امروز هم اگر خدا بخواهد داره یواشکی بالای 600 معامله میشه و نریخته ولی فردا فکر کنم دیگه بازلر بش حساس میشه>:d<
کشت و صنعت پیاذر ( غاذر )
Collapse
X
-
خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
-
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postمهدی جون رفت برای 700 میدونستم میره بالاها نمیدونم چرا نخریدم!!
نظر
-
در اصل توسط saeee26 پست شده است View Postسلام . من تازه گیها اومدم به این وبلاگ فکر کنم دارن بازی میکنن . چون توی پیاذر اصلا خبر خوبی نیست . مدیر عاملش هم تمام سهم هاش و فروخته میخواد خارج بشه . سودش هم 347 اعلام کرده که احتمالا به اون هم نرسه . خیلی خطر ناک شده .دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postتا 700 میره کاملا معلوم هست هر روز حجم مبنا رو پر میکنند بعد در ضمن چرا وضعیت شرکت بد باشه نه با ارز کار داره نا با واردات تازه صادرات هم داره شما منبع خبرت موثق هست مبنی بر اینکه مدیر عامل بخواد خالی کنه؟؟
نظر
-
غاذر !!!
در موج شماری نمودار سهم من یه Ending Diagonal میبینم که در موج 5 رخ میده ولی این موج 5 تقریبا تمام دیتایی که از شرکت در اختیار دارم (از سال 2007) رو در بر میگیره!!
پس از اتمام چنین الگویی قیمت تمایل داره به محل شروع الگو بازگشت کنه(یعنی تقریبا همه ی راهی که طی این چند سال رفته رو برگرده، البته طی چند سال!!)
*.هم اکنون قیمت روی خط روند صعودی قرار داره که این میتونه در کوتاه مدت باعث رشد بشه ولی من این رشد رو فرصت خروج میدونم:
نظر
-
در خصوص غاذر باید اینو هم در نظر داشت که احتمال افزایش سرمایه با درصد بالا زیاده.
اگر بورس بخواد الزام 20 میلیارد تومان رو اجرا کنه سرمایه غاذر باید 20 برابر بشه!!
هرچند سهم های کوچیک مثل غاذر با یه حمایت کم میتونه روندش به کل تغییر کنه و اگر حتی چند نفر حقیقی هم اراده کنن میتونن سهمو رشد خوبی بدن! همانطور که گاها حرکات شارپی داره.....درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postکسی از دلیل صف فروش سنگین امروز خبر داره؟
صف فروشش کرده!
از 49هزار سهمی که امروز معامله شده تقریبا 20 هزارتاش مال این بوده
احتمالا صف رو همین زده بوددرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postبابا یه عده از پول دارا و گردن کلفت های تبریز اینو میبرن بالا ارزش خریدن نداره،مواضب باشین من رو این تحقیق کامل کردمدر اصل توسط fallah پست شده است View Postآتا جان اینم از اون حرفها بود ها
بالای 50 درصد سهمو حقیقی هاش و دوتا سهامدار عمدش دارن میخرن.اینو تی اس ای میگه و من نمیگم.در کل ریسک داره ولی ...........
اینا کجاش تبریزین؟؟؟؟!!!!!در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمن خودم هم می خواستم بخرم ولی به ریسکش نمی ارزه البته به قول جنابعالی با حجم کم بدک نیست
ولی از اونجایی که من میدونم اکثرا" اهل تبریز هستندر اصل توسط fallah پست شده است View Postمعلومه که تبریزی نیستن
خاستیم یکم دل اتا رو خوش کنیمدر اصل توسط ata007 پست شده است View Postمن از این شرکت از نزدیک دیدن کردم اصلا" خبری نیست توش,گرچه آرزوی من سود تمام دوستان است حتی خود من وسوسه شده بودم بخرم،سهم بدی نیست خیلی هم خوبه ولی اینطور معامله شدن یکم دور از واقعیت است
نظر
-
کاری به بنیادش ندارم ولی نمادش خیلی ضایعه.:dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر