شركت سرمايه گذاري مسكن تهران (ثتران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی سهام
    عضو جدید
    • Sep 2013
    • 6

پاسخ : شركت سرمايه گذاري مسكن تهران (ثتران)

ثتران چند باز ميشه؟

نظر

• بهجون
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 62

باز شد و کاشکی باز نمی شد
      شرکت با ناشی بازی سهم رو روی منفی بازار ساختمانی ها و مثبت کل بازار باز کرد
      دوستان هم مفت خالی کرده و به سهم های مثبت بازار سوار شدند
      موندم کسانی که به عنوان مثال تعداد 50000 تا با قیمت 390 داشتند و با 12 تومن سود مجمع
      که میشه حدود 600 تومن چطور توی منفی 360 تومن که میشه ضرر 1و نیم میلیونی خالی کردند !

نظر

• hamyjuon
        عضو جدید
        • Aug 2013
        • 2

صورتهای مالی میاندوره ای3 ماهه منتهی به1392/09/30(حسابرسی نشده) شرکت: سرمايه گذاري مسکن تهران

نظر

• بورس تبریز
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 464

سلام دوستان :
          تو این بازار و هیاهوی بورس به نظرم گروه هایی که پشت سر اونها اخبار جدید و اتفاقات خوب داره میفته و هر روز منتظر خبرها و قراردادهای جدید و ... هستیم را باید حفظ کرد از این گروه ها یکیش خودرویی هاست دوستان مطمئن باشند این گزارش 9 ماهه ایی که الان ملاحظه میکنید به جرات میتونم بگم آخرین گزارش منفی و خراب این گروه هست که منتشر شد به نظر شما بعد از روز دوشنبه با مثبت بودن تمام جوانب آیا گزارش 12 ماهه این شرکتها باز همانند 9 ماهه منفی خواهد بود ؟ مطمئنا" نه
          دومین گروه املاک و مستغلات است خب با فروکش کردن برخی مسائل سیاسی و انتخاب آقای روحانی و تا حدودی برگشت آرامش به کشور و رفع پله ایی تحریمها این گروه به جایگاه اصلی خود باز میگردد قیمتهای فعلی مسکن با 8 سال پیش را مقایسه کنید دکتر عبده هم که زبانزد همه است ایشان زمانی مدیر وساخت بودند و الان چند پست تو بورس و وزارت راه و شهرسازی دارند وساخت و برخی گروههای ساختمانی بورسی به مینمت ایشان میتوانند منتفع بشوند
          برخی گروههای بانکی همچون وتجارت - وبملت و ... را هم باید مد نظر داشت به همراه تجهیزاتی ها

البته اینها نظرات من بود و اساتید محترم و دوستان و خوانندگان خودشان مختار و استاد تر هستند و با کمال میل دوست دارم نظرات شما را هم داشته باشم سپاسگذارم
          در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
          یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

سلام دوستان........به گواه امواج الیوت ویو...........پیشنهاد خرید شدید ثتران در قیمت220-230 -250 و نگهداری به دید فروش480 تومان در آخر اردیبهشت -خرداد 93...........تقریبا 100 در سود نوش جون دوستان...............................موفق وپرسود باشید
            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• بهجون
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 62

دوست عزیز ثتران رو اون دوستانی که از 380 تا 420 دارن کجای دلشون بذارن تا اون موقع
              من خودم از 250 تا 270 دارم
              به نظرم از این هفته حمایت بشه و بر گرده و گرنه تارگت هایی که شما دادید محقق میشه
              ثتران نقش لیدری داره برای ساختمانی ها وحجم معاملات این چند روز که تابع جو منفی شدید بازار بود
              نشان از بلاتکلیف بودن ساختمانی ها بود
              البته دوستانی که صف فروش درست کرده بودن استراتژی کوتاه مدتی رو به میان مدتی تغییر بدن
              تا سهم راه درست خودش رو بره
              صف فروش این چند روز در بازار مثبت چند لحظه قابل بلعیدن هست
              سپاس

نظر

• yousef
                عضو فعال
                • May 2011
                • 808

سلام دوستان...فردا اگر حمايت کمرنگي از بازار صورت بگيره و بازار کمي متعادل بشه گروه ساختمان برگشت
                خوبي خواهد داشت...بيشتر سهم هاي اين گروه طي هفته هاي اخير اصلاح و کاهش قيمت حدود 30 درصدي
                داشتند...به نظر ميرسه گروه براي برگشت منتظر حرکت ثتران و ثباغه و شايد بيش از همه سهم ها ثتران ميتونه
                ناجي گروه باشه...به نظرم فردا ثتران برميگرده و بعيده با صف فروش شروع کنه...با نگاهي به روند معاملات ثتران
                ديده ميشه رشد شارپش بعد از بازگشايي در روز 3 آذر و از قيمت حدود 170 تومن شروع شد و بعد از حدود
                فقط 40 روز به قيمت 409 تومن در روز 14 دي رسيد و بعد رفت تو فاز اصلاح...مرور اطلاعات زير بد به نظر نميرسه:

1-از حدود 600 ميليون سهم حدود 143 ميليون سهم دست سهامداران زير يک درصده
                و حداکثر شناور سهم رو ميشه حدود 140 ميليون سهم در نظر گرفت.

2-در طي هفته هاي اخير چند حقوقي مانند صندوق رفاه اومدن بالاي يک درصد و اگه اشتباه نکنم
                ميانگين قيمت خريد اين حقوقي ها در ثتران بالاي 300 تومنه.

3-از 25 آذر تاکنون حدود 223 ميليون سهم ثتران در بالاي قيمت 280 تومن معامله شده که
                حدود 115 ميليونش بالاي 350 تومن بوده...با اين حجم معاملات بالاي 280 تومن و مقدار شناور
                سهم به نظر ميرسه اکثر سهامداران کنوني ثتران (به غير از ثمسکن و صندوق عشاير )
                ميانگين قيمت خريدشون بالاي 280 تومن باشه.

4-در رشد شارپي که از اوايل آذر شروع شد بيشترين حجم معامله شده در روز 25 آذر در قيمت 2825 ريال بوده
                که در اين روز حدود 27.5 ميليون سهم معامله شد و بعد منفي شد (البته منفيش فقط يک روز دوام آورد )...
                اگر اين قيمت 2825 ريال رو با توجه به حجم بسيار بالاي معامله شده و سپس منفي شدن سهم به نوعي
                مقاومت در مسير رشد سهم بدونيم پس در اين شرايط نزولي فعلي محدوده قيمت 282 تومن (که فردا ثتران بهش ميرسه )
                به نوعي حمايت قوي براي ثتران محسوب ميشه و انتظار ميره از همين
                محدوده برگرده (عرض کردم به شرطي که کمي از قرمزي بازار کاسته بشه )...
                ----------------------------------------------------------------------------------
                البته شايد انتظار برگشت ثتران از ديد من به اين خاطر باشه که خودم امروز از صف فروش
                ثتران خريدم!...بهتره دوستان خودشون هم دقيق بررسي کنن...

نظر

• NICOLE
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 523

متاسفانه امروز صف سنگين تر شد من ميانگينم 340 هستش ولي فك ميكنم تو اين قيمتها فروش ديگه منطقي نيست
                  بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• zaq
                    عضو عادی
                    • Jan 2014
                    • 88

با عرض سلام و خسته نباشید آخرو عاقبت ثتران چی میشه با این همه صف فروش

نظر

• بهجون
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 62

به نظر می رسه با بازگشت بازار برگرده
                      صف فروش سنگین به این دلیله که حقوقی برای فروش می ذاره
                      ثتران با دید میان مدت (سه ماهه ) خوبه
                      بی شک با اقبال بازار مواجه خواهد شد
                      فقط حقوقی نامردی داره و از سهم حمایت نمی کنه که هیچ صف رو سنگین می کنه تا حقیقی ها تمایل به فروش پیدا کنند ... با یک گزارش 3 ماه و تعیین تکلیف زمین شهریار اوضاعش دگرگون خواهد شد
                      شما ثشاهد رو نگاه کنید که روند معاملاتش نشون میده سهم صاحب داره و حقوقی اش هم با خرید روزانه
                      خرید و فروش رو کنترل می کنه

نظر

• majid664
                        ستاره‌دار (۴)
                        • Oct 2011
                        • 1052

عجیب ترین موضوع نزول گروه ساختمانی است در حالیکه اوراق حق تقدم مسکن (تسه) هر روز 5% مثبت میخورن.
                        یکی نیست بگه آخه بابا مگه قرار نیست مردم با این اوراق مسکن بخرن!
                        واقعا که بورس ایران یه دونس!
                        /:.wacsmiley.:/
                        آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                        وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• saber789
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 97

ثتران دیگه جنازه شده تا این سهم زنده بشه زمان میبره و هر بالایی فرصت خروج

این سهم تابستان روی 150 خریدار نداشت داغش کردند و به ملت انداختند

نظر

• majid664
                            ستاره‌دار (۴)
                            • Oct 2011
                            • 1052

در اصل توسط saber789 پست شده است View Post

ثتران دیگه جنازه شده تا این سهم زنده بشه زمان میبره و هر بالایی فرصت خروج

این سهم تابستان روی 150 خریدار نداشت داغش کردند و به ملت انداختند
                            کدوم سهمو داغ نکردند و به ملت ننداختند. خودرو رو مگه کم انداختند و دوباره از دیروز شروع کرده اند که جنرال موتورز تو راه ایرانه!:))
                            آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                            وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• Smart Trader
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 142

میخواستم یک قصه تعریف کنم ولی نه از اون قصه ها که بعد از تعریف خوابتون ببره ...بلکه بعد از خوندن بیدار بشوید
                              " قصه شاخص گروه ساختمانی

یکی بود یکی نبود
                              یک گروه بود به نام "گروه ساختمانی"
                              این بنده خدا یکسری عضو داشت
                              یکی تهران بود یکی مشهد ...با هم شده بودند گروه ساختمانی
                              یک روز دیدند این گروه بد جوری داره میره بالا
                              اعضا گروه هم سودای پرواز دارند
                              و با رشد هر کدوم داشت شاخص قصه ما هم بالا میرفت ...

"کرمان" که میگفت من حداقل 1500 میارزم ..و تا 2000 تومان باید برم بالا ...اصلاً اگر نمادم هم باز بشه عرضه نمی کنیم تا بریم برسیم به 2000

"وساخت"با خالص دارایی هایش میگفت ...ایستگاه اول 1000 تومان...و بد جوری داشت می تاخت و 700 هم رو دید

"ثتران" میگفت پروژه های ارزنده و لوکس دارم 500 حداقل-700 ایستگاه بعدیم تازه یک زمین 1 میلیون متری هم تو شهریار دارم
                              "ثشرق" میگفت من کلی پروژه دارم کلی از اون ها هم آماده است و EPS بالای 100 هم میتونم بدم به بازار پس ما هم باید بریم بالا
                              "ثغرب" بچه ساکت بود و سر به زیر ...اجازه نداده بودند حرف بزنه ..نزدیک مجمع هم بود خوب اون هم داشت میرفت بالا
                              "ثمسکن" هم که مادر این 3 تا بچه بالا بود خوب میگفت بچه هام دارند میرند بالا من هم میرم بالا تازه وام مسکن هم افزایش پیدا کرده ...برو که رفتیم

"ثباغ" شفاف سازی کرد گفت هیچ خبری نیست ...اما صف های میلیونیش یک چیز دیگه میگفت
                              "آ.س.پ"کمترین P/E رو داشت و باید میرفت بالا ...تازه افزایش سرمایه هم داشت
                              "ثشاهد" دیگه نگو ...آقا ما کلی زمین داریم ...این رو داریم اون رو داریم...

خلاصه اوضاع یک ذره به هم ریخته بود ...
                              باید ترمز این قطار کشیده میشد
                              چه کنیم چه کار نکنیم؟
                              ................
                              یک شوک
                              صبح 1392/10/21 یک ترمز اضطراری کشیده میشود
                              خبر توقف یکسری نماد ها و بعد هم تشکیل صف های فروش
                              نمادهای گروه یکی بعد از دیگری "ناک اوت" میشند
                              اون هایی که نمادشون باز بود شروع کردند به ریزش
                              اون هایی هم که رفته بودند مجمع
                              مثل
                              ثتران سریع و بی فوت وقت باز شد که زودتر روند اصلاح را شروع بکند و از 391 قبل از مجمع شد 275
                              ثغرب هم که یک روزی دیرتر باز شد بود تلافی کرد هم 8.73%- کم شد
                              وساخت هم که 720 رو دیده بود حالا شد 468 تومان
                              کرمان هم که یک شفاف سازی قشنگ زدند تا صف فروش محکمی را حالا مهمان باشد
                              ثشرق هم افتاد رو ریل -5 خوردن البته یک مقدار روی خطوط حمایتی مقاومت کرد ...اما ...باید سر همه بریده میشد
                              سایر رفق هم رفیق نیمه راه نبودند و به روند منفی خوردن ادامه دادند

قصه ما به سر رسید
                              کلاغه به خونش نرسید
                              اما قصه ما ادامه دارد....

دیدید که بی مهری و تصمیمات خلق الساعه روز شنبه 92/10/21(که بنده مخالف هستم و این تصمیم کاملا مهندسی شده بود)
                              شاخص ما را به این شکل از ریل اصلی خارج کرد
                              البته نه این شاخص قصه ما را ...بلکه تمام شاخص ها ی گروه های مختلف و بعد هم شاخص کل
                              خلاصه این شد شکل و حال شاخص ما

و از نمای نزدیکتر

به هر حال قطار از ریل خارج شده ما روز شنبه به یک ایستگاه میرسه
                              این ایستگاه با توجه به نمودار
                              1- قرار گرفتن بر روی Fibo 50%
                              2-حمایت UP KUMO
                              3-حمایت خط کانال قبلی
                              4-تصمیمیات حمایت از بازار

امید هست که بتواند دوباره به مسیر برگردد
                              در پناه حق
                              [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]

نظر

• behrouz6262
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 147

قصه شما به سر رسید ولی برای ما به سر نرسیده

اخیرا خیلی ها در بازار دارند روی این سهام تک سهم می شونند ما هم سهامی که داریم وافتی نکرده اند آرام آرام طی این چند روز گذشته تبدیل به ساختمانی می کنیم

خدا خیرش بدهد کسی را که بازار به این روز انداخت چون فرصت خریدی را ایجاد کرده (با ایجاد شایعه )

طی 10 روز گذشته ارزش بازار از 4300 هزار میلیارد تومن به 4033 هزار میلیارد تومن آمده
                                پایین وشاخص از 89500 رسیده به 82000 واحد به عبارتی ارزش بازار 7.5% عدد شاخص 9.1% پایین آمده ولی بعضی سهام تقریبا ثابت بوده و بعضی هم تقریبا خیلی کم پایین آمدند

ولی این سهام(صنعت ساختمانی ) هر کدام را برسی کنید بیش از 30%
                                پایین آمدند در حالی به نسبت بقیه سهام که هرکدام (صنایع دیگر) تا 15 روز گذشته بین 4 تا 6 برابر رشد از اول سال داشته اند این صنعت تقریبا 2.5 برابر رشد داشته و الان رسیدن به 1.5 برابر رشد و اکثرا با p/e بین 4 تا 6 غیر از یکی دو مورد

حال چطور می شود که بتوان جلو وسوسه را گرفت که خلیج فارس 1600 تومنی را با ثشرق یا آس ب یا دیگری عوض نه کنی یا اگر سهامی دیگری که
                                پایین نیا مده را با این ها عوض نکنیم البته این نظر من است و هدف این نیست که سهامتان را بفروشید و ساختمانی بخرید

ولی من به شخصه با توجه به بنیادی قوی ساختمانیها و انباشت سالها سود در این گروه و اخبار مثبتی که از آینده ساختمانی می آید فکر می کنم جزو بهترینهای بورس باشند

به امید روزهای خوب بازار

نظر

در حال کار...
                                X