در اصل توسط taherishahram پست شده است
View Post
شركت سرمايه گذاري مسكن تهران (ثتران)
Collapse
X
-
A man should get to bleed in peace
-
روي 150 مقاومت داره اگه بتونه فردا روي صف خريد بسته بشه ممكنه بره بالاتر ولي به نظرم ممكنه بازم نوسان بدهو من هم امروزخريدم ولي صادقانه بگم فردا روي مثبت ميفروشم
در اصل توسط taherishahram پست شده است View Postبه روز نکشید..یه سری وارد این سهم شدن..خدا کنه خیلی نوسانگیر نداشته باشه و سهم بتونه یه گین مناسب بدهتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
-
یه سوال داشتم از همه کرشناسان و دوستان گرامی:
معاملات شرکت آ س پ در تاریخ 1392/08/7 نگاه کنید کل حجم معاملات 434763 هزار سهم بوده.
اما معاملات حقوقی ها رو هم نگاه کنید : موسسه صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر که درکل موجودی سهامش در آ س پ 7 میلیون سهم بود سهام خودش به 10 میلیون افزایش داده است.
چطور این اتفاق افتاده.
ممنون میشم کمکم کنید
نظر
-
با توجه به تعديلاتي كه در ثمسكن رخ داد احتمال زياد اين هم مثبته. شركتهاي ساختماني تو اين 2 سال با فروش املاك به قيمت هاي خوب سود خوبي بايد ساخته باشند اگر مخفي كاري نكنن.
در اصل توسط aliagha پست شده است View Postبابا اینو واسه تولیددارو هم نوشتن روز بازگشاییش نزدیک بود منفی هم بخوره!!!/.:blinksmiley.:/ ایشالا این یکی اینجوری نشهتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
-
-
با سلام من فکر میکنم با توه به رنج مثبت آخر وجمع کردن سهم توسط ارباب رانت داران احتمالا تعدیل باید مثبت باشد.البته تا نظر سایر دوستان چی باشه؟؟؟؟؟؟ازیرا که بیخودی رن نمیکشند با این حم ارباب رانت داران سهم را رن کشیدن ازسرا که اطلاعیه ها و اطلاعات دست انها اول میرسد
نظر
-
-
تعدیل منفی هست ولی اگر 70 درصد باشه که سود 93 میشه نزدیک 80 تومان!!!!اگر این چنین باشد که شخصا دهن مدیر عامل رو که گفت کلیه پیش بینیهای 92 محقق شده را گل میگیرمدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر