قبيرا را الن ميشه خريد وخيلي ها هم ميخوتند وارد بشن اما منتظرند صف خريد بشه اخه عادت به صف نشتن دارند هرچي باشه سهم ليدر گروهه حركت كنه بقيه هم مثبتند
فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )
Collapse
X
-
اونجور که شنیدم سازمان دیگه گیر انچنانی به قندی ها نمیده منتهی فعلا مانع چینش صف خریدهای پر حجم بر روی سهمهای این گروه میشه
الان صف خریدی که بروی قزوین و قصفها چیده شده غیر واقعی و هیدنه (صف خریدشون بیشتر از این حرفهاست )
فقط کافیه یه گوشش نشون داده بشه اون وقت همه با کله قپیرا میخرن .یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postاونجور که شنیدم سازمان دیگه گیر انچنانی به قندی ها نمیده منتهی فعلا مانع چینش صف خریدهای پر حجم بر روی سهمهای این گروه میشه
الان صف خریدی که بروی قزوین و قصفها چیده شده غیر واقعی و هیدنه (صف خریدشون بیشتر از این حرفهاست )
فقط کافیه یه گوشش نشون داده بشه اون وقت همه با کله قپیرا میخرن .
نظر
-
در اصل توسط مهران پست شده است View Postقپيرا
بنظر من قپیرا برای ادامه روند روبرشد احتیاج به یه خبر مثبت داره که به احتمال زیاد این خبر از اواسط شهریور از راه برسه
ضمن اینکه بازیگرای قپیرا هم خوب دارن سهمو جمع میکنن و این صف فروش ها بیشتر کار خودشونهیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
قیمت تحم مرغ نزدیک 50 درصد داره افزایش نرخ میگیره ...منتظر افزایش قیمت شکر هستیم ..رخ بده سهام خوب گروه گیر نخواهد اومد ...همچنان صبر می کنیم.و...
تصمیمگیری درباره قیمت تخممرغ در جلسه امروز تنظیمبازار/توافق اولیه ۲۸۴۶ تومان
مدیرعامل اتحادیه مرغداران تخمگذار از بررسی قیمت تخممرغ در جلسه امروز تنظیم بازار خبر داد و گفت: توافق اولیه کیلویی 2846 تومان بود که امیدوارم همین قیمت به تصویب برسد.
هدایت اصغری در گفتوگو با فارس؛ با بیان اینکه تخم مرغ پایین تر از قیمت تمام شده به فروش میرسد، اظهار داشت: فروش پایینتر از قیمت تمام شده باعث ناپایداری تولید شده، مشکلاتی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است و عملاً باعث عدم استفاده از ظرفیتهای تولید میشود.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران تخمگذار افزود: دولت به دلیل اینکه تولیدکنندگان تخممرغ بخشی از سال را ضرر و زیان ندهند و ثبات و پایداری در قیمت ایجاد شود از این بخش حمایت میکنند.
وی افزود: بخشی از این حمایت در مورد تثبیت قیمت است که امروز در جلسه تنظیم بازار بررسی میشود و بخشی هم در قالب حمایتهای قانونی از تولیدکنندگان است.
اصغری گفت: قرار است طرح ناجی توسط خود تولیدکنندگان و با حمایت دولت انجام شود که با اجرای آن هماهنگی، کنترل بازار و ذخیرهسازیها توسط خود تولیدکنندگان انجام خواهد شد.
به گفته اصغری در حال حاضر هر کیلوگرم تخممرغ درب مرغداری زیر 2 هزار تومان عرضه میشود که با قیمتگذاری امروز حدود 2846 تومان درب مرغداری عرضه خواهد شد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا افزایش قیمت تخممرغ درب مرغداری در قیمت بازار هم مؤثر خواهد بود گفت: طبیعی است قیمت بازار نیز افزایش مییابد و به اعتقاد من قیمت تخممرغ شانهای 6 هزار تومان برای مصرفکننده عادلانه است.
اصغری گفت: هر چقدر بتوانیم دست واسطهها را کوتاه کنیم تولیدکنندگان و مصرفکنندگان سود بیشتری میبرند.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران تخمگذار تصریح کرد: در حال حاضر اگر چه تخممرغ درب مرغداری کیلویی کمتر از 2 هزار تومان عرضه میشود، اما در بازار شانهای 6 هزار تومان هم به فروش میرسد و سود آن به جیب واسطهها میرود.
به گفته اصغری تولید کنندگان معمولا 6 ماه از سال تخم مرغ را با ضرر میفروشند و در این مدت کسی به فکر تولید کننده نیست.
وی تصریح کرد: دولت باید طوری برنامهریزی کند که قیمتها از ثبات برخوردار باشد، زیرا نوسان قیمت باعث عدم استفاده از تمام ظرفیتهای تولید میشود.
نظر
-
من با دوستان حرفه ای اتاق پرریسک وحامد موافقم مشکل سهم شناوریشه البته به نظرم سهم نیاز به یه جرقه داره در واقع بعد از شکست قشیر امروز معامله گران فورا دست به عرضه در قپیرا زدن ومن فکرمیکنم این افراد فکرمیکنن که ممکنه تو صف گیر کنند ودیگه وتوصایی هم نیست که صف وجمع کنه در صورتی که به نظرم تو اشتباه محض هستن واین وسط با کارمزد بیخودی دادن پولشون ودور میریزن چون افرادی که اخیرا وارد شدن افراد ثزوتمند بزرگی هستن تا اونجا که اطلاع دارم وخریداشون از چندین پله در استراتژیشون وبرنامشون در پله های اول ودومه.
البته بخاطر همین جو احساسی تر وشناوری بیشتر من توصیه دارم کسانی که هدفشون کوتاه مدته به فکراین سهم نباشن وکسانی که بازدهی بالا در بلند مدت میخوان حتی همه سرمایشون بدن به این سهم(سرمایه آزادبورسی) ودیگه پای معاملات هم نیان تا زمستون بیان سرک بکشن ببین که چه سودی به امید خدا نصیبشون میشه.دوستان شرایط بازار مناسب نیست وبارها تجربه کردیم که همه چیز زود بد وخراب میشه بنابراین هر چی معملات بره بالاتر در واقع ضررهامون انباشته تر میشه وجبرانش سختر.تنها راه امید ونجات قندی هاهستن والبته استراتژیه بلند مدت وبه دور از استرس بهترین راهه وبرای آرامش روحیتونم که شده قید بالا فروختن وپایین خریدن وریسکشم بزنیدتا سالم وسلامت هم باشیدآخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/08/21, 17:23.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
واقعا از لحاظ بنیادی قندیهای بنیاد همه ارزنده هستند .قپیرا هم ارزنده هست حتی در قیمت1000تومان وهمچنین قشهد وقهکمت.ولی در مقوله تکنیکال به نظر میرسه شاخص گروهشون واکثرشون حتی قزوین وقصفها دارند واگرایی منفی نشون میدند (بهmacdتوجه کنید در تایم روزانه).من خودم موافق قندیها وبودم وهستم ولی بعضی از اساتید که میگند با توجه به تکنیکال خرید وفروش میکنیم وقتی که خود من میگفتم قصفها تا 2200خرید داره میگفتند قیمت پرش 2000تومان با پ بر ای متوسط بازار یعنی4 یا در روند شارپ صعودی قندیها میگفتند باید پی برای همسو با بازار بهشون داد خیلیها را از سود محروم کردندولی حالا که رفتند خودشون را تو قندیها خفه کردند پی برای هم بالاتر بردند ولی در مورد تکنیکالشون نظر نمیدند .درکل به نظرمن گروه صعودیه در میان مدت ولی کوتاه مدت به خاطر این واگراییها به نظر باید کمی تامل کرد به خصوص اینکه این گروه بتای منفی دارند وبعضی از سهمهای شاخص سازار بازار دارند در کوتاه مدت سیگنال خرید صادر میکنندمثل کگل وکچادو.........امیدوارم همگی در هرصنعتی بدون تعصب وبا توکل بر خدا سود کنیم.
نظر
نظر