یعنی امیدی به نگه داشتن آن داشته باشیم از نوسانت یعنی بیمی نداشته باشیم:-/
توليدي گرانيت بهسرام ( كهرام )
Collapse
X
-
بنده امروز مجبور شدم تکسرامم رو بفروشم و به کارگزارم گفته بودم تا اخر بازار تا منفی کاملشم بده که فکر نمیکردم تا منفی کامل بکشه که ................... و یک مقدارم کهرام تا 160 تومن فروختم که دیدم داره میاد پایین با اینکه بدهکار به کارگزارم بودم دیگه نفروختم.امیدوارم فردا مثبت باشه تا بتونم بقیش رو هم بفروشم چون بدهیم به کارگزارم بخاطر خرید سخت اژند زیاده و از اونطرف هم دلم نمیاد زیر 160 بفروشم.
نظر
-
افزایش نرخ کاشی حتمی هست فقط دارن بهانه هاش رو درست میکنند که خوب درست کردن یادمه بعضی از بچه ها میگفتن برای استارت یک گروه بهانه لازم هست و من گفتم بهانه هاش رو درست میکنند !!حالا احتمالا دارن قضیه رو جمع و جور میکنند 2 روز صف خرید یه روز متعادل دوباره یه روز صف خرید اینا همه یعنی که اقا گروه کاشی اماده اماده حالا با این قضیه واردات با دلار 2000 تومان و مجبور کردن همه به خرید از کاشی سازان داخل دیگه باید یواش یواش خرید کاشی هامون رو تکمیل کنیم یادمان باشد گروه کاشی گروه تجهیزات نیست که میلیاردها تومان هم پول تو گروه بریزیم تمام پول را ببلعد این گروه کوچک هست و با مقدار پول لازم به راحتی میبرنش بالا!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
نظر
-
-
امروز زده بود به سرم کهرامو بفروشم یاد حرفای آقا مهدی افتادم که قرص و محکم رو حرفش ایستاده که این سهم صعود خوبی داره پس نگه میدارم تا وقتش برسه <:-p <:-pهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postامروز زده بود به سرم کهرامو بفروشم یاد حرفای آقا مهدی افتادم که قرص و محکم رو حرفش ایستاده که این سهم صعود خوبی داره پس نگه میدارم تا وقتش برسه <:-p <:-pدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
نوشته اصلی توسط کيانوش
با تشکر از جنابعالي
با عنايت به اينکه واردات کاشي و سراميک ديگه با دلار 1900 تومان صرف نمي کنه لذا افزايش تقاضا براي توليد داخلي و قطعا افزايش نزخ فروش کاشي و سراميک داخلي ميتونه نظر خريداران سهام گروه کاشي و سراميک را با افزايش چشمگيري روبرو کند.
در ضمن بطور مثال کچيني 9ماهه 82درصد پوشش داده است با دلار 1089 تومان يعني اين سهم تو 12 ماهه تعديل خواهد داشت.
در پيش بيني 91 خود بودجه فروش صادراتي را 1150 تومان ديده است و از اين محل 17 ميليون دلار درامد ارزي دارد که اگه قرار باشه ان را به صرافيها به قيمت 1600 تومان هم بفروشه از اين محل ميتونه براي سال 91 45 تومان تعديل مثبت اعلام کنه.يعني 75 درصد تعديل مثبت.
و از محل فروش داخلي هم که بخاطر افزايش نرخي که مي گيره قطعا در سال 91 100 درصد تعديل مثبت خواهد داشت.
داستان کساوه و ساير صنعت کاشي و سراميک هم همچنين.....
لذا من احتمال مي دهم روند شاخص گروه کاشي و سراميک افزايشي خواهد بود.جالب اينکه همين الان شرکتهاي فولادي دارند جنسشون را با دلار 1600 تومان مي فروشند پس چرا اين اتفاق در اين گروه نيفته.
ممنوعیت واردات کالاهای دارای مشابه ساخت داخل تصویب شد
ارسال خبر به دوستان
دولت به منظور حمایت از تولید داخلی با تصویب مصوبه «منع واردات کالاهای دارای مشابه ساخت داخل با تشخیص وزیرصنعت،معدن و تجارت» موافقت کرد.
به گزارش مارین نیوز به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، هیأت وزیران با پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت و به استناد اصل 138 قانون اساسی به وزارت صنعت، معدن و تجارت اجازه داد از ثبت سفارش و واردات کالاهای غیرضرور و دارای مشابه ساخت داخل با تشخیص وزیر صنعت، معدن و تجارت جلوگیری کند.
این مصوبه از سوی محمد رضا رحیمی، معاون اول رئیسجمهور، برای اجرا ابلاغ شده است.
چهارشنبه 10 اسفند 1390
اوليش ميتونه کاشي و سراميک باشه گرچه نيازي به اين کار نيست چون کاشي و سراميک با دلار 1900 تومان را کسي وارد نميکنه و همه مجبور هستند از بازار داخلي و صنايع داخلي خودمون بخرند.
اين يعني تقاضاي شديد براي کاشي و سراميک داخلي و در نهايت افزايش قيمت.
نظر
-
بهانه ها برای افزایش قیمت این گروه تراشیده شده است فقط منتظر باشید کم خطر بدون ریسک همراه با ساختمانیهادستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
توليد كاشي و سراميك 3/24 درصد افزايش يافت
معدن و توسعه: مديركل دفتر صنايع معدني وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: طي 10 ماه منتهي به ديماه امسال 226 ميليون و 484 هزار مترمربع كاشي و سراميك در كشور توليد شد كه نسبت به مدت مشابه خود در سال 89 رشد 3/24 درصدي را نشان ميدهد.
به گزارش شبكه اطلاعرساني توليد و تجارت شاتا ايران (شاتا)، محمد فاطميان تصريح كرد: در ديماه سال جاري توليد كاشي و سراميك در كشور به مرز 24 ميليون و 100 هزار مترمربع رسيد كه نسبت به مدت مشابه خود در ديماه سال گذشته رشد 6/17 درصدي را نشان ميدهد.
مديركل دفتر صنايع معدني در ادامه گفت: همچنين در 10 ماه امسال مجموع توليد شيشه جام 757 هزار تن، ظروف شيشهاي 357 هزار تن، چيني بهداشتي 74 هزار و100 تن، ظروف چيني36 هزار و 100 تن بوده است.
وي در پايان يادآور شد: در ديماه سال جاري مجموع توليد شيشه جام 85 هزار تن، ظروف شيشهاي 38 هزار تن، چيني بهداشتي 9 هزار و 100 تن و ظروف چيني 3 هزار و800 تن بوده است.
نظر
نظر