در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )
Collapse
X
-
ولی فردا یا پس فردا شاید یه بازی سر قندی ها در بیارن (-: ببینیم چی میشه فردا ;)
پس بهتره برا قندیتون هدف قیمت داشته باشید که باز مفت نفروشید;) عطا جان شما چند فروشنده ای؟؟///
نظر
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postوالا میثم جان من 1350هدف گذاشتم :d
50 درصد افزایش سرمایه از انباشته هم داره .
قپیرا از سهام های بالا خیلی بهتره ;)
با قیمت فردا من بالای 30 درصد رو سودم تو این سهم ولی عمرا فقط به همون قیمت هایی که گفتم حاضرم بفروشم یعنی 80 درصد حداقل باید بکشم ازش ;)
اینکه سهم استراحت داره یا نه احتمالا ی استراحت داره ولی تو قیمت های 1350 و 1400 ولی این سهم هم تعدیل داره ;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/04, 19:13.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postx-( سهمتو با قزوین -قشیرین-قجام- قشکر- قنیشا- مقایسه کن بعد 1350 بفروش ;)
50 درصد افزایش سرمایه از انباشته هم داره .
قپیرا از سهام های بالا خیلی بهتره ;)
نظر
-
در اصل توسط vdtjn پست شده است View Postسلام به همه
از میون شما احتمالا آقا میثم با من آشنایی داشته باشه.با قیمتهای امروز یکم قلر و یکم قصفها نصیبم شد.قمرو رو هم سنگکین خریدم.
بنظرتون خرید خوبی بوده؟#:-s
قصفهات خرید عالی ای بوده به نظرم اون دو تای دیگه رو که همه میتونستن بخرن :d به هر حال مبارک باشه کاش قصفها رو سنگین میخریدی.در کل با دید کوتاه مدت از این قیمت به نظرم قصفها بازدهی بهتری نسبت به دو تای دیگه بهت میده و با دید بلند مدت هر سه بازدهی خوبی خواهند داشت . ;)///
نظر
-
ای بابا قپیرا هم امروز بست باید ببینیم تعدیلش چقدره مسلما بالای 20 درصده دیگه و ببینیم چند باز میشه ;) یعنی میش به 1700 تا 2000 تومن فکر کرد :)) چه حالی بده البته من در سبد خودم ندارم ولی در سبد دوستم گذاشتم که اگه مثل قلرست بترکونه ;) شیرینی ما هم محفوظه =))آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/12, 21:34.///
نظر
-
قند پیرانشهر
شنیده شد سود قند پیرانشهر حدود 1700 ریال اعلام شده است و در حدود 87 درصد تعدیل مثبت خواهد داشت.
منبع :http://bourseonline.blogfa.com////
نظر
-
فک کنم رکورد تولید و جذب چغندر و همه چی رو باهم زده مشکلش فقط اینه که سرمایش زیاده .
56 هزار تن شکر تولید کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گزارشش رو باید دقیق بررسی کنم چون خودمون این سهم رو داریم =))
مصرف چغندر 388/099 تن تولید شکر 56/016 تن که میشه بیش از دو برابر قند لرستان البته سرمایش بیشتره یوهووووووووووووو
به احتمال 100 درصد سود اعلامی خیلی محتاطانه در نظر گرفته شده ;)///
نظر
نظر