کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نماد معاملاتي شركت هاي فرآورده هاي غذايي و قند پيرانشهر، شهد ، پتروشيمي شيراز و سيمان كارون در روز معاملاتي بعد مشمول
دستورالعمل رفع گره معاملاتي مي باشند.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
دوستانی که مایل هستند در نامه عده ای از سهامدارن خرد به سایت پایگاه مقام معظم رهبری (((راجع به گزارش تخلف مسولان سازمان بورس و حق پایمال شده سهامداران))) مشارکت بفرمایند به بنده در پیام خصوصی نام ونام خانوادگی و کدبورسی ارسال فرمایند.
دوست عزیز بازار با حرف 2 3 نفر نمیچرخه،ممکنه فرمایشات شما درست از آب در بیاد ولی تو بازار اونقدر گردن کلفت داریم که اون کاربران را مثل یه حبه قند میندازن بالا،گرچه خودم به سپهبد عزیز احترام خاصی قائلم،روند بازار را خود بازار تعیین میکنه نه عده ای خاص
بر اساس تحریمها وفرورفتن اقتصاد کشور در وضعیت بحرانی و با این واقعیت که کشور امسال د ریک بحران ملی و حتی عدم توانایی ملت در تهیه مایحتاج اولیه میشه اولین گروهی که در بورس رشد میکنند قندیها هستند.
البته این باعث شادی و خوشحالی نمیشه زیرا جامعه دچار فقر میشه و قاعدتا عزیزان ما هم در معرض این خطر قرار میگیرند.
امیدوارم دولت وبخصوص کسانیکه شعار رهبریت رو سرمیدهند بتونند راه حلی برای بیرون اومدن از این بن بست پیدا کنند.
سلام دوستان.وسوسه شده ام قپیرابخرم ولی یه نکته توگزارشش من روبه شک انداخته...توگزارشش اومده که سال زراعی 90سال طلایی برای قندبوده وپیش بینی نمی شه که چنین تولیدی سالهای بعدهم تکراربشه ضمنالزوم انجام تعمیرات اساسی توکارخانه(که قاعدتابسیارهزینه میبره)مطرح شده...نظردوستان چیه؟
سلام دوستان.وسوسه شده ام قپیرابخرم ولی یه نکته توگزارشش من روبه شک انداخته...توگزارشش اومده که سال زراعی 90سال طلایی برای قندبوده وپیش بینی نمی شه که چنین تولیدی سالهای بعدهم تکراربشه ضمنالزوم انجام تعمیرات اساسی توکارخانه(که قاعدتابسیارهزینه میبره)مطرح شده...نظردوستان چیه؟ http://www.codal.ir/Reports/EPSEstim...xGWx27Bg%3d%3d
یوسف جان امسال که به برکت خداوند متعال بارشهای خوبی به خصوص در شمال غرب کشور وکردستان داشته ایم پس از این بابت نگرانی نداریم از طرفی ماشین آلات قپیرا جز پیشرفته ترین ما بین قندی های دیگر است که اونم میشه بهانه های سر خرمن،گرچه همیشه احتیاط شرط عقل است و باید دقت لازم را کرد :->
قشرین سهم بسیار خوبیه اما الان تبدیل هرکدوم از قندیها به هم ریسک بزرگیه البته من الان95درصدسبدم قشرینه اما اگه میخواستم عوض کنم(اما ترسو هستم و از این ریسکا نمیکنم)بنظرم بهترین گزینه قثابته البته این نظر شخصیمه.علتشم اینه که حامیاش از دیگر قندیها قدرتمندترن.
نظر