سایپا (خساپا)

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #466
    در اصل توسط ali20 پست شده است View Post
    وحید جان با این گزارش به نظر شما چند باز میشه؟
    اهل پیش بینی برای قیمت بازگشایی نیستم!
    مخصوصا الان که با اخبار متعددی در خصوص خودرویی ها و دلار و... مواجه هستیم پیشبینی سخته
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • فرشید
      عضو جدید
      • Oct 2012
      • 19

      #467
      سلام دوستان این روزها بحث قیمت خودرو خیلی داغه.
      یه سری به این لینک بزنید با فرض اینکه دلار هزار تومان باشد و تعرفه خودرو صفر ببینید ما رو از چه ماشینهایی محروم کردند چقدر ما بیچارهایم
      Browse new cars for sale and find your perfect Toyota vehicle. Narrow current Toyota models down by new car prices, MPG or whatever you like.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #468

        تیبای جدید هفته آینده رونمایی میشود


        مدیرعامل و عضو هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا از رونمایی مدل جدید خودروی تیبا در هفته آینده خبر داد و گفت: تصمیم داریم در سال آینده چند خودروی جدید را روانه بازار کنیم.

        به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، سعید مدنی اظهار کرد: تا پایان سال فیس لیفت جدید تیبا رونمایی میشود و مطمئناً با توجه به جذابیت بالای این خودرو، تیبای جدید از جایگاه مناسبی در بین خودروهای موجود در بازار مواجه خواهد شد.

        عضو هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا با اشاره به مزایای این خودرو در مقایسه با خودروهای همکلاس اظهار کرد: تیبای جدید ازنظر ظاهری، شمایل متفاوتی از خودروهای تولیدی در داخل دارد و باتوجه به قیمت مناسب آن می تواند به یکی از خودروهای پرطرفدار ساخت داخل تبدیل شود.

        وی افزود: سایپا به دنبال گسترش سبد محصولات خود خواهد بود و در آینده نزدیک شاهد ورود خودروهای جدید با تکنولوژیهای برتر به خطوط تولید سایپا خواهیم بود.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #469
          ارسال اطلاعات قیمت تمام شده به شورای رقابت


          به گزارش اطلاع رسانی سایپا، اطلاعات مقایسه ای بهای تمام شده و قیمت فروش محصولات اصلی خودرو برای سال های 1390 و 1391 به شورای رقابت ارسال شد.


          در این گزارش که شامل اطلاعات مواد اولیه، هزینه تولید، توزیع فروش و تأمین مالی و هزینه های مالیات، عوارض، شماره گذاری، پست و بیمه می باشد آنالیز بهای تمام شده در حوزه سازندگان و تأمین کنندگان و آنالیز بهای تمام شده در حوزه خودروساز مشخص گردیده است. این گزارش حاکی از عدم کسب سود با قیمت های مواد اولیه فعلی و هزینه های مرتبط به صنعت خودرو است.


          انتظار می رود در این زمینه شورای رقابت توصیه های لازم را به بانک ها، جهت حمایت تولید در راستای خدمت بیشتر به مردم را ارائه نماید.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11251

            #470
            اولین سطح حمایتی این سهم 95 است

            نظر

            • reza ourom
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 165

              #471
              بررسی قیمت خودرو در جلسه فردای شورای رقابت/تخفیف خودروسازان فردا اعلام میشود وزیر صنعت، معدن و تجارت از اعلام تخفیف خودروسازان برای مصرف كنندگان در روز یكشنبه خبر داد و اظهار كرد: در جلسه فردای شورای رقابت که برای بررسی قیمت خودرو برگزار می شود، اگر اصلاحی در قیمت خودرو نیاز باشد، انجام می شود.
              [SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]

              نظر

              • reza ourom
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 165

                #472
                فردا احتمالا صف فروش رو جمعش کنن وامروز با توجه به پایین اومدن دلار تا صف خریدشم ببرن این بازار احساساتی ما
                در اصل توسط reza ourom پست شده است View Post
                بررسی قیمت خودرو در جلسه فردای شورای رقابت/تخفیف خودروسازان فردا اعلام میشود وزیر صنعت، معدن و تجارت از اعلام تخفیف خودروسازان برای مصرف كنندگان در روز یكشنبه خبر داد و اظهار كرد: در جلسه فردای شورای رقابت که برای بررسی قیمت خودرو برگزار می شود، اگر اصلاحی در قیمت خودرو نیاز باشد، انجام می شود.
                [SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]

                نظر

                • hossein sh
                  ستاره دار(1)
                  • Mar 2012
                  • 688

                  #473
                  احتمالا یه نوسان تپل خساپا و گروهش علی الخصوص وساپا تو این دوسه روز داشته باشن.

                  پیشنهادی برا خرید و فروش نیست

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #474
                    با حضور معاون اول رئیس جمهور
                    سایپا از سه محصول جدیدخود رونمایی میکند

                    سایپا نیوز : سه محصول جدید سایپا روز یکشنبه با حضور معاون اول رئیس جمهور ، وزیر صنعت معدن و تجارت ، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، مدیرعامل ، معاونین و مدیران ارشد گروه خودروسازی سایپا رونمایی خواهد شد .


                    به گزارش اطلاع رسانی سایپا، در سالی که مزین شده است به نام سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی ، گروه خودروسازی سایپا توانست با اتکا به مدیریت دانش محور و تخصص نیروی انسانی خود 3 خودروی جدید را تولید و به بازار کشور عرضه نماید .
                    بر اساس این گزارش ، خودروهای تیبا 211 ، سایپا 151 و ایکس 100 ای ام تی خودروهایی هستند که توسط شرکت سایپا رونمایی خواهند شد .
                    خودرو تیبا 211 دومین خودرو از نسل تیبا میباشد که توسط متخصصین این شرکت تولید خواهد شد . البته این خودرو تغییر شکل یافته (facelift) خودرو تیبا است که با شکلی جدید و جذاب طراحی شده است .
                    خودرو سایپا 151 با عنوان وانت کارا از جمله خودروهای سبک کار شرکت سایپا میباشد که با ظاهری زیبا توانایی حمل بار تا 500 کیلوگرم را دارد و میتواند در فروشگاهها ، سوپرمارکتها ، گل فروشی ها و ... مورد استفاده قرار گیرد
                    سومین خودرویی که قرار است رونمایی گردد خودروی ایکس 100 ای ام تی (اتوماتیک) از خانواده خودروهای ایکس 100 سایپا میباشد که با ابتکار و توانمندی مهندسان سایپا و همکاری دانشگاهیان طراحی گردیده است که رانندگی با این خودروها راحتی و لذت بیشتر را برای راننده به ارمغان خواهد آورد و برای جانبازان گرانقدر و معلولان ایده آل خواهد بود .
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #475
                      به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت سايپا طی نامه شماره مورخ 1391/12/28 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1391/12/30 با سرمایه 10,400,000 میلیون ریال مبلغ (773) ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

                        #476
                        ای بابا ...........عجب زیانی ساخت ...........
                        ///

                        نظر

                        • A-Mohammadi
                          کاربر فعال
                          • Feb 2013
                          • 341

                          #477
                          سایپا امروز روی محدوده قیمتی 84 تومان معامله میشه به نظر حمایت خوبی برای برگشت باشه ولی در بد ترین حالت سهم زیر 77 تومان را نخواهد دید.
                          در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

                          نظر

                          • جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

                            #478
                            در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                            بنظر بنده سایپا تا محدوده 80 تومان باید بریزد و بعد.....
                            قیمت امروز 829 ریال شده است. چندماه کشید تا به اینجا برسد.

                            نظر

                            • محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

                              #479
                              یک نکته مثبت در مورد گروه خودرویی وجود داره و اون هم کاهش قیمت های جهانی فلزات هستش که به شدت باعث کاهش هزینه ها می شود و حتی می تواند خودروسازها را از زیان به سود برساند .

                              سایپا 80 تومانی یا زامیاد 50 و خاور 55 تومانی واقعا ارزنده هستند .

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #480
                                علی رغم تمام مشکلات به تولید ادامه خواهیم داد

                                به گزارش خبر خودرو ، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا از ادامه تولید محصولات سایپا خبر داد و گفت : علی رغم تمام مشکلات موجود تمام سعی و تلاش خود را برای تولید محصولات ادامه خواهیم داد .

                                مهندس سعید مدنی افزود : صنعت خودرو در سال 91 با مشکلات بسیاری روبرو شد که در روند تولید تاثیر منفی داشت ولی با برنامه ریزی و سعی و تلاش همه دست اندرکاران توانستیم تا حد قابل توجهی بر مشکلات پیروز شویم .

                                وی گفت : نوسانات قیمت ارز و افزایش چند برابری مواد اولیه در سال گذشته موجب شد که قیمت تمام شده محصولات افزایش یابد که این امر موجب نارضایتی مصرف کننده و ضرر و زیان خودروسازان گردید .

                                مدنی تصریح کرد : در حال حاضر ما به دنبال سود نیستیم بلکه هدف اصلی ما در برهه حساس کنونی حفظ اشتغال است که در این راستا از هیچ سعی و تلاشی دریغ نخواهیم کرد .

                                مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا خاطرنشان کرد : علیرغم تمام مشکلاتی که بر سر راه تولید قرار گرفته است و با توجه به اینکه از نظر نقدینگی در مضیقه هستیم وهنوز تسهیلاتی از سوی بانکها به ما پرداخت نشده است و حدود سه ماه است به جهت بحث قیمت گذاری فروشمان متوقف گردیده است ولی با تمام توان به تولید خود ادامه خواهیم داد .

                                وی افزود : با مشخص شدن قیمت رونق به بازار خودرو بازخواهد گشت و مطمئناً بخشی از مشکلات تامین نقدینگی با فروش خودرو حل خواهد شد ولی این انتظار از بانک مرکزی میرود که وظایف خود در قبال تولید ملی را فراموش نکند و همچون دیگر کشورها در برهه حساس کنونی در کمک به صنعت خودرو کشور دریغ نکند .

                                وی در پایان در خصوص قیمت گذاری شورای رقابت گفت : ما مشکلی با قیمت گذاری شورای رقابت نداریم ولی این انتظار را داریم که در بحث قیمت گذاری تمام زوایا ، هزینه های مالی و واقعیت های تولید در نظر گرفته شود و امیدواریم این موضوع هرچه سریعتر حل گردد .
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X