فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط مهرداد پست شده است View Post
    قپیرا امروز به تعداد 929/981/10برگ معامله شده یعنی به اندازه کل سرمایه شرکت امروز سهم دست به دست شده یکی بگه این یعنی چه :-?

یا خروج سرمایه وشروع موج جدید نزولی هستش یا ورود سهمدارای جدید با پتانسیل بالا بردن قیمت سهم .

نمی دونم لطفا دوستان نظرشون رو اعلام بفرمان .

ارادتمند
    در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    این سهم تا 200 تومان میتونه تعدیل سود داشته باشه ..

قیمت شکر الان رفته بالا ...در بازار خرده فروشی البته ..بعد مدتها دیروز قیمت شکر 100 تومن کشید بالا ..
    در اکثر فروشگاهها هم مراجعه می کنی میگن نداریم نیومده واز این حرفها ..البته تو شهر ما اینطور بوده ..

با لینکی هم که دوستان گذاشتن وحرف یکی از مسئولین که کمبود شکر نداریم کم کم به بالا رفتن نرخ شکر داریم نزدیک می شیم..

این سهم با این افزایش قیمت امسال تا 200 می تونه بسازه با پی برای 4 قیمت سهم 800 وبا پی برای 5 قیمت سهم 1000 هست ..این سهم از نظر بنیادی هیچ نگرانی نداره وقیمتش هم حباب نیست ..تازه مجمع هم مونده هنوز ...

حالا اگر رشدی برا قندیها باشه بعد قزوین قشیر قند اصفهان این سهم لایق ترین سهم برا رشد هست ....فعلا تجت جو بازار وزیاد شدن شناور ممکنه تا 820 بیاد ..البته ممکنه ...
    ترساندن بازار واز همین حالا ایجاد یک جو روانی منفی برا اینکه عرضه ها شدت بگیره وبعد خرید وبعد بقیه ماجرا ..

در صورت افتا تا 820 میتونه بیاد ...زیر 820 نره نگرانی نداره کوتاه مدت ..بنیادی هم سود 200 با پی بریا 4 800 قیمت مناسب وبدون حباب برا این سهم هست ..حالا بازار پی برای بالاتر بده به این گروه جای برای رشد تا 1200 هم میشه دید هم بنیادی هم تکنیکالی..
    خوب به نظر شما سال 92 چقدر میسازه ؟؟؟؟

پی برای چند می دید به این سهم واین گروه ..؟؟؟با داشتن ریسک توافق هسته ای یا عدم توافق وجو رواین مذاکرات رو این گروه...
    در اصل توسط yousef پست شده است View Post
    قپیرا:
    اولین پیش بینی 90 567ریال بودکه با122درصدرشدآخرین پیش بینی شد1259ریال.

اولین پیش بینی91 517ریال بود(بااحتساب10میلیاردنه6.9میلیارد)که با172درصدرشدرسیدبه1408ریال.

اولین پیش بینی 92(31/4/92)1147ریاله که بازهم طبق روال سالهای قبل طوری اعلام شده که مطمئناتعدیل های خوبی خواهدداشت.
    به فرض اینکه افزایش قیمت شکرهم نداشته باشیم حداقل میتونه به سود250تومنی دست پیداکنه واگه افزایش قیمت شکرداشته باشیم
    میتونه به سودحتی 400تومن دست پیداکنه....
    --------------------------------------------------------
    یعنی قپیرا بدون افزایش نرخ بدون افزایش تولید فروش امسال به یکباره بدون هیچ تغییری سودش از 140 میره رو 250....چرا؟؟

در سال قبل دلیل رشد سود علاوه بر رشد قیمت شکر افزایش تولید شکر از 40 هزرا تن به 56 هزار تن بود ...

امسال در صورتی می تونه سود رو به حدود 200 برسونه اونم بدون افزایش نرخ که تولید شکر رو به 70 هزرا تن افزایش بده ..

در صورتی که افزایش تولید صورت نگیره همین 56 هزرا تن تولید کنه بدون افزایش نرخ همین 150 رو پوشش میده با هر 100 تومن افزایش نرخ هم حدود 50 تومن میاد رو سودش...

حالا سود 250 و400 ......

با این حساب قزوین زیان 5 تومن با سرمایه جدید رو کرد 66 تومن سود پس احتمالا اینم 500 تومنی پوشش بده ...

البته بنده بیش از 150 با افزایش نرخ شکر اونم 100 تومن وسود 100 بدون افزایش نرخ شکر برا قزوین انتظار ندارم ..

منتظر می ماینم ..شاید قندیها طلا تولید می کنند ما خبر نداریم..
    بازم حرفهای همیشگی..

از شما یکی اصلا انتظار این حرفها رو نداشتم..بنده می گم این سود رو چطور حساب کردی ..چطور شد سود این سهم با این سرمایه رسید به 400 تومن ..قند اصفان با اون عظمت خودش با 56 هزرا تن تولید وتازه چند هزرا تن موجودی هم که سال قبل داشته منتقل کرده وتازه با یک جهارم سرمایه قپیرا تازه بعد سالها اونم با افزایش نرخ سودش میره بالای 400 ...قپیرا با 4 برابر سرمایه ...اقا ببخشید هر چی دوستان بگن...

هفته بعد هر قدر قندی خواستید می تونید بخرید ..مگه به حرف من وشماست..

خیلی ها می گفتن قپیرا سرتره وقندیها فلان وبهمان..ولی دیدم چه شد ..قپیرا از 950 یه کله اومد همین جا وقزوین یکه رفت همونجا..

دوست من به جای اینکه بیاییم اینجا رویاهامون رو بگیم بهتره گزارشات تو کدال رو بگیم...

هر قندی دوستان دوست داشتن هر قدر هم خواستن می تونند بخرند...ولی بازم میگم قیمت خیلی هاشون تنده واگر بالا رفتن فقط سفته بازی محض خواهد بود ..ما هم استفاده خواهی کرد ولی نه در هر سهمی وهر قندی...
    در مرود قنیدها بنده سود 400 تومن قپیرا و250 اون مشکل دارم ..

بازم می گم بحث موندن نموندن بنده نیست ..خواستی هفته بعد 10 برابرش رو جایگزین کنم ...

خواستم ببینم با محاسابت شما بخوام بنده سود قزوین رو ساب کنم چی در میاد ..بنده به سود 500 تومنی قزوین رسیدم ...خوب با این حساب همچنان درست دارم میریم راه ..هر چند این سودها رو بنده باور ندارم ولی خوب وقتی بازار میخواد این سودها رو باور کنه بکنه مشکلی ندرام ...

دوستان هم نگران جا ماندن بنده نباشن ...
    تمام پست هایی که بنده در مورد قپیرا زدم ...

جایی نگفتم باید سقوط قیمتی بکنه ...

ولی گفته شد منطقی جلو بریم فردا یه جور دیگه شد به گروه لطمه نزنه وبیخودی بازار انتظاراتش بالا نره ....

نظر

• yousef
      عضو فعال
      • May 2011
      • 808

بله نوشته شکر 1350 ولی سود رو با شکر 1170 تومن اعلام نکرده که هیچ با شکر زیر 1150 اعلام کرده ..ارگ با شکر 1350 اعلام می کرد بالای 100 باید همین اول کار سود اعلام می کرد...مکشل همین جاست..گفته 1350 ولی در عمل زیر 1150 گرفته..

صبر می کنیم..

در مورد چرخش گردش واینها هم بنده نظرم عوض نشده وهنوزم اعتقاد دارم قپیرا یا رشد 100 تومنی شکر با این تولید سود 400 نمی سازه...شما بگو می سازه..؟؟؟
      پرریسک عزیزمثل اینکه حوصله نداری گزارشهاروبادقت بخونی ...تولینک زیرآخرین پیش بینی قزوین روبرمبنای صورت مالی3ماهه آوردم...
      مقدارفروش شکرتولیدی ازچغندر21420تن ومبلغ فروش28.917میلیاردتومن درنظرگرفته شده که میشه کیلویی1350تومن.
      مقدارفروش شکرتولیدی ازشکرخام14400تن ومبلغ فروش19.44میلیاردتومن درنظرگرفته شده که میشه کیلویی1350تومن.
      An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

قبول کردین که قزوین فروش رو1350تومن درنظرگرفته؟

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

پرریسک عزیزمثل اینکه حوصله نداری گزارشهاروبادقت بخونی ...تولینک زیرآخرین پیش بینی قزوین روبرمبنای صورت مالی3ماهه آوردم...
        مقدارفروش شکرتولیدی ازچغندر21420تن ومبلغ فروش28.917میلیاردتومن درنظرگرفته شده که میشه کیلویی1350تومن.
        مقدارفروش شکرتولیدی ازشکرخام14400تن ومبلغ فروش19.44میلیاردتومن درنظرگرفته شده که میشه کیلویی1350تومن.
        An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

قبول کردین که قزوین فروش رو1350تومن درنظرگرفته؟
        پس شما انتظار تعدیل منفی از قزوین دارین واینکه این سهم شکر 1350 تومن بشه همون 40 تومن رو به زور پوشش خواهد داد ..درسته دیگه...

خوب سه ماهه تعدیل منفیش رو دیدیم چون این موجودی رو زیر 1200 فروخته ..خدا کنه تعدیل منفی بده ..

ولی بنده قبول ندارم این گزارش رو ..قبول داشتم قزوین این قیمت امروز نبود ...در مورد اون دوستاین که می گید با حمیات میاد بالا واین حرفها ...
        حرفی ندارم هر کی میخواد خالی کنه تا ببینم سهم بدون حایم کجا میره...

صبر می کنم...

نظر

• yousef
          عضو فعال
          • May 2011
          • 808

بله نوشته شکر 1350 ولی سود رو با شکر 1170 تومن اعلام نکرده که هیچ با شکر زیر 1150 اعلام کرده ..ارگ با شکر 1350 اعلام می کرد بالای 100 باید همین اول کار سود اعلام می کرد...مکشل همین جاست..گفته 1350 ولی در عمل زیر 1150 گرفته..

صبر می کنیم..

در مورد چرخش گردش واینها هم بنده نظرم عوض نشده وهنوزم اعتقاد دارم قپیرا یا رشد 100 تومنی شکر با این تولید سود 400 نمی سازه...شما بگو می سازه..؟؟؟
          پس شما انتظار تعدیل منفی از قزوین دارین واینکه این سهم شکر 1350 تومن بشه همون 40 تومن رو به زور پوشش خواهد داد ..درسته دیگه...

خوب سه ماهه تعدیل منفیش رو دیدیم چون این موجودی رو زیر 1200 فروخته ..خدا کنه تعدیل منفی بده ..

ولی بنده قبول ندارم این گزارش رو ..قبول داشتم قزوین این قیمت امروز نبود ...در مورد اون دوستاین که می گید با حمیات میاد بالا واین حرفها ...
          حرفی ندارم هر کی میخواد خالی کنه تا ببینم سهم بدون حایم کجا میره...

صبر می کنم...
          چراعصبانی میشی پرریسک عزیز.چراشفاف جواب نمیدی.قبول کردین قزوین قیمت فروش شکررو1350تومن درنظزگرفته یانه؟

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

چراعصبانی میشی پرریسک عزیز.چراشفاف جواب نمیدی.قبول کردین قزوین قیمت فروش شکررو1350تومن درنظزگرفته یانه؟
            چرا عصبانی بشم دوست من..
            قزوین 500 تومن قپیرا 900 شما گفتی قپیرا سرتره بنده گفتم قزوین..

بازم میگم ..فعلا قزوین جای رشد بیشتر داره...حالا قیمت قزوین رسید به قپیرا شاید تجدید نظری کردم البته اگه تا اون موقع قپیرا بالا نره..

در مورد شکر هم قزوین حدود 1300 گرفته چون از 24 هزرا تن تولید گفته حدود 21 هزرا تن رو میفروشه بقیه رو موودی نگه می داره ..

در ضمن قزوین سال قبل 33 هزرا تن تولید کرده امسال گرفته 24 هزرا تن ..زمین زمان می گین تولید شکر امسال میره بالا خوب چرا اومده پایین گرفته ..

در کل بنده سود 100 با شکر 1170 برا قزوین انتظار دارم وبرا 100 تومن بالا رفتن نرخ شکر سود قزوین 40 تومن بالا خواهد شد ...

باز هم صبر می کینم ..قزوین 600.امروز ..قپیرا 860...بازدهی رو مقایسه خواهیم کرد..سود هم همینطور ...تا 12 ماهه..

در ضمن این هم بگم این حرفهای بده به معنی بد بودن قپیرا نیست ..همه می دون قپیرا زمانی عشق من بود ولی خوب عوضش کردم ..

برا قپیرا انتظار رشد تا 1200 دارم بارها گفتم..

نظر

• حامد24
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2532

یوسف جان شما هم گیر دادیا ;)
              بنظرم بهتره این بحثو تموم کنید هردوی شما استاد و از افراد با تجربه و حرفه ای بازارید این بحث ها یجوری موجب دلخوری خودتون میشه
              بنظرم بهتره به جای اینکه در مقابل هم قرار بگیرید در کنار هم باشید اینطوری خیلی خوب و عالی میشه .
              ممنون
              یل یاتار ، طوفان یاتار
              یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• yousef
                عضو فعال
                • May 2011
                • 808

صبر می کنیم..

چرا عصبانی بشم دوست من..
                قزوین 500 تومن قپیرا 900 شما گفتی قپیرا سرتره بنده گفتم قزوین..

بازم میگم ..فعلا قزوین جای رشد بیشتر داره...حالا قیمت قزوین رسید به قپیرا شاید تجدید نظری کردم البته اگه تا اون موقع قپیرا بالا نره..

در مورد شکر هم قزوین حدود 1300 گرفته چون از 24 هزرا تن تولید گفته حدود 21 هزرا تن رو میفروشه بقیه رو موودی نگه می داره ..

در ضمن قزوین سال قبل 33 هزرا تن تولید کرده امسال گرفته 24 هزرا تن ..زمین زمان می گین تولید شکر امسال میره بالا خوب چرا اومده پایین گرفته ..

در کل بنده سود 100 با شکر 1170 برا قزوین انتظار دارم وبرا 100 تومن بالا رفتن نرخ شکر سود قزوین 40 تومن بالا خواهد شد ...

باز هم صبر می کینم ..قزوین 600.امروز ..قپیرا 860...بازدهی رو مقایسه خواهیم کرد..سود هم همینطور ...تا 12 ماهه..

در ضمن این هم بگم این حرفهای بده به معنی بد بودن قپیرا نیست ..همه می دون قپیرا زمانی عشق من بود ولی خوب عوضش کردم ..

برا قپیرا انتظار رشد تا 1200 دارم بارها گفتم..
                قزوین هرسال مقداری ازتولیش روبه انبارمنتقل میکنه وامسال هم قاعدتااین کاررومیکنه....
                قیمت روبرحسب مقدارفروش حساب میکنن که میشه 1350تومن نه 1300تومن(نمی دونم چرااین چیزواضح روتاییدنمی کنین؟)...
                قزوین اگه تولیدشکرچغندری رو9هزارتن کمترگرفته به جاش شکرتولیدی ازشکرخام رو9400تن بیشتروتصفیه شکرکارمزدی رو4هزارتن
                بیشتردرنظرگرفته که میدونیم اگه شکرتولیدی ازچغندرش بخوادزیادبشه ازاینابایدکم بشه...
                بازهم میگم تنهاامتیازقزوین درحال حاضرحمایت خوبیه که ازش داره صورت میگیره واین هم امتیازبزرگی هست.ولی بعیدمیدونم این
                حمایت چندان طول بکشه وبعدازقطع حمایت....بگذریم امیدوارم این پستهابتونه برای دوستان مفیدباشه...
                -----------------------------------------------------
                جناب پرریسک همچنان که گفتین امروزقزوین600وقپیرا860.حاضرم باتوجه به قیمت پایانی این دوسهم درتاریخ31شهریور
                یک مسابقه بین مابرگزاربشه وهرکدوم سوددهی بیشتری داشت یک جایزه مثلایک میلیون تومانی(یابیشتر)ازطرف مقابل دریافت
                کنه...

نظر

• yousef
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 808

صبر می کنیم..

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                  یوسف جان شما هم گیر دادیا ;)
                  بنظرم بهتره این بحثو تموم کنید هردوی شما استاد و از افراد با تجربه و حرفه ای بازارید این بحث ها یجوری موجب دلخوری خودتون میشه
                  بنظرم بهتره به جای اینکه در مقابل هم قرار بگیرید در کنار هم باشید اینطوری خیلی خوب و عالی میشه .
                  ممنون
                  ببخشیدحامدعزیزمتوجه پست تون نشدم...هدفم فقط روشن گری وصحبت مستندبود...من هم جناب پرریسک روازافرادآگاه بورس میدونم...
                  ولی چون ظاهراانتقادازایشون رودوستان نمی پسندن چشم من هم دیگه کلاپست نمی زنم وبسیارمتاسفم که دوستان برای تشکرزدن اصلابه متن پست توجه نمیکنن
                  ...یکی ازمشکلات اساسی جامعه مون فردزدگی وتقدس بخشیدن به افرادوشیفتگی فردیه..بهتره ببینیم چه می گویدنه که میگوید...دیگه پست نمی زنم...

نظر

• kavian77
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 59

ببخشیدحامدعزیزمتوجه پست تون نشدم...هدفم فقط روشن گری وصحبت مستندبود...من هم جناب پرریسک روازافرادآگاه بورس میدونم...
                    ولی چون ظاهراانتقادازایشون رودوستان نمی پسندن چشم من هم دیگه کلاپست نمی زنم وبسیارمتاسفم که دوستان برای تشکرزدن اصلابه متن پست توجه نمیکنن
                    ...یکی ازمشکلات اساسی جامعه مون فردزدگی وتقدس بخشیدن به افرادوشیفتگی فردیه..بهتره ببینیم چه می گویدنه که میگوید...دیگه پست نمی زنم...
                    سلام آقا یوسف
                    چرا انفعالی ویا قهری عمل میکنید همسال بنده اتفاقا از این تحلیلها و تفاوت نظرها البته همانطور که گفتید مستند بهره مند میشویم . البته بحث در محیط دور از
                    تنش خیلی خوبه ولی جدل خیر پس لطفا تحلیلهیتان را ادامه دهید ( همینطور جناب پر ریسک ).

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

ما مخلص دوستان هستیم....

منتظر ادامه تحلیل ها زیبای شما دوست عزیز هستیم..

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                        دوست عزیز تا الان هرچی خواستی گفتی و من سکوت کردم وهیچ حرفی نزدم اینکه هی مدام تکرار میکنید که سفته باز سفته خوب نیست شما دارید به صورت غیر مستقیم به تمام ما توهین میکنید احترام دو طرفه است لطفا احترامتونو نگه دارید تا احترامتونو نگه داریم . ممنون

در مورد گزارش قپیرا هم بعضی ها دارن مرتکب اشتباه میشند الان که داشتم تایپک رو میخوندم دیدم که بعضی ها حرف از تعدیل منفی در گزارشی که شرکت ارایه داده میزنند که اصلا این طور نیست در واقع پیرانشهر صورت های مالی ارایه داده نه پیش بینی سود (تو صورتهای مالی که تعدیل منفی یا مثبت ارایه نمیشه میزان پوشش سهم مشخص میشه ) در ثانی با این پوششی که پیرانشهر داده که بیش از 100 درصد از سودش رو پوشش داده شک نکنید که پیش بینی سود 12 ماهش همراه با تعدیل مثبت خواهد بود . پیش بینی که همین روزها دیگه باید از راه برسه
                        ممنون حامد جان سفته باز و خوب اومدی وبه درستی اشاره کردی که قپیرا در واقع کمی تعدیل مثبت هم در گزلرش 12 ماه داشته البته با شرمندگی وجسارت باید بگم که پیش بینی بر اساس 12 ماهه که نداریم ولی تعدیل مثبت ومیتونه تو گزارش حسابرسی شده بده که حتما هم داره تعدیل مثبت واحتمالش زیاده البته جسارت نباشه شما استادی.
                        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• حامد24
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2532

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                          ممنون حامد جان سفته باز و خوب اومدی وبه درستی اشاره کردی که قپیرا در واقع کمی تعدیل مثبت هم در گزلرش 12 ماه داشته البته با شرمندگی وجسارت باید بگم که پیش بینی بر اساس 12 ماهه که نداریم ولی تعدیل مثبت ومیتونه تو گزارش حسابرسی شده بده که حتما هم داره تعدیل مثبت واحتمالش زیاده البته جسارت نباشه شما استادی.
                          ما کجا استادی کجا نفرمایید استاد دوستانی مثل پرریسک وحید20 و ... غیره هستند
                          در رابطه با گزارش قپیرا هم بازهم میگم این صورتهای مالی شرکته که ارایه شده نه پیش بینی سود ، که تو این گزارش میزان پوشش سهم رو تو 12 ماهه مشخص کرده قپیرا تو اخرین پیش بینی سودی که بعد از ثبت افزایش سرمایه داده 84.7 ریال از سود 133.2 ریالیش رو پوشش داده یعنی چیزی حدود 64 درصد از سود رو پوشش داده و تو این گزارشی که ارایه داده حدود 105 درصد از سودش (1408 ریال) رو موفق شده که پوشش بده با این پوشش مناسبی که داده قطعا تعدیل مثبت خواهد داشت وشاید همین روزها این تعدیل به بازار ارایه بشه
                          نمیدونم شاید منظور شما همین بود که من اشتباه متوجه شدم :)
                          یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

سهم بعداز حرکت از700تومان به 38.2فیبوناچی عکس العمل برگشتی تاسطح 23.6نشون داد ولی ازاین سطح برگشته و هدف اول 970وهدف بعدی 1050می باشد
                            آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/08/20, 20:32.
                            سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• حامد24
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2532

شرکت قند پیرانشهر در اطلاعیه حسابرسی نشده خود برای سال مالی منتهی به 1391.4.31 از رشد 62 درصدی سود هر سهم پس از کسر مالیات نسبت به سال گذشته خبر داده و اعلام نموده در سال مالی خود توانسته است با فروش 55.975 تن شکر مبلغ 1.408 ریال سود شناسایی کند.

صورت های مالی نشان از رشد 64 درصدی فروش، رشد 83 درصدی سود ناخالص و رشد 89 درصدی سود عملیاتی دارد ولی با توجه به اینکه به همین نسبت سایر هزینه ها نیز افزایش یافته و فقط هزینه های مالی از کاهش قابل توجهی برخوردار شده، سود هر سهم پس از کسر مالیات از رشد 62 درصد نسبت به سال گذشته برخوردار گردیده است.

لازم به ذکر است "قپیرا" در چند ماه گذشته یکی از سهم های پر معامله بازار بوده و درصد سهام شناوری آن نیز افزایش مناسبی را تجربه کرده است.
                              یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• taze vared
                                عضو عادی
                                • Feb 2012
                                • 173

آقا یک سوال
                                قیپرا نرخ فروش رو چند در نظر گرفته؟

نظر

در حال کار...
                                X