توليدي گرانيت بهسرام ( كهرام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
    یه بار یه حرکتی کرد رو قثابت همه فکر کردن پیغمبره . هر کاری یه حدی داره مردم مسخره این آدم نیستن که چون پول داره ضرر کنن
    ما هم نگفتیم پیغمبره .
    ولی همه حرکاتش قثابت نبوده.
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

تنها سهمی که در 5ماه اخیر روش ترید منفی داشتم کهرام بوده اونم نه به خاطر وضعیت تکنیکی و بنیادی بلکه به خاطر سادیسم کد به کد شخصی آقایون . شمام خودتو زیاد ناراحت نکن آقا مصطفی میگذره اینم رو سیاهیش میمونه..........
      من ناراحتش نیستم.
      توی همین تاپیکم دوبار در موردش گفتم دیدم تعصب روش زیاده.
      بیخیال شدیم دیگه
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• fm2006
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 825

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        من ناراحتش نیستم.
        توی همین تاپیکم دوبار در موردش گفتم دیدم تعصب روش زیاده.
        بیخیال شدیم دیگه
        بله . سم مهلک یک سهامدار : تعصب
        به هر حال شما هم مثل بنده قبول دارید که یک آماتور با شرف به مراتب بهتر از یک حرفه ای بی قید بند هست .
        به نظر شما چرا کسعدی دیروز صف خرید بود و امروز صف فروش ؟ کدوم دلیل منطقی و عقلانی و بنیادی برای همچین حرکاتی میشه پیدا کرد ؟
        فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

بله . سم مهلک یک سهامدار : تعصب
          به هر حال شما هم مثل بنده قبول دارید که یک آماتور با شرف به مراتب بهتر از یک حرفه ای بی قید بند هست .
          به نظر شما چرا کسعدی دیروز صف خرید بود و امروز صف فروش ؟ کدوم دلیل منطقی و عقلانی و بنیادی برای همچین حرکاتی میشه پیدا کرد ؟
          درسته.
          کچینی هم دیروز میخواست صف بشه اما یکی محترمانه اجازه نمیداد.
          وقتی پول زیادی دستشون بیاد حیف و میل زیاد میکنن دیگه.

نظر

• fm2006
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 825

درسته.
            کچینی هم دیروز میخواست صف بشه اما یکی محترمانه اجازه نمیداد.
            وقتی پول زیادی دستشون بیاد حیف و میل زیاد میکنن دیگه.
            ما که زیاد برامون اهمیتی نداره دلم به حال سهامداران صبوری میسوزه که شدند پاسوز این آدم از خدا بی خبر که هر 10 روز یکبار بیاد تو سایت همسایه بگه :
            من واقعا شرمنده ام که گروه کاشی رشد نمیکنه
            بعد بیاد بعد از 2ماه سهامداری بگه من به خاطر تقسیم سود بالا کچینی گرفتم و مشکلی هم با درجا زدنش ندارم .

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

ما که زیاد برامون اهمیتی نداره دلم به حال سهامداران صبوری میسوزه که شدند پاسوز این آدم از خدا بی خبر که هر 10 روز یکبار بیاد تو سایت همسایه بگه :
              من واقعا شرمنده ام که گروه کاشی رشد نمیکنه
              بعد بیاد بعد از 2ماه سهامداری بگه من به خاطر تقسیم سود بالا کچینی گرفتم و مشکلی هم با درجا زدنش ندارم .
              خب اگر با خودش سوار میشدن که خوب گین میگرفتن.
              اونروز ما کساوه رو 260 سوار شدیم. همون وقتی که تاپیکشو توی سایت همسایه دایر کرد.
              توی ثامان به خیلیا گین داد.
              وپترو رو اعلام عمومی نکرد ولی کمابیش میشد خبردار شد .
              مارون همینطور.
              و....
              در کل خیلی موافق نیستم که خیلی منفی در موردش قضاوت بشه.

نظر

• Jamshidyar
                كاربر فعال
                • Oct 2011
                • 556

بیمه کوثر ظاهرا به قصد تفریح کهرام میخره ! احتمالا واسه کهرام یه برنامه بیست ساله ریخته !
                موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

ببینید دوستان هر کس رو تحلیلی سهم میخره منی که اصلا حوصله سهامداری ندارم الان حدود 3 یا 4 ماه هست که مبلغ قابل توجهی رو این گروه سرمایه گذاری کردم همونطور هم که گفتم زیاد تاپیک کاشی ها رو دیگه بالا نیوردیم که شلوغ بشه حالا امکان داره تحلیل اشتباه از اب دربیاد اما حسنش اینه که مثلا صدرای 400 تومانی نخریدیم به امید 600 تومان بعد بفروشیم 150 تومان!!!همون کهرام رو 140 خریدیم میتونیم نهایت همون 140 بفروشیم یا کچینی 425 خریدیم میتونیم همون 425 بفروشیم این یک اصل مهم هست که در سرمایه گذاری بلند مدت حداقل اصل سرمایه حفظ بشه هیچ کسم اینجا کهرام بالای 150 نخریده در مورد این گروه هم وضعیت بنیادی مشخص هست کساوه و کچینی جدا از مسائل فاندی خود شرکت مبنی بر تولید و فروش فقط با فروش ارز در بازار ازاد بالای 90% تعدیل میدهند کهرام نیز بالای 40% تعدیل میتونه یده تازه اینا حداقلش هست سهم خوب راه خودش رو پیدا میکنه ولی من اوایل اردیبهشت فروشنده سهام کاشی خود هستم چه ازرون چه گرون اما باز هم میگم حداقل بعد از 3 4 ماه سهامداری اصل پولم حفظ شده و مثل خیلیها میام با شهامت میگم تحلیلم فیل شد!!
                  دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• fm2006
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 825

خب اگر با خودش سوار میشدن که خوب گین میگرفتن.
                    اونروز ما کساوه رو 260 سوار شدیم. همون وقتی که تاپیکشو توی سایت همسایه دایر کرد.
                    توی ثامان به خیلیا گین داد.
                    وپترو رو اعلام عمومی نکرد ولی کمابیش میشد خبردار شد .
                    مارون همینطور.
                    و....
                    در کل خیلی موافق نیستم که خیلی منفی در موردش قضاوت بشه.
                    مصطفی جان برای خرید نیازی به نظرات گهربار ایشون نیست سری به تاپیک وپترو بزنید تحلیل ها و تایم های ورود و خروج مشخص هست به قول یکی از دوستان اینقدر وپترو در سقف فروختیم در کف اضافه کردیم که انگار صدرا 150 تومنی رو 300 فروختیم .
                    بقیه هم به همین شکل . قضاوت بر مبنای واقعیت هست ما که حدس و گمان رو مبنا قرار ندادیم .

نظر

• fm2006
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 825

بیمه کوثر 4شنبه 10000 سهم کهرام خریده تا بدین طریق حمایت قاطع خودش رو از سهم اعلام کنه .
                      یعنی اون آقای مایه دار و بیمه کوثر پولاشونو ریختن رو همدیگه شده 1/400/000 تومان زدند زیر کهرام .
                      پیشنهاد میکنم با توجه به برنامه 102 ساله بیمه کوثر جهت حمایت از سهام کاشی یه صندوق تشکیل بدیم یه کمک مالی برای دوستان جمع کنیم . :d

نظر

• بابي چارلتون
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 993

بیمه کوثر 4شنبه 10000 سهم کهرام خریده تا بدین طریق حمایت قاطع خودش رو از سهم اعلام کنه .
                        یعنی اون آقای مایه دار و بیمه کوثر پولاشونو ریختن رو همدیگه شده 1/400/000 تومان زدند زیر کهرام .
                        پیشنهاد میکنم با توجه به برنامه 102 ساله بیمه کوثر جهت حمایت از سهام کاشی یه صندوق تشکیل بدیم یه کمک مالی برای دوستان جمع کنیم . :d
                        =))

شايد منتظر يه خبر خاصي هستن که سهم رو صف خريد نميکنند ، البته با روزي 10000 و 5000 تا خريد هم نميشه سهم رو صف خريد کرد !!!!!!! =))=))

نظر

• ramin
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 57

از حمایتهای حقوقیهای فعال کهرام کمال تشکر و قدردانی را داریم که در سقوط سهم از هیچ تلاشی دریغ ننمودند
                          عجب حمایتی !!!

نظر

• roohe-khashen
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 2270

دوستان عزیز نه بنده و نه خیلی از بزرگان بورس پیش بینی این وضع کاشی رو نمیکردیم اما من هنوزم معتقدم در این گروه جریاناتی در حال شکل هست و این گروه در فاز اصلاحی سنگینی هستش چند تا نکته دارم چطور شرکتهای پتروشیمی سود فروش ارز در بازار ازاد رو حساب میکنن اما کاشی ها نه؟؟؟چطور که میگن انبار کاشی ساز ها خالی شده اما...؟چطور که شرکت کچینی بالای 3میلیون متر مربع کاشی تو انبار داره و میگن مشکل فروش داره؟؟؟؟اخه چه مشکلی شاید داره خریدار ها رو گلچین میکنه و شایدم قرارداش با مسکن مهر نهایی شده و این 3 میلیون متر مربع رو گذاشته...اره و در اخر چطوره که در گزارشات پیش بینی 91 میان دلار رو 1226 تومان میبینن!!!!:^oخیلی از بزرگان بازار عمده پولشون رو کاشی هستش اما یادتون نره قنیشا پارسال همین موقع ها زیر 200 تومان بود قشرین هم به همین ترتیب قثابت هم به همین ترتیب البته باز هم میگم این یک تحلیل هست و همین و بس در مورد کهرام هم سهم 150 بوده حالا داره اصلاح میکنه دوستان امار معاملات چند هزارتایی رو تو این قیمتهای منفی و اصلاح کردنها زیاد جدی نگیرن معلومه که سهام کاشی خشک شده!!!
                            دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• بابي چارلتون
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 993

کهرام خوب حجمي زد ، ولي فروشند داره فراوان
                              دوستان با اين روند نزولي چقدر ديگه بايد منتظر باشيم ؟؟؟؟؟؟

نظر

• شهباز
                                عضو عادی
                                • Jan 2011
                                • 49

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
                                کهرام خوب حجمي زد ، ولي فروشند داره فراوان
                                دوستان با اين روند نزولي چقدر ديگه بايد منتظر باشيم ؟؟؟؟؟؟
                                حمایت معتبر و قوی بعدی 960 ریال میباشد. در صورت شکست 650 ریال. بنظر میرسه 78% (960) حمایت خیلی خوبی داشته باشیم.

امروز پله اول روی 1095 ریال خرید کردم.

نظر

در حال کار...
                                X