سرمايه گذاری مسكن شمال شرق ( ثشرق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • داش مهدی
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 595

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    با عرض ادب خدمت شما بزرگوار جناب مهدي

نگاه كنيد اگه بحث عدم قطعيت بخاد وسط بياد اصلا نبايد چيزي به عنوان ارزش ذاتي تعريف كنيم چون تمام روشهاي محاسبه ارزش ذاتي عدم قطعيت توشون موج ميزنه.......درسته در روشهاي تنزيلي فاكتورهايي مثه نرخ تورم عدم قطعيت بوجود ميارن اما ما ميتونيم جريانهاي نقدي رو محاسبه كنيم و بعد فاكتورهاي متغير مثه نرخ تورم ريسكاي سياسي و غيره رو در نتايج روشهاي تنزيلي تلفيق كنيم و اين كار خيلي راحت امكانپذيره.....براي اين كار كافيه بين نتايج حاصل از روشهاي تنزيلي و نرخ تورم و شاخصهاي ديگه اي كه وجود داره يك رگرسيون برقرار كنيم محل تقاطع خطوط رگرسيون دقيقا به ما ارزش ذاتي سهم رو با تلورانسي در حد صدم به ما ميده اين روش يك روش دقيق و كاربرديه و هيچ عدم قطعيتي تو اين روش وجود نداره و من با دليل و مدرك اينو ثابت ميكنم كه هيچ حرفو حديثي توش نباشه........شما پروژه هاي شركت و جريانهاي نقديشو به من بديد من همين فردا با روش تنزيل جريانهاي نقدي و محاسبات دقيق ارزش ذاتيشو ميزارم رو سايت
    سلام خدمت شما دوست گرامی
    1- اول بگم که بحث من اصلا سر ثشرق نیست که چقدر میرزه، بحث فقط سر قیمت گذاری شرکت هایی که فعالیت پیمانکاری و پروژه ای ..... دارند

2- خط اول مطلب شما رو متاسفانه نمی فهمم:
    اگه بحث عدم قطعيت بخاد وسط بياد اصلا نبايد چيزي به عنوان ارزش ذاتي تعريف كنيم چون تمام روشهاي محاسبه ارزش ذاتي عدم قطعيت توشون موج ميزنه
    ظاهرا یک پارادوکس بین قسمت اول ودوم وجود داره یا من اینجوری برداشت می کنم. خوشحال میشم منظورتون رو روشن تر بیان کنید.

3- اگه اینجا بحثی چیزی پیش میاد خدای نکرده دلیل این نیست که ما به دانش شما شک داشته باشیم یا به صدق نیتتون. هدف فقط هم افزایی دانسته های خودم و سایر دوستانه. ما همه جوری شما رو قبول داریم ، از آواتارتون گرفته تا امضاتون تا مطالبتون . بنابراین هیچ نیازی به سند و مدرک و اثبات برای من یکی که وجود نداره. به شخصه بدون تمام اینا به دانش شما ایمان دارم واحترام میذارم.

4- بین محاسبه npv پروژه های شرکت و به دست آوردن ارزش ذاتی از روش های تنزیل جریان نقدی تفاوت وجود داره. شما میتونید در صورت داشتن پروژه های شرکت npv اونا رو محاسبه کنید. برای سالهای بعد که شرکت هنوز پروژه ای نگرفته چه محاسباتی به کار می برید و چگونه جریانهای نقدی رو تخمین میزنید؟ یا مثلا از کدام الگوی رشد برای تخمین درامدهای شرکت به کار میبرید؟ یا برای این شرکت که ماهیت فعالیت هاش سینوسیه( دوره های رکود و رونق مسکن در کشورمون پذیرفته شده است)، چه روشی به کار میبرید؟

5- حالا میرسیم به بحث اصلی که به نظر من روش تنزیل جریانات نقدی به دلیل مشکلات بالا برای این قبیل شرکتها نا مناسبه، دقت کنید نمیگم نشدنیه، شدنیه ولی هم محاسبات زیادی میخواد هم در پایان به دلیل اینکه فاکتورهای زیادی رو تخمین زدید نتایج قابل اتکایی به دست نمیاد. کافیه فقط برای تحلیل حساسیت در این روشها یکی از فاکتورها رو مثلا نرخ تنزیل رو یک درصد کمتر یا زیادتر در تظر بگیرید، اختلاف در نتایج پایانی قابل توجهه

6- كافيه بين نتايج حاصل از روشهاي تنزيلي و نرخ تورم و شاخصهاي ديگه اي كه وجود داره يك رگرسيون برقرار كنيم محل تقاطع خطوط رگرسيون دقيقا به ما ارزش ذاتي سهم رو با تلورانسي در حد صدم به ما ميده
    از این قسمت هم متاسفانه چیزی دستگیرم نشد( به دلیل جهل خودم میگم)، دقیقا اگه براتون مقدوره میشه بیشتر توضیح بدید؟ می خواید بین چیو چی رگرسیون بگیرید؟ منظور از تلفیق همون رگرسیون چند متغیره است یا نه؟ نتایج حاصل رو که ادعا می کنید تلورانسی در حد یک صدم داره رو باید با چه چیزی مقایسه کنیم تا صحت روش رو آزمون کنیم؟

7- هيچ عدم قطعيتي تو اين روش وجود نداره
    با این قسمت از نوشته تون متاسفانه باید مخالفت صریح خودمو بیان کنم. در همه چیز عدم قطعیت وجود داره، مطمئنم به قرعان

8- در آخر یکبار دیگه از شما عذر خواهی میکنم و باز هم بر این عقیده هستم که روشهای مناسبتری برای ارزش گذاری این شرکت وجود داره.
    با تشکر
    مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
      سلام خدمت شما دوست گرامی
      1- اول بگم که بحث من اصلا سر ثشرق نیست که چقدر میرزه، بحث فقط سر قیمت گذاری شرکت هایی که فعالیت پیمانکاری و پروژه ای ..... دارند

2- خط اول مطلب شما رو متاسفانه نمی فهمم:
      اگه بحث عدم قطعيت بخاد وسط بياد اصلا نبايد چيزي به عنوان ارزش ذاتي تعريف كنيم چون تمام روشهاي محاسبه ارزش ذاتي عدم قطعيت توشون موج ميزنه
      ظاهرا یک پارادوکس بین قسمت اول ودوم وجود داره یا من اینجوری برداشت می کنم. خوشحال میشم منظورتون رو روشن تر بیان کنید.

3- اگه اینجا بحثی چیزی پیش میاد خدای نکرده دلیل این نیست که ما به دانش شما شک داشته باشیم یا به صدق نیتتون. هدف فقط هم افزایی دانسته های خودم و سایر دوستانه. ما همه جوری شما رو قبول داریم ، از آواتارتون گرفته تا امضاتون تا مطالبتون . بنابراین هیچ نیازی به سند و مدرک و اثبات برای من یکی که وجود نداره. به شخصه بدون تمام اینا به دانش شما ایمان دارم واحترام میذارم.

4- بین محاسبه npv پروژه های شرکت و به دست آوردن ارزش ذاتی از روش های تنزیل جریان نقدی تفاوت وجود داره. شما میتونید در صورت داشتن پروژه های شرکت npv اونا رو محاسبه کنید. برای سالهای بعد که شرکت هنوز پروژه ای نگرفته چه محاسباتی به کار می برید و چگونه جریانهای نقدی رو تخمین میزنید؟ یا مثلا از کدام الگوی رشد برای تخمین درامدهای شرکت به کار میبرید؟ یا برای این شرکت که ماهیت فعالیت هاش سینوسیه( دوره های رکود و رونق مسکن در کشورمون پذیرفته شده است)، چه روشی به کار میبرید؟

5- حالا میرسیم به بحث اصلی که به نظر من روش تنزیل جریانات نقدی به دلیل مشکلات بالا برای این قبیل شرکتها نا مناسبه، دقت کنید نمیگم نشدنیه، شدنیه ولی هم محاسبات زیادی میخواد هم در پایان به دلیل اینکه فاکتورهای زیادی رو تخمین زدید نتایج قابل اتکایی به دست نمیاد. کافیه فقط برای تحلیل حساسیت در این روشها یکی از فاکتورها رو مثلا نرخ تنزیل رو یک درصد کمتر یا زیادتر در تظر بگیرید، اختلاف در نتایج پایانی قابل توجهه

6- كافيه بين نتايج حاصل از روشهاي تنزيلي و نرخ تورم و شاخصهاي ديگه اي كه وجود داره يك رگرسيون برقرار كنيم محل تقاطع خطوط رگرسيون دقيقا به ما ارزش ذاتي سهم رو با تلورانسي در حد صدم به ما ميده
      از این قسمت هم متاسفانه چیزی دستگیرم نشد( به دلیل جهل خودم میگم)، دقیقا اگه براتون مقدوره میشه بیشتر توضیح بدید؟ می خواید بین چیو چی رگرسیون بگیرید؟ منظور از تلفیق همون رگرسیون چند متغیره است یا نه؟ نتایج حاصل رو که ادعا می کنید تلورانسی در حد یک صدم داره رو باید با چه چیزی مقایسه کنیم تا صحت روش رو آزمون کنیم؟

7- هيچ عدم قطعيتي تو اين روش وجود نداره
      با این قسمت از نوشته تون متاسفانه باید مخالفت صریح خودمو بیان کنم. در همه چیز عدم قطعیت وجود داره، مطمئنم به قرعان

8- در آخر یکبار دیگه از شما عذر خواهی میکنم و باز هم بر این عقیده هستم که روشهای مناسبتری برای ارزش گذاری این شرکت وجود داره.
      با تشکر
      1-منم اصلا به قيمتش كار ندارم و شايد پست من طوري بوده كه شما فك كرديد من دارم در مورد قيمتش صحبت ميكنم

2-نميدونم كجاي نوشتم پارادوكس داره اي كاش پارادكسو مي گفتيد تا من منظورمو واضحتر بگم....اما بحث عدم قطعيت رو شما مطرح كرديد و من معتقدم تمام روشها به خاطر مشكلاتي كه دارن قطعا عدم قطعيتيم دارن حالا شما پارادوكسا رو بگين تا من ايراد نوشتمو بفهمم

3-اگه از نوشته من اينجوري برداشت كرديد كه من دنبال اثبات علمو از اين چيزاي بي ارزش هستم من ديگه هيچ حرفي واسه گفتن ندارم و همينجا بحثو تموم ميكنم....اگه گفتم ثابت ميكنم صرفا يه بحث علمي بود ...بند 3 اين پستتون يكم منو اذيت كرد....من اگه يه روز دنبال اثباتو از اين حرفا باشم ترجيح ميدم سرمو بزارم بميرم

4-در مورد سالهاي بعد كه شركت هنوز پروژه اي نگرفته مگه ما گفتيم ميخايم جريانهاي نقديشو تخمين بزنيم؟ما همچين حرفي زديم؟نكنه شما تو محاسبات ارزش ذاتي پروژه هاي نداشته شركتو دخيل ميكنيد و اثر ميديد؟

5-اينكه ميگيد فاكتورهاي زيادي رو تخمين زديم منظورتون كدوم فاكتوراست؟ما هيچ فاكتوري رو تخمين نميزنيم و اونها رو محاسبه ميكنيم.....مثلا نرخ تنزيل رو با توجه به ماهيت صنعت و يك سري محاسبات رياضي ميتونيم محاسبه كنيم و براي محاسبشم كافيه ضرايب تابع توليد و هزينه رو و خطوط رگرسيون بدست اومده رو در يك دترمينان به شكل خاصي مرتب كنيم حاصل دترمينان رو بر ميانگين سودخالص شركتهاي اين صنعت تقسيم كنيم نرخ تنزيل با تلورانس كمي بدست مياد...اين روش رو خيلي روش كار كردم و با تلفيق رياضي و اقتصاد اين كارو انجام ميدم

6-وقتي شما npv طرحهاي شركت تابع توليد(البته شركتاي سرمايه گذاري و ساختماني تابع توليد ندارن) و هزينه شركت و منحنيهاي بيتفاوتي و غيره رو محاسبه كرديد بايد نقاط عطف منحني هارو محاسبه كنيد براي اينكه بتونيد بين توابع شركت و npv طرحهاي شركت رابطه برقرار كنيد بايد از رگرسيون خطي استفاده كنيد و يك خط رگرسيون بين نقاط عطف توابع شركت و npv هر كدوم از طرحها برقرار كنيد اما براي اينكه خطاي اندازه گيري در محاسبه نرخ تنزيل رو پوشش بديم اين خط رگرسيون ايراد داره واسه از بين بردن اين ايراد با دادن يك ضريب i به خط رگرسيون اين خط رو به يك خط مختلط تبديل ميكنيم(توابع مختلط)سپس با گرفتن يك انتگرال مختلط معادله اصلي رگرسيون كه حاوي تمام اطلاعات شركته بدست مياد و حالا كافيه ضريب i^2 و i و عدد ثابت اين منحني مختلط رو به توان 2 برسونيد و باهم جمع و از اون جذر بگيريد حاصل ارزش ذاتي شركت با تلورانسي در حد صدمه.....يكم بايد با رياضي آشنا باشيد......راه ديگشم اينه كه خطوط مختلط بدست اومده رو رسم كنيد محل تقاطع اين خطوط رو بدست بياريد

7-من هميشه به يه چيز معتقد بودم و اون قطعيت كامل در رياضياته....رياضي يعني قطعيت مطلق و تمام عدم قطعيتها رو رياضي قطعي ميكنه يعني براش يه راه حل در آستين داره

8-براي بازار ما همين روش ارزش روز داراييها از همه بهتره چون يه عمره به اين روش عادت كرده و روش پيچيده اي هم نيست

9-در پايان دليلي واسه ادامه بحث نميبينم چون ميترسم بقيم مثه شما فك كنن ميخام علم ثابت كنم مگر اينكه شما ايراداتي به نوشته هاي من داشته باشيد كه من قطعا پاسخگو هستم
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

منتظر منفی امروز هستیم....

کاش بدن:->
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

آقا خواهشا چنتا بچه های سایت برن دو تا سهمشو بخرن من تنها نمونم تو این تاپیک:(

درضمن،سمت تقاضا به طور محسوسی داره تقویت میشه
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post

چون باهات قهرم به حرفت گوش نميكنم[-(>:P:p

نظر

• jamall
              عضو عادی
              • Oct 2011
              • 217

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post

سلام آقا مصطفی گل
              اومدیم ....
              شما امر بفرمایین;)>:d<

نظر

• roohe-khashen
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2270

مصطفی جان منم دارم خوبشم خریدم!!
                دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

به به، خوبان همه جمعند!

رفقا من زنگ زدم به کارگزارم گفت روی 185 حدود 2 میل اوردر گذاشتن که قیمت به زیرش نره...البته اینقدر تقاضا متراکم بود که قیمت 185 اصلا روی تابلو نیومد(منظورم اواسط معاملاته نه اول صبح)

در آخر هم دیدیم که چطور قسمت تقاضا تقویت شد و درخواستهای 40 هزارتایی هم مشاهده کردیم.

من خودم امروز روی 186 یه پله دیگه اضافه کردم

اگه چهارشنبه هم منفی باشه چه بهتر. بازم میخرم.

امیدوارم بقیه هم استفاده کرده باشن.

توی روزی که کل بازار ترسیده بود؛دیدیم که چطور ثامان و ثاخت و ثتران جمع آوری میشدن.این یه نکته خیلی مثبته

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

چون باهات قهرم به حرفت گوش نميكنم[-(>:P:p
                    :->

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

مامان جونم ميگه هركي قهر باشه خدا دوسش نداره و ميبرتش تو جهنم ...بابا جونمم ميگه اگه قهر باشيم خدا به بابام نون نميده كه بده ما بخوريم سير بشيم...واسه همين

آشتي آشتي ايشالا 100 سال زنده باشي

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

مامان جونم ميگه هركي قهر باشه خدا دوسش نداره و ميبرتش تو جهنم ...بابا جونمم ميگه اگه قهر باشيم خدا به بابام نون نميده كه بده ما بخوريم سير بشيم...واسه همين

آشتي آشتي ايشالا 100 سال زنده باشي
                        حالا بپر سرکوچه 2 تا ثشرق بگیر تا آشتی کنم

نظر

• sirwan
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 336

مصطفی عزیز من هم حسابی از این سهم دارم امروز دیدم شما خریدید من هم اضافه کردم .با افزایش قیمت ساختمان به نظرم سهامای ساختمانی اینده دارند
                          گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• جواد1979
                            عضو عادی
                            • Jan 2012
                            • 138

امروز ثشرق را دریابید یه موقع از دستش ندید که حرف برای گفتن زیاد داره

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

رفتیم روی مثبت تابلو;)

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

صف ثنوسا هم جمع شد

جو گروه داره مثبت میشه؛ البته هنوز فروشنده های زیادی روی ثنوسا هستن

نظر

در حال کار...
                                X