کشت و صنعت پیاذر ( غاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

"غاذر" وتعدیل مثبت

شرکت کشت و صنعت پياذر با سرمایه ای معادل با 3 میلیارد تومان پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 29 اسفند 92 براساس عملکرد واقعی دوره6 ماهه را منتشر کرده است.

این شرکت برای هر سهم مبلغ 278 ریال سود خالص پیش بینی کرده که نسبت به اطلاعیه قبلی (مبلغ 244 ریال) نزدیک به 14 درصد افزایش داشته است.

"غاذر" دوره 6 ماهه را با تحقق 47 درصدی سود پیش بینی شده به پایان رسانده است و با توجه به بررسی های انجام شده به نظر می رسد عمده ترين دليل تعديل سود هر سهم افزايش مقدار فروش و تغيير در ترکيب فروش محصولات مي باشد.

شایان ذکر است، هيأت مديره قصد دارد 80 درصد سود هر سهم را به عنوان سود تقسيمي به مجمع عمومي عادي ساليانه سال مالي 92 پيشنهاد نمايد.
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• haselipoor
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 109

خب یه مروری هم در مورد آمار سهم داشته باشیم ببینیم آمار چی میگن...

تاریخ 6/8/92 تعداد خریدار حقیقی 9 نفر با 81470 سهم . تعداد فروشنده 19 نفر حقیقی با 46470 سهم و 1 حقوقی با 35000 سهم
      ......................
      تاریخ 7/8/92 تعداد خریدار حقیقی 23 نفر با 358335 سهم . تعداد فروشنده 42 نفر حقیقی با 358335 سهم و 0 حقوقی با 0 سهم
      ....................
      تاریخ 8/8/92 تعداد خریدار حقیقی 40 نفر با 760680سهم . تعداد فروشنده 70 نفر حقیقی با 759680 سهم و 1 حقوقی با 1000 سهم
      ...................
      تاریخ 11/8/92 تعداد خریدار حقیقی 19 نفر با 417975 سهم . تعداد فروشنده 72 نفر حقیقی با 322975 سهم و 2 حقوقی با 95000 سهم

با یه نگاه میبینیم که تو 4 روز معاملاتی گذشته خریدارهای سهم خیلی پرقدرت تر بودن و سهم فروشنده کمتری نسبتا داشته...
      مطمعنم که به مرور فروشنده های خیلی کمتری تو سهم خواهیم دید و صفهای ملیونی کم عرضه رو بزودی خواهیم دید..حتی حقوقی سهم که تو روز گذشته فروشنده بود بهد از تثبیت صف خرید و بعد از ساعت 10ونیم دست از عرضه کشید و عرضه های سهم به صورت 3-4 هزار تایی از طرف حقیقیث های خسته بود که 4 ماه روند فرسایشی و نزولی سهم خستشون کرده بود...
      اگه فردا سهم 480 رو بشکنه کل بازار غاذر رو خواهد دید و مطالب بیشتری در موردش خواهیم شنید..

نظر

• haselipoor
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 109

ین سهم تو سالهای اخیر هم نوسانهای فوق العاده ای داشته و هم به سهامدارای بلند مدتیش سود خوبی رسونده...
        غاذر تا 4 ماه آینده به روایت نمودار بالای 720 تومن خواهد بود..تازه تونسته از روند فرسایشی و خسته کننده نزولی 4 ماهه خلاص بشه و امیدوارم با حفظ روند روزهای اخیر نظر بازار رو باز هم بخودش جلب کنه..
        .............
        و اما نمودار آپدیت شده تا این لحظه..

همونطور که تو شکل میبینید اولین مقاومت اصلی سهم 558 تومن خواهد بود که خط میانی چنگال اندرویدز و سقف قبلیه که شاید بتونه وقفه کوتاهی تو روند سهم ایجاد کنه ولی با توجه به سیکل زمانی که مشخص کردم حداقل تو 4 ماه آینده روند صعودی خودش رو حفظ خواهد کرد و رقم 720 رو که سقف کانال بلند مدتی سهم هست در قالب موج 5 از 3 از 3 بزرگ خواهد دید.

.......

نمودار بعدی که میبینید وضعیت نمودار در قالب اندیکاتور ایچی موکو هست که مرز بالایی ابرهای کومو با معاملات فردا در دسترس خواهد بود که با حجم معاملات در روزهای اخیر ان شا...خواهد شکست..
        در اندیکاتور rsi هم خط روند نزولی با قدرت شکسته شده
        در macd هم سیگنال اولیه خرید صادر شده..
        قیمت امروز از سقف بالایی بولینگر هم عبور کرد که امیدوارم در ادامه مسیر قیمت رو همراهی و حمایت کنه..

نظر

• haselipoor
          عضو عادی
          • Aug 2012
          • 109

با سلام خدمت دوستان

از نظر من رشد سهام تو بورس از دو حالت بیشتر نیست ..حالت اول اینه که یه سهمو یه مدت جمع میکنن بعد یه صف ساختگی و تحریک تقاضا و بعد خالی کردن..حالت دوم برمیگرده به رشد سهم به دلایل بنیادی که بعضی مواقع بازار وقتی میفهمه چه اتفاقی افتاده که دیگه کار از کار گذشته مثل همون اتفاقی که برای پاکسان یا پسهند افتاد ..
          ولی هرچی فکر میکنم رشد غاذر از کدوم نوعشه سر در نمیارم..تا 50-60 تومن که مطمعنم قدرت سودسازی برای امسال رو داره چون همین الان هم قیمت فروش یکی از محصولاتش رو از نصف هم کمتر در نظر گرفته....
          هیچ شباهتی به سفته بازی نداره چون هیچکس برای سهم صف درست نمیکنه و برعکس سهمو از پایین شروع میکنن و با رنج رو به بالا میخرن و بعدم رو مثبت 4 هرچی بگذاری بر میدارن.سهم تو 4 روز معاملاتی گذشته 200 برابر حجم مبنا معامله اینطوری شده..
          خریدارایی با این قدرت بعید میدونم هدف کوتاه مدتی رو سهم داشته باشن...اول که شروع به کارکردن رو این سهم کردم فکر میکردم هدف سهم 560 میتونه باشه ..بعد که دیدم معاملات ملیونی میشه و حقوقی داره خالی میکنه گفتم شاید تا 700 بره ولی وقتی نحوه خرید خریدار رو تو چند روز گذشته دیدم دیگه نمیدونم چه فکری بکنم..تحریک فروشنده اونم تو این قیمت و 30 درصد بالای کف سهم چه معنی میده یا للعجبه...

هیچ توصیه ای به خرید یا فروش تو این قیمت ندارم ولی ممنون میشم اگه دوستان نظری دارن ابراز کنن..

نظر

• haselipoor
            عضو عادی
            • Aug 2012
            • 109

خب تکنیکال در مورد این سهم مطلب زیاد گفتیم و فکر میکنم دیگه همه به روشنی گرفت و گیرها و مزیتهای تکنیکال غاذر رو به خوبی میدونن..
            اما میخوام برای اولین بار یه نکته بنیادی در مورد سهم بگم ...
            سری زدم به صورتهای مالی شرکت و یه مقایسه ای بین آمار تولید و فروش شرکت تو 6 ماهه اول سال 91 و 6 ماهه اول سال 92 داشتم و به نکات جالبی دست پیدا کردم که خدمت شما عزیزان عرض میکنم...
            یکی از مشکلاتی که شرکت سال پیش ازش رنج میبرد کمبود نقدینگی بود که باعث شده بود تا تولیدات شرکت با کاهش تیراژ مواجه بشن که با افزایش سرمایه ای که داد تا حدودی این مشکل برطرف شده و تیراژ رو به سال 90 افزایش داده و در برخی موارد حتی بیشتر هم شده ...و محصولات جدیدی مثل جوپرک پوست کنده و پودر فلافل و چند محصول دیگه به محصولاتش اضافه بشه... یکی از مواردی که به چشم من اومد قیمت در نظر گرفته شده برای فروش محصولاتش بود که چند نمونه رو مثال میزنم..
            مثلا قیمت پودر کتلت110گرمی که عمده ترین محصول شرکته سال 90 توصورتهای مالی بسته ای 320 تومن بوده و دو سال بعد اونرو 598 تومن در نظر گرفته یعنی 89 درصد در طول دو سال افزایش داشته و با توجه به تورم موجود و افزایش 400درصدی مواد غذایی اینطور قیمت گذاری کمی عجیب به نظر میاد و محصولات دیگر رو کم و بیش همینطور دست پایین حساب کردن که از این محل قطعا تعدیل خواهیم داشت..
            **********و اما مورد بسیار خاص و اکازیون که فکر میکنم در حالت خوشبینانه اشتباه صورت گرفته و حالت بدبینانه حساب سازی کرده اینه که یکی دیگه از محصولاتش رو که دومین محصول عمده شرکته عمدا و یا سهوا کمتر از 6 ماهه سال قبل فروخته... پودرآب پنیر که دومین محصول عمده شرکته 6 ماهه اول سال قبل به قیمت کیلویی 1300 تومن فروخته و امسال داره اونو به قیمت1000تومن میفروشه...به نظر شما با وجود افزایش حداقل 2 برابری قیمت محصولات غذایی نسبت به اواخر سال قبل چنین چیزی ممکنه...اگر این اشتباه عمدی درست بشه و این قیمت مثلا به 2000 تومن به ازای هرکیلو محاسبه بشه 8 تومن بعد از کسر مالیات به سود 6ماهه شرکت از همین یک محل اضافه خواهد شد ....در حالی که کل پیش بینی سود امسال رو 29 تومن در نظر گرفته و 6 ماهه 14 تومن ساخته ..یعنی 55 درصد تعدیل فقط از محل یک محصول و اونم فقط برای شش ماهه اول که کل پیش بینی سود شرکت رو تحت تاثیر قرار میده .. تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل........ نکته بعدی اینه که شرکت در اکثر اقلام کمتر از تولید شش ماهه فروخته که قاعدتا باید در انبار موجود باشه و در صورتهای مالی پایان سال منظور خواهد شد که حدودا 2 تومن به سود تحقق یافته شش ماهه از این محل باید اضافه بشه...به نظر من در حالت عادی شرکت 100 درصد سود پیش بینی شده رو پوشش داده بوده ولی در صورتهای مالی این رقم رو کاهش داده تا بتونن مهندسی قیمت سهم رو در ادامه سال داشته باشن ..یعنی همزمان با افزایش قیمت سهم تعدیلهای مرحله ای رو در پیش خواهیم داشت.. با محاسبات من و با واقعی کردن قیمتها غاذر امسال بالای 60 تومن سود خواهد ساخت چون نمیتونم تصور کنم که پودر کیک متوسط 3800 تومن بازاررو شرکت کمتر از 2000تومن میفروشه...

نظر

• peyman_zdfy
              Banned
              • Feb 2013
              • 247

غاذر:

از بنیادی سهم زیاد گفته ایم و از منظر ما کاملا تائید و رو به رشد است.

تکنیکال نیز مقاومت 620 را منطقی می داند و عرضه روز سه شنبه را نیز طبیعی لذا به

همه شما عزیزان اعلام می داریم این نماد یک پول بک کوچک به مقاومت قدر شکسته

شده اش در 560 خواهد داشت و دوباره به سمت 750 اوج خواهد گرفت لذا توصیه اکید به

سهامداری و اضافه کردن در این رنج را داریم چراکه یقینا یکشنبه و نهایتا دوشنبه غاذر

دوباره صف خرید تاپ را به خود خواهد دید و البته با این تفاوت که این بار تا تارگت قفل

خواهد بود و محتاج حجم مبنا تا دیر نشده فرصت خرید را از دست ندهید چراکه احتمال

برگشت در آخر وقت شنبه هم وجود خواهد داشت.

زمان همه چیز را تعیین می کند.

با احترام فراوان

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• حميد خان
                  عضو عادی
                  • Oct 2013
                  • 29

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                  اين حقوقي ديده كه نميتونه جلوي رشد سهم بگيره با يه خبر ميخواد جلوي رشدش بگيره وگرنه شارپي ميرفت بالا

نظر

• حميد خان
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 29

در اصل توسط haselipoor پست شده است View Post
                    خب تکنیکال در مورد این سهم مطلب زیاد گفتیم و فکر میکنم دیگه همه به روشنی گرفت و گیرها و مزیتهای تکنیکال غاذر رو به خوبی میدونن..
                    اما میخوام برای اولین بار یه نکته بنیادی در مورد سهم بگم ...
                    سری زدم به صورتهای مالی شرکت و یه مقایسه ای بین آمار تولید و فروش شرکت تو 6 ماهه اول سال 91 و 6 ماهه اول سال 92 داشتم و به نکات جالبی دست پیدا کردم که خدمت شما عزیزان عرض میکنم...
                    یکی از مشکلاتی که شرکت سال پیش ازش رنج میبرد کمبود نقدینگی بود که باعث شده بود تا تولیدات شرکت با کاهش تیراژ مواجه بشن که با افزایش سرمایه ای که داد تا حدودی این مشکل برطرف شده و تیراژ رو به سال 90 افزایش داده و در برخی موارد حتی بیشتر هم شده ...و محصولات جدیدی مثل جوپرک پوست کنده و پودر فلافل و چند محصول دیگه به محصولاتش اضافه بشه... یکی از مواردی که به چشم من اومد قیمت در نظر گرفته شده برای فروش محصولاتش بود که چند نمونه رو مثال میزنم..
                    مثلا قیمت پودر کتلت110گرمی که عمده ترین محصول شرکته سال 90 توصورتهای مالی بسته ای 320 تومن بوده و دو سال بعد اونرو 598 تومن در نظر گرفته یعنی 89 درصد در طول دو سال افزایش داشته و با توجه به تورم موجود و افزایش 400درصدی مواد غذایی اینطور قیمت گذاری کمی عجیب به نظر میاد و محصولات دیگر رو کم و بیش همینطور دست پایین حساب کردن که از این محل قطعا تعدیل خواهیم داشت..
                    **********و اما مورد بسیار خاص و اکازیون که فکر میکنم در حالت خوشبینانه اشتباه صورت گرفته و حالت بدبینانه حساب سازی کرده اینه که یکی دیگه از محصولاتش رو که دومین محصول عمده شرکته عمدا و یا سهوا کمتر از 6 ماهه سال قبل فروخته... پودرآب پنیر که دومین محصول عمده شرکته 6 ماهه اول سال قبل به قیمت کیلویی 1300 تومن فروخته و امسال داره اونو به قیمت1000تومن میفروشه...به نظر شما با وجود افزایش حداقل 2 برابری قیمت محصولات غذایی نسبت به اواخر سال قبل چنین چیزی ممکنه...اگر این اشتباه عمدی درست بشه و این قیمت مثلا به 2000 تومن به ازای هرکیلو محاسبه بشه 8 تومن بعد از کسر مالیات به سود 6ماهه شرکت از همین یک محل اضافه خواهد شد ....در حالی که کل پیش بینی سود امسال رو 29 تومن در نظر گرفته و 6 ماهه 14 تومن ساخته ..یعنی 55 درصد تعدیل فقط از محل یک محصول و اونم فقط برای شش ماهه اول که کل پیش بینی سود شرکت رو تحت تاثیر قرار میده .. تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل........ نکته بعدی اینه که شرکت در اکثر اقلام کمتر از تولید شش ماهه فروخته که قاعدتا باید در انبار موجود باشه و در صورتهای مالی پایان سال منظور خواهد شد که حدودا 2 تومن به سود تحقق یافته شش ماهه از این محل باید اضافه بشه...به نظر من در حالت عادی شرکت 100 درصد سود پیش بینی شده رو پوشش داده بوده ولی در صورتهای مالی این رقم رو کاهش داده تا بتونن مهندسی قیمت سهم رو در ادامه سال داشته باشن ..یعنی همزمان با افزایش قیمت سهم تعدیلهای مرحله ای رو در پیش خواهیم داشت.. با محاسبات من و با واقعی کردن قیمتها غاذر امسال بالای 60 تومن سود خواهد ساخت چون نمیتونم تصور کنم که پودر کیک متوسط 3800 تومن بازاررو شرکت کمتر از 2000تومن میفروشه...
                    دوستان گزارش نگاه كنيد قيمت از 1000 به 2000 رسيد پس معلوم كه اطلاعيه دروغ /:.nono.:/

نظر

• peyman_zdfy
                      Banned
                      • Feb 2013
                      • 247

بازار از این شفاف سازی های دروغین غاذر زیاد به خود دیده است.

کافیست گزارش را بنگرید تا ببینید پودر آب پنیری که حداقل 2000 تومان قیمت اش را شرکت

در اطلاعیه فقط 1000 در نظر گرفته که کاملا خنده دار است پس عزیزان نگران نباشید.

لازم به ذکر است که رشد قیمت تا این جا به علت تعدیل مثبت در گزارش 6 ماهه بوده و شک

نداشته باشید در گزارش بعدی حداقل 50 درصد تعدیل مثبت فقط از باب پودر آب پنیر خواهیم

داشت.

نظر

• peyman_zdfy
                        Banned
                        • Feb 2013
                        • 247

عزیزان غاذر دار توجه کنید که از نظر تکنیکال امروز پول بک نماد تکمیل نشد و در تعطیلات

گفتیم برگشت اصلی سهم در یک شنبه و دوشنبه خواهد بود حتی اگر آخر وقت امروز هم

صفش پابرجا می ماند روند صعودی ادامه دار بود اما اکنون بعد کمی اصلاح روند دوباره صعودی

می شود

نظر

• peyman_zdfy
                          Banned
                          • Feb 2013
                          • 247

بازار از این شفاف سازی های دروغین غاذر زیاد به خود دیده است.

کافیست گزارش را بنگرید تا ببینید پودر آب پنیری که حداقل 2000 تومان قیمت اش را شرکت

در اطلاعیه فقط 1000 در نظر گرفته که کاملا خنده دار است پس عزیزان نگران نباشید.

لازم به ذکر است که رشد قیمت تا این جا به علت تعدیل مثبت در گزارش 6 ماهه بوده و شک

نداشته باشید در گزارش بعدی حداقل 50 درصد تعدیل مثبت فقط از باب پودر آب پنیر خواهیم

داشت.
                          در اصل توسط حميد خان پست شده است View Post
                          اين حقوقي ديده كه نميتونه جلوي رشد سهم بگيره با يه خبر ميخواد جلوي رشدش بگيره وگرنه شارپي ميرفت بالا

نظر

• peyman_zdfy
                            Banned
                            • Feb 2013
                            • 247

کخاک شفاف سازی میده و اعلام میکنه هیچ تغییری در گزارش نداریم و بلافاصله بعد مدتی سهم رو می بندن و الان تعدیل بالای 20 درصد میده واقعا کدام مدیر عامل به فکر سهامداراناست که حالا غاذر دقیقا همان را عمل می کند که مدیرعامل کخاک کرد.

نظر

• حميد خان
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 29

نميدونم چرا بايد با اين سهم اين جوري رفتار بشه همش خبر بد ميدن .سهمهاي كه چند صد درصد رشد ميكنه كسي چيزي نميگه بعد ميگن اين سهم اين طوري اون جوري.

نظر

• peyman_zdfy
                                Banned
                                • Feb 2013
                                • 247

برای اینکه مثل غبشهر که یک سال قبل 1400 بود و کشوندنش پایین و بعد از جمع کردن حقوقیها با 4500 بازش کردند/ همین بلا را میخواند سر غاذر بیارند
                                در اصل توسط حميد خان پست شده است View Post
                                نميدونم چرا بايد با اين سهم اين جوري رفتار بشه همش خبر بد ميدن .سهمهاي كه چند صد درصد رشد ميكنه كسي چيزي نميگه بعد ميگن اين سهم اين طوري اون جوري.

نظر

در حال کار...
                                X