در اصل توسط رویش پست شده است
View Post
فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )
Collapse
X
-
۱۴۰ تومن ساخته که مجمع یا ۱۰۰ تومن تقسیم میکنه یا ۱۰۰ درصد افزایش سرمایه میده
سود امسال هم زیر ۳۰۰ نیست
با این حساب بدون اینکه حبابی باشه به نظر شما قیمت سهم کمتر از ۲۰۰۰ تومن میرزه؟
نظر
-
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postیا باید دلار خرید یا باید سکه یا باید قندی وغذایی .پالایشگاهی...
دلار 2271 تومان ...
کسی میدونه بدهی دولت ما چقدره ؟
3000 میلیارد به وزارت بهداشت
6000 میلیارد به پیمانکارن برقی
23000 میلیارد به بانک مرکزی
خب این وضعیت بدهی تورم زا نخواهد بود؟؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
=d>سید ایول... حجم امروزو داشتین؟ بنظرم از 18 مرداد هم بهتر بوود وضع امروز!تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
دوستي باهم تماس گرفت به شوخي بهم گفت همه اين منفي خوردناي امروز ميدوني برا چي بود؟;) واسه اينكه حجم اصفهان رو بدن بابا كجاي كاري همه اينا بازي بود>:d:d<
انصافاً همچين معاملاتي سنگيني رو كمتر تو بورس ايران شاهد بوديم ، سرمايه فوق العاده سنگيني تو قندي وارد شده ، قپيرا يه درصد عرضه شد و 6 درصد از بازار جم شد ... گروه حالا حالا بيمه شده با اين روند معاملات.
نظر
-
من امروز هیچ خریدی توی این سهم نداشتم ولی حجم 6 میلیونی ترغیبم کرد که نگاهی به چارتش بندازم.
این نمای بلند مدت قپیراس :
به وضوح میبینیم که مهمترین مقاومت سهم در 950 بوده که با حجم ردش کرده .
افزایش عرضه امروز هم بیشتر روانی بود تا تکنیکی. چون توی نمودار چیزی مشخص نیست اما فایده ای که داشت این بود که مقاومت بعدی یعنی 1132 تومانی بدلیل تازه نفس شدن سهامدارا با صف خرید رد میشه و بعد از اون باید به تارگت محدوده 1400 فک کرد که یکبار در سال گذشته شک
2- جالبتر اینکه داخل اندیکاتور مکدی شاهد تشکیل الگوی ادامه دهنده روند و شکست سقف قبلی هستیم.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postجعفر جان صنایع غذایی و حتی قندیها علاوه بر دلار از تورم وحشتناک داخل هم منتفع میشن.
کسی میدونه بدهی دولت ما چقدره ؟
3000 میلیارد به وزارت بهداشت
6000 میلیارد به پیمانکارن برقی
23000 میلیارد به بانک مرکزی
خب این وضعیت بدهی تورم زا نخواهد بود؟؟
هر قندی منفی میشد تعجب نمی کردم ولی قپیرا .....تعجب داشت ..ولی اخر وقت حسرت رو به دل فروشنده های 1010 تومنی گذاشت ...حال کردم..
نظر
نظر