معادن بافق ( کبافق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

تكنيكال تو بازار ايران تحت هيچ شرايطي جواب نميده اگرم جواب بده 20 درصده نمونش كنتور خواستن از 900 شد 1800 كي اومد اعلام كرد ميره بالا هيچ كس نمونش شبريز كي اعلام كرد از 200 ميشه 400 هيچ كس حالا كه شده 400 ميگن تحت اين موج رفته بالا روز اول كي اومد اعلام كرد بافق ميريزه هيچ كس حالا كه داره ميريزه ميگن تا 1450 ميريزه همين سرب و روي داره ميره بالا ولي بافق درجا هست بافق رو يكي به عمد داره مياره پايين تا هر في هم بخواد مياره
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

روي الان در بازار جهاني 2160 دلار شده مابقي فلزات منفي روند روي با بقيه فلزات فرق كرده خيلي دوست دارم بدونم كيه رفته تو صف فروش بافق اخه با چه تحليلي ميريد تو صف فروش
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• alireza9967
        عضو عادی
        • Dec 2011
        • 123

نوشته شده توسط استاد باربد در تالار همسایه:
        اما زمان میخواهد
        اگر برای سود یکی دو روز وارد یک سهم شوید
        بشدت استرس به خودتان وارد خواهید
        کرد
        الان من کبافق دارم
        داره روزی 4 منفی میره پایین اما اصلا برام مهم نیست چون برای دید چند روزه نخریدم
        خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

قیمت روی امروز از 2175 تا 2157 تا این لحظه در نوسان بوده.
          قیمت مس امروز از 8570 تا 8494 تا این لحظه در نوسان بوده.
          منبع : سایت ariva.de

نظر

• alireza9967
            عضو عادی
            • Dec 2011
            • 123

با این که خیلی عشق فاسمین دارم.اگه فردا بافق فروشنده داشته باشه فاسمین رو میفروشم و بافق میخرم.فردا و چهارشنبه رو نمیدونم ولی شنبه 100%صف خریده.شک ندارم.
            این فقط یه فرصته که خدای مهربون تو اختیار ما گذاشته تا اگه نقدینگی داشته باشیم اضافه کنیم.
            خدا میگه از تو حرکت از من برکت.
            فردا نوبت ماست که حرکت کنیم و بعدش منتظر برکت و سود باشیم.
            موفق باشین.
            خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار

نظر

• MUSTANG
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 24

سلام خدمت دوستان گل .کبافق سهم خوبیست فقط سفته باز زیاد داره همین بلند مدت باشید ضرر نمیکنید.اگه از 1300 پایینتر بره فاجعه ای میشه به نظرم تا 1450 افت کنه بعد برگرده .در جواب دوست گلم alireza 185دوست گرامی تکنیکال رو سهم های جواب میده که شناورشون بالاست مثل اخابر صدراو.....چون کسی نمیتونه جمعش کنه بالا پایینش کنه شما اگه مشکل داری تکنیکال نگاه نکن.

نظر

• Renjer
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 539

دوستان اگر يك نگاهي به ميانگين متحرك سهم ma4 بندازن روند نزولي رو تاييد ميكنه ولي فكر كنم يكي دوروز ديگه بيشتر منفي نشه وروي 1400 جمع بشه .
                خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• bourse
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1346

..........

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                  تكنيكال تو بازار ايران تحت هيچ شرايطي جواب نميده اگرم جواب بده 20 درصده نمونش كنتور خواستن از 900 شد 1800 كي اومد اعلام كرد ميره بالا هيچ كس نمونش شبريز كي اعلام كرد از 200 ميشه 400 هيچ كس حالا كه شده 400 ميگن تحت اين موج رفته بالا روز اول كي اومد اعلام كرد بافق ميريزه هيچ كس حالا كه داره ميريزه ميگن تا 1450 ميريزه همين سرب و روي داره ميره بالا ولي بافق درجا هست بافق رو يكي به عمد داره مياره پايين تا هر في هم بخواد مياره

اقا علیرضای گل بنده قصد نداشتم این پست را بزنم ولی فقط به این خاطر که از تکنیکال دفاع کرده باشم مینویسم . در مورد اکنتور روزی که 1100 بود بنده توی تاپیک (سهام برتر تا مجمع) تحلیلش را گذاشتم و اعلام کردم تا 1900 میره . شبریز را هم وقتی نزدیک 180 بود فکر کنم اقا مصطفی توی سایت اراد سرمایه تحلیلش را گذاشتن و حتی قیمت 420 که پایان موج 3 میشه را هم عنوان کردن . نمیخوام بگم تکنیکال تو بازار 100 درصد جواب میده ولی میتونم به جرات بگم تو اکثر مواقع مخصوصا روی سهم های بزرگ جواب میده

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

این فروشندگان کبافق رسما" رو مخ آدم راه میرن
                    سهم میخواد صف خرید بشه میاره قیمت پایین سفارش فروش میده

نظر

• amirreza6790
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 328

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                      این فروشندگان کبافق رسما" رو مخ آدم راه میرن
                      سهم میخواد صف خرید بشه میاره قیمت پایین سفارش فروش میده
                      از این قیمت خراب کنا تو خیلی از سهم ها هستن نمونش قمرو قشرین
                      هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

ي 2 ماه بيخيال اين سهم شيد ببينيد اخر كار به كجا ميرسه بيخودي اعصاب خودتونو خورد نكنيد

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

با اوضاع بی ریختی که حاکم است حدس من اینه که تا 1070 قبلی بیارند پایین و جمع کنند ؛ بعد صف خرید بشه مثل برج 9 . دیروز خرید کردم و امروز هم روی منفی 4 نشسته بودم ولی ظاهرا بازیگردانان اصلی سهم جور دیگری به سهم نگاه می کنند و با شل کن و سقت کن کردن قیمت نمی خواهند روند بازی را حقیقی ها یاد بگیرند.در این میان همیشه آنها سود اصلی را می برند و حقیقی ها به درصد کمی از سود میرسند و یا متضرر می شوند. بسوزد پدر سفته بازی و دوز و کلک و حرامخواری و رانت که در این سهم بیداد می کند. پرتقوی من در این سهم 35% از کل است و تا هر عددی افت کند سعی میکنم اضافه کنم تا شروع مثبت شدن.بالاخره روز برگشتی خواهد داشت و آن دیر نیست.

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

رسما" این معاملات کبافق عند سفته بازیه
                            طرف میبینه که سهم مثبته و میخواد بیاد جلو ولی هی سفارش پایین فروش میزنه

نظر

• alireza9967
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 123

فکر کنم امروز هم معاملات بافق مزخرف و اذیت کننده باشه.واسه همین اصلا نگاه نمیکنم...
                              نه 4-میخوره که جمع کنیم.نه صف خرید میشه تا بشینیم و کیف کنیم.
                              خدا بخیر بگزرونه...
                              شاید شنبه درست بشه...

نظر

• حامد24
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2532

کم کم دارم شک میکنم که این کبافق تعدیل مثبت داده باشه b-)
                                یل یاتار ، طوفان یاتار
                                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

در حال کار...
                                X