سيمان غرب ( سغرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Hamid Broker
    عضو فعال
    • Mar 2013
    • 460

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    پدرم در امد سر اين سيمانيها و داروايها و پالايشگاهها و پتروشيميها................
    حالا ميگم فولاي تو گروه فولاديها شگفتي ساز سال 1392 و 93 و 94 خواهد شد.
    فولاي کسراي دوم خواهد شد با يک سر و گردن بالاتر.هر دو يزدي هستند تو اردکان.
    فولاي 900درصد افزايش سرمايه دارد.
    فولاي طرح توسعه 450هزار تني دارد.
    فولاي 3ساله تارگت 10هزار توماني دارد.
    اگر اقتصاد جهاني حرکت کند فولاي تارگت حداقل حداقل 15هزار توماني دارد.
    اين حرفهاي من مزخرفياتي بيش نيست.گفتم کمي بخنديد.مثل همون مزخرفياتي که در مورد شبندر و شصفها وسغرب و شيران و........زدم.
    کیانوش جان دوست من اگر چه تحلیلهای شما رو همیشه جدی میگیرم و قبولشون دارم اما در این مورد که تازه نظرم جلب شد باید بگم که سیمانیها از افزایش نرخ دلار چه مبادله ای چه آزاد هیچگونه سودی نمیبرن و دلیل رشد دو ماه اخیر سیمانیها و رشد اخیر داروییها مجوز افزایش قیمتشون هست که صادر شده.
    در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

سیمانی هایی که دلار مرجع رو در صورتهای مالی خود 1226 تومان گرفتند تعدیل 100% تو دل خود دارن
      مانند سغرب و ساروم

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Post
        کیانوش جان دوست من اگر چه تحلیلهای شما رو همیشه جدی میگیرم و قبولشون دارم اما در این مورد که تازه نظرم جلب شد باید بگم که سیمانیها از افزایش نرخ دلار چه مبادله ای چه آزاد هیچگونه سودی نمیبرن و دلیل رشد دو ماه اخیر سیمانیها و رشد اخیر داروییها مجوز افزایش قیمتشون هست که صادر شده.
        اين افزايش نرخ کالاها در اثر تغيير و افزايش قيمت دلار رخ داده است ولاغير.

نظر

• محمد ح
          عضو عادی
          • Mar 2013
          • 26

کیانوش جان،خسته نباشی
          برای خرید فردا صبح زود ستران بهتر میدونی یا سغرب.
          بیشتر از منظر حجمی که میدن منظورم هست
          مچکرم
          ندهد فرصت گفتار به محتاج کریم ، گوش این طایفه آواز گدا نشنیدست

نظر

• محمد یزدی
            عضو فعال
            • May 2011
            • 948

حرف آخر در مرود سیمان غرب(محاسبه ای کاملا محافظه کارانه)

.
            .محاسبه حداقل سود سغرب برای سال 92

.

-در امد حاصل از فروش با قیمت های موجود در سایت شرکت

پاکتی 1-425 106000
            فله 1-425 901000
            پاکتی 2 104940
            فله 2 89040
            سیمان صادراتی هم 116 هزار تومان فعلا در نظر بگیریم:
            140 تومان به سود فعلی(سال 91) اضافه میشه
            1-هزینه تسهیلات دریافتی حاصل از تسعییر ارز مرجع به ارز مبادله ای(ملت وصادرات) 37 تومان به هزینه ها اضافه میکنه.
            2-مواد مصرفی: بیشترین مصرف مربوط به خاک مارل هست که قیمتی که در صورت ها سغرب لحاظ شده بالاترش رو ندیدم اگه دوستان سراغ دارند خبر بدند به ازای هر تن مارل 9183 ریال هزینه در نظر گرفته شده از این محل هزینه خاصی شرکت رو تهدید نمیکنه

ماده مصرفی در رده بعدی خاک رس هست که بالاترین قیمتی که من مشاهده کردم در ساربیل بود که اگه اختلافش رو با سغرب حساب کنیم حدودا 2 تومان هزینه اضافی به شرکت تحمیل میشه که ازش میگذریم

3- حقوق و دستمزد:
            هزینه حقوق و دستمزد حدود 13 میلیارد تومان در سال 91 بوده که با فرض افزایش 35 درصدی 15 تومان به هزینه حقوق اضافه خواهد شد
            4-هزینه برق مصرفی حدود 6 میلیارد هست که با فرض افزایش 35 درصدی حدود 7 توامن به هزینه ها اضافه میشه

در مجموع حداقل سود سغرب رو با فرضیات بالا به این صورت خواهد بود
            سود فعلی 1009 ریال
            افزایش نرخ 1398+ریال
            هزینه تسعیر ارز:-370
            هزینه حقوق:-150
            هزینه برق:-70

که درمجموع محافظه کارانه به سود حدود 1817 ریال میرسیم

هدف قیمتی سهم با پی بر ای 4.5 و 5 و5.5 به صورت زیر خواهد بود
            817 910 و1100

باید منتظر اصلاح قیمت سیمان صادراتی بود

محاسبه شخصیه ،ممکنه اشتباه باشه ،بررسی بیشتر با دوستان

توکل بر خدا

یا علی
            بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

در اصل توسط محمد ح پست شده است View Post
              کیانوش جان،خسته نباشی
              برای خرید فردا صبح زود ستران بهتر میدونی یا سغرب.
              بیشتر از منظر حجمی که میدن منظورم هست
              مچکرم
              سغرب

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

صفش رفت بالای 25 میلیون
                این سهم با گره بالا خواهد رفت

نظر

• memr
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 771

سهم تا حدود 750 یه کف خوب داره درست میکنه که اگه اینجوری بشه ارزش سهم واقعا بالا میره البته که ارزشش بیشتر از ایناست.....

نظر

• مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

از 10 تیرماه اجرا میشود:

توقف صادرات سیمان به عراق

» سرویس: اقتصادي - صنعت، معدن، تجارت
                    کد خبر: 92031809839
                    شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۷

رییس اتاق بازرگانی خرمشهر از توقف صادرات سیمان به عراق از دهم تیرماه خبر داد.
                    نجم بیتچنعان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در خوزستان عنوانکرد: عراق اعلام کرده که دیگر سیمان به کشور خود وارد نمیکند تا تولید این کالا در عراق رونق گیرد.
                    وی افزود: امسال پیشبینی شده که 70 میلیون تن سیمان در کشور تولید شود اما این میزان بیش از نیاز داخلی است بنابراین باید به دنبال بازار دیگری برای فروش سیمان مازاد بر مصرف خود باشیم.
                    رییس اتاق بازرگانی خرمشهر اظهارکرد: عراق با داشتن ظرفیت پایین تولید سیمان نمیتواند نیاز کشور خود را تامین کند و به نظرم تصمیم درستی نیست زیرا کمبود این کالا بازار عراق را دچار التهاب جدی میکند و در کوتاهمدت موجب افزایش قیمت سیمان میشود.
                    بیتچنعان بیانکرد: باید به این نکته توجه کرد که ممنوعیت واردات سیمان به عراق هشت روز قبل از ماه مبارک رمضان عملی میشود. در این ماه ساخت و ساز و میزان تقاضا برای خرید سیمان کاهش مییابد بنابراین مسوولان اقتصادی عراق قطعا یک ماه بعد از ممنوعیت، از موضع خود صرفنظر خواهند کرد.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• mollaxi
                      عضو جدید
                      • Apr 2013
                      • 14

وحید 20

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post332547

در گفتگو با یک مقام مسئول در یکی از شرکت های سیمانی غرب کشور بررسی شد:
                      صحت و سقم توقف صادرات سیمان به عراق

میزان اطلاعات در دسترس شرکت های سیمانی پیرامون موضوع توقف صادرات سیمان به عراق در حد اخبار انتشار یافته در رسانه هاست. اما نکته حائز اهمیت این است که به میان آمدن چنین امری در گذشته نیز برای شرکت های سیمانی بارها اتفاق افتاده که با رایزنی های صورت گرفته، مشکل برطرف شده است.
                      در پی انتشار خبری مبنی بر توقف صادرات سیمان به عراق از سوی یکی از خبرگزاری ها، درصدد بررسی صحت و سقم این موضوع برآمدیم.

در همین ارتباط یک مقام مسئول در یکی از شرکت های سیمانی فعال غرب کشور در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: میزان اطلاعات در دسترس شرکت های سیمانی پیرامون موضوع توقف صادرات سیمان به عراق در حد اخبار انتشار یافته در رسانه هاست. اما نکته حائز اهمیت این است که به میان آمدن چنین امری در گذشته نیز برای شرکت های سیمانی بارها اتفاق افتاده که با رایزنی های صورت گرفته، مشکل برطرف شده است.

وی ادامه داد: کشور عراق در مقاطع زمانی مختلفی جهت حمایت از تولیدات داخلی خود اقدام به توقف صادرات از ایران می نماید و این امر در گذشته نیز رخ داده، حال آنکه باید دید این بار برای رفع مسئله مذکور چه راهکاری در پیش گرفته خواهد شد.

این منبع آگاه در خاتمه اضافه کرد: به طور معمول با بروز چنین مشکلی، صادرات به بخش های جنوبی عراق بیش از مناطق دیگر تحت تأثیر قرار می گیرد که البته به نظر نمی رسد مسئله به وجود آمده برای شرکت های سیمانی چندان جدی و بحران ساز باشد و در حال حاضر صادرات سیمان بدون مشکل خاصی در حال انجام است.

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

بعضي از خبرها اعلام شده مثلا توقف صادرات سيمان به عراق ولي خبرهايي هم درمورد سيمان دارم كه درفرصت مناسب كه حقيقي ها تصميمشون را گرفتند اعلام مي كنم اونوقت سفارس 120 تومان خواهد شدهمان قيمت سال قبل. يكيشم من بگم كه عراق درحال حاضر 10 كارخانه سيمان در حال گسترش و بهره برداري داره كه مي خواد حتي به كشورهاي ديگه صادر كنه. دوم اينكه تا سال بعد چند تا از كارخانه هاي سيمان ايران ورشكسته شده و سهامشان ديگه حتي يك ريال هم ارزش ندارد فعلا نميگم كدوم سيماني ها هستند تا شوك به بازار وارد نشه حرفه ايها شايدپيدا كنند كه صد در صد تا به حال خارج شدند.
                        اگر يكي بگه كدومند ميگم اونهاييي كه بيشتر تبليغش ميشن!!!
                        فردا اگه يكم تكوني خوردند دستپاچه نشيد شما هم بخريد چون يه بازيه بعد از چند دقيقه دوباره صف فروش ميشن!!!بهترين فرصت فروش پيش مياد!!!
                        آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2013/06/09, 19:46. دلیل: غلط داره
                        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                          بعضي از خبرها اعلام شده مثلا توقف صادرات سيمان به عراق ولي خبرهايي هم درمورد سيمان دارم كه درفرصت مناسب كه حقيقي ها تصميمشون را گرفتند اعلام مي كنم اونوقت سفارس 120 تومان خواهد شدهمان قيمت سال قبل. يكيشم من بگم كه عراق درحال حاضر 10 كارخانه سيمان در حال گسترش و بهره برداري داره كه مي خواد حتي به كشورهاي ديگه صادر كنه. دوم اينكه تا سال بعد چند تا از كارخانه هاي سيمان ايران ورشكسته شده و سهامشان ديگه حتي يك ريال هم ارزش ندارد فعلا نميگم كدوم سيماني ها هستند تا شوك به بازار وارد نشه حرفه ايها شايدپيدا كنند كه صد در صد تا به حال خارج شدند.
                          اگر يكي بگه كدومند ميگم اونهاييي كه بيشتر تبليغش ميشن!!!
                          فردا اگه يكم تكوني خوردند دستپاچه نشيد شما هم بخريد چون يه بازيه بعد از چند دقيقه دوباره صف فروش ميشن!!!بهترين فرصت فروش پيش مياد!!!
                          آقای میلیاردر آقای پول دار دست از سر کچل سهامداران سیمان بردار
                          ما میخواهیم ضرر کنیم ،آخه تو را سنه نه؟!!

شما که اینقدر سرمایه دارید تو این سایت ها بورسی چی کار میکنید ؟! مرض دارید؟!

نظر

• yousef
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 808

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                            آقای میلیاردر آقای پول دار دست از سر کچل سهامداران سیمان بردار
                            ما میخواهیم ضرر کنیم ،آخه تو را سنه نه؟!!

شما که اینقدر سرمایه دارید تو این سایت ها بورسی چی کار میکنید ؟! مرض دارید؟!
                            عطا جان پستهای شبندر عزیز برای طنز بد نیست چرا جدی میگیری!...یک جا میگه 500 میلیارد تومن سرمایه مو از بورس خارج کردم... جای دیگه میگه 200 میلیارد تومن تو حساب دارم..یک جای دیگه میگه 5 میلیون دلار!!! تو حسابم دارم(18 هزار میلیارد تومن!!!)...من معمولا خبری ازکسی میبینم به پستهاش نگاهی میندازم...شما سخت نگیر..

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                              عطا جان پستهای شبندر عزیز برای طنز بد نیست چرا جدی میگیری!...یک جا میگه 500 میلیارد تومن سرمایه مو از بورس خارج کردم... جای دیگه میگه 200 میلیارد تومن تو حساب دارم..یک جای دیگه میگه 5 میلیون دلار!!! تو حسابم دارم(18 هزار میلیارد تومن!!!)...من معمولا خبری ازکسی میبینم به پستهاش نگاهی میندازم...شما سخت نگیر..
                              سلام یوسف جان ارداتمندیم
                              شدیدا" موافقم

نظر

• amin47
                                عضو جدید
                                • Jun 2013
                                • 7

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                                فک کنم توهم زده جدی نگرین از اینا تو جامعه زیادن.مثلا یارو رفته بود ثبت نام برا نامزدی ریاست جمهوری میگفت من امام زمانم.حالا اینم بگه

نظر

در حال کار...
                                X