در اصل توسط تاران پست شده است
View Post
کشت و صنعت پیاذر ( غاذر )
Collapse
X
-
-
-
توجه ویژه به این سهم و حق تقدمش در آخرین روز مهلت خرید و فروش
با توجه به فاصله قیمتی سهم با حق تقدمش ( 822 ریال) بنظر من خرید حق تقدم در آخرین روز کاری یعنی فردا کاملا مقرون بصرفه است و حتی اگر مبلغ اسمی هم واریز نشود ، زمان فروش آنها حدافل 100 درصد بازدهی دارد. خود سهم پتانسیل لازم را برای رشد تا حوالی سقف قبلی دارد( 4300 ریال ) با این حساب زمان فروش حق های استفاده نشده حداقل 2700 ریال بفروش می رسد و این یعنی 100 درصد سود خالص.
من امروز با میانگین 1267 خرید داشتم و فردا هم اگر بنوانم یکی از سهاهمم را بفروشم حتما اضافه می کنم حتی در آستانه بالایی قیمت یعنی 1404ریال .
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postآقایان مرادی و کیوان عزیز نظرتان راجع به غاذر و حق تقدمش چیه؟ در تاپیک مربوطه نظرم را نوشته ام .
پس از اون هم باید از 355 رد بشه تا بتونه خودشو به حوالی 420 برسونه که این قسمت بازی میره برای بعد عید ایشاله....ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postآقایان مرادی و کیوان عزیز نظرتان راجع به غاذر و حق تقدمش چیه؟ در تاپیک مربوطه نظرم را نوشته ام .
اما به جز این دوتا، تو کل مسیرش مقاومت های جزئی دیده میشه که صعود سهمو یه کم مشکل میکنه...
اما در صورت نزول حمایتهای سهم 296...278...و نهایتا 256 تا 260 تومن...
وضعیت اندیکاتور ها به گونه ای هست که اگه مقاومت فردا رو رد کنه احتمال صعودش بیشتر از نزولش میشه و بالعکس...;)
در کل نکته ی ای که میتونه به صعود سهم کمک کنه جو گروه غذایی هستش...
کلا فردا رو که رد کنیم رالی بعدی غذایی ها تازه شروع میشه...
------------
پ.ن:
به نظرم حداقل 50 درصد دیگه تو سهمهای برتر این گروه(غمارگ غبشهر) هست...
دوستان وبشهر رو هم بررسی کنید،این سهم واقعا فوق العاده است،ضمن اینکه تو رالی قبلی غذایی ها نبوده و یه صعود بدهکاره...تمام سال من بی تو...
نظر
نظر