لامپ پارس شهاب ( بشهاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abtinsalari
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 306

در اصل توسط aliver22 پست شده است View Post
    دوستان نگران نباشید اینطوری برای سهم بهتره انشاالله با این وضع 3 روز دیگه گره میخوره ویکدفعه 12 درصد بالا میره
    پس دوستان حجم مبنا رو پر نکنید .!!!!!!!آخه میدونی آدم میترسه حدود 1 ماه پیش مخابرات صف خرید شد حجم پر نمیکرد خیلی طول کشید تا این ناظر ابله برد گره
    ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20667

امروز دوباره وارد شدم ...........ولی بد معامله میکنن .....دو روز حجم نمیدن امروز میان میریزن !!!!!!!!

این چه وضعه معامله کردنه .................دیگه میان مدت وارد شدم ..............مجبورم روزهای بعد اضافه کنم ..........:D فعلا منتظر اولین پیش بینی میمونیم !!!
      ///

نظر

• سمیر
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 40

شاید باورت نشه ولی اگر تحقیق کنی متوجه میشی . در تمام زندگیم سهمی به بنیادی این سهم ندیدم . تنها مشکلش اینه که حقوقی سهم که پارس توشه هست خرید و فروشی روی سهم انجام نمیده وگرنه سهمی که کلا چهل هزارتا حجم مبناشه فقط کافیه یک سرمایه گزار معمولی با دویست سیصد تومن پول پیدا بشه خودش رو از این سهم پر کنه و بعدش اون موقع هست که بازار متوجه میشه چه کلاهی سرش رفته.
        نه تنها واسه سفته بازی مناسبه بلکن پر از بنیادیه منتها خیلی از سهما توی این بازار ناشناخته اند و باید معرفی بشن. سهم بشهاب نزدیک به 310 تومن سود انباشته ذخیره کرده. چند تا سهم میشه اینطوری اسم برد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قیمت این سهم الان باید حداقل ششصدتوومن باشه حداقل. جا داره بیشتر از اینا هم باشه منتها بازار فعلا ارزش سهم رو درک نکرده

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20667

در اصل توسط سمیر پست شده است View Post
          شاید باورت نشه ولی اگر تحقیق کنی متوجه میشی . در تمام زندگیم سهمی به بنیادی این سهم ندیدم . تنها مشکلش اینه که حقوقی سهم که پارس توشه هست خرید و فروشی روی سهم انجام نمیده وگرنه سهمی که کلا چهل هزارتا حجم مبناشه فقط کافیه یک سرمایه گزار معمولی با دویست سیصد تومن پول پیدا بشه خودش رو از این سهم پر کنه و بعدش اون موقع هست که بازار متوجه میشه چه کلاهی سرش رفته.
          نه تنها واسه سفته بازی مناسبه بلکن پر از بنیادیه منتها خیلی از سهما توی این بازار ناشناخته اند و باید معرفی بشن. سهم بشهاب نزدیک به 310 تومن سود انباشته ذخیره کرده. چند تا سهم میشه اینطوری اسم برد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قیمت این سهم الان باید حداقل ششصدتوومن باشه حداقل. جا داره بیشتر از اینا هم باشه منتها بازار فعلا ارزش سهم رو درک نکرده
          ما هیچ سهمی رو بدون تحقیق نمیخریم (-: بالاتر از 600 میارزه ...منتها باید زمانش برسه ..................
          ///

نظر

• سمیر
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 40

ضمنا مطلبی که قبلا نمیخواستم عرض کنم رو مجبورم بهتون بگم. طبق اخرین اطلاعات از سازمان و رانت خبری کاملا کاملا کاملا موثق ، قراره که برج دو اتفاق خیلی بزرگی توی این سهم رخ بده . احتمال بسیار قوی تا اول برج 2 این اتفاق رخ میده ولی از اونجایی که اینجا ایرانه و ... با تاخیر هم که حساب بکنیم تا اواخر برج 2 صددرصد اتفاقی که درموردش حرف میزنم رخ میده. بازم نمیگم خودتونم بکشین نمیگم بزار این رانت به یک مایه دار برسه که لااقل تا اون موقع توی حجم مبنا از خجالتم در بیاد . من که امروزم دوباره خریدم از سبدای دیگم سویچ کردم روی این سهم تا چهارصد هم بره نقد باشم باید بخرم چون هدف این سهم توی ذهنم واسه خوم مشخصه بزار نوسانگیرا از این سودای کم لذت ببرن من حالا حالا ها قراره روش باشم به امید خدا
            چند روز پیش این سهم رو خریدم بعدش باز مجددا به صورتهای مالیش یک نگاهی انداختم واقعا مغزم هنگ کرده چرا این سهم این قیمته تعجبه واقعا

نظر

• سمیر
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 40

تا حالا کدوم سهم پر بنیادی ای بوده که نخرنش؟؟؟ بازار می فهمه و میگیرتش حالا بزار هی توی این قیمتا بازی کنه چه ایرادی داره من که ارزشش رو میدونم میخرم مخلص فروشنده هاش هم هستم بدین بیاد ولی یک کم صبر کنین بزارین من سبدای دیگمم نقد کنم:D

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20667

ضمنا مطلبی که قبلا نمیخواستم عرض کنم رو مجبورم بهتون بگم. طبق اخرین اطلاعات از سازمان و رانت خبری کاملا کاملا کاملا موثق ، قراره که برج دو اتفاق خیلی بزرگی توی این سهم رخ بده . احتمال بسیار قوی تا اول برج 2 این اتفاق رخ میده ولی از اونجایی که اینجا ایرانه و ... با تاخیر هم که حساب بکنیم تا اواخر برج 2 صددرصد اتفاقی که درموردش حرف میزنم رخ میده. بازم نمیگم خودتونم بکشین نمیگم بزار این رانت به یک مایه دار برسه که لااقل تا اون موقع توی حجم مبنا از خجالتم در بیاد . من که امروزم دوباره خریدم از سبدای دیگم سویچ کردم روی این سهم تا چهارصد هم بره نقد باشم باید بخرم چون هدف این سهم توی ذهنم واسه خوم مشخصه بزار نوسانگیرا از این سودای کم لذت ببرن من حالا حالا ها قراره روش باشم به امید خدا
                چند روز پیش این سهم رو خریدم بعدش باز مجددا به صورتهای مالیش یک نگاهی انداختم واقعا مغزم هنگ کرده چرا این سهم این قیمته تعجبه واقعا
                من با رانت و مانت کاری ندارم .........من گزارش برام مهمه ........سهم سال بعدبیش از 450 - 500 تومن باید سود ناخالص داشته باشه ........البته باید دید هزینه های مالی سال بعد چقدره ...........(-:

این سهم اگه وام پام نداشت قیمتش الان بالای 1000 تومن بود ................لذا خودم دیگه به قیمت های زیر 340 رحم نمیکنم ......هر کی دوس داره بفروشه .....امروز هم سر خط نفر اول خودم روی مثبت کامل گذاشتم برای خرید .......فک نمیکردم بدن ....ولی دستشون درد نکنه ........

سهم خوب نیاز به حمایت نداره ........:D لذا اگه خوب باشه خودش بالا میره .....;) نباشه هم میاید پایین .........

فعلا ببینیم میخوان با اولین پیش بینی چی کار کنن و سود رو کجا مخفی کنن :D شاید هم به زودی بست ...............
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/03, 12:50.
                ///

نظر

• سمیر
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 40

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  من با رانت و مانت کاری ندارم .........من گزارش برام مهمه ........سهم سال بعدبیش از 450 - 500 تومن باید سود ناخالص داشته باشه ........البته باید دید هزینه های مالی سال بعد چقدره ...........(-:

این سهم اگه وام پام نداشت قیمتش الان بالای 1000 تومن بود ................لذا خودم دیگه به قیمت های زیر 340 رحم نمیکنم ......هر کی دوس داره بفروشه .....امروز هم سر خط نفر اول خودم روی مثبت کامل گذاشتم برای خرید .......فک نمیکردم بدن ....ولی دستشون درد نکنه ........

سهم خوب نیاز به حمایت نداره ........:D لذا اگه خوب باشه خودش بالا میره .....;) نباشه هم میاید پایین .........

فعلا ببینیم میخوان با اولین پیش بینی چی کار کنن و سود رو کجا مخفی کنن :D شاید هم به زودی بست ...............
                  باریکلا خوشم اومد. من تازه توی این محیط اومدم و تازه با اینجا اشنا شدم و خوشحالم که اینجور افراد روی سهام بیان نه نوسانگیرا. نوسانگیرا برن روی قندیا خوبم سود میده وجدانا ولی اگر دنبال سهم میان مدتن بیان جلو پیشمون نمیشن ولی از الان دارم میگم جوری بخرن که روی قیمتهای بالای چهارصد پونصد حجم مبنا رو بدن. میخندی؟؟؟ حالا می بینی صبر داشته باش الان الانه ولی به موقعش که توی جوش قرار بگیری متوجه حرفم میشی

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20667

باریکلا خوشم اومد. من تازه توی این محیط اومدم و تازه با اینجا اشنا شدم و خوشحالم که اینجور افراد روی سهام بیان نه نوسانگیرا. نوسانگیرا برن روی قندیا خوبم سود میده وجدانا ولی اگر دنبال سهم میان مدتن بیان جلو پیشمون نمیشن ولی از الان دارم میگم جوری بخرن که روی قیمتهای بالای چهارصد پونصد حجم مبنا رو بدن. میخندی؟؟؟ حالا می بینی صبر داشته باش الان الانه ولی به موقعش که توی جوش قرار بگیری متوجه حرفم میشی
                    اوکی .

حالا دلیل خریدت رو نگفتی ؟ این همه سهم ؟؟ نگران حجم نباش......سهم باید در یک باز و بسته شدن قیمت بخوره .......:D

و دلیل اهداف بالای 400 -500 تومن رو چه جوری به دست اوردی؟ افزایش سرمایه نمیدونی کی هست ؟

من این چند روز خیلی گزارشش رو نگاه کردم .....شاید یه روز در میون دارم نگاه میکنم نمیتونم ازش بگذرم ..........

خیلی کم پیش میاد که سهمی چشم منو بگیره .......... و بتونم نگهش دارم ولی از این نمیتونم بگذزم .............البته شما تازه اومدی و مارو نمیشناسی ............;)
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/03, 13:27.
                    ///

نظر

• سمیر
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 40

دلیل اینکه قیمت بالای چهارصد یا پونصد باشه رو هم از تکنیکال سهم بدست اوردم هم از فاند عالیه سهم ولی بیشتر از تکنیکال تمرکزم روی فاند سهامم هست.
                      بله واقعا تازه با اینجا اشنا شدم اهل تالار بازی نیستم اینجا رو هم توی گوگل سرچ کردم درمورد بشهاب پیدا کردم واقعیت.
                      دیگه واستون بگم درمورد اینکه افزایش سرمایشم میده عجله نکن. بازم بگم واست که سودش رو اگر محتاطانه اعلام نکنه باید بالای صدتومن اعلام کنه.
                      نگران وام هاش نباش . وامهاش تقریبا کامل تسویه شدن و باید بگردی ببینی چرا وام گرفته؟؟؟ غیر از این بوده که بخاطر توسعه شرکت و پروژه های ریز و درشتش بوده؟ شرکت بی رقیبه توی کشور تنها عاملی که نگرانم کرده اینه که بخاطر این بی رقیبیش یک وقت گزارش هاش رو محتاطانه از سر باز نکنه که اینم زیاد دغدغه فکریم نشده فقط در حد تلنگره. از چی بگم برات؟؟؟ شرکت سود امسالش رو از برج چهار باید با قیمتهای مصوب جدید در نظر بگیره. طبق تحلیل من باید سود سال بعد شرکت 130 تومن کمتر نباشه. دیگه از چی بگم برات؟فروشش رو نمیدونم چرا سیو میکنه ؟؟؟ اگر این موجودی کالاش رو بخواد فروش بزنه و توی لیست صورتهای مالیش بیاره که الان سودش باید دو سه برابر باشه واقعا چرا دست و دل بازی نمی کنه؟ مدیراش به نظرم سیاستهاشون باید خوب باشه یک جورایی احتیاط رو چاشنه کارشون کردن.
                      از چی بگم برات؟ انتظار داری چه چیزی از ذهن من دراد؟ برج چهار باید انباشتش بشه 380 تومن در بدترین حالت. به نظرت نمیشه؟؟؟ به نظر من که میشه به نظر شما چی. رانت و خبری رو هم که درموردش تا برج 2 حرف زدم میزارم کنار. دیگه چی بگم؟ بپرس تا بگم

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20667

دلیل اینکه قیمت بالای چهارصد یا پونصد باشه رو هم از تکنیکال سهم بدست اوردم هم از فاند عالیه سهم ولی بیشتر از تکنیکال تمرکزم روی فاند سهامم هست.
                        بله واقعا تازه با اینجا اشنا شدم اهل تالار بازی نیستم اینجا رو هم توی گوگل سرچ کردم درمورد بشهاب پیدا کردم واقعیت.
                        دیگه واستون بگم درمورد اینکه افزایش سرمایشم میده عجله نکن. بازم بگم واست که سودش رو اگر محتاطانه اعلام نکنه باید بالای صدتومن اعلام کنه.
                        نگران وام هاش نباش . وامهاش تقریبا کامل تسویه شدن و باید بگردی ببینی چرا وام گرفته؟؟؟ غیر از این بوده که بخاطر توسعه شرکت و پروژه های ریز و درشتش بوده؟ شرکت بی رقیبه توی کشور تنها عاملی که نگرانم کرده اینه که بخاطر این بی رقیبیش یک وقت گزارش هاش رو محتاطانه از سر باز نکنه که اینم زیاد دغدغه فکریم نشده فقط در حد تلنگره. از چی بگم برات؟؟؟ شرکت سود امسالش رو از برج چهار باید با قیمتهای مصوب جدید در نظر بگیره. طبق تحلیل من باید سود سال بعد شرکت 130 تومن کمتر نباشه. دیگه از چی بگم برات؟فروشش رو نمیدونم چرا سیو میکنه ؟؟؟ اگر این موجودی کالاش رو بخواد فروش بزنه و توی لیست صورتهای مالیش بیاره که الان سودش باید دو سه برابر باشه واقعا چرا دست و دل بازی نمی کنه؟ مدیراش به نظرم سیاستهاشون باید خوب باشه یک جورایی احتیاط رو چاشنه کارشون کردن.
                        از چی بگم برات؟ انتظار داری چه چیزی از ذهن من دراد؟ برج چهار باید انباشتش بشه 380 تومن در بدترین حالت. به نظرت نمیشه؟؟؟ به نظر من که میشه به نظر شما چی. رانت و خبری رو هم که درموردش تا برج 2 حرف زدم میزارم کنار. دیگه چی بگم؟ بپرس تا بگم

بیا در مورد وام هاش بحرفیم (-:
                        اصلا میدونی چقدر وام داره ؟ وام هاش به این زودی تسویه نمیشه ....شما چطور میگی وام هاش تقریبا تسویه شدن .........شما این رو به ما بگو ............این که شفاف سازی شد میریم سراغ موجودی ؟
                        البته ما با هم همسنگریم در این سهم ...و امیدوارم به نتایج جالبی برسیم ..........;)

وام هاش تسویه بشه که سود سهم میره بالای 300 تومن .......:D البته با یک افزایش سرمایه میتونه این کارو کنه ........

به نظرم مدیریت سهم مشکل داره .......این شرکت اگه دست من بود الان قیمتش بالای 1200 بود (-: شرکت این همه سود انباشته داره بعد بیاد بهره بده به این بانکها !!!! با یک افزایش سرمایه مناسب میشه این وام ها رو تسویه کرد .........بعدش شرکت میترکونه ........:D

البته گویا افزایش سرمایه 150 درصدی شرکت در این راستا باشه و به نظرم تاثیر خوبی بزاره .......فقط امیدوارم زود تر این کارو انجام بده ............

این سهم تا 9 ماهه بیش از 320 تومن سود قابل تخصیص داره ..........
                        یعنی اندازه قیمتش سود داره .....حالا من نمیدونم این وتوشه چه غلطی میکنه هاها .......

ما احتمالا تا صبح بحثمون طول بکشه ولی خوب بهتر شرکت رو میشناسیم ..........
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/03, 18:00.
                        ///

نظر

• سمیر
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 40

داشتم توی این تالار و جای دیگه درمورد دغدغه و یا تعجب خیلی از دوستان میخوندم که چرا افزایش سرمایه انجام نشده و چه زمانی انجام میشه و ... از این جور صحبتها
                          خب شرکت باید طرح توجیهی رو بتونه به سازمان ارائه صحیح بده که شاید تا الان این اتفاق نیافتاده ولی احتمال میدم انشاله به زودی انجام بشه. تا نظر دوستان چی باشه.
                          اقا میثم منم از مدیریت شرکت زیاد راضی نیستم دلایلم هم متعدده مثلا توی گزارشهای شش ماهه اشتباه بدی کردن که مجبور شدن توی اشتباهات نه ماهه بهش اعتراف کنند ولی غافل از اینکه همین اشتباه دغدغه سهامداران بلندمدت و خروجشون از سهم شد و باعث شد قیمت سهم از 420 تومن برسه به 320 تومن:
                          درگزارش 6 ماه عدد دستمزدمستقيم 22989ريال صحيح است که اشتباها(31943ريال )اعلام شده و عدددستمزد مستقيم 9ماهه 32511صحيح مي باشد.
                          شرکت محتاطانه گزارش میده وگرنه سودش خیلی بیشتر از اینا میتوونه باشه مثلا :
                          بدليل پوشش 90 درصدي لامپ کم مصرف و پوشش 57 درصدي لامپ فلورسنت در 9 ماهه واقعي، در ادامه سال مالي تعداد کمتري لامپ کم مصرف به فروش خواهد رفت در نتيجه ميانگين نرخ فروش پيش بيني از فروش واقعي 9ماهه کمتر مي باشد.
                          وابستگی شدیدی به نرخ یورو داره ولی انتظارم اینه که با افزایش قیمت محصولات افزایش نرخ ارز نیز جبران بشه.
                          انشاله با بهبود اوضاع و شرایط اقتصادی کشور و با ارزشتر شدن پول ملی(کاهش قیمت ارز خارجی)، سود بهتری رو با توجه به افزایش قیمتهای مصوبه پوشش بده و با تعدیلهای خوب به کارش ادامه بده.
                          شناوری سهم تقریبا پایینه ولی مشکل بزرگتر سر اینه که سهامدار عمده یعنی پارس توشه بازیگر خوبی برای سهم نیست و امیدوارم یک معامله بلوکی خوبی تووش شکل بگیره تا جای بازیگراش عوض بشه.
                          احتمالا با توجه به فاند بالا ، سهم جای رشد خوبی داره البته انشاله.

نظر

• سمیر
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 40

آقا میثم با توجه به اطلاعات خوبی که از سهم دارین احساس نمیکنین قیمت سهم واقعا داره پایینتر از حد خودش معامله میشه؟
                            ایا ماسهامداران کوچک که تعداد کمی سهم داریم باید منتظریک لیدر خوب توی سهم باشیم؟
                            برآوردتون رو لطفا بفرمایید

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

میثم خان هنوز هستی با این سهم؟

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20667

در اصل توسط hey پست شده است View Post
                                میثم خان هنوز هستی با این سهم؟
                                خیر برای خرید وفارس هر چی جز شبندر بود فروختم ........که وفارس هم عرضه نشد.

آقا میثم با توجه به اطلاعات خوبی که از سهم دارین احساس نمیکنین قیمت سهم واقعا داره پایینتر از حد خودش معامله میشه؟
                                ایا ماسهامداران کوچک که تعداد کمی سهم داریم باید منتظریک لیدر خوب توی سهم باشیم؟
                                برآوردتون رو لطفا بفرمایید
                                قیمت سهم قطعا و قطعا خیلی پایین تر از ارزش واقعی شرکت داره معامله میشه ....در مورد لیدری ......هیچ سهم خوبی نیاز به حامی و لیدر ندارد و لیدر فقط میتونه تا مدتی سهم رو حمایت و بالا ببره بعدش دوباره سهم به ارزش خود نزدیک میشه (نمونش قنیشا .........نور فقط یک سال تونست بالای 1000 نگهش داره ) ......بنابراین سهم خوب راه خود رو میره .......نمونش پاسا ........هر سهم که سود خوبی بسازه رشد خواهد کرد .......

این سهم -25- 20 میلیارد وام داره اگه میتونست با افزاش سرمایه این وام ها رو تسویه کنه قیمتش 3 الی یا حداقل 2 برابر میشد ........من نمیدونم مدیران وتوشه و خود شرکت چه غلطی میکنن (-:

سود عملیاتی این سهم بیش از 300 تومن خواهد بود و حتی 500 برای سال های بعد میتونه باشه ......
                                که بیشترش صرف کارمزد وام های دریافتی میشه .......و اگه این وام ها رو تسویه کنن هم به نفع سهامدار عمده میشه و هم به نفع سهامداران .....به جای اینکه سود های این شرکت رو بدن بانک ها و کارمزد بانکها میتونن یه افزایش سرمایه خوب بدن و سود شرکت بره تو جیب خودشون ..........

این سهم با همین سرمایه اگه دست من بود قیمتش رو با این سرمایه بالای 1200 میبردم ..........

امسال هزینه های مالی شرکت هم به یک باره دوبل شد دلیلش رو من پیدا نکردم هنوز یعنی حدود 4 میلیارد تومنی به هزینه های مالی اضافه شد در صورتی که مبلغ وام ها دوبل نشده .....شاید در حال تسویه هستن!!!!

به هر حال این سوالیه که باید از شرکت پرسید و گرنه سود امسالش بالای 150 تومن بود!!! ( منظورم هزینه های مالی اداری د رقسمت وسطه که چرا نسبت به پارسال دوبل شده !! اگه امسال این اتفاق در گزارش نمیافتاد سهم 150 حداقل میساخت)
                                4 میلیارد و خورده ای کم رقمی برای شرکتی که سرمایش .5.4 میلیارده نیست

آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/29, 12:36.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X