نفت و گاز پارسیان (پارسان)
Collapse
X
-
-
سلام بر اساتید
آقا میثم و آقای مصری پور
من تپروشیمی ها رو نمیشناسم .
کدوم برای خرید امروز بهتره؟
با سپاس
نظر
-
در اصل توسط taze vared پست شده است View Postسلام بر اساتید
آقا میثم و آقای مصری پور
با سپاس
با اجازه میثم;)
پارسان و شخارک بهترینهای این گروه هستند.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط taze vared پست شده است View Postسلام بر اساتید
آقا میثم و آقای مصری پور
با سپاس
این نمادهایی که بازه :زاگرس -شیران- خوبه .........شخارک هم دلار رو 1600 دیده اگه 1900 بده که بازم تعدیل داره ............ زاگرس و شیران 1226 دیدن ............
پارسان به نظرم بدک نیست ................با دید مجمع ...............برج 11 احتمالا مجمع عمومیشه ...........6 ماهه فک کنم 30-40 درصد حداقل بده پارسان .........///
نظر
-
بهترین روش خرید رو دارن انجام میدن..............دارن میکشن از فروشنده ............:d همین روزا یه صفی بزنن که ...............///
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط taze vared پست شده است View Posteps رو از کجا میشه پیدا کرد؟
یعنی الان مال این 163 تومنه؟
آقا خیلی ممنونم که راهنمایی میکنید
دو خط زیر ساعتی که نشون میده تو صفحه بالا که لینکشو گذاشتم زده eps:
البته توی سایت Tse همیشه eps رو درست نشون نمیده .................میخوای مطمئن بشی باید اخرین پیش بینی در امد هر سهم رو ببینی از تو اخرین پیش بینی ای که شرکت داده...///
نظر
-
ایول لحظات اخر حمایت دیده شد ...............خیالم راحت شد ...........اگه این 1 دقیقه اخر روی 670 نمیخرید ممکن بود سهم بیاد پایین(یعنی اکثرا حقیقی بودن خریداری امروز که اینطور نبود و حقوقی داره میخره ;) )
البته عرضه هم زیاد بود ..................به نظر بالا رفتنش هم اینقدرا راحت نیست و چند روز زمان میبره ...........///
نظر
-
-
در اصل توسط taze vared پست شده است View Postمیثم جان پارسان تا حالا تعدیل داده؟
اگه با همین قیمت هم بره مجمع که بعیده..........150 تومن تو مجمع بگیریم برامون در میاد 520 ..............از اون ور سود 92ش قطعا بالای 200 تومن و حتی بالاتر خواهد بود که باید بعد از اومدن گزارش های زیر مجموعه هاش حساب و پیش بینی کنیم که چقدر میتونه بسازه ولی من ندیده و گزارش های زیر مجموعه هاش نیومده میگم بالای 200 میسازه برای 92(حداقل حداقل) ........................;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/11, 11:39.///
نظر
نظر