سایپا (خساپا)

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35711

    #1576
    پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

    رکورد فروش سایپا شکست


    سایپا نیوز: استقبال چشمگیر مشتریان گروه خودروسازی سایپا از شرایط فروش ویژه ایام دهه مبارک فجر، رکورد فروش خودرو در سال 94 را شکست.



    رضا تقی زاده معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا با اعلام خبر فوق گفت: میزان ثبت نام در آغاز طرح فروش ویژه دهه مبارک فجر، به‌طور متوسط 1900 پرونده در روز بوده اما در روزهای اخیر این تعداد به حدود 3000 پرونده ثبت نامی افزایش یافته است. وی افزود: در سال جاری، با تامین منابع دولتی توسط سیستم بانکی کشور، بیشترین فروش روزانه محصولات گروه سایپا در طرح تسهیلاتی دولت در آبان ماه ثبت شده بود؛ اما با استقبال گسترده مردم از طرح ویژه دهه مبارک فجر، بدون هرگونه حمایت خاصی، رکورد فروش در طرح تسهیلاتی دولت شکسته شد. وی این حجم از فروش را نشانه‌های مثبت خروج از رکود در صنعت خودرو کشور اعلام کرد و گفت: با توجه به افزایش قابل‌توجه ارزش سهام خودروسازی سایپا و استقبال عمومی از محصولات متنوع این گروه، افق روشنی برای سرمایه‌گذاران این صنعت متصور هستیم.

    Read more: http://www.donya-e-eqtesad.com/news/...#ixzz40OzoewQq

    نظر

    • خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

      #1577
      پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

      معاملات ضربدری سایپا در بورس زیر ذره‌بین






      شورای رقابت از سایپا در زمینه انتقال بخشی از سهامش که قرار است دوم اسفند‌ماه امسال از طریق بورس منتقل شود توضیح خواست.

      رئيس شوراي رقابت هم تأكيد كرد: سايپا بايد در اين زمينه از شوراي رقابت كسب تكليف كند.دوم اسفندماه امسال قرار است معامله‌اي در بورس انجام شود كه براساس آن 6درصد از سهام شركت خودرو‌سازي‌ سايپا متعلق به سرمايه‌گذاري رنا بابت بدهي‌هاي اين شركت به شركت سرمايه‌گذاري سايپا فروخته مي‌شود.
      زندگی بدون تحریم سلام....

      نظر

      • کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

        #1578
        پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

        [
        شاخص گروه خودرو چون 15000واحد را دود کرد میتونه 30000واحد را ببینه.
        خزامیاد چون 240تومان را شکست میتونه 480تومان را ببینه.
        سایپا چون 200تومان را شکست میتونه 400تومان را ببینه.
        وساپا چون 220تومان را شکست میتونه 440تومان را ببینه.
        و الی اخر
        ................................
        مدیر عامل ساز گستر سایپا گفت سال 95 سال رنسانس شرکتهای خودرویی هست.
        اگر شبندر 110تومان شد 1700تومان سایپای 90تومانی هم میتونه بشه حداقل1000تومان
        وساپا ی 100تومانی 1000تومان و.....
        ...........................
        اگر رنوی فرانسه 50درصد شرکت سایپا یا وساپا را بخره تحول عظیمی در گروه سایپا رخ خواهد داد.
        اگر رنوی فرانسه بلوک وساپا را از سایپا بخره قادر خواهد بود در هیات مدیره شرکتهای سایپا و خپارس و زامیاد و خکاوه و....کرسی داشته باشه و لذا تحولی در گروه سایپا رخ خواهد داد.
        فقط وام با بهره 2درصدی بجای بهره27درصدی رنوی فرانسه حداقل 50تومان تعدیل مثبت سود برای شرکتهای خودرویی رقم خواهد زد.و الی .....
        ..........................
        ایا رنوی فرانسه بلوک وساپا را به قیمت 1700تومان از سایپا خواهد خرید.
        اگر این اتفاق بیفته سایپا 470تومان و خود وساپا 850تومان تعدیل مثبت سود خواهند داد.وساپا مالک46درصدی سایپا هست که طلبش را از ورنا بگیره میشه مالک 50درصدی سایپا
        اگر سایپا بلوک سایپای وساپا را 1000تومان بفروشه خساپا 500تومان و خود وساپا 600تومان تعدیل مثبت سود خواهد داد.

        ....................
        داستان عجیبی دارند گروه خودرو خصوصا سایپاایها

        نظر

        • خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

          #1579
          پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

          ❇️ بلوک 6 درصدی سهام سایپا روی میز فروش بورس






          فردا یکشنبه دوم اسفند ماه سرمایه‌گذاری رنا بلوک 6 درصدی سهام سایپا را به قیمت هر سهم 350 تومان روی میز فروش می‌برد. ارزش این معامله بیش از 366 میلیارد تومان است
          به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری فارس؛ فردا یکشنبه دوم اسفند ماه 94 تعداد یک میلیارد و 46 میلیون و 580 هزار سهم شرکت سایپا معادل 6 درصد از کل سهام موجود در پرتفوی سرمایه‌گذاری گروه صنعتی رنا به طور یکجا و نقد و یا نقد و اقساط روی میز فروش بورس تهران می رود.
          براساس این گزارش قیمت پایه هر سهم سایپا برای واگذاری در روز عرضه، مبلغ 3500 ریال تعیین شده و بر روی تابلوی معاملات بازار اول بورس تهران عرضه می‌شود.
          سرمایه گذاری گروه صنعتی رنا مالک 17.75 درصد از سهام سایپا در سبد دارایی‌های خود است و قیمت تمام شده این دارایی به ازای هر سهم مبلغ 1675 ریال درج شده است
          زندگی بدون تحریم سلام....

          نظر

          • mirzaei,s
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 77

            #1580
            پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

            درگفت وگوی بورس پرس با قائم مقام مدیرعامل شركت اعلام شد:
            برنامه افزایش سرمایه سایپا/ اصلاحات۷ شركت +نحوه همكاری با خارجی ها

            قائم مقام مدیرعامل سایپا درباره اصلاحات اعلامی۷زیرمجموعه، زمان کاهش سرمایه،مذاكره با متقاضیان خارجی،کیفیت سود اعلامی در آینده و عرضه بلوک ۶ درصدی توضیح و از برنامه افزایش سرمایه این غول خودروساز در اسفند ماه از محل تجدید ارزیابی سرمایه گذاری ها خبر داد.

            ناصر آخوندی قائم مقام مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در امور سرمایه گذاری ها و شركت ها در گفت وگو با پایگاه خبری بورس پرس، درباره آخرین برنامه های این شركت مهم خودروساز که طی هفته های مورد توجه اكثر فعالان بازار سرمایه قرارگرفته، از رویدادهای مهمی چون افزایش سرمایه سایپا در اسفند ماه آن هم از محل تجدید ارزیابی سرمایه گذاری ها خبر داده است.

            سئوالات مطرح شده بر محور اصلاحات زیرمجموعه ها از جمله افزایش و کاهش سرمایه 7 شركت (که به سازمان بورس اعلام و در کدال منتشرشده)، زمزمه هایی مبنی بر افزایش سرمایه سایپا در اسفندماه، وضعیت مذاكره با متقاضیان خارجی، نحوه همكاری با قطعه سازهای فعلی، خروج از زیاندهی ساپیا و کیفیت سود اعلامی در آینده و عرضه بلوک 6 درصدی ساپیا توسط سرمایه گذاری بود که این مقام مسئول به بورس پرس توضیح داد.

            این گفت وگو قرار بود به صورت حضوری انجام شود اما به دلیل نبود فرصت کافی، 9 سئوال زیر ارسال و توسط آخوندی پاسخ های مكتوبی دریافت شد.

            اصلاحات 7 زیرمجموعه و زمان کاهش سرمایه ها

            بورس پرس: با توجه به محدودیت زمانی تا پایان سال، آیا افزایش سرمایه اعلامی برای 7 زیر مجموعه در موعد مقررانجام خواهد شد؟ درصورت عدم تحقق برنامه اعلامی ، چه تصمیمی گرفته خواهد شد وچه تغییراتی ایجاد خواهد شد؟

            آخوندی: بله. برنامه ریزی افزایش سرمایه شركت های گروه ساپیا از مدت ها قبل شروع شده و به نظر می رسد براساس این برنامه ریزی ، افزایش سرمایه در شركت های یاد شده در موعد مقرر انجام شود.

            بورس پرس : روند اجرای برنامه های مدنظر پس افزایش سرمایه ها و کاهش سرمایه 3 شركت به چه صورت خواهد بود و دارایی سهامداران چه تغییری خواهد کرد؟ زمان واگذاری زمین های اعلامی گروه چه زمان و چگونه خواهد بود؟

            آخوندی : با توجه به برنامه ریز های اعلامی ، پس از انجام افزایش سرمایه ،مرحله بعدی که کاهش سرمایه انجام خواهد شد. این درحالی است که با توجه به اینكه شركت های درج شده در بورس اوراق بهادار تهران در حال حاضر رویه تدوین شده ایی برای کاهش سرمایه ندارند، در سال 1395 ، با رایزنی های انجام شده با سازمان بورس واوراق بهادار، کاهش سرمایه یاد شده نیز انجام خواهد شدو

            در این میان دارایی های سهامداران پس از کاهش سرمایه تغییر نخواهد داشت ولی میزان و تعداد سهام سرمایه گذاران پس از کاهش سرمایه به رویه اجرایی که سازمان بورس تدوین می کند، بستگی دارد.

            در خصوص واگذاری زمین های نیز مذاكراتی در جریان است ولی زمان قطعی واگذاری مشخص نیست. بنابراین شركت تمام تلاش خود را جهت انتقال زمین ها در سال 1394 بكار خواهد گرفت.

            برنامه افزایش سرمایه سایپا در اسفند

            بورس پرس: شركت سایپا بعد ازاعمال این تغییرات با چه تحولاتی مواجه خواهدشد؟ آیا سایپا هم برای سال آینده برنامه افزایش سرمایه دارد؟ در صورت مثبت بودن چند درصد و از چه محلی؟ روند تغییر ساختارسایپا چه مدت زمان طول خواهد کشید ؟

            آخوندی: شركت سایپا پس از این فعل و انفعالات ، افزایش سرمایه ایی از محل مازاد تجدید ارزیابی سرمایه گذاری ها به اجرا خواهد گذاشت. با توجه به اینكه ارزیابی سرمایه گذاری ها توسط کانون کارشناسان رسمی دادگستری در حال انجام است، پس از نهایی شدن ارزیابی ها ، درصد افزایش سرمایه مشخص می شود. برآورد شركت سایپا انجام افزایش سرمایه تا پایان سال جاری است.

            آخرین وضعیت مذاكره با متقاضیان خارجی و نحوه همكاری با قطعه سازان

            بورس پرس : آخرین وضعیت مذاكره با متقاضیان خارجی در چه مرحله ایی است؟ آیا شركت جدیدی تاسیس می شود یا یکی از زیرمجموعه ها را واگذار خواهند کرد؟ آیا امكان واگذاری بخشی از سهام شركت مادریا سهام زیرمجموعه ها به خارجی ها وجود دارد؟

            آخوندی: درحال حاضر مذاكرات با طرف های خارجی درجریان است و موضوع مشاركت به دو شكل مشاركت و واگذاری سهام زیرمجموعه ها مدنظر است.

            بورس پرس: آیا در داخل کشور با قطعه سازهای فعلی همكاری خواهد شد یا اینكه قرار است قطعات مدتی از خارج وارد شود و بعد خط تولید قطعات اصلاح و استاندارد شود؟

            آخوندی: یکی از شرایط مذاكره با طرف های خارجی این است که به تدریج ظرف مدت محدودی شرایط ساخت قطعات یدکی محصولات تولیدی با رعایت استانداردهای بین المللی که قابلیت صادرات 30 درصد تولیدان به خارج از کشور را داشته باشه ، توسط قعطه سازان داخلی انجام شود.

            بنابراین با توجه به اینكه قطعه سازان داخلی به عنوان بازوهای عملیاتی و تامین کنندگان اصلی گروه سایپا هستند، قطعا" همكاری با قطعه سازان کماكان ادامه خواهد داشت و در این فرصت، پس از ورود محصولات جدید نیز قطعه سازان امكان جایگزینی قطعات محصولات جدید را خواهند داشت.

            سایپا زیانی برای سال بعد متصور نیست

            بورس پرس : با توجه به تصمیم گیری به خروج از زیاندهی ساپیا و رفع شمولیت ازماده 141 قانون تجارت، آیا تضمیمی وجود دارد این شركت سال آینده دوباره اعلام زیان نكند؟

            آخوندی: با توجه به اینكه انتقال شركت های گروه در راستای زنجیره تامین به شركت های سازه گستر، مگاموتور، پارس خودرو و سایپا دیزل و اصلاح ساختار مالی این شركت و برنامه ریزی جهت تجدید ارزیابی سرفصل سرمایه گذاری شركت اصلی و خروج شركت های فوق از شمول ماده 141 و بهبود نسبت مالكانه ، امكان استفاده از منابع مالی ارزان قیمت از بازار سرمایه و سیستم بانکی میسر خواهد شد. بنابراین با تامین منابع مالی و تزریق آن به تولیدات شركت و کاهش نرخ تسهیلات، زیانی برای سال بعد متصور نیست.

            بورس پرس: چه برنامه های عملیاتی برای افزایش کیفیت سودهای اعلامی وجود دارد؟

            آخوندی:همانطوری که اعلام شد با اجرای برنامه های ذكر شده و تامین مالی ارزان از سیستمبانکی و بازار سرمایه و افزایش تولید و فروش ، امكان سود آوری با کیفیت را به دنبال خواهد داشت.

            عرضه بلوکی سهام ساپپا

            بورس پرس: آیا مراجع نظارتی، معاملات دورن گروهی سایپا و زیرمجموعه های آن را تایید خواهند کرد؟

            آخوندی: پیش از انجام این برنامه ، مطالعات و مذاكرات متعددی در این رابطه با مراجع نظارتی هم داخل شركت و هم خارج شركت صورت گرفته است؟

            بورس پرس : به عنوان سئوال آخر، آیا سهام ساپیا از وثیقه خارج شده تا امكان معامله بلوک 6 درصدی آن به ارزش 270 میلیارد تومان و انتقال از سرمایه گذاری رنا به سرمایه گذاری ساپیا وجود داشته باشد؟

            آخوندی: اقدامات لازم به منظورانتقال سهام سایپا متعلق به سرمایه گذاری رنا به سرمایه گذاری سایپا انجام شده و این انتقال در موعد مقرر انجام خواهد شد.

            گفت وگو از علی رضایی زاده/ سردبیر بورس پرس
            ...........................................
            [color="#ff0000"]سایپا با واگذاری بلوک وساپای خود به رنوی فرانسه مشارکت رنو را در همه شرکتهای زیر مجموعه خواهد داشت.
            وساپا مالک 46درصدی سایپا و بیش از 30درصدی خپارس و خکاوه و خزامیاد و....بطور مستقیم و غیر مستقیم هست.[/
            color]

            نظر

            • 717
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 596

              #1581
              پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

              انجام شد روي 350 تومن!؟

              نظر

              • Aiming
                ستاره دار(18)
                • Jul 2012
                • 2641

                #1582
                پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

                معامله بلوک خساپا در نماد خساپا4 انجام شد، در قیمت 3500ریال
                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                نظر

                • خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

                  #1583
                  پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )


                  عرضه عمده سهام شركت سايپا - خساپا (بلوك اول)







                  به اطلاع مي رساند پيرو اطلاعيه شماره 4741/181 مورخ 1394/11/25 معاونت بازار،امروز يكشنبه مورخ 1394/12/02 تعداد 000ر580ر046ر1 سهم معادل 6 درصد از سهام شركت سايپا از طرف شركت سرمايه گذاري گروه صنعتي رنا به صورت يكجا ونقد و يا نقد و اقساط (طبق شرايط اعلامي در آگهي عرضه) به قيمت پايه هر سهم 500ر3 ريال در نماد خساپا4 عرضه خواهد شد.كارگزاران خريدار در صورتي مجاز به ورود سفارش خريد به سامانه معاملاتي هستند كه 3 درصد ارزش سهام مورد معامله براساس قيمت پايه را نقدا يا به صورت ضمانت نامه بانكي بدون قيد و شرط از مشتري دريافت كرده و حسب مورد به حساب شركت سپرده گذاري مركزي اوراق بهادار و تسويه وجوه واريز يا به اين شركت ارائه نمايند. همچنين خريدار يا خريداران لازم است نسبت به تكميل و ارائه فرم پيوست آگهي معامله عمده شركت مذكور منتشره در سايت بورس اوراق بهادار تهران جهت بررسي و رعايت ضوابط مربوط به شرايط متقاضيان خريد معاملات عمده سهام در بورس اواق بهادار تهران قبل از ورود سفارش در سامانه به معاونت بازار اقدام نمايند. مديريت عمليات بازار 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
                  زندگی بدون تحریم سلام....

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35711

                    #1584
                    پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

                    عرضه عمده سهام شركت سايپا - خساپا (بلوك دوم) 94/12/2 11:10

                    به اطلاع مي رساند پيرو اطلاعيه شماره 4823/181 مورخ 1394/11/26 معاونت بازار،امروز يكشنبه مورخ 1394/12/02 تعداد 288ر126ر334 سهم معادل 91ر1 درصد از سهام شركت سايپااز طرف شركت سرمايه گذاري ملي ايران به صورت يكجا ونقد به قيمت پايه هر سهم 300ر3 ريال در نماد خساپا4 عرضه خواهد شد.خريدار يا خريداران لازم است نسبت به تكميل و ارائه فرم پيوست آگهي معامله عمده شركت مذكور منتشره در سايت بورس اوراق بهادار تهران جهت بررسي و رعايت ضوابط مربوط به شرايط متقاضيان خريد معاملات عمده سهام در بورس اوراق بهادار تهران قبل از ورود سفارش در سامانه به معاونت بازار اقدام نمايند. مديريت عمليات بازار

                    نظر

                    • "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

                      #1585
                      پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

                      بلوک دوم فروش رفت؟ خریدا ر بلوک اول معلوم شد؟

                      نظر

                      • milad97
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 2520

                        #1586
                        پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

                        در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                        بلوک دوم فروش رفت؟ خریدا ر بلوک اول معلوم شد؟
                        بورس پرس خبر می دهد:
                        بلوک ۶ درصدی سایپا به فروش رسید/ بلوک ۱.۹۱ درصدی هنوز نه/ نام خریدار
                        سرمایه گذاری رنا امروز بلوک ۶ درصدی سایپا را به فروش رساند اما بلوک ۱.۹۱ درصدی سرمایه گذاری ملی ایران هنوز معامله نشده و احتمالا" هم به فروش نرسد.

                        به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، طبق اعلام قبلی، امروز قرار بود دو شرکت سرمایه گذاری رنا و ملی ایران اقدام به عرضه بلوکی 6 و 1.91 درصد سهام سایپا در بورس کنند که در برابر عرضه و فروش بلوک "ورنا"، بلوک "ونیکی" تا به این لحظه عرضه نشده تا به فروش برسد.

                        براساس این گزارش، بلوک سرمایه گذاری رنا از سایپا بیش از یک میلیارد و 46 میلیون سهم بود که به همان قیمت پایه هر سهم 350 تومان و به ارزش بیش از 366 میلیارد تومان ، از سوی کارگزاری مهرآفرین عرضه و به فروش رسید.

                        بررسی های بورس پرس نشان می دهند این بلوک توسط سرمایه گذاری سایپا و بابت دریافت بخشی از مطالبات و به ارزش بیش از 366 میلیارد تومان و از طریق کارگزاری نواندیشان بازار سرمایه خریداری شده است.

                        این درحالی است که سرمایه گذاری ملی ایران ، 334 میلیون و 126 هزار و 288 سهم سایپا را به قیمت هر سهم 330 تومان آماده فروش کرده اما تاکنون به فروش نرسیده و احتمالا" هم به فروش نرسد. چرا که دیروز حدود 3 درصد سهام ساپیا شامل بیش از 576 میلیون سهم به قیمت 258 تومان به صورت خرد به فروش رسید.

                        براساس این گزارش، در پی توقف نماد سرمایه گذاری رنا در 6 دی ماه به دلیل ابهام در ارایه اطلاعات ، مشخص شد این شرکت 150 میلیارد تومانی برنامه هایی برای فروش 9.5 درصد سهام سایپا به ارزش 270 میلیارد تومان و یک زیر مجموعه دارد اما این واگذاری با تغییر درصد سهام از 9.5 به 6 درصد همراه شد.

                        در این رابطه علی شیدایی مدیرعامل "ورنا" به بورس پرس گفته بود: طبق تصمیمات اتخاذ شده قرار است بلوک 9.5 درصدی شرکت سایپا بابت بخشی از بدهی ها به سرمایه گذاری سایپا واگذار شود. قیمت پایه هر سهم این بلوک 167.5 تومان و ارزش آن 270 میلیارد تومان تعیین شده و به بالاترین قیمت فروخته می شود. در این صورت هزینه سالانه 90 میلیارد تومانی سرمایه گذاری رنا حذف می شود.
                        لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

                        نظر

                        • ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

                          #1587
                          پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

                          مدیر عملیات بازار نقد شرکت بورس خبر داد:
                          بلوک سایپا ابطال نشد/ قطعیت معامله بعد از 9 روز کاری
                          ۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۷

                          بلوک 6 درصدی سهام سایپا در حالی به قیمت پایه و با حضور دو خریدار از پرتفوی "ورنا" به فروش رسید که در پایان معاملات بازار سهام جزئیات این معامله از روی تابلوی معاملات حذف شد تا شایعه ابطال این معامله در تالار شیشه ای دست به دست بچرخد.

                          بلوک 6 درصدی سهام سایپا در حالی به قیمت پایه و با حضور دو خریدار از پرتفوی "ورنا" به فروش رسید که در پایان معاملات بازار سهام جزئیات این

                          معامله از روی تابلوی معاملات حذف شد تا شایعه ابطال این معامله در تالار شیشه ای دست به دست بچرخد.در همین ارتباط مدیر عملیات بازار نقد

                          شرکت بورس در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: این معامله انجام شده و سرمایه گذاری سایپا بلوک مذکور را خریداری کرده است.سید

                          مهدی پارچین افزود: اما با توجه به اینکه عرضه این بلوک به صورت شرایطی و نقد و اقساط صورت گرفت، معامله تا مهلت قانونی تعیین شده یعنی 9

                          روز کاری به صورت ابطال در نظر گرفته می شود و چنانچه خریدار طی این مدت به تعهدات خود عمل کرده و مدارک لازم را ارایه کند، معامله مذکور به

                          صورت قطعی در سامانه معاملات ثبت خواهد شد.
                          وی همچنین در خصوص بلوک دوم "خساپا" نیز گفت: این بلوک در حالی روی میز فروش رفت که خریداری برای آن وارد رقابت نشد تا در نهایت بلوک مذکور همچنان در پرتفوی "ونیکی" باقی بماند
                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                          نظر

                          • b-asgharne
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1055

                            #1588
                            پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

                            هر کی خساپا داره خصوصا اونایی که امروز خریدند نگران نباشند امروز یکی از سهامدارا جای خودش رو با چندتا از مدیران رنا عوض کرد ( یعنی این عرضه و اونا خریدند گویا رفت سراغ سهام بانکی و تجهیزاتی که میانگین کم کنه). از فعالان کانالهای تلگرامیه و دوست پرریسک اینکار رو اعلام نکرده انجام داد (دوست گفتم منظورم اینه که همدیگر رو تبلیغ می کنند)
                            فردا یا پس فردا هم گویا خساپا شفاف سازی داره (کانال بورس نیوز) و تعدیل مثبت اعلام خواهد کرد.

                            نظر

                            • "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

                              #1589
                              پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

                              آقا این حجم پول اصلا مرتبط به کانال های زرد تلگرامی نیست . قصه و داستان دیگری دارد

                              نظر

                              • b-asgharne
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1055

                                #1590
                                پاسخ : سايـــــپا ( خساپـا )

                                در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                                آقا این حجم پول اصلا مرتبط به کانال های زرد تلگرامی نیست . قصه و داستان دیگری دارد
                                تا فردا صبر کنید.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X