توليدي گرانيت بهسرام ( كهرام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

امروز چارتشو نگاه کردم. خیلی خط خطی داره. اینجور که معلومه،فردا نباید منفی بخوره و حتی اگر منفی هم بخوره،حمایت قدرتمندی روی 1373ريال داره. اگر به این حمایت واکنش نشون بده برای صعود به مقاومت 146 تومن برخورد خواهد کرد.بعد از اون هم یه مقاومت روی 157 تومن داره. در کل برای کنده شدن از این محدوده نیاز به یه محرک قوی داره(مثل تجدید ارزیابی یا شفاف سازی ارزی)
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• fm2006
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 825

نیازی به خط خطی نداره کافیه امروز همه باهم 140 بخریم بعد تا شد 150 بفروشیم واین قصه ادامه دارد .
      یعنی وقتی شروع میکنن به گند زدن عمدی توی روند یه بچه 2 ساله هم متوجه میشه چیکار دارن میکنن .
      آقای نوسانگیر کهرام امضا جمع کنیم هممون فروختیم بیخیال این بازی تکراری 140 تا 150 میشی یا نه ؟
      فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• roohe-khashen
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 2270

فعلا بازار به ساختمانی و کاشی کاری نداره اما چند روز دیگه روند این دو هم بر میگرده
        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• fm2006
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 825

خب داره شروع میشه . افزایش تقاضا از 140 بعد یهو رنج مثبت 2روز صف خرید دوباره روی 150 600/000 تا میفروشن میکشن پایین و این قصه ادامه داره ......

نظر

• Jamshidyar
            كاربر فعال
            • Oct 2011
            • 556

کوثر دیروز ۴۰۰۰۰ هزار تای دیگه اضافه کرده
            موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
            www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• abmohammadi
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 170

سلام
              دوستان می خواستم نظرتون رو راجع به کسرا بدونم؟

نظر

• Jamshidyar
                كاربر فعال
                • Oct 2011
                • 556

بیمه کوثر امروز هم اضافه کرد. جدا تو این چند روزه به شکل خفیف هر روز معاملاتی داره می خره. انتقدر می خره تا سهم خشک بشه و اونوقت ...
                موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• راد
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 178

مطمئنا گروه کاشی و به ویژه کهرام یکی از شگفتی سازهای امسال خواهد بود تعداد کم سهم این شرکت ( کوچک بودن ) و سهام شناور اندک اون که به تدریج هم با جمع آوری سهامدار عمده به ویژه بیمه کوثر در حال خشک شدن است این گروه و این سهم فقط مترصد خبر و یا حرکتی در بازار است مثلا مجوز افزایش قیمتی و یا نشانه هایی از فروش ارز در گزارش یکی از کاشی ها و یا .... تا بازار رو جا بذاره

نظر

• roohe-khashen
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2270

این هم صفحه دوم!!
                    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• rajabnejad
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 4331

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                      این هم صفحه دوم!!
                      گفته بودی اوایل اردیبهشت کاشیها می ترکونند . داره به اون چیزی که گفته بودی می رسه >:d<
                      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• fm2006
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 825

نمیدونم کشیدن پایین قیمت با کد به کد کردن و ضرر زدن به دیگران چه انگیزه ای میطلبه .
                        اینکه کاری نداره بنده با 4 پرتفو کهرام دارم و در مجموع میتونم هر روز 2 یا 3 برابر حجم مبنا خودم با خودم معامله کنم و قیمت رو پایین بکشم . حالا خدمت اون آقایی که بیمه کوثر رو میگردونه عرض کنم که بنده قصد دارم قیمت کهرام رو تا 90 تومن پایین بکشم . خوبه ؟ یا قصد رقابت داری ؟
                        خجالتم خوب چیزیه . قیمت یک کیلو گوجه از قبل عید تا حالا 30% رشد کرده بعد ما باید شاهد مسخره بازی یه عده نادان باشیم

نظر

• 13661366
                          عضو عادی
                          • Sep 2011
                          • 243

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
                          نمیدونم کشیدن پایین قیمت با کد به کد کردن و ضرر زدن به دیگران چه انگیزه ای میطلبه .
                          اینکه کاری نداره بنده با 4 پرتفو کهرام دارم و در مجموع میتونم هر روز 2 یا 3 برابر حجم مبنا خودم با خودم معامله کنم و قیمت رو پایین بکشم . حالا خدمت اون آقایی که بیمه کوثر رو میگردونه عرض کنم که بنده قصد دارم قیمت کهرام رو تا 90 تومن پایین بکشم . خوبه ؟ یا قصد رقابت داری ؟
                          خجالتم خوب چیزیه . قیمت یک کیلو گوجه از قبل عید تا حالا 30% رشد کرده بعد ما باید شاهد مسخره بازی یه عده نادان باشیم
                          بحث جمع کردن سهام نیست بنظر بنده. چون اگه هر تعداد سهام بخواد رو هر قیمتی میتونه حداکثر تو 1 هفته جمع کنه!!! نمیدونم سبد گردان بیمه کوثر کیه ولی اگه خواست رو هر قیمتی تضمین شده قول میدم در کمتر از 1 هفته هر تعداد میخواد واسش بخرم و بعدش...................
                          بنده دور قبل صعود کاشیها براحتی روی 130 تا 140 هفتصد هزارتا خریدم تو 2 روز و یک مقدارش رو 209 و یک مقدارش رو هم بین 209 تا 200 فروختم. تو این چند وقته فقط 1 میلیون سهم خریده و بخواد اینجوری پیش بره چند سالی طول میکشه تا بخواد تعداد سهام مورد نظرش رو جمع کنه.

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

سبد گردان بیمه کوثر همچین آدم آماتوریم نیست که این حرفا در موردش زده بشه.
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• fm2006
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 825

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                              سبد گردان بیمه کوثر همچین آدم آماتوریم نیست که این حرفا در موردش زده بشه.
                              یه بار یه حرکتی کرد رو قثابت همه فکر کردن پیغمبره . هر کاری یه حدی داره مردم مسخره این آدم نیستن که چون پول داره ضرر کنن

نظر

• fm2006
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 825

تنها سهمی که در 5ماه اخیر روش ترید منفی داشتم کهرام بوده اونم نه به خاطر وضعیت تکنیکی و بنیادی بلکه به خاطر سادیسم کد به کد شخصی آقایون . شمام خودتو زیاد ناراحت نکن آقا مصطفی میگذره اینم رو سیاهیش میمونه..........

نظر

در حال کار...
                                X