سرمايه گذاری مسكن شمال شرق ( ثشرق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
    فردا براي اين گروه روز خيلي مهميه انتظار مثبت بايد داشت وگرنه ترند كوتاه مدت كروه ميشكنه انتظار حركت وساخت رو از اول صبح دارم
    تحلیل گروه ساختمانی برای دوستان تکنیکالی کمی سخته
    چرا که فرابورسی های خوش فاند روندشون در شاخص گروه لحاظ نمیشه
    ......
    کمی باید بنیادی نگاه کنیم !
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Mohsen Mehrvarz
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1683

سلام به همه دوستان گل
      ثشرق بهترین سهام ساختمونیه
      اما به خاطر چند درصد ، من خودمو علاف سهم نمیکنم
      مقاومت مهم سهم 200 هستش . ایشا... بعد شکست این سطح ، وارد سهم میشیم که خواب سرمایه کمتری داشته باشیم.
      فعلا با گروه پترو میتازیم

موفق باشید.

نظر

• behnam1480
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 432

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
        سلام به همه دوستان گل
        مقاومت مهم سهم 200 هستش . ایشا... بعد شکست این سطح ، وارد سهم میشیم که خواب سرمایه کمتری داشته باشیم.

موفق باشید.
        ..فکر می کنید وقتی که شروع به رشد کنه دیگه سهم گیرت میاد..اونم تو فرابورس که روزی 5 تا مثبت میخوره..معمولا باید تا صف خرید نشده جمع کرد...
        شرکتهایی که سهام شناور کمتری دارند در زمان رشد دیگه به این قیمتها گیر نمی یاد چهار روز اگه تو صف خرید بشینه میشه 20%..بالای قیمت..تازه اگه صف خریدش هم شل بشه..باید با 20 تا 30 % بالای قیمت بخری...بسیاری وقتها این خواب سرمایه سودهای 100 تا 200 درصدی هم به همراه آورده..اینو فراموش نکنید

نظر

• hossein sh
          ستاره دار(1)
          • Mar 2012
          • 688

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
          سلام به همه دوستان گل

موفق باشید.
          سلام محسن جان
          بنده به دانش تکنیکالتان احترام می گذارم و قبول دارم که در حال حاضر جو روی گروه پترو ست (البته من اینو شخصاً سیگنال خرید تلقی نمی کنم)
          می دونم که به اندازه کافی روی ثشرق هم اشراف دارید

اما اتفاقی که این بار داره میافته اینه که هم خودم و هم افرادی را میشناسم که دارن تعداد بالا و نه با دید نوسانگیری کوتاه مدت وارد سهم میشن.
          این میتونه معاملات آینده سهمو دچار تحول کنه
          اگر فقط معاملات امروز ثشرق را بررسی کرده باشید، متوجه این امر حتماً شدید.

قیمت سهم خیلی نازله...
          سهم به زودی خشک میشه!!!

نظر

• aravil
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 234

امروز هم تعداد خوبی برداشتیم دست فروشندگان درد نکنه.اگه فروشندگان یک هفته دیگه هم زحمت بکشند خریدهامون تکمیل میشه.البته امروز میتونستم رنج بزنم صف خرید کنیم و بالای یک میل جمع کنیم تا 2 میل هم امروز میشد برداشت اما کار برا دوستان از فردا سخت تر میشد. با این فروشندگان با حال کار برا خرید راحت تر شده است. به خدا باورم نمیشه سهمی مثل ثشرق رو با ناو بالای 500 و سود حداقل 250 تومانی برا دو الی 3 سال اتی دارم 180 به راحتی و بدون زحمت میخرم. فرصت سرمایه گذاری بی نظیریست دوستان امیدوارم کمال استفاده رو ببرند فقط سعی کنید فروشنده رو مجبور به فروش کنیم و سودی بهش ندیم. ثشرق هم افزایش سود خواهد داشت هم افزایش پی بر ای خواهد گرفت حداقل قیمت میان مدت ثشرق از نظر بنده بالای 400 الی 500 میباشد

- - - Updated - - -

امروز هم تعداد خوبی برداشتیم دست فروشندگان درد نکنه.اگه فروشندگان یک هفته دیگه هم زحمت بکشند خریدهامون تکمیل میشه.البته امروز میتونستم رنج بزنم صف خرید کنیم و بالای یک میل جمع کنیم تا 2 میل هم امروز میشد برداشت اما کار برا دوستان از فردا سخت تر میشد. با این فروشندگان با حال کار برا خرید راحت تر شده است. به خدا باورم نمیشه سهمی مثل ثشرق رو با ناو بالای 500 و سود حداقل 250 تومانی برا دو الی 3 سال اتی دارم 180 به راحتی و بدون زحمت میخرم. فرصت سرمایه گذاری بی نظیریست دوستان امیدوارم کمال استفاده رو ببرند فقط سعی کنید فروشنده رو مجبور به فروش کنیم و سودی بهش ندیم. ثشرق هم افزایش سود خواهد داشت هم افزایش پی بر ای خواهد گرفت حداقل قیمت میان مدت ثشرق از نظر بنده بالای 400 الی 500 میباشد

نظر

• aravil
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 234

از دوستان کسی در مورد مزایده فروش هتل امید به طور یکجا خبر دارد؟ قراره تو این سال مالی هتل امید رو یکجا بفروشند با توجه به سود و درامد بالای ناشی از فروش یکجای هتل امید با قطعی شدن فروش نماد ثشرق برا تعدیل مثبت بالا بسته خواهد شد. میزان تعدیل در صورت فروش هتل بسیار قابل توجه خواهد بود. در ضمن سود 55 تومانی امسال رو که کفش بالای 60 هستش بدون لحاظ فروش هتل پیش بینی کرده است با فروش هتل و افزایش حجم و ارزش ریالی فروش و افزایش نرخ فروش ثشرق به سود باور نکردنی در سال مالی فعلی و سال مالی بعد دست خواهد یافت.

نظر

• mobin
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 590

شرکت با این همه دارایی ، ارزش بازارش 50 میلیاد تومنه ...واقعاً این قیمت جوکه

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

ثشرق و ثتران خوب سهم هایی هستن
                  باید سهامداری کنیم
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Dr.boursi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 1348

من 20% سبدم اینه باهاش محمع هم رفتم یه سود بی درد سر! روی سه تا سهم دوست دارم بالای 20% بشم ولی بنا به استراتژی خودم این کارو نمی کنم. یکیش همین ثشرقه توی اون زمانی که بازار 23000 بود این سهم نهایت افتش خیلی کم بود اگه اشتباه نکنم 160- بازار خیلی ریسکی شده بعد 9 ماهه بعصی سهم ها افت زیادی می کنن. من که پس از شناسایی سود دارم یکی یکی نقد میشم. ولی همچنان روی سه سهم پایدارم. الان هم داره با این پی بی ایی معامله میشه!
                    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• hossein sh
                      ستاره دار(1)
                      • Mar 2012
                      • 688

در اصل توسط aravil پست شده است View Post
                      از دوستان کسی در مورد مزایده فروش هتل امید به طور یکجا خبر دارد؟ قراره تو این سال مالی هتل امید رو یکجا بفروشند با توجه به سود و درامد بالای ناشی از فروش یکجای هتل امید با قطعی شدن فروش نماد ثشرق برا تعدیل مثبت بالا بسته خواهد شد. میزان تعدیل در صورت فروش هتل بسیار قابل توجه خواهد بود. در ضمن سود 55 تومانی امسال رو که کفش بالای 60 هستش بدون لحاظ فروش هتل پیش بینی کرده است با فروش هتل و افزایش حجم و ارزش ریالی فروش و افزایش نرخ فروش ثشرق به سود باور نکردنی در سال مالی فعلی و سال مالی بعد دست خواهد یافت.
                      با توجه به اینکه اتمام پروژه در اسفندماهه و قراره که افزایش سرمایه 100% داشته باشیم، به احتمال زیاد مزایده میافته برای اوایل سال بعد که بتونن بعد از افزایش سرمایه پوشش خوبی داشته باشن.

حداقل ای پی اس سهم بعد از افزایش سرمایه 100%، باید حدوداً 85 تومن باشه!

نظر

• hossein sh
                        ستاره دار(1)
                        • Mar 2012
                        • 688

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                        شرکت با این همه دارایی ، ارزش بازارش 50 میلیاد تومنه ...واقعاً این قیمت جوکه
                        اشکالی نداره خب...

سهمی که این پی بر ای و دی پی اس را داره و ارزش جایگزینیش همین الان دست کم 6 برابر ارزش بازارشه را جمعش می کنیم....
                        دیگه دوستان از اوضاع مسکن هم که بی خبر نیستند.

حقوقی هم متوجه جمع شدن سهم توسط بازار شده...
                        بزودی ثشرق دیگه گیر نمیاد.

نظر

• aravil
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 234

دیروز سرمایه گذاری مسکن و شرکت توسعه صنایع معدنی امید هر دو حقوقی بالای درصد خرید داشتند. شناور انقدر کم شده که با یک رنج 500 هزار سهمی شاید صف خرید بشه. فشار فروش هر روز داره کم میشه دیگه مجبورا باید برا تکمیل خرید بالاتر خرید. اون حقوقی که رنج منفی میزد سهمش تموم شد دیروز به امید رنج منفی دوباره تعداد بالا در قیمت های زیر 180 نشسته بودم تا بلکه تعداد خوبی اضاف کنم که نشد. معادله ثشرق خیلی پیچیده شده از طرفی دوست دارم یک بار دیگه به 180 برگرده تا تعداد بالاتری برداریم اما از طرف دیگر معاملات چهارشنبه حاکی از کاهش شدید فشار فروش بعد مجمع داشت و میترسم با یک رنج مثبت دوستان یا حقوقی برا همیشه با این قیمت ها خداحافظی کنه. اگه بار دیگر به 180 و زیر ان بیاد شاید تک سهم شدم. با افزایش شدید قیمت ملک در اغلب استانها به نظرم خرید سهمی چون ثشرق بسیار ارزنده تر و سوداورتر و نقدشونده تر از خرید مستقیم خود ملک است. هر چی حساب میکنم میبینم ثشرق امسال یا سال بعد حداقل تو یکی از این دو سال مالی شاید 100 تومان سود بسازه با فروش هتل شایدم بیشتر. ثتران هم ارزنده است اما ثشرق فعلا چابکتر و با شناور کمتر و حقوقی های بهتر است و سودش بیشتر از ثتران خواهد بود. ثشرق باید حداقل 10 الی 15 تومان گرانتر از ثتران باشد. هیچ شرکت ساختمانی اندازه ثشرق پروژه اماده فروش با کشش فروش بالا با بهای تمام شده بسیار پایین و پیشرفت بالای 90 درصد ندارد. معمولا شرکتها وقتی پروژه بالای 90 درصد تکمیل شده اکثر ان را تا ان موقع فروخته اند اما ثشرق بیش از 100 میلیارد تومان پروژه اماده فروش تکمیل شده علاوه بر فروش سال 92 فقط از محل کوهسنگی و امید دارد. امسال فقط 15 میلیارد تومان به یک زمین بسیار مرغوب در مشهد میدان مادر داده اند که بیش از 550واحد نزدیک به 600 واحد تجاری و اداری در ان زمین در حال ساخت هستند که فروشی بیش از 120 میلیارد تومان خواهد ساخت.

نظر

• aravil
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 234

همچنین بیش از 20 میلیارد تومان پروژه اماده فروش به جز فروش سال منتهی به شهریور 92 فقط در پروژه یاس دارد. بیش از 2 میلیارد تومان هم فکر کنم تو پروژه نادر اماده فروش داشته باشند.انشاالله مانده بهای تمام شده و ارزش پروژه های اماده فروش به جز این سال مالی رو به تفکیک در پستی جداگانه برا تمامی پروژه ها محاسبه خواهم کرد تا بیشتر با بنیادی و پتانسیلهای ثشرق اشنا شویم

نظر

• aravil
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 234

به اطلاع دوستان برسانم طی اطلاعاتی که الان بدستم رسید زیربنای هتل اپارتمان امید 10هزار متر میباشد و هتل 3 ستاره در یکی از بهترین موقعیت های مشهد میباشد. و قرار است یکجا بفروش برسد. به نظر دوستان تاثیر سود این پروژه چقدر میتواند باشد.؟ اگر دوستان اطلاعاتی دارند در بحث مشارکت کنند به نظر بنده فروش یکجا هتل 3 ستاره 10000 متری در مرکز مشهد سود ثشرق رو میتونه به صورت باورنکردنی به بالای 100تومان سود برساند. یعنی مسکن شمال شرق با سود عمیاتی بالای 100 تومان به قیمت 180 تومان معامله می شود با پی بر ای زیر 2. به نظر بنده پی بر ای سهام گروه ساختمان در بازه حداقل 2 ساله به 10 خواهد رسید. قبلا پی بر ای ساختمانیها در دوره قبلی رونق ملک بین 10 تا 20 بود. با این تفاسیر حداقل رشد چند صد در صدی در انتظار ساختمانی ها علی الخصوص ثشرق و ثتران خواهد بود البته ناگفته نماند ثامان و ثاباد هم ارزنده هستند. اما ثشرق با 150میلیارد تومان پروژه اماده فروش که با بهای تمام شده و قبلی بسیار پایین در اختیار دارد با این رشد شدید قیمت ها که ادامه دارد توانایی بسیار بالایی برای سوداوری و اعلام سود های بالاتر خواهد داشت. با یک حساب سرانگشتی میتوان فهمید 250تا 300 تومان سود این پروژه های اماده فروش ثشرق هستش که طی حداکثر 3 سال مالی که ا مسال هم جزو ان 3 سال است شناسایی خواهد شد. برا 2 الی 3 سال بعد هم پروژه 600 واحد تجاری میدان مادر مشهد اماده فروش خواهد شد که فقط 120میلیارد تومان حداقل ارزش ان است که بنده تخمین میزنم با ادامه رشد مسکن به بیش از 200میلیارد تومان فقط ارزش یک پروژه فقط میدان مادر برسد. یعنی 600 تومان به ازای هر سهم فقط برای یک پروژه. همین الان هم ثشرق 600 تومان به ازای هر سهمش پروژه اماده فروش دارد با حاشیه سود حداقل 50 درصد

نظر

• aravil
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 234

با سلام و شب بخیر خدمت دوستان ساختمانی علی الخصوص ثشرق.امروز ثشرق رو متاسفانه پایین تر ندادند امروز یک حقوقی داشت ثشرق میفروخت پایین تر با دوستان تعداد بالا نشسته بودیم تا بلکه رنج منفی بکشد بفروشد اما متاسفانه پایین تر نفروخت و مجبورا تعداد کمی تا 186 برداشتیم. از فردا احتمالا یک گروه قوی متمرکز بر ثشرق شوند. اخبار خوبی از ساختمانی ها به گوش میرسه.اخرین فرصت های بازار برا رشد چند برابری رو نباید از دست داد. با ادامه نزول سهام شاخصی سهام ساختمانی قدرتمندانه صعود خواهند کرد .تو ثتران هم خرید های گروهی با حجم بالا دیده میشه. ثشرق و ثتران به زودی با قیمت های زیر 200 خداحافظی خواهند کرد. اطلاعیه مجمع افزایش سرمایه ثتران اومد رو کدال. بزودی ثشرق هم اطلاعیه افزایش سرمایش میاد. حداقل قیمت بعد از افزایش سرمایه 100درصدی رو قیمت کنونی میدونم شاید هم بالاتر از 200. ثشرق با فروش هتل 3 ستاره و ثتران با فروش یک میلیون متر زمین شهریار شگفتی ساز و خبر ساز اتی خواهند شد و راهشونو حتی از سهام ساختمانی دیگر جدا خواهند کرد.البته کل گروه رشد خواهند کرد ام این دوقلو های افسانه ای به رهبری ثشرق اهداف بالاتری خواهند داشت

نظر

در حال کار...
                                X