توليدي گرانيت بهسرام ( كهرام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ebi1
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 95

ولی آخرش گفته تعدیل خاصی نداره!!!!یعنی تو این 3 ماهه نتونسته 100درصد پوشش بده با توجه به پوشش 85درصدی 6 ماهش!!!

نظر

• ebi1
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 95

این منفی زدن ها دیگه واقعا مشکوکه دوستان یا کارخونه داره آتیش میگیره یا واقعا سهمو دارن به فنا میدن.ولی بریم مجمع سودشو بگیریمو بگیم گور بابای همه نوسانگیرا

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

سهم کمتر از 110 مطمونا نخواهد شد. در صورتی که زیر 110 تثبیت شد حتما خروج کنید.
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5101

تا 100 میریزه
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• arash boursy
            عضو عادی
            • Aug 2012
            • 96

این صف خرید برای چیه؟
            [B][COLOR=#0000ff]
            [/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
            [COLOR=#0000ff]
            [/COLOR][/B][/B][/B]

نظر

• ebi1
              عضو عادی
              • Apr 2012
              • 95

دیدی که نریخت و حالا باید منتظر به اوج رسیدنش بود

نظر

• ebi1
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 95

گزارش خوب شرکت در راهه

نظر

• soheila f
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 31

علت صف فروش چی میتونه باشه؟ خبرریه؟

نظر

• Controller
                    عضو عادی
                    • Aug 2025
                    • 127

حوصله ي آدمو سر ميبره
                    تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی

نظر

• بابي چارلتون
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 993

خاک دو عالم بر سر اين سهم بکنند. اين همه لفتش داد ، بعد اومده اين پيش بيني رو داده.جالبه هنوز گزارش 9 ماهه رو هم نداده.در اين گزارشش ميگه پيش بيني حسابرسي نشده ما در 9 ماه 146 ريال هست ، در صورتي که در 6 ماهه 165 ريال حسابرسي ساخته.

مگه اين گزارش ها بعد از هم تهيه نمي شوند ؟؟؟

نظر

• امیر303
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 279

حیف این همه وقت که پای این سهم نشستیم پشکل خریده بودیم سود کرده بودیم گروه کاشی از کثافترین گروهاست معلوم نیست چطور گزارش می دهند تسعیر ارز رو چطور می بینند چرا بورس به آنها ایراد نمی گیره و در جهت منافع سهامدار قدمی بر نمی داره؟

نظر

• بابي چارلتون
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 993

بعد از 3 ماه که از کساوه شکايت کرده بودم درباره تسعير ارز ، هفته پيش جواب رو فرستادن در خونه

نوشته نرخ تسعير ارز به صورت توافقي مي باشد بين خريدار و مشتري و به صورت ريالي هم انجام ميشود و نه ارزي.دليل پايين بودن اين است.براي ديگر کاشي ها نيز احتمالا همين بهانه رو بيارن.

در اين گروه کسرا فقط پدر مادر دار هست و لاغير.بقيه به قول دوستان بايد نوسان گرفت .به ساپورت رسيد سوار شد و در رزيتنس فروخت. اگر اين کار رو کرده بودم الان 120 درصد جلو بودم.اين هم تجربه اي هست

گروه غير شفافي ميباشد .

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5101

در اصل توسط ebi1 پست شده است View Post
                            دیدی که نریخت و حالا باید منتظر به اوج رسیدنش بود
                            اما اینطور که از شواهد پیداست گویا متاسفانه حرف من درست از آب درخواهد آمد!
                            به گمانم ان 4 نفر هم که بالای 1 درصد وارد شدند فهمیدند اشتباه بزرگی کردند و این نوسانات مثبت برای خروج آنها باشد ! شاید !
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• rabbit
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 20

کهرام هم توی کف صد هزارتا اضافه شد . از فردا بر میگرده ( با توجه به حجم امروز )

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
                                بعد از 3 ماه که از کساوه شکايت کرده بودم درباره تسعير ارز ، هفته پيش جواب رو فرستادن در خونه

نوشته نرخ تسعير ارز به صورت توافقي مي باشد بين خريدار و مشتري و به صورت ريالي هم انجام ميشود و نه ارزي.دليل پايين بودن اين است.براي ديگر کاشي ها نيز احتمالا همين بهانه رو بيارن.

در اين گروه کسرا فقط پدر مادر دار هست و لاغير.بقيه به قول دوستان بايد نوسان گرفت .به ساپورت رسيد سوار شد و در رزيتنس فروخت. اگر اين کار رو کرده بودم الان 120 درصد جلو بودم.اين هم تجربه اي هست

گروه غير شفافي ميباشد .
                                درود بر بابی عزیز؛

ببینید دوستان عزیز وقتی سهامدار یک شرکت هستیم ابتدا باید اطلاعات خودمون رو راجع به اون شرکت و صنعت بالا ببریم. بارها و بارها گفتم که کاشی ها و سیمانی ها در واقع صادراتی انجام نمیدند. خریدارهاشون اکثرا ایرانی هستند و همیشه رسم بر این بوده که ریال می دادند نه دلار. الان هم اکثر توافق ها هنوز ریالیش رو به دلار حساب کنیم حدود 1500-1600 میشه
                                اما پس افزایش دلار برای این گروه فایده ای نداره؟! قطعا اینطور نیست... اتفاقی که افتاده اینه برای مثال کاشی رو متری 10000 تومان به عراق می فروشند که میشه حدود 3 دلار. حالا کاشی درجه دو چینی در بهترین قیمتش زیر 4-5 دلار پیدا نمیشه در صورتی که کیفیت کاشی ایرانی بالاتره و در حد ترک هاست. این عامل باعث شده کل بازارهای منطقه دست ایرانی ها بیفته و حجم فروششون بسیار افزایش پیدا کنه. این مهم نتیجش رو سال بعد بهتر نشون خواهد داد. اما اینکه چرا گروه حرکت نمیکنه برمیگرده به اراده دوستان که کی قراره حرکت کنند اما چیزی که مطمئن هستن یک رالی حداقل 40-30 درصدی تو همه این گروه خوابیده.
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                                X