غاذر پس از مدتی استراحت امروز در درصدهای مثبت معامله می شود.
کشت و صنعت پیاذر ( غاذر )
Collapse
X
-
سلام به همه دوستان
آیا کسی از شایعه معامله بلوکی و عمده این سهم زیر خاکی در حوالی 800 خبری دارند؟خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
نظر
-
سلام جناب منصوری
منم یه شایعاتی مبنی بر ورود یه چندتا حقیقی به این سهم شنیده ام که البته فکر کنم با این اوضاع شاید صف شدنش به یکی دو روز به عقب بیافتدو معامله بلوکی هم با این اوصاف یحتمل به نظر می رسد.شنگلاسیون[SIZE="7"][COLOR="magenta"][B]B-)[/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
حقیقیاش که خیلی وقته دارن از بازار جمع میکنن.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
معاملاتش یکم مشکوکه! هر روز یک حقیقی جمع میکنه و چند روز بعدش عرضه میره زیر 100 هزار تا و ...... دوباره بالای 100 هزار تا و .............خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
نظر
-
فکر میکنم دارن سوار میشنخدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
نظر
-
حالا روزهای بعد جالبتر هم میشه!!!!!!!>:d<خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
نظر
-
نکته ای از غاذر:
حدود یکماه پیش که غاذر در قیمتهای 400تا450 معامله میشد به کارگزارم(یکی از افراد با تجربه تالار حافظ) پیشنهاد شد که بلوکی غاذر رو میخان بفروشن اگه کسی خریدار باشه.قیمت بلوکی رو هم 500 تومن در نظر گرفته بودن.بنده این حرف کارگزارم رو کلی به مسخره گرفتم و گفتم چه خبره مگه 500 تومن.
الان تازه فهمیدم چه خبره!!!!!!
نظر
-
-
نظر