در اصل توسط fallah پست شده است
View Post
کشت و صنعت پیاذر ( غاذر )
Collapse
X
-
دستم بگرفت و پا به پا برد...
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postبابا یه عده از پول دارا و گردن کلفت های تبریز اینو میبرن بالا ارزش خریدن نداره،مواضب باشین من رو این تحقیق کامل کردم
بالای 50 درصد سهمو حقیقی هاش و دوتا سهامدار عمدش دارن میخرن.اینو تی اس ای میگه و من نمیگم.در کل ریسک داره ولی ...........
اینا کجاش تبریزین؟؟؟؟!!!!!
نظر
-
در اصل توسط fallah پست شده است View Postآتا جان اینم از اون حرفها بود ها
بالای 50 درصد سهمو حقیقی هاش و دوتا سهامدار عمدش دارن میخرن.اینو تی اس ای میگه و من نمیگم.در کل ریسک داره ولی ...........
اینا کجاش تبریزین؟؟؟؟!!!!!
ولی از اونجایی که من میدونم اکثرا" اهل تبریز هستن
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمن خودم هم می خواستم بخرم ولی به ریسکش نمی ارزه البته به قول جنابعالی با حجم کم بدک نیست
تبریز: شبریز و ثباغ
زنجان:فاسمین و بترانس و بسوییچ و کروی و فسرب و ......
الانم که شما میگی غاذرم اومد.
تا یکسال آینده کل بورس رو در اختیار خواهیم گرفت.
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمن خودم هم می خواستم بخرم ولی به ریسکش نمی ارزه البته به قول جنابعالی با حجم کم بدک نیست
نظر
-
در اصل توسط 13661366 پست شده است View Postاتا جان بنده یکجورایی از پشت پرده خبر دارم و میخواستم فقط بگم این عده که دارن میبرن بالا این سهم رو اصلا تبریزی نیستن و اردر خریدشون رو از یکی از کارگزاری های تهران میدن و به کارگزار بنده هم میگفتن بخر و تا 600 میره و اونجا بفروش.
خاستیم یکم دل اتا رو خوش کنیم
نظر
-
در اصل توسط 13661366 پست شده است View Postاتا جان بنده یکجورایی از پشت پرده خبر دارم و میخواستم فقط بگم این عده که دارن میبرن بالا این سهم رو اصلا تبریزی نیستن و اردر خریدشون رو از یکی از کارگزاری های تهران میدن و به کارگزار بنده هم میگفتن بخر و تا 600 میره و اونجا بفروش.خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
نظر
-
-
ان شااله فردا پس فردا هم معاملات همین جوریه! پیش به سوی قله های ......خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
نظر
-
امروز روز مهمی برا سهم است. رسیدن به پله حوالی 600 (قله اول صعود) شاید بر حجم عرضه ها بیافزاید;)خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
نظر
نظر