امروز مقداری اضافه کردم ، فردا هم مقداری دیگه اضافه می کنم. >:D<
پتروشیمی شازند ( شاراک )
Collapse
X
-
در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Postگزارش 6ماهه اومد
- - - Updated - - -
سود1189
نظر
-
چه اشتباهی کردم امروز اضافه نکردم این شاراک رو
- - - Updated - - -
چه اشتباهی کردم امروز اضافه نکردم این شاراک روA man should get to bleed in peace
نظر
-
در اصل توسط taherishahram پست شده است View Postچه اشتباهی کردم امروز اضافه نکردم این شاراک رو
- - - Updated - - -
چه اشتباهی کردم امروز اضافه نکردم این شاراک رو
من امروز خریدم تو منفی کامل تکمیل شد خدا کنه شیران هم یک حرکت بزنه اول حرکت اونجا هم تکمیل کنیم[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
نقل قول از دوستمون ساده:
شاراک و همون دستکاری زیرکانه سود پرداختی
۶ ماهه ۱۱۸ تومن ساخته...نرخ خوراکم برای ۶ ماهه دوم به نرخ اتاق دیده
تو خود بخان حدیث مفصل ازین مجمل را...تعدیل سنگینی در راه هست
رشد ۲۷۸۸ درصدی سود پرداختی علت عدم تعدیل هست...در گزارش بعدی تعدیل میده و این رشد وحشتناک سود پرداختی کم میشه
الان دیگه بازار باور خواهد کرد که پی به ای واقعی سهم کمتر از 4.5 است
نه 7 ناشی از سود 125 تومنی جعلی!
همین تابستان خیلیها شصفها را نمیخریدند چون سود جعلی 94 تومنی روتو سایت tsetmc
می دیدند و بنظرشون قیمت 1000 تومنی اش گران بود
غافل از همین نکات...الان سود شصفها بین 300 تا 500 براورد میشه و قیمت
بازگشایی احتمالی 1800 تا 2300
از دست دادن فرصت خرید شاراک زیر 1000 بعدها باعث تاسف عمیقی میشهآخرین ویرایش توسط sourena؛ 2013/01/13, 20:10.سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postنقل قول از دوستمون ساده:
شاراک و همون دستکاری زیرکانه سود پرداختی
۶ ماهه ۱۱۸ تومن ساخته...نرخ خوراکم برای ۶ ماهه دوم به نرخ اتاق دیده
تو خود بخان حدیث مفصل ازین مجمل را...تعدیل سنگینی در راه هست
رشد ۲۷۸۸ درصدی سود پرداختی علت عدم تعدیل هست...در گزارش بعدی تعدیل میده و این رشد وحشتناک سود پرداختی کم میشه
الان دیگه بازار باور خواهد کرد که پی به ای واقعی سهم کمتر از 4.5 است
نه 7 ناشی از سود 125 تومنی جعلی!
همین تابستان خیلیها شصفها را نمیخریدند چون سود جعلی 94 تومنی روتو سایت tsetmc
می دیدند و بنظرشون قیمت 1000 تومنی اش گران بود
غافل از همین نکات...الان سود شصفها بین 300 تا 500 براورد میشه و قیمت
بازگشایی احتمالی 1800 تا 2300
از دست دادن فرصت خرید شاراک زیر 1000 بعدها باعث تاسف عمیقی میشه
نظر
-
واقعا کم ریسکترین و مطمئن ترین پتروشیمی در شرایط کنونی شاراک می باشد.
روند سهم از فردا تغییر میکند . شخصا امیدوارم حقوقی سپه همچنان عرضه داشته باشد تا تموم کنه بره گمشه ;) چون زین پس بازار با قدرت بیشتر سهم را خواهد خرید......
نظر
-
در اصل توسط farhad_p پست شده است View Post'@-@آخرین ویرایش توسط ron؛ 2013/01/13, 21:45.[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
به نظرم در موج سه از سه بزرگ با هدف 1400 تومان در کوتاه مدت هستیم.
انتظار دارم قیمت حداکثر تا 18 فوریه 2013 به محدوده 1200 تومان برسد و سپس در کوتاه مدت یک ریترس که بیشتر بر مبنای زمان خواهد بود خواهیم داشت
احتمال میدم موج اصلاحی که فعلا و در حال حاظر ، داخلش هستیم حداکثر تا 17 ژانویه ظرف زمانی خودش را پر کند .
لینک تصویر(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
به نظرم در موج سه از سه بزرگ با هدف 1400 تومان در کوتاه مدت هستیم.
انتظار دارم قیمت حداکثر تا 18 فوریه 2013 به محدوده 1200 تومان برسد و سپس در کوتاه مدت یک ریترس که بیشتر بر مبنای زمان خواهد بود خواهیم داشت
احتمال میدم موج اصلاحی که فعلا و در حال حاظر ، داخلش هستیم حداکثر تا 17 ژانویه ظرف زمانی خودش را پر کند .
سلام جناب محمدی
راجب ظرف زمانی توضیح بیشتری می دید و اینکه چطور محاسبه می شود و کی پر می شود؟
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط e.hamedi پست شده است View Postبه نظرم در موج سه از سه بزرگ با هدف 1400 تومان در کوتاه مدت هستیم.
سلام جناب محمدی
راجب ظرف زمانی توضیح بیشتری می دید و اینکه چطور محاسبه می شود و کی پر می شود؟
با تشکر
نسبت های فیبو زمانی ابزار ATP تلفیقی روی سه پیوت ماژور
همانطور که در شکل میبینید بازار به 61.80 ATP ما که 20 اکتبر است واکنش خوبی نشون داده پس نسبت یک (یا صد درصد(17 ژانویه ) ) تلفیقی ابزار به ما یک کف یا سقف زمانی معتبر خواهد داد که برای ماهیت کف یا سقف بودنش با الیوت و الگوهای قیمتی باید فیلتر گردد(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
نظر