی صورت نیگیره که فقط یه عده سفته باز بتونن این کار را انجام بدن...اونم در این سهم قدیمی و دارای حقوقی فعال و قوی.
این درجا زدن 2 تا 3 روزه هم برای صعود بعدی بعنوان پول بک نیازه.
همونطور که مشاهده میکنید سهم به سقف قبلی 5700ریال پول بک نموده و از شنبه و نهایتا یکشنبه صعود سهم را پیش بینی میکنم.
در ضمن سهم کلیه سیگنال های صعودی را پرقدرت صادر کرده حالا بستگی به اصلاح زمانی داره که با این همه خریدار بعید میدونم بتونه بیشتر از شنبه الی یکشنبه دوام بیاره. جالبه خوده حقوقی بعد از پرتاب کردن سهام یه سمت خریدار در آخرهای وقت خودشم سهام خرید.
مبارک دوستان حتوکایی. رفتیم برای هدف اول 720 تومن.
وقتی من میگم سهمی باید بره بالا میرود.
در کلاس هایی که برگزار کردم همیشه سهمی به دانشجویانم معرفی میکنم که هزینه کلاسها باخرید سهم در بیاد.
در این دوره یکی از سهم ها، سهم حتوکا بود که در قیمت 5080 سیگنال خرید داده شد.
مبارک دوستان و دانشجویان گلمآخرین ویرایش توسط ebi1؛ 2013/11/02, 10:17.
نظر
نظر