ماشين سازي نيرومحركه ( تمحركه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تنها
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 1109

پاسخ : ماشين سازي نيرومحركه ( تمحركه )

در اصل توسط mey پست شده است View Post
    اونی که سنگین میخره....از مدیرای بانک صادرات مشهده........به گفته مهرداد دادا...

داداش mey عزیز من همون مهرداد هستم من پیگیری کردم اون سهامدار 5درصدی از بچهای اورمیه هست و خریداش ادامه دار هست

نگران نباشین این سهم خیلی کوچک هست به خاذین نگاه کنین تو یک ماه تا 400 تومن رفت سایپا پیش 94 خاذین 105تومن زیان اعلام کرده تو صورت مالی

نظر

• تنها
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1109

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت ماشين سازي نيرو محرکه طی نامه شماره مورخ 1393/12/14 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 32,500 میلیون ریال مبلغ (326) ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

افزایش 372 درصدی زیان پیش بینی سده برای سال مالی 94 نسبت به 93

سایر اطلاعات:

1. شرکت پيش بيني زيان هر سهم سال مالي 93 را در تاريخ هاي 06/12/92 ، 21/12/92 (حسابرسي شده) ،30/04/93 و 27/07/93 و 03/09/93(حسابرسي شده) و 04/11/93 مبلغ (69) ريال اعلام نموده است.

2. شرکت پيش بيني زيان هر سهم سال مالي 94 را براي اولين بار به مبلغ (326) ريال عنوان نموده است، شايان ذکر است شرکت " عدم دريافت سفارش کار تا تاريخ تهيه گزارش" را عمده دليل تعديل اطلاعات پيش بيني سال 94 نسبت به سال 93 اعلام نموده است.

همان طور تو گزارش عنوان شده عدم دریافت سفارش کار تا تهیه گزارش هست قبلا گفتم مناقصه فروردین ماه اعلام میکنن البته من به شرکت گفتم این کار شما غیر اخلاقی هست ولی شرکت گفت ما مجبور به ارسال گزارش تا قبل از سال هستیم و این یک قاون هست که ما به ان عمل کردیم واگرنه نمیتونسیم گزارش 94 بعد از سال 94 ارسال کنیم و این پیش بینی یکی دوماه اینده اصلاح میشود

نظر

• تنها
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1109

لطفا صفحه مورد نظر را انتخاب نمایید :
        English Version
        (کلیه مبالغ درج شده به میلیون ریال می باشد)

شرکت: ماشين سازي نيرو محرکه نماد: تمحرکه کد صنعت (ISIC): سرمایه ثبت شده 32,500 میلیون
        پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 (حسابرسی نشده) سرمایه ثبت نشده 0 میلیون
        مناقصات
        موضوع مناقصه مناقصه گذار برآورد تاریخ شروع برآورد تاریخ پایان مبلغ برآوردی کل قرارداد وضعیت احتمال برنده شدن
        خريد لوله هاي و20" و پالايش گاز هاشمي نژاد 0 شرکت در مناقصه 0
        خريد لوله هاي 26 "و زاگرس جنوبي 0 شرکت در مناقصه 0
        خريد لوله هاي 20"و16"و پالايش نفت گچساران 0 شرکت در مناقصه 0
        خريد 383 شاخه لوله tube پالايش نفت تند گويان 0 شرکت در مناقصه 0
        جمع کل جمع کل 52,000 شرکت در مناقصه 0
        جمع 52,000

یکی از دورغهای تابلو شرکت مناقصه هاس سال 94 رو اعلام کرده ولی هنوز برنده شدن رو اعلام نکرده

درصورتی که رقم پیش بینی مناقصه زده 5/2 میلیارد تومن

نظر

• تنها
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1109

قرارد دادهای خدماتی

مشخصات قرارداد درآمد بهای تمام شده
          شرح خدمات یا فروش مشتری تاریخ انعقاد قرارداد تاریخ شروع قرارداد مدت قرارداد(ماه) مبلغ قرارداد(پیش بینی درآمد) پیش بینی هزینه های کل پیش بینی سال منتهی به 1393/12/29 پیش بینی سال منتهی به 1394/12/29 پیش بینی سال منتهی به 1393/12/29 پیش بینی سال منتهی به 1394/12/29 توضیحات
          قرارداد خط رنگ زامياد 1392/12/25 1393/01/05 12 0 54,000 57,900 0 51,135 0
          قرارداد نصب خط رنگ بهمن ديزل 1389/11/20 1392/10/30 4 0 450 345 0 470 0
          قرارداد شرکت همگام - نصب 1391/11/19 1392/11/18 4 0 600 565 0 730 0
          قرارداد شرکت همگام 1393/11/19 0 6 0 3,862 0 4,543 0 3,862
          قرارداد ساير 0 0 0 0 100 4,190 500 1,215 418
          جمع 0 59,012 63,000 5,043 53,550

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

در اصل توسط تنها پست شده است View Post
            داداش mey عزیز من همون مهرداد هستم من پیگیری کردم اون سهامدار 5درصدی از بچهای اورمیه هست و خریداش ادامه دار هست

نگران نباشین این سهم خیلی کوچک هست به خاذین نگاه کنین تو یک ماه تا 400 تومن رفت سایپا پیش 94 خاذین 105تومن زیان اعلام کرده تو صورت مالی
            دادا .....فعلا رتکو...شکربن تک سهمم........دادا یادم نمیره چکاوه هم همین بازیا رو در اوردن.....هیات مدیرش به خاطر اینکه شر ما رو کم کنن...تعدیل منفی....و...کردن.....اخر سر مجبور شدن برگ اسو رو کنن....با سود 450 درصدی خارج شدیم.........اخراش دیگه نا امید شده بودم....ولی دم موی عاقل گرم.....نذاشت کم بیاریم......تا اخر سر از رو رفتن...........شک ندارم..این سهمم همون استانه چکاوه توش پیاده میشه.........نماد باز شه پله اولو میخرم.......
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• تنها
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 1109

اولین سهمی بود که بابت تعدیلش نگرانی نداشتم فروشنده ای نداره سهم خیلی خشکه ما رو 200 برا خرید دندان تیز کردیم ............
              آخرین ویرایش توسط تنها؛ 2015/03/07, 11:42.

نظر

• تنها
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1109

سهم خیلی خشکه

این سهم تازه حامی واقعی پیدا کرده نه مثل یک عده 5زاری سفته باز که سهم 200 خریدن با صف خرید صوری رو 277خالی کردن در رفتن

کوچکترین سهم بورسی که با یک خبر مثبت سود خوبی نصیب سهامداراش خواهد کرد

نظر

• تنها
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1109

خوب اینم صف خرید مبارک باشه

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35711

شركت ماشین سازی نیرو محرکه (سهامي‌عام)
                    نماد : تمحرکه كد : 03-15-29

موضوع : خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه

بدین‌وسیله به اطلاع می‌رساند مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ماشین سازی نیرو محرکه (سهامی‌عام) در تاریخ 23/04/94 تشکیل شد. خلاصه تصمیمات مجمع به‌شرح ذیل می‌باشد:

1) صورت‌های مالی سال مالی منتهی به 29/12/93 شرکت مورد تصویب قرار گرفت.
                    2) موسسه حسابرسي و بهبود سيستمهاي مديريت حسابرسين و موسسه حسابرسی اصول پایه فراگیر به ترتیب به عنوان بازرس قانونی و حسابرس اصلی و علی البدل شرکت برای سال مالی 94 انتخاب گردید.
                    4) روزنامه‌‌ اطلاعات به‌عنوان روزنامه‌ کثیرالانتشار جهت درج آگهی‌های شرکت انتخاب گردید.
                    5) حق حضور اعضای غیر موظف هیات‌مدیره ماهانه مبلغ 4,500,000 ریال به صورت ناخالص تعیین گردید.

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35711

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 3 ماهه منتهی به 1394/03/31 (حسابرسی نشده)

3 ماهه 94 نسبت به 93 :

1- فروش : 17 درصد کاهش
                      2- شناسایی زیان ناخالص و زیان عملیاتی

3- زیان خالص : 722 درصد افزایش
                      4- زیان شناسایی شده برای هرسهم در 3 ماهه : 152 ریال

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35711

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 3 ماهه (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت ماشين سازي نيرو محرکه طی نامه شماره مورخ 1394/04/30 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 32,500 میلیون ریال مبلغ (329) ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

پوشش 46 درصدی زیان در 3 ماهه

نظر

• tazevared5
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 191

تمحرکه دقیقا چهجور شرکتیه ؟؟
                          دارایی داره که تجدید کنه؟؟

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                            دادا .....فعلا رتکو...شکربن تک سهمم........دادا یادم نمیره چکاوه هم همین بازیا رو در اوردن.....هیات مدیرش به خاطر اینکه شر ما رو کم کنن...تعدیل منفی....و...کردن.....اخر سر مجبور شدن برگ اسو رو کنن....با سود 450 درصدی خارج شدیم.........اخراش دیگه نا امید شده بودم....ولی دم موی عاقل گرم.....نذاشت کم بیاریم......تا اخر سر از رو رفتن...........شک ندارم..این سهمم همون استانه چکاوه توش پیاده میشه.........نماد باز شه پله اولو میخرم.......
                            ...................................
                            پله اول 190خریدم....ولی احساس میکنم...کله راه پله رفت تو پاچم........اگه پله دوم را میخریدم....الان احتمالا مغازه ونکش تو پاچم بود.....ولی در کل....چون زیاد نخریدم...درد خاصی حس نکردم.................
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35711

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت ماشين سازي نيرو محرکه طی نامه شماره مورخ 1394/07/27 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 32,500 میلیون ریال مبلغ (591) ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

افزایش 80 درصدی زیان پیش بینی شده و پوشش 81 درصدی زیان در 6 ماهه

دلایل تغییر اطلاعات پیش بینی سال منتهی به 1394/12/29 (حسابرسی نشده) نسبت به اطلاعیه قبلی

دلايل تغييرات عبارتند از: افزايش هزينه هاي مالي به دليل عدم ايفاي تعهد پرداخت از ناحيه کارفرمايان دليل تاخير در ابلاغ و اجرايي شدن قراردادها عدم جذب همه مخارج انجام شده به

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35711

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 6 ماهه منتهی به 1394/06/31 (حسابرسی نشده)

6 ماهه 94 نسبت به 93 :

1- فروش : 3 درصد کاهش
                                2- شناسایی زیان ناخالص و زیان عملیاتی

3- زیان خالص : 4814 درصد افزایش
                                4- زیان شناسایی شده برای هرسهم در 6 ماهه : 488 ریال

نظر

در حال کار...
                                X