چيني ايران ( كچيني )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14651

شکستن خط گردن براش خیلی سخت بود
    شنبه هم روی سقف کانال صعودی قبلی پولبک داره که انتظار میره سهم به قیمت 339 تومان عکس العمل نشون بده و برگرده در RSI هم روی کف کانال میشه که میاد تا بوسه خداحافظ رو در اینجا بزنه در برگشت با 360 تومان یعنی خط گردن درگیر میشه
    یکبار دیگه باید بیاد و این خط رو در 360 تومان لمس کنه اگه این بار این خط رو شکست هدف سهم میشه همون 521 تومان

خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14651

میگویند:
      مصوبه افزایش قیمت 17.5 درصدی قیمت کاشی از اول اردیبهشت اجرایی میشود

این خبر خودش یعنی حاشیه سود بالا برای گروه حداقل با این خبر باید اینا باید بین %30تا50% تعدیل مثبت برای 92 اعمال کنن و شاید هم بیشتر .
      دیگه اون بحث افزایش نرخ دلار رو اگه بزاری روش که سود امسال این سهم نجومی میشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14651

فردا انشالله مجدد دز آخرین مرحله از پولبک کچینی اضافه میکنم
        شنیده شدن یه گروه خوش نام هم دارن وارد کچینی و کساوه میشن
        انشالله از هفته دیگه روزهای سرسبزی برای این دوتا سهم در پیش خواهد بود
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          کچینی و کساوه ارزنده هستند در این قیمتها
          رالی 30 درصدی رو براشون متصورم
          اما اول باید کسعدی به سر منزل برسونم
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14651

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            کچینی و کساوه ارزنده هستند در این قیمتها
            رالی 30 درصدی رو براشون متصورم
            اما اول باید کسعدی به سر منزل برسونم
            کسعدی سهم خوبی هست ولی قابل مقایسه با کچینی نیست
            کسعدی حدود 2.5 میلیون فروش صادراتی داره و نرخ اون رو در بودجه 2460 تومان دیده
            در حالی که کچینی 17.5 میلیون دلار فروش صادراتی داره و نرخ فروش رو 2150 تومان دیده در حالی که 2450 میفروشه
            کسعدی هزینه های رو با یورو 3300 تومانی دیده و همین حدود هم میخره ولی کچینی هزینه ها رو با دلار 3هزار تومانی و یورو 5 هزارتومانی دیده
            حالا کسعدی با واقعی کردن ارز توی بودجه خودش سودشو از 510 ریال به 836 ریال رسونده حالا شما حساب کن کچینی وقتی بخواد ارز رو در بودجه واقعی کنه باید چند درصد تعدیل مثبت بزنه ؟؟؟
            با یه حساب سر انگشتی تعدیل سود سال 92 رقمی بین 80%تا100% درصد خواهد بود
            یعنی سود واقعی کچینی برای سال 92 باید بین 1530 تا 1700 ریال رشد کنه
            و سهم الان داره با پی به ای 2 معامله میشه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• roohe-khashen
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2270

چرا سود پارسال رو نمیده این کچینی ؟؟زنگ زدم شرکت میگن فکرشم نکن!!!!!!!!!!!
              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14651

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                چرا سود پارسال رو نمیده این کچینی ؟؟زنگ زدم شرکت میگن فکرشم نکن!!!!!!!!!!!
                میگفتن قرار بوده برای افزایش سرمایه سهامدارن رو مجاب کنن تا باهاش افزایش سرمایه اعمال کنن ولی خوب الان دیگه این مورد کنسل شده و امسال این افزایش سرمایه تحقق پیدا میکنه و قراره سود رو به حسابها واریز کنن شما هم بزنگ امور مالی شرکت و شماره حساب بده
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14651

کچینی:
                  فروش صادراتي محصولات 17.15میلیون دلار نرخ فروش 2150 تومان
                  هزینه های ارزی 2.95میلیون دلار نرخ خرید 3000 تومان
                  هزینه های ارزی 2.66 میلیون یورو نرخ خرید 5000 تومان

این درحالیه که فروش دلار رو باید 2500 حساب کنه
                  خرید دلار رو 2500 حساب کنه
                  خرید یورو رو 3200 حساب کنه

کسعدی :
                  فروش صادراتي محصولات 2.56 میلیون دلار نرخ فروش 2460 تومان
                  هزینه های ارزی ------میلیون دلار نرخ خرید ------- تومان
                  هزینه های ارزی 753 هزار یورو نرخ خرید 3323 تومان

خوب دلار رو تقریبا به نرخ دلار مبادله ای گرفته پس از این بابت سودی نداره
                  هزینه های یورو رو هم تقریبا به نرخ مبادله ای دیده پس بازم سودی از این بابت نداره

کساوه:
                  فروش صادراتي محصولات 10.94 میلیون یورو نرخ فروش 3252 تومان
                  هزینه های ارزی --------میلیون دلار نرخ خرید ------- تومان
                  هزینه های ارزی 6.74 میلیون یورو نرخ خرید 3252 تومان

خوب این سهم هم از بابت واقعی کردن قیمت ارز در بودجه جایی برای رشد سود نداره

نتیجه گیری :

در کل این گروه با توجه به افزایش نرخ فروشی(17.5%) که گرفتن باید تعدیل مثبت بزنن که مجبورن به زودی این مورد رو در بودجه اعلام کنن
                  اما در این بین کچینی به خاطر واقعی نکردن قیمت ارز در بودجه گزارش خودش رو خیلی محطاطانه اعلام کرده و انتظار میره فقط از بابت واقعی کردن نرخ ارز در بودجه بتونه سود خودش رو در حدود 100% افزایش بده و قطعا با محاسبه افزایش نرخ فروش 17.5% میتوان به سودهای بالای 200 تومان در سال 92 رسید
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• bari
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 193

ابن نکته مهم تا زمانی که حجم نقدینگی قابل توجه وارد گروه نشود و بازیگران نام آشنا وارد گروه نشوند نمیشه انتظار زیادی داشت

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

کسعدی سهم خوبی هست ولی قابل مقایسه با کچینی نیست
                      کسعدی حدود 2.5 میلیون فروش صادراتی داره و نرخ اون رو در بودجه 2460 تومان دیده
                      در حالی که کچینی 17.5 میلیون دلار فروش صادراتی داره و نرخ فروش رو 2150 تومان دیده در حالی که 2450 میفروشه
                      کسعدی هزینه های رو با یورو 3300 تومانی دیده و همین حدود هم میخره ولی کچینی هزینه ها رو با دلار 3هزار تومانی و یورو 5 هزارتومانی دیده
                      حالا کسعدی با واقعی کردن ارز توی بودجه خودش سودشو از 510 ریال به 836 ریال رسونده حالا شما حساب کن کچینی وقتی بخواد ارز رو در بودجه واقعی کنه باید چند درصد تعدیل مثبت بزنه ؟؟؟
                      با یه حساب سر انگشتی تعدیل سود سال 92 رقمی بین 80%تا100% درصد خواهد بود
                      یعنی سود واقعی کچینی برای سال 92 باید بین 1530 تا 1700 ریال رشد کنه
                      و سهم الان داره با پی به ای 2 معامله میشه

از 200 تومن کسعدی رو همراهی میکنیم زمانی که کچینی 300 بود !

کسعدی حجم صادرات ارزیش همیشه 3.5 میلیون دلاره که امسال رو محافظه کارانه 2.5 در نظر گرفته ..در حالی که حجم صادرات امسالش بیشتر از پارسال بوده
                      1میلیون دلار یعنی 2.5 میلیارد تومن به ازای هر سهم 25 تومن میاد رو هر سهم کسعدی ..سودش به 110 تومن میرسه که از 200 تومن بازده 100 درصد رو نشانه گرفته بوده که فعلا نصف راه رو امده
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

چرا براتون مهمه که بقیه نقدینگی بیارن توی سهم مگه ده ها سهم مختلف نبستن و با جهش 100-50% در صدی باز نشدن(پکویر، شیران، واتی و و...... اینا (کسعدی، کساوه و کچینی) هم روش.... کسی بیاد یا نیاد همچنان با کساوه خواهم ماند... در اینده نزدیک درصد قابل توجهی از سبد را به کچینی نیز اختصاص می دهد. این گروه حرفا برای گفتن داره... از سال پیش هر گروهی رو نگاه کنی ترکونده جز خودرو که کلا روی هواست، بانکی که مشکل تحریمه....، ساختمونی و کاشی که کاشی ها چون صادرات دارن مسلما جای پیشرفت بالایی دارن.... همچنان صبر می کنیم... در 325 کچینی و 400 کساوه دوباره بر می دارم....
                        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• bari
                          عضو عادی
                          • Jan 2012
                          • 193

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                          چرا براتون مهمه که بقیه نقدینگی بیارن توی سهم مگه ده ها سهم مختلف نبستن و با جهش 100-50% در صدی باز نشدن(پکویر، شیران، واتی و و...... اینا (کسعدی، کساوه و کچینی) هم روش.... کسی بیاد یا نیاد همچنان با کساوه خواهم ماند... در اینده نزدیک درصد قابل توجهی از سبد را به کچینی نیز اختصاص می دهد. این گروه حرفا برای گفتن داره... از سال پیش هر گروهی رو نگاه کنی ترکونده جز خودرو که کلا روی هواست، بانکی که مشکل تحریمه....، ساختمونی و کاشی که کاشی ها چون صادرات دارن مسلما جای پیشرفت بالایی دارن.... همچنان صبر می کنیم... در 325 کچینی و 400 کساوه دوباره بر می دارم....
                          در خصوص این موضوع که سهم خوب راهشو پیدا میکنه شکی نیست بحث فقط بر سر زمان هست امیدواریم سهم به حمایت های اوایل هفته آتی واکنش مشان داده و بتواند مقاومت پیش رو را پرقدرت بشکند

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14651

فکر میکنید بازار اجازه بده این کچینی به 325 و کساوه به 400 برسه
                            یا اینجوری فقط جا میمونید؟؟
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Dr.boursi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 1348

فکر میکنید بازار اجازه بده این کچینی به 325 و کساوه به 400 برسه
                              یا اینجوری فقط جا میمونید؟؟
                              جناب تمام شما استاد بنده هستید ولی بنده فکر می کنم برای تشکیل الگوی فنجان نیازمند چنین اصلاحی هست... من خودم بیش از 50% سبدم کساوه هست به اندازه کافی از این گروه دارم میخواستم یه 10% هم کچینی بر دارم....من به شدت به کساوه و کچینی امید وارم....
                              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14651

جناب تمام شما استاد بنده هستید ولی بنده فکر می کنم برای تشکیل الگوی فنجان نیازمند چنین اصلاحی هست... من خودم بیش از 50% سبدم کساوه هست به اندازه کافی از این گروه دارم میخواستم یه 10% هم کچینی بر دارم....من به شدت به کساوه و کچینی امید وارم....
                                اختیار دارید دوست عزیز
                                با بررسی بیشتر صورتهای مالی شرکت آدم بیشتر میفهمه که چقدر این شرکت سود سازه واسه همین میگم در صورتی که دوستان تحلیل گر دیگه هم نگاهی به این گزارشات شرکت بکنن قطعا دیگه اجازه نمیدن که سهم افت کنه معمولا در این حالتها که فندمتال سهم کاملا ارجحیت داره به تکنیکال سهم اهداف تکنیکال خیلی خوب عمل نمیکنن و همیشه شکسته میشن
                                مثلا وقتی فندمتال سهمی خیلی خراب باشه با راحتی حمایتهای شکسته میشه و هیچ وقت نمیشه به امید رسیدن سهم به مقاومتهای قبلی بود چون در روند نزولی است
                                و وقتی فندمیتال سهمی عالی باشه برعکس میشه دیگه به راحتی باید منتظر شکسته شدن مقاومتها بود و در این صورت اصلا حمایتها دیگه لمس نمیشن تا یه عده ای بتونن با خیال راحت وارد سهم بشن و معمولا افراد غیر حرفه ای از سهم جا میمونن
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X