شركت سرمايه گذاري مسكن تهران (ثتران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • satyr
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 1229

شرکت این پتانسیل رو داره که اگر بخواد .برای 93 خیلی خیلی بیشتر از اینها اعلام کنه(بالای 110 تومن) ولی خب هیچوقت نمیکنن این کار رو .بله 80 کمتر نمیتونه اعلام کنه اگر یه پروژه دیگه که صحبتش هست نهای بشه و واقعا پروژه بزرگی هم هست .... اتفاقا از دوستا تقاضا دارم امسال حتما باهم هماهنگ کنیم و و حتما حتما در مجمع شرکت کنیم و طلبکار باشیم .. یادمه پارسال تک بودم و هرچی اعتراض کردیم و مطالباتی داشتیم هیچ کس پشت مون در نیومد

نظر

• رها519
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 173

"ثتران" و انتقال درآمد به سال 93

شرکت سرمايه گذاري مسکن تهرانبا سرمایه ای بالغ بر 60 میلیارد تومان پیش بینی حسابرسی شده درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 31 شهریور 93 را منتشر کرده است.
      "ثتران" در حالی برای هر سهم مبلغ 510 ریال سود خالص پیش بینی کرده که در مقایسه با اطلاعیه قبلی (مبلغ 313 ریال) 62 درصد افزایش داشته است.
      این شرکت که سود خالص هر سهم در سال مالی 92 را با کاهش 70 درصدی به مبلغ 86 ریال رسانده که علت تعديل پيش بيني درآمد سود هر سهم سال مالي 92 و 93 را عدم توافق نهايي با خريدار پروژه خدامي و متعاقباً عدم انعقاد قرارداد فروش پروژه خدامي در سال مالي 92 و انتقال درآمد فروش پروژه مذکور به سال مالي 93 اعلام نموده است.
      از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )

نظر

• نادری
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 519

ما دوتا سهم داریم یکی ثتران و یکی ثباغ ببینیم پهلوان ثباغ و پهلوان تثران میتونند آبروداری بکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• roohe-khashen
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2270

خوب سه ماه پیش ثتران خریدم میانگین 142 ب امید خدا برم برا 250
          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• arak_bourse
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 3802

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
            ما دوتا سهم داریم یکی ثتران و یکی ثباغ ببینیم پهلوان ثباغ و پهلوان تثران میتونند آبروداری بکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            جناب نادری سلام
            آقا چرا ثتران باز نشد؟خبر داری چند باز میشه و کی؟
            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• نادری
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 519

امور سهامش 4 شنبه وعده یکشنبه را داده بود.احتمالا با صف خرید تو قیمت 215تومان بازشود.ببینیم بازا به سهم چه p/eمیدهد.من فکر کنم تا 240تومان مشکلی براش پیش نیاد.البته تا نظر سایر دوستان چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• mohsen kaveh
                عضو فعال
                • May 2011
                • 474

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
                امور سهامش 4 شنبه وعده یکشنبه را داده بود.احتمالا با صف خرید تو قیمت 215تومان بازشود.ببینیم بازا به سهم چه p/eمیدهد.من فکر کنم تا 240تومان مشکلی براش پیش نیاد.البته تا نظر سایر دوستان چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                سلام جناب نادري عزيز سهم توي قيمت خوبي واسه خريدباز شد امروز هم حقوقي خوب دست ودلبازي كرد .به نظر تارگت اوليه سهم قبل از مجمع 215 تومان شما باشه
                من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• alijavid
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 231

دوستان سهم رو بعد از شکست مقاومت تاریخی از دست ندهند و در قیمت مناسب وارد شوند

Sent from my C6602 using Tapatalk

نظر

• نادری
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 519

در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Post
                    سلام جناب نادري عزيز سهم توي قيمت خوبي واسه خريدباز شد امروز هم حقوقي خوب دست ودلبازي كرد .به نظر تارگت اوليه سهم قبل از مجمع 215 تومان شما باشه
                    خلاصه ساختمانی ها هم سهم هستند و انصافا تنها سرمایه گذاری که در ایران میشه روش حساب کرد ساختمان و ملک است ثتران هم به اهدافش خواهد رسید.

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

خوب خوب اینم از ثتران 200 تومانی 3 ماه پیش 142 سوار شدیم تا اخر این ماه 250 میفروشین یعنی 3 ماهه 70 درصد سود خدا برکت

نظر

• roohe-khashen
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2270

12 میلیون صف خرید امروز با ما همراه باشید.....

نظر

• alijavid
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 231

فردا ممکنه شروع حرکت دوباره سهم باشه. سهم رو درنظر داشته باشید

نظر

• alijavid
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 231

طبق پیش بینی حرکت سهم شروع شده.شرکت در مجمع پیشنهاد میشه.

نظر

• roohe-khashen
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2270

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                              11میلیون سهم رو مثبت کامل معامله شده اونوقت درگیر چی باشه؟؟!!در این تیپ سهمها که حال و هوای دگرگونی دارند نوسانگیری نکنید این رو یه ادم معتاد کامل به نوسان خدمتتون عرض میکنه از عرضه حقوقیهای زیر 1% که رو منفی خریدند و امروز به کد شخصی دادند هم نترسید!!!!به زودی شاید تا 2 یا 3 ماه دیگر با 100درصد سود از ثتران خارج خواهم شد نکته دیگه این که تمام اخبار بد برای این گروه منتشر شد اکثرا گزارش دادند حتی ثباغ با گزارش نه چندان جالب خودش امروز مثبت معامله شد ثغرب هم ترکوند میمونه ثشرق و ثتران منتظر بمونید و ببینید این اژدهای خفته چه میکند انواع شفاف سازی ها هم ارسال شده چیز دیگه ای نیس که بخواد جلو رشد سهم رو بگیره فقط حق تقدمهاست که بعدا میبنید چندتا حقوقی با حق تقدم میان بالا شاید همون امید یکیش باشه!!!
                              یادش بخیر این پست رو شهریور ماه زدم 3ماه پیش امروز با سود 70 درصد خارج شدم و جمله همیشگی خودم ((هیچوقت تا اخرین قطره سود را ننوشید برای خریداران هم بگذارید)) امروز خارج شدم ولی ثتران همچنان ارزندست به امید خدا پیش بینیهایم که 3 ماه پیش گفتم بخرید و 3ماه صبر کنید و حداقل با 70درصد سود خارج بشوید نتیجه داد این سهم هم رفت به افتخارات در کنار غمارگ وساخت کچینی و لسرما تا سهم بعدی ببینیم چی هست/:.coolsmiley02:./

نظر

• classic
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 79

معاملات چند روزه سهم نشون ميده حالا حالاها جاي رشد داره . تا 300 تومان كه مانعي نمي بينم .
                                يك نفر خواهد آمد و به لبخند لطيفي تو را ميهمان خواهد كرد...

نظر

در حال کار...
                                X