کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
غیرقابل مهار هست. جیز جالب این سهم این است که سرزبون ها نیست همینطوری داره میره بالا کسی جرات نمیکنه بخره.
البته من ندارم و توصیه ای در این قیمت ها ندارم فقط روندی که بالا اومد رو خواستم یه ذوره ای کرده باشیم با هم =))
غیرقابل مهار هست. جیز جالب این سهم این است که سرزبون ها نیست همینطوری داره میره بالا کسی جرات نمیکنه بخره.
البته من ندارم و توصیه ای در این قیمت ها ندارم فقط روندی که بالا اومد رو خواستم یه ذوره ای کرده باشیم با هم =))
تعدادی در قیمت 1200 خرید شد و امروز نصف را خالی کردم بغیه هم اگر رفت بالا در قیمت 1800 تومان خالی می کنم و خیال راحت !!!
کنتورسازی: ارزش معامله بیش از 18 میلیارد تومانی این نماد در روز جاری خیره کننده بود، مدیر عامل این شرکت در گزارش شفاف سازی که ارایه کرده ظاهراً بازار را در انتظار اتفاقی قرار داده که می تواند برای این شرکت و بر سود آن با اهمیت باشد. جالب است که این بار این شرکت با تغییر رویه در نحوه اطلاع رسانی ظاهراً قصد دارد فقط سایت کدال را به عنوان محل انتشار گزارشات خود قرار دهد. نکته قابل توجه آنست که قطعاً ارزش معامله این نماد در حدود سرمایه شرکت طی روز جاری حکایت از خبری مهم دارد
شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر