ای بابا کلا تو یه سری سهمها من نمیدونم اخه چی بگم بابا وقتی رو 150 خریدار داره اخه چرا پایینتر میفروشی البته مهم نیست من همونطور که گفتم 1 ماه بعد از عید این سهمهای کاشی رو میفروشم!!
توليدي گرانيت بهسرام ( كهرام )
Collapse
X
-
-
منهم تفجب می کنم که چرا این مردم میخوان یه کفش یا یه پیراهن بخرند کلی چونه میزنند بعد سهمی به این با ارزشی رو میزنند تو سر مال و مفت میدنهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
این ملت صف پرست فکر می کنن حالا که صف خرید نشده پس باید حتما صف فروش بشه !!
آخه حماقت هم حد و حدودی داره به خدا
نظر
-
نه تو این سهم تو خیلی سهمها اخه مثل بچه ادم دارن رو مثبت سهم رو میخرن دیگه چه کاری که میایید اینجوری میکنین؟؟چون تابلو بود کار سهامدار عجول فقطم نگید رنج منفی که اصلا ربطی نداره رنج کشیدن داستانش متفاوت هست امروز فقط و فقط سهامدار خرد از روی بی تجربگی این سهم را منفی کرد!!!در صورتی که به راحتی رو 150 خریدار داشتدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
امروزکهرام درجومنفی بازاروگروه کاشی که حتی کساوه وکچینی وکسعدی صف فروش شدن مقاومت خوبی کردوحتی یک سهمش زیر140 تومن معامله نشد...حجم تقریبا بالای معامله(611هزارسهم)دربالای 140تومن واشتیاق خریداران نشون می ده که دربرگشت گروه کاشی اولین سهمی که سریع صف خریدمیشه همین کهرامه...
نظر
-
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postامروزکهرام درجومنفی بازاروگروه کاشی که حتی کساوه وکچینی وکسعدی صف فروش شدن مقاومت خوبی کردوحتی یک سهمش زیر140 تومن معامله نشد...حجم تقریبا بالای معامله(611هزارسهم)دربالای 140تومن واشتیاق خریداران نشون می ده که دربرگشت گروه کاشی اولین سهمی که سریع صف خریدمیشه همین کهرامه...هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
-
ماشاالله به مقاومت سهامدارای کهرام .....مثل کوه جلو جلوی فروشنده های مفت خر وایسادن انشاالله نتیجه این مقاومت رو می بینید=d>هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
ماشاالله به مقاومت سهامدارای کهرام .....مثل کوه جلو جلوی فروشنده های مفت خر وایسادن انشاالله نتیجه این مقاومت رو می بینید
حق با شماست جناب rajabnejad من هم لاشخور تر از سهامدار حقوقی کهرام تا حالا ندیدم . ولی خدمتتون عرض کنم که حقیقی چندانی تو کهرام نمونده که بخوان مقاومت کنند.اونایی که موندند مطمن باش سهامشونو مفت نمیدن و کارشون با حساب و کتابه اگه قرار باشه پایین تر بیاد باید حقوقی عرضه کنه که بد هم نیست من موافقم.آخرین ویرایش توسط شهباز؛ 2012/03/13, 11:11.
نظر
-
هر چی بدن از این به بعد کوث ر جمع میکنه منتها دوست نداره تو قیمت بالا بخره اما خوب فروشنده ها بزودی تموم میشن یکم صبر کنین میبنین این سهم چی میشه!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postهر چی بدن از این به بعد کوث ر جمع میکنه منتها دوست نداره تو قیمت بالا بخره اما خوب فروشنده ها بزودی تموم میشن یکم صبر کنین میبنین این سهم چی میشه!!
والا اگه من جاي شما بودم و اينقد به گروه كاشي علاقه داشتم در درجه اول كساوه و در درجه بعدي كسعدي رو در الويتم ميزاشتممرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postمهدي جان يه چيزي واسه من سواله....اونم اينه كه شما كه به رشد گروه كاشي اعتقاد داريد چرا اين كهرامو با كساوه و كسعدي تعويض نميكنيد؟آخه چرا روزه شك دار؟
والا اگه من جاي شما بودم و اينقد به گروه كاشي علاقه داشتم در درجه اول كساوه و در درجه بعدي كسعدي رو در الويتم ميزاشتمدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر