در اصل توسط کيانوش پست شده است
View Post
سيمان غرب ( سغرب )
Collapse
X
-
در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
-
در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Postکیانوش جان دوست من اگر چه تحلیلهای شما رو همیشه جدی میگیرم و قبولشون دارم اما در این مورد که تازه نظرم جلب شد باید بگم که سیمانیها از افزایش نرخ دلار چه مبادله ای چه آزاد هیچگونه سودی نمیبرن و دلیل رشد دو ماه اخیر سیمانیها و رشد اخیر داروییها مجوز افزایش قیمتشون هست که صادر شده.
نظر
-
حرف آخر در مرود سیمان غرب(محاسبه ای کاملا محافظه کارانه)
.
.محاسبه حداقل سود سغرب برای سال 92
.
-در امد حاصل از فروش با قیمت های موجود در سایت شرکت
پاکتی 1-425 106000
فله 1-425 901000
پاکتی 2 104940
فله 2 89040
سیمان صادراتی هم 116 هزار تومان فعلا در نظر بگیریم:
140 تومان به سود فعلی(سال 91) اضافه میشه
1-هزینه تسهیلات دریافتی حاصل از تسعییر ارز مرجع به ارز مبادله ای(ملت وصادرات) 37 تومان به هزینه ها اضافه میکنه.
2-مواد مصرفی: بیشترین مصرف مربوط به خاک مارل هست که قیمتی که در صورت ها سغرب لحاظ شده بالاترش رو ندیدم اگه دوستان سراغ دارند خبر بدند به ازای هر تن مارل 9183 ریال هزینه در نظر گرفته شده از این محل هزینه خاصی شرکت رو تهدید نمیکنه
ماده مصرفی در رده بعدی خاک رس هست که بالاترین قیمتی که من مشاهده کردم در ساربیل بود که اگه اختلافش رو با سغرب حساب کنیم حدودا 2 تومان هزینه اضافی به شرکت تحمیل میشه که ازش میگذریم
3- حقوق و دستمزد:
هزینه حقوق و دستمزد حدود 13 میلیارد تومان در سال 91 بوده که با فرض افزایش 35 درصدی 15 تومان به هزینه حقوق اضافه خواهد شد
4-هزینه برق مصرفی حدود 6 میلیارد هست که با فرض افزایش 35 درصدی حدود 7 توامن به هزینه ها اضافه میشه
در مجموع حداقل سود سغرب رو با فرضیات بالا به این صورت خواهد بود
سود فعلی 1009 ریال
افزایش نرخ 1398+ریال
هزینه تسعیر ارز:-370
هزینه حقوق:-150
هزینه برق:-70
که درمجموع محافظه کارانه به سود حدود 1817 ریال میرسیم
هدف قیمتی سهم با پی بر ای 4.5 و 5 و5.5 به صورت زیر خواهد بود
817 910 و1100
باید منتظر اصلاح قیمت سیمان صادراتی بود
محاسبه شخصیه ،ممکنه اشتباه باشه ،بررسی بیشتر با دوستان
توکل بر خدا
یا علیبسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
نظر
-
از 10 تیرماه اجرا میشود:
توقف صادرات سیمان به عراق
» سرویس: اقتصادي - صنعت، معدن، تجارت
کد خبر: 92031809839
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۷
رییس اتاق بازرگانی خرمشهر از توقف صادرات سیمان به عراق از دهم تیرماه خبر داد.
نجم بیتچنعان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در خوزستان عنوانکرد: عراق اعلام کرده که دیگر سیمان به کشور خود وارد نمیکند تا تولید این کالا در عراق رونق گیرد.
وی افزود: امسال پیشبینی شده که 70 میلیون تن سیمان در کشور تولید شود اما این میزان بیش از نیاز داخلی است بنابراین باید به دنبال بازار دیگری برای فروش سیمان مازاد بر مصرف خود باشیم.
رییس اتاق بازرگانی خرمشهر اظهارکرد: عراق با داشتن ظرفیت پایین تولید سیمان نمیتواند نیاز کشور خود را تامین کند و به نظرم تصمیم درستی نیست زیرا کمبود این کالا بازار عراق را دچار التهاب جدی میکند و در کوتاهمدت موجب افزایش قیمت سیمان میشود.
بیتچنعان بیانکرد: باید به این نکته توجه کرد که ممنوعیت واردات سیمان به عراق هشت روز قبل از ماه مبارک رمضان عملی میشود. در این ماه ساخت و ساز و میزان تقاضا برای خرید سیمان کاهش مییابد بنابراین مسوولان اقتصادی عراق قطعا یک ماه بعد از ممنوعیت، از موضع خود صرفنظر خواهند کرد.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
وحید 20
http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post332547
در گفتگو با یک مقام مسئول در یکی از شرکت های سیمانی غرب کشور بررسی شد:
صحت و سقم توقف صادرات سیمان به عراق
میزان اطلاعات در دسترس شرکت های سیمانی پیرامون موضوع توقف صادرات سیمان به عراق در حد اخبار انتشار یافته در رسانه هاست. اما نکته حائز اهمیت این است که به میان آمدن چنین امری در گذشته نیز برای شرکت های سیمانی بارها اتفاق افتاده که با رایزنی های صورت گرفته، مشکل برطرف شده است.
در پی انتشار خبری مبنی بر توقف صادرات سیمان به عراق از سوی یکی از خبرگزاری ها، درصدد بررسی صحت و سقم این موضوع برآمدیم.
در همین ارتباط یک مقام مسئول در یکی از شرکت های سیمانی فعال غرب کشور در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: میزان اطلاعات در دسترس شرکت های سیمانی پیرامون موضوع توقف صادرات سیمان به عراق در حد اخبار انتشار یافته در رسانه هاست. اما نکته حائز اهمیت این است که به میان آمدن چنین امری در گذشته نیز برای شرکت های سیمانی بارها اتفاق افتاده که با رایزنی های صورت گرفته، مشکل برطرف شده است.
وی ادامه داد: کشور عراق در مقاطع زمانی مختلفی جهت حمایت از تولیدات داخلی خود اقدام به توقف صادرات از ایران می نماید و این امر در گذشته نیز رخ داده، حال آنکه باید دید این بار برای رفع مسئله مذکور چه راهکاری در پیش گرفته خواهد شد.
این منبع آگاه در خاتمه اضافه کرد: به طور معمول با بروز چنین مشکلی، صادرات به بخش های جنوبی عراق بیش از مناطق دیگر تحت تأثیر قرار می گیرد که البته به نظر نمی رسد مسئله به وجود آمده برای شرکت های سیمانی چندان جدی و بحران ساز باشد و در حال حاضر صادرات سیمان بدون مشکل خاصی در حال انجام است.
نظر
-
بعضي از خبرها اعلام شده مثلا توقف صادرات سيمان به عراق ولي خبرهايي هم درمورد سيمان دارم كه درفرصت مناسب كه حقيقي ها تصميمشون را گرفتند اعلام مي كنم اونوقت سفارس 120 تومان خواهد شدهمان قيمت سال قبل. يكيشم من بگم كه عراق درحال حاضر 10 كارخانه سيمان در حال گسترش و بهره برداري داره كه مي خواد حتي به كشورهاي ديگه صادر كنه. دوم اينكه تا سال بعد چند تا از كارخانه هاي سيمان ايران ورشكسته شده و سهامشان ديگه حتي يك ريال هم ارزش ندارد فعلا نميگم كدوم سيماني ها هستند تا شوك به بازار وارد نشه حرفه ايها شايدپيدا كنند كه صد در صد تا به حال خارج شدند.
اگر يكي بگه كدومند ميگم اونهاييي كه بيشتر تبليغش ميشن!!!
فردا اگه يكم تكوني خوردند دستپاچه نشيد شما هم بخريد چون يه بازيه بعد از چند دقيقه دوباره صف فروش ميشن!!!بهترين فرصت فروش پيش مياد!!!دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postبعضي از خبرها اعلام شده مثلا توقف صادرات سيمان به عراق ولي خبرهايي هم درمورد سيمان دارم كه درفرصت مناسب كه حقيقي ها تصميمشون را گرفتند اعلام مي كنم اونوقت سفارس 120 تومان خواهد شدهمان قيمت سال قبل. يكيشم من بگم كه عراق درحال حاضر 10 كارخانه سيمان در حال گسترش و بهره برداري داره كه مي خواد حتي به كشورهاي ديگه صادر كنه. دوم اينكه تا سال بعد چند تا از كارخانه هاي سيمان ايران ورشكسته شده و سهامشان ديگه حتي يك ريال هم ارزش ندارد فعلا نميگم كدوم سيماني ها هستند تا شوك به بازار وارد نشه حرفه ايها شايدپيدا كنند كه صد در صد تا به حال خارج شدند.
اگر يكي بگه كدومند ميگم اونهاييي كه بيشتر تبليغش ميشن!!!
فردا اگه يكم تكوني خوردند دستپاچه نشيد شما هم بخريد چون يه بازيه بعد از چند دقيقه دوباره صف فروش ميشن!!!بهترين فرصت فروش پيش مياد!!!
ما میخواهیم ضرر کنیم ،آخه تو را سنه نه؟!!
شما که اینقدر سرمایه دارید تو این سایت ها بورسی چی کار میکنید ؟! مرض دارید؟!
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postآقای میلیاردر آقای پول دار دست از سر کچل سهامداران سیمان بردار
ما میخواهیم ضرر کنیم ،آخه تو را سنه نه؟!!
شما که اینقدر سرمایه دارید تو این سایت ها بورسی چی کار میکنید ؟! مرض دارید؟!
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postعطا جان پستهای شبندر عزیز برای طنز بد نیست چرا جدی میگیری!...یک جا میگه 500 میلیارد تومن سرمایه مو از بورس خارج کردم... جای دیگه میگه 200 میلیارد تومن تو حساب دارم..یک جای دیگه میگه 5 میلیون دلار!!! تو حسابم دارم(18 هزار میلیارد تومن!!!)...من معمولا خبری ازکسی میبینم به پستهاش نگاهی میندازم...شما سخت نگیر..
شدیدا" موافقم
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postعطا جان پستهای شبندر عزیز برای طنز بد نیست چرا جدی میگیری!...یک جا میگه 500 میلیارد تومن سرمایه مو از بورس خارج کردم... جای دیگه میگه 200 میلیارد تومن تو حساب دارم..یک جای دیگه میگه 5 میلیون دلار!!! تو حسابم دارم(18 هزار میلیارد تومن!!!)...من معمولا خبری ازکسی میبینم به پستهاش نگاهی میندازم...شما سخت نگیر..
نظر
نظر