توليدي گرانيت بهسرام ( كهرام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roohe-khashen
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2270

ای بابا کلا تو یه سری سهمها من نمیدونم اخه چی بگم بابا وقتی رو 150 خریدار داره اخه چرا پایینتر میفروشی البته مهم نیست من همونطور که گفتم 1 ماه بعد از عید این سهمهای کاشی رو میفروشم!!
    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• rajabnejad
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 4331

منهم تفجب می کنم که چرا این مردم میخوان یه کفش یا یه پیراهن بخرند کلی چونه میزنند بعد سهمی به این با ارزشی رو میزنند تو سر مال و مفت میدن
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• Jamshidyar
        كاربر فعال
        • Oct 2011
        • 556

این ملت صف پرست فکر می کنن حالا که صف خرید نشده پس باید حتما صف فروش بشه !!
        آخه حماقت هم حد و حدودی داره به خدا
        موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
        www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• roohe-khashen
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2270

نه تو این سهم تو خیلی سهمها اخه مثل بچه ادم دارن رو مثبت سهم رو میخرن دیگه چه کاری که میایید اینجوری میکنین؟؟چون تابلو بود کار سهامدار عجول فقطم نگید رنج منفی که اصلا ربطی نداره رنج کشیدن داستانش متفاوت هست امروز فقط و فقط سهامدار خرد از روی بی تجربگی این سهم را منفی کرد!!!در صورتی که به راحتی رو 150 خریدار داشت

نظر

• yousef
            عضو فعال
            • May 2011
            • 808

امروزکهرام درجومنفی بازاروگروه کاشی که حتی کساوه وکچینی وکسعدی صف فروش شدن مقاومت خوبی کردوحتی یک سهمش زیر140 تومن معامله نشد...حجم تقریبا بالای معامله(611هزارسهم)دربالای 140تومن واشتیاق خریداران نشون می ده که دربرگشت گروه کاشی اولین سهمی که سریع صف خریدمیشه همین کهرامه...

نظر

• Jamshidyar
              كاربر فعال
              • Oct 2011
              • 556

-----
              موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
              www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• rajabnejad
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 4331

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                امروزکهرام درجومنفی بازاروگروه کاشی که حتی کساوه وکچینی وکسعدی صف فروش شدن مقاومت خوبی کردوحتی یک سهمش زیر140 تومن معامله نشد...حجم تقریبا بالای معامله(611هزارسهم)دربالای 140تومن واشتیاق خریداران نشون می ده که دربرگشت گروه کاشی اولین سهمی که سریع صف خریدمیشه همین کهرامه...
                این نشون می ده کهرام سهامدارای فهمیده ای داره:-? :d

نظر

• بابي چارلتون
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 993

گزارش کهرام هم اومده امروز

نظر

• yousef
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 808

ظاهراکسی حاضربه فروش درزیر140تومن نیست امیدوارم فروشنده هاعجله نکنن...گروه کاشی وبخصوص کهرام منتظریه جرقه برای برگشت وصعوده...

نظر

• rajabnejad
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 4331

ماشاالله به مقاومت سهامدارای کهرام .....مثل کوه جلو جلوی فروشنده های مفت خر وایسادن انشاالله نتیجه این مقاومت رو می بینید=d>

نظر

• شهباز
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 49

ماشاالله به مقاومت سهامدارای کهرام .....مثل کوه جلو جلوی فروشنده های مفت خر وایسادن انشاالله نتیجه این مقاومت رو می بینید

حق با شماست جناب rajabnejad من هم لاشخور تر از سهامدار حقوقی کهرام تا حالا ندیدم . ولی خدمتتون عرض کنم که حقیقی چندانی تو کهرام نمونده که بخوان مقاومت کنند.اونایی که موندند مطمن باش سهامشونو مفت نمیدن و کارشون با حساب و کتابه اگه قرار باشه پایین تر بیاد باید حقوقی عرضه کنه که بد هم نیست من موافقم.
                        آخرین ویرایش توسط شهباز؛ 2012/03/13, 11:11.

نظر

• احـد
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 503

کهرامم نیمه سنگینه عمرا"فروشنده نیستم مگر اینکه......بالا بالاها......

نظر

• roohe-khashen
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 2270

هر چی بدن از این به بعد کوث ر جمع میکنه منتها دوست نداره تو قیمت بالا بخره اما خوب فروشنده ها بزودی تموم میشن یکم صبر کنین میبنین این سهم چی میشه!!

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                              هر چی بدن از این به بعد کوث ر جمع میکنه منتها دوست نداره تو قیمت بالا بخره اما خوب فروشنده ها بزودی تموم میشن یکم صبر کنین میبنین این سهم چی میشه!!
                              مهدي جان يه چيزي واسه من سواله....اونم اينه كه شما كه به رشد گروه كاشي اعتقاد داريد چرا اين كهرامو با كساوه و كسعدي تعويض نميكنيد؟آخه چرا روزه شك دار؟

والا اگه من جاي شما بودم و اينقد به گروه كاشي علاقه داشتم در درجه اول كساوه و در درجه بعدي كسعدي رو در الويتم ميزاشتم
                              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• roohe-khashen
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2270

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                                مهدي جان يه چيزي واسه من سواله....اونم اينه كه شما كه به رشد گروه كاشي اعتقاد داريد چرا اين كهرامو با كساوه و كسعدي تعويض نميكنيد؟آخه چرا روزه شك دار؟

والا اگه من جاي شما بودم و اينقد به گروه كاشي علاقه داشتم در درجه اول كساوه و در درجه بعدي كسعدي رو در الويتم ميزاشتم
                                دلیل داره سامان جان اگر قرار باشد مثلا تو گروه قندی همه قلرست بخرن که نمیشه میشه؟؟؟دوم اینکه کهرام به بازار بدهکار هست و هنوز به قیمتهای قبلی خود نرسیده با گزارش های قابل قبولی هم که داده باید اوون سودی رو که تو دل خودش هست بیاره بیرون مدتهاست که تو قیمتهای بین 140 تا 155 نوسان میکنه و من یه قانون رو خیلی تو معامله قبول دارم وقتی سهمی با حجم معاملات بالا در حال نوسان 10درصدی هست یه روزی نوسان 40 درصدی به بالا میکنه البته این قانون رو من خودم ساختم و تا حالا خیلی بهم سود داده و خیلی مواقع عمل کرده در مورد کهرام هم 100% مطمئنم که عمل میکنه از لحاظ بنیادی هم کمی زیر مجموعه ها تو صنایع کاشی خرید هاشون تکمیل بشه و اون قانون ممنوعیت ورود کالا که از اول امسال به طور جد اجرا بشه یکی از پر بازده ترین گروه همین کاشی ها خواهند بود به همراه گروه غذایی که هر چند غذاییها یه مقدار به مشکل میخوردند اما اینا نه اما خوب در هر صورت تو هر گروه سهمها طبقه بندی میشوند از لحاظ قیمت از لحاظ بنیاد و از لحاظ سهامدار عمده اگر قرار بشاه همه کساوه کچینی و کسعدی بخرند که نمیشه همین کاشی اصفهان از 145 تا 204 اومد البته اینا همه تراوشات ذهن بنده هستش شاید هم به مشکل بخوره اما من معمولا بازار رو به عنوان یک پازل نگاه میکنم و همیشه به دنبال قطعات پازل بودم در این بازار قطعات پازل کاشی همگی در حال جورشدن هست و به لطف خدا این گروه اون بازدهی رو که من انتظار دارم خواهد داد

نظر

در حال کار...
                                X