چيني ايران ( كچيني )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eslami
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 789

چي شد بمب تركيد؟؟؟

يا تعديل خودش و زير مجموعش.......از مثبت به ضرر تبديل شد!!!

نظر

• eslami
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 789

يه اكازيون واقعي!!!

خريد تو منفي 3...............با پاياني حوالي 4 مثبت.

نظر

• eslami
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 789

حقوقي كساوه عالي!!!

حقوقي اين كچيني ماست ماست!!!

نظر

• امیران
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 242

امروز هم از نظر من عالی معامله شد...

چه از نظر حجم و چه از نظر معاملات......

معمولا یه سری افراد ترسو و سهم خراب کن تو همه ی سهمها هستن

به محض احساس خطر کردن حتی با رنج منفی هم سهم خودشون رو میفروشن

دیدید که بنده خدا کامبیز بود و داشت تو منفی کامل دو روز بعد سهم میفروخت/:.ohno-smiley.:/

این گروه تعدیلای بسیار خوبی دارن و گزارش کحافظ هم عالی بود...پس بنده کماکان سهامداری خواهم کرد....

حضور اساتیدی مثل مصری پور هم دل گرمی ماست...

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

کچینی :

با سلام و احترام

طبق تماس تلفنی مجدد دیروز اینجانب با امور مالی کچینی ، شرکت قصد افزایش سرمایه 150 درصدی از محل سود انباشته جهت ارتقای خط های تولید خود دارد .

جالب اینجاست که کساوه در پایان معاملات روز چهارشنبه صف خرید دارد ولی کچینی را به این ارزشمندی در قیمتهای منفی پس فرداش به حراج گذاشتند این دوستان حقیقی !!!!

اینجا بازار بورس ایران است و فروشندگان بدون محاسبه سود عالی این سهم که در گزارش 9 ماهه و بابت تعدیل سنگین کساوه اعلام خواهد شد در فروش سهم در روز چهارشنبه به رقابت پرداختند !!!

کساوه با پی بر ای 8.97 صف خرید دارد و اگه همین پی بر ای را به 150تومان سودی که کچینی در گزارش 9 ماهه خود اعلام میکند بدهیم این سهم حداقل باید 1345 تومان قیمتش باشد .

مراتب جهت استحضار دوستان گرامی تقدیم حضور میگردد
            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• bistoon
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 21

[QUOTE=بابک 52;409361]کچینی :

با سلام و احترام

طبق تماس تلفنی مجدد دیروز اینجانب با امور مالی کچینی ، شرکت قصد افزایش سرمایه 150 درصدی از محل سود انباشته جهت ارتقای خط های تولید خود دارد .

جالب اینجاست که کساوه در پایان معاملات روز چهارشنبه صف خرید دارد ولی کچینی را به این ارزشمندی در قیمتهای منفی پس فرداش به حراج گذاشتند این دوستان حقیقی !!!!

اینجا بازار بورس ایران است و فروشندگان بدون محاسبه سود عالی این سهم که در گزارش 9 ماهه و بابت تعدیل سنگین کساوه اعلام خواهد شد در فروش سهم در روز چهارشنبه به رقابت پرداختند !!!

کساوه با پی بر ای 8.97 صف خرید دارد و اگه همین پی بر ای را به 150تومان سودی که کچینی در گزارش 9 ماهه خود اعلام میکند بدهیم این سهم حداقل باید 1345 تومان قیمتش باشد .

مراتب جهت استحضار دوستان گرامی تقدیم حضور میگردد
              [/QUO
              دوست عزیز سود امسال کساوه تاثیری بر سود امسال کچینی ندارد بلکه در سود سال بعد لحاظ میشود.و پوشش خوب 6ماهه بدلیل سود غیر عملیاتی بابت سود سال گذشته کساوه می باشد.

نظر

• eslami
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 789

[/QUOTE]
                دوست عزیز سود امسال کساوه تاثیری بر سود امسال کچینی ندارد بلکه در سود سال بعد لحاظ میشود.و پوشش خوب 6ماهه بدلیل سود غیر عملیاتی بابت سود سال گذشته کساوه می باشد.[/QUOTE]

عجب........

پس بعدش تحلیل گرا 45 دقیقه آخر بازار دوزاریشون افتاد که این سود واسه سال دیگست ............کچینیهاشونو فروختن!!!

:-?:-?

خاور تعدیل منفی میده............خلق خدا 10 درصد بالاتر سرو دست میشکونن!!! که شاید سال بعد و یا سالهای بعد به سود دهی برسه!!!

حالا کچینی با این همه پتانسیل............ سود کساوش شد برای سال بعد..............بی خیال عزیز بی خیال!!!
                آخرین ویرایش توسط eslami؛ 2013/11/21, 10:53.

نظر

• میلیادر
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 34

با سلام خدمت اساتید گرامی
                  دوستان میدونن چرا از دیروز انلاین ها قطع است و چه جوری میشه وصل شد ؟
                  بعضی ها با مرورگر اکسپلورر وارد میشن ولی مال من با اونم خطا میده
                  با تشکر از دوستان لطفا راهنمایی کنید

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

در اصل توسط [URL="http://forums.boursy.com/member.php?u=4680" پست شده است
                    bistoon[/URL];409359]

دوست عزیز سود امسال کساوه تاثیری بر سود امسال کچینی ندارد بلکه در سود سال بعد لحاظ میشود.و پوشش خوب 6ماهه بدلیل سود غیر عملیاتی بابت سود سال گذشته کساوه می باشد.
                    با سلام

جناب آقای bistoon

شما که اطلاع ندارید پست اشتباه نزنید تا دوستان را به اشتباه نیندازید

اولا که مجمع کچینی همیشه چند روز بعد از کساوه هست که ببینه چقدر سود کساوه تقسیم میکنه بعدش هم من با خود مدیر امور مالی صحبت کردم و گفت تغییر سود کساوه رو در گزارش 9 ماهه خود خواهند دید . مهم میزان سود تقسیمی است که کساوه در گزارش خود 100 درصد دیده است .

مجمع کساوه در حدود
                    1393/04/15 و مجمع کچینی
                    1393/04/19 شبیه مجامع پارسال می باشد

خواهشمندم دوستان قبل از ارسال پست از صحت آن اطلاع داشته باشند تا عده ای رابه اشتباه نیندازند
                    آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2013/11/21, 18:22.
                    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                      با سلام

جناب آقای bistoon

اولا که مجمع کچینی همیشه چند روز بعد از کساوه هست که ببینه چقدر سود کساوه تقسیم میکنه بعدش هم من با خود مدیر امور مالی صحبت کردم و گفت تغییر سود کساوه رو در گزارش 9 ماهه خود خواهند دید . مهم میزان سود تقسیمی است که کساوه در گزارش خود 100 درصد دیده است .

مجمع کساوه در حدود
                      1393/04/15 و مجمع کچینی

خواهشمندم دوستان قبل از ارسال پست از صحت آن اطلاع داشته باشند تا عده ای رابه اشتباه نیندازند
                      با سلام خدمت شما آقا بایک عزیز رسیدن به خیر امید واریم مطالب شما را در این سایت بیشتر ببینیم و از اطلا عات شما بهره مند شویم واقعا خوشحال شدم که شما دوباره تشریف اورید آقا بابک با تشکر
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• m.hossein
                        Banned
                        • Nov 2013
                        • 3031

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                        با سلام

جناب آقای bistoon

مجمع کساوه در حدود
                        1393/04/15 و مجمع کچینی

درست میگه وقتی با امور مالی صحبت میکرد منم بودم . شاهدم داریم .

نظر

• m.hossein
                          Banned
                          • Nov 2013
                          • 3031

من حدودآ پنج سالی میشه دراین زمینه فعال هستم . ولی تا حالا نشده تلفنی هرشرکتی به شما اطلاعات بده.؟ این همه گروه .

اینهمه سهام . برای امتحان خودتون زنگ بزنین. امتحان کنید. راس ساعت 4 صبح همین مطلبو در سهام شراز مطرح کردن . سهم شراز با

پی ای 6/55 ای پی اس 3623 پی ای گروه 9/73 ایشون براین باورند که سود اوری نداره. کو منبع

نظر

• m.hossein
                            Banned
                            • Nov 2013
                            • 3031

در ضمن تشکر هام بپای شما هم نمیرسه.

نظر

• m.hossein
                              Banned
                              • Nov 2013
                              • 3031

من سهام کساوه ندارم . نظری هم ندارم که بدم . انشااله همتون سود ببرید . روی سخنم با بابک 52 بود .

نظر

• soheil770
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 66

سلام خدمت دوستان عزیز
                                من کچینی را در 1000 و 1081 وارد شدم و طبق شنیده ها کچینی احتمالا برای تعدیل عالی بزودی بسته خواهد شد از دوستانی که شناخت کامل در مورد این سهم را دارند خواهش می کنم من را هم راهنمایی کنند که باردهی سهم در کوتام مدت مثلا در یکماه چطور خواهد بود.
                                با آرزوی روزهای خوش برای تمامی عزیزان.

نظر

در حال کار...
                                X