لامپ پارس شهاب ( بشهاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
    میثم جان در اصل اون 134836 که نوشته حاصل جمع موجودی اماده برای فروش سال قبل یعنی 69566 و مجموع مقدار پیش بینی تولید امسال یعنی 65270 هستش
    که باید پیش بینی مقدار فروش امسال یعنی 65545 رو ازش کم کنیم

سلام خوب این مقدار از کجا اومده؟ یعنی 69291 .........یعنی از چه سالی اومده ؟؟ یا از کجا در حساب ها مونده ؟؟
    ///

نظر

• milad97
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 2520

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      سلام خوب این مقدار از کجا اومده؟ یعنی 69291 .........یعنی از چه سالی اومده ؟؟ یا از کجا در حساب ها مونده ؟؟
      درود میثم جان..این 69291 هم اشتب هست چون من فکر میکردم فقط امسال مقدار پیش بینی تولید رو با موجودی اماده برای فروش سال قبل جمع کرده در حالی که سال قبل هم همین آش و همین کاسه است
      در کل بر اساس این گزارش و اون جداول پیش بینیش نمیشه فهمید میزان موجودی که از سال قبل به امسال اومده چقدر بوده که در اصل کلید حل ماجرا هم همین میزان انتقال موجودی سال قبل به امسال هستش چرا که میزان تولید امسال و میزان فروش رو پیش بینی کرده
      باید رفت سراغ گزارشات حسابرسی شده
      اما چیزی که من فهمیدم اینه که براساس پیوست گزراش حسابرسی شده شش ماهه امسال صفحه 17 موجودی کالا ساخته شده پارسال مبلغش 20/147/540/384 هست از طرفی بر اساس صفحه 28 همین پیوست جمع مبلغ فروش پارسال 63/689/295/918 هست که این میزان رو از فروش 49652 هزار لامپ به دست اورده که با تقسیم مبلغ بر تعداد عدد 1/282/713 به دست میاد که میزان مبلغ هر هزار لامپ به طور متوسط میشه
      حال اون موجودی کالا رو تقسیم بر این مبلغ به دست امده(1282713) می کنیم که به دست میاد 15706 یعنی تعدادی که از پارسال به امسال اومده البته این مجموع لامپ معمولی و فلورسنت هست:D
      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
        درود میثم جان..این 69291 هم اشتب هست چون من فکر میکردم فقط امسال مقدار پیش بینی تولید رو با موجودی اماده برای فروش سال قبل جمع کرده در حالی که سال قبل هم همین آش و همین کاسه است
        در کل بر اساس این گزارش و اون جداول پیش بینیش نمیشه فهمید میزان موجودی که از سال قبل به امسال اومده چقدر بوده که در اصل کلید حل ماجرا هم همین میزان انتقال موجودی سال قبل به امسال هستش چرا که میزان تولید امسال و میزان فروش رو پیش بینی کرده
        باید رفت سراغ گزارشات حسابرسی شده
        اما چیزی که من فهمیدم اینه که براساس پیوست گزراش حسابرسی شده شش ماهه امسال صفحه 17 موجودی کالا ساخته شده پارسال مبلغش 20/147/540/384 هست از طرفی بر اساس صفحه 28 همین پیوست جمع مبلغ فروش پارسال 63/689/295/918 هست که این میزان رو از فروش 49652 هزار لامپ به دست اورده که با تقسیم مبلغ بر تعداد عدد 1/282/713 به دست میاد که میزان مبلغ هر هزار لامپ به طور متوسط میشه
        حال اون موجودی کالا رو تقسیم بر این مبلغ به دست امده(1282713) می کنیم که به دست میاد 15706 یعنی تعدادی که از پارسال به امسال اومده البته این مجموع لامپ معمولی و فلورسنت هست:D

والا من هم دیشب مونده بودم .. و اخرای شب هم بود مخم هنگ کرد ........و فک میکردم سوال اماتوری کردم........ (-: ولی خوب گویا شما جوابش رو در اوردی ......

15 هزار اگه باشه خوبه 3 تا 000 میاد جلوش ............م15706000 تا لامپ ....ما میانیگن این تعداد رو 1000 بگیریم ( لامپ های رشته ای حدود 779 تومن فروخته در 3 ماهی سوم و لامپ های فلئورسنت رو میانگین 3500 !!!) ما میگیم میانگین اینا 1000 تومن باشه حالا ..........

میشه همین مقدار 15 میلیارد تومن حدودا.....یعنی سهمی 300 تومن حدودا ............ولی من بعدا باید برسی کنم ... ببینم این تعداد و از کجا اوردی..الان دارم میرم جایی ...........البته خود گزارش که چرت گفته که بالای 50 هزار تا میشه و من دیشب مخم هنگ کرد !!!
        هاها ولی اگه این مقدار موجودی داشت .....عالی میشد ........
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

---------
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/18, 09:51.
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

من نمیدونم کدوم احمقی سهمو صف فروش کرد ...خاک بر سرش .........چرا دیروز به صف خرید نداد !!!1
            ///

نظر

• اسمان
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 760

من امروز خارج شدم اميدوارم خريدار سود كنه

نظر

• abtinsalari
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 306

من امروز 58 و 569 خودمو خفه کردم خودم داشتم شاخ در می آوردم چرا صف فروش؟ از صف خرید تا صف فروش تو یه روز که میگن همینه ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هاهاهاها
                ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  من نمیدونم کدوم احمقی سهمو صف فروش کرد ...خاک بر سرش .........چرا دیروز به صف خرید نداد !!!1
                  تصحیح میکنم ........طرف احمق نبود .............چون هیچ احمقی این کارو نمیکرد ........اتفاقا الان که فک میکنم خیلی هم زرنگ بود...............چون چند تا تو منفی داد .......و جند برابرشو جمع کرد .........گرگ هایی تو بازار داریم ها (-:

البته این بازی احتمالا ادامه داشته باشه ...ولی خوب ما هم بازی (-: یا ما بازی یا بازی خراب :D

این هم نوشتم که اگه خوندی فک نکنی خیلی زرنگی ...........:D
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/18, 23:59.
                  ///

نظر

• aliver22
                    Banned
                    • Dec 2010
                    • 27

از این بازار ادم تعجب میکنه بموتو با 132 ریال سود انباشته صف خرید است وبشهاب با 3084 ریال سود انباشته و اعلام سود بیشتر از بموتو صف فروش است لعنت به هر چی حقوقی کثیف و نامرد است

نظر

• سمیر
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 40

انشاله منتظر باشین تا اردیبهشت ماه سال آینده اون موقع دیگه باید کاسه گدایی دست گرفت برای پر کردن حجم.جایی که خبر خوبی انشاله ازش در میاد;) اونش بماند

نظر

• سمیر
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 40

سهم خشکه اصلا . حجم مبنا پایینه و به راحتی مثبت چهار رو میخوره و حتی توی همین حجم مبنای کم مثبت چهار خوردن کار حضرت فیله.اینطور نیست؟یکی نیست بزل و بخشش کنه

نظر

• abtinsalari
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 306

واقعا آدم میمونه اون ابلهی که میاد سهمو صف فروش میکنه؟تو منفی میفروشه به صف خرید نمیده. خب گلابی بیا الان عرضه کن شاید حجم مبنا پر شد
                          ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• سمیر
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 40

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
                            واقعا آدم میمونه اون ابلهی که میاد سهمو صف فروش میکنه؟تو منفی میفروشه به صف خرید نمیده. خب گلابی بیا الان عرضه کن شاید حجم مبنا پر شد
                            شما مطمین باش همونم الان پا خورده و پشیمونه. به اصطلاح خودش میخواسته سهم رو از منفی جمع بکنه فکر می کرده میتونه غافل از اینکه این سهم خشکه . اگر دفعه بعد فرصتی برای خرید پیش بیاد تا میتونم سعی میکنم بخرم که یک روزی که سر قیمتهای چهارصدتومن به بالا اگر نیاز به حجم مبنا بود به خودم کمک بکنم و سهم رو عرضه کنم. توی این سهما ادم باید تا میتونه خودش رو پر کنه اینو صرفا به عنوان تبلیغ سهم نمیگم دیگه خودتون دارین می بینین

نظر

• abtinsalari
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 306

در اصل توسط سمیر پست شده است View Post
                              شما مطمین باش همونم الان پا خورده و پشیمونه. به اصطلاح خودش میخواسته سهم رو از منفی جمع بکنه فکر می کرده میتونه غافل از اینکه این سهم خشکه . اگر دفعه بعد فرصتی برای خرید پیش بیاد تا میتونم سعی میکنم بخرم که یک روزی که سر قیمتهای چهارصدتومن به بالا اگر نیاز به حجم مبنا بود به خودم کمک بکنم و سهم رو عرضه کنم. توی این سهما ادم باید تا میتونه خودش رو پر کنه اینو صرفا به عنوان تبلیغ سهم نمیگم دیگه خودتون دارین می بینین
                              من 358 خریدم اگر میتونستم یه مقداری از حجمو میدادم

نظر

• aliver22
                                Banned
                                • Dec 2010
                                • 27

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
                                من 358 خریدم اگر میتونستم یه مقداری از حجمو میدادم
                                دوستان نگران نباشید اینطوری برای سهم بهتره انشاالله با این وضع 3 روز دیگه گره میخوره ویکدفعه 12 درصد بالا میره

نظر

در حال کار...
                                X