پتروشیمی شازند ( شاراک )
Collapse
X
-
در اصل توسط paiezan پست شده است View Postتمام سال من بی تو...
نظر
-
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postای بابا سهمای ما هم دارن یکی یکی بسته میشن که...#-o
حالا به نظرتون تعدیل مثبته یا منفی؟؟
تعدیل منفی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نظر خودت چیه دوست من؟!
والا دوستان پیش بینیشون اینه که شاراک امسال میتونه تا 250 بسازه،الان اخرین پیش بینی125 اعلام کرده...به نظرتون باید بیشترش کنه یا کمتر؟!تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post/:)
تعدیل منفی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نظر خودت چیه دوست من؟!
والا دوستان پیش بینیشون اینه که شاراک امسال میتونه تا 250 بسازه،الان اخرین پیش بینی125 اعلام کرده...به نظرتون باید بیشترش کنه یا کمتر؟!
نمونشو تو شبندر داریم میبینیم که سهم پالایشگاهی که همه جوره نکات مثبت داره بستن شایعه شد که منفی باز میشه حالا هنوز باز نشده شایع شده که با درصد خیلی مثبتی باز میشه ولی ما منتظر میمونیم ببینیم واقعیت چه اتفاقی میافته ....به امید خدا که شاراک هم بازگشایی عالی داشته باشه<):)وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
-
دقیقا همینطوره تازه هنوز کولاک سهم در گزارش 12 ماهه فوق العاده تر خواهد بود.
تا عید فقط سهامداری زیره 1800 فروشی نیستآخرین ویرایش توسط تکنیکالیست؛ 2013/01/19, 14:55.......
نظر
-
دعا کنین خیلی تعدیل نده..اینجوری دیگه باز نمی شه..مثل کرماشا..شبندر...A man should get to bleed in peace
نظر
-
-
در بازار ديروز در گروه پتروشيمي معاملهگران شاهد توقف نماد پتروشيمي شازند براي اعلام گزارش 9 ماهه بودند؛ اين امر در شرايطي بود که به گزارش سايت بورسنيوز با نيمنگاهي به گزارشهاي عملکردي شش ماهه شرکت پتروشيمي شازند و اندک جستوجويي در ميان بندهاي حسابرسي ذکر شده در آن، به موضوعي برميخوريم که در آن از اجراي تصميماتي از سوي شرکت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي ايران مبني بر پرداخت ما به التفاوت نرخ نفتاي مصرفي دريافت شده با ارز مرجع توسط شرکتهاي پتروشيمي که در شش ماهه اول سال جاري به جاي مصرف داخلي، با قيمتهاي بالاتر به خارج صادر شده، سخن به ميان آمده است. حال آنکه نکته عجيب ماجرا اينجاست که اقدام براي چنين تصميمي، مصداق بارز عطف به گذشته در دستورالعملهاي اجرايي است. دبير کل انجمن صنفي صنعت پتروشيمي با تاييد وجود چنين تصميمي از سوي شرکت ملي پالايش و پخش تصريح کرد: اين شرکت تاکنون نرخ خوراک پتروشيميها را با ارز مرجع محاسبه و به آنها تحويل ميداد. اما به يکباره تصميم به تغيير معيار محاسبات خود و افزايش نرخ ارز براي آن دسته از محصولاتي گرفته که به جاي فروش در داخل، به خارج صادر شدهاند. حال آنکه به طور کلي اجراي چنين امري با برهم زدن تمام برآوردهاي توليد و فروش شرکتها، در واقع به معناي از بين بردن امنيت اقتصادي براي واحدهاي پالايشي است.
نظر
نظر