امروز چارتشو نگاه کردم. خیلی خط خطی داره. اینجور که معلومه،فردا نباید منفی بخوره و حتی اگر منفی هم بخوره،حمایت قدرتمندی روی 1373ريال داره. اگر به این حمایت واکنش نشون بده برای صعود به مقاومت 146 تومن برخورد خواهد کرد.بعد از اون هم یه مقاومت روی 157 تومن داره. در کل برای کنده شدن از این محدوده نیاز به یه محرک قوی داره(مثل تجدید ارزیابی یا شفاف سازی ارزی)
توليدي گرانيت بهسرام ( كهرام )
Collapse
X
-
-
نیازی به خط خطی نداره کافیه امروز همه باهم 140 بخریم بعد تا شد 150 بفروشیم واین قصه ادامه دارد .
یعنی وقتی شروع میکنن به گند زدن عمدی توی روند یه بچه 2 ساله هم متوجه میشه چیکار دارن میکنن .
آقای نوسانگیر کهرام امضا جمع کنیم هممون فروختیم بیخیال این بازی تکراری 140 تا 150 میشی یا نه ؟فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
فعلا بازار به ساختمانی و کاشی کاری نداره اما چند روز دیگه روند این دو هم بر میگردهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
کوثر دیروز ۴۰۰۰۰ هزار تای دیگه اضافه کرده
نظر
-
-
بیمه کوثر امروز هم اضافه کرد. جدا تو این چند روزه به شکل خفیف هر روز معاملاتی داره می خره. انتقدر می خره تا سهم خشک بشه و اونوقت ...
نظر
-
مطمئنا گروه کاشی و به ویژه کهرام یکی از شگفتی سازهای امسال خواهد بود تعداد کم سهم این شرکت ( کوچک بودن ) و سهام شناور اندک اون که به تدریج هم با جمع آوری سهامدار عمده به ویژه بیمه کوثر در حال خشک شدن است این گروه و این سهم فقط مترصد خبر و یا حرکتی در بازار است مثلا مجوز افزایش قیمتی و یا نشانه هایی از فروش ارز در گزارش یکی از کاشی ها و یا .... تا بازار رو جا بذاره
نظر
-
-
-
نمیدونم کشیدن پایین قیمت با کد به کد کردن و ضرر زدن به دیگران چه انگیزه ای میطلبه .
اینکه کاری نداره بنده با 4 پرتفو کهرام دارم و در مجموع میتونم هر روز 2 یا 3 برابر حجم مبنا خودم با خودم معامله کنم و قیمت رو پایین بکشم . حالا خدمت اون آقایی که بیمه کوثر رو میگردونه عرض کنم که بنده قصد دارم قیمت کهرام رو تا 90 تومن پایین بکشم . خوبه ؟ یا قصد رقابت داری ؟
خجالتم خوب چیزیه . قیمت یک کیلو گوجه از قبل عید تا حالا 30% رشد کرده بعد ما باید شاهد مسخره بازی یه عده نادان باشیمفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postنمیدونم کشیدن پایین قیمت با کد به کد کردن و ضرر زدن به دیگران چه انگیزه ای میطلبه .
اینکه کاری نداره بنده با 4 پرتفو کهرام دارم و در مجموع میتونم هر روز 2 یا 3 برابر حجم مبنا خودم با خودم معامله کنم و قیمت رو پایین بکشم . حالا خدمت اون آقایی که بیمه کوثر رو میگردونه عرض کنم که بنده قصد دارم قیمت کهرام رو تا 90 تومن پایین بکشم . خوبه ؟ یا قصد رقابت داری ؟
خجالتم خوب چیزیه . قیمت یک کیلو گوجه از قبل عید تا حالا 30% رشد کرده بعد ما باید شاهد مسخره بازی یه عده نادان باشیم
بنده دور قبل صعود کاشیها براحتی روی 130 تا 140 هفتصد هزارتا خریدم تو 2 روز و یک مقدارش رو 209 و یک مقدارش رو هم بین 209 تا 200 فروختم. تو این چند وقته فقط 1 میلیون سهم خریده و بخواد اینجوری پیش بره چند سالی طول میکشه تا بخواد تعداد سهام مورد نظرش رو جمع کنه.
نظر
-
سبد گردان بیمه کوثر همچین آدم آماتوریم نیست که این حرفا در موردش زده بشه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسبد گردان بیمه کوثر همچین آدم آماتوریم نیست که این حرفا در موردش زده بشه.فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
تنها سهمی که در 5ماه اخیر روش ترید منفی داشتم کهرام بوده اونم نه به خاطر وضعیت تکنیکی و بنیادی بلکه به خاطر سادیسم کد به کد شخصی آقایون . شمام خودتو زیاد ناراحت نکن آقا مصطفی میگذره اینم رو سیاهیش میمونه..........فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
نظر