حقوقی قندی ها بازی پیچیده ای رو به راه انداختن،دیروز کشت وصنعت ملی هرچی فروخته امروز خریده،خوبه والاه حقوقی دارای کرسی هیت مدیره داره نوسانگیری میکنه x-(
فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاون که سهمشو پس میگیره . شاید چند درصد پایین تر کاری که توسعه صنعتی کرد.
توسعه صنعتی روز بازگشایی 700 هزار تا فروخت رو 2500-2600 و زیر 2000 تومن فعلا فک کنم 300 هزار تایی دوباره خرید.
فردا ببینیم چه میکنن . قنیشا و قپیرا فردا شاید برگردن. پی به ای سهم الان 8.7آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/03, 20:39.///
نظر
-
نقل از سایت همفکران کاربر دایی رضا
دوستان قندی امروز جلسه سندیکای تولید کنندکان قندوشکر برگزار شد که با کلی بحث و گفتگو با پیشنهاد 1610 تومان که به توافق نرسیدند و فعلا با قیمت فروش شکر در درب کارخانه با قیمت 1465 تومان به توافق رسیدند که در بورس کالا فروش شکر بطور سلف میتوانند تا 1700 تومان فروش داشته باشند .که نتیجه این جلسه با تایید نهایی مقامات وزرات بازرگانی و نهاد ریاست جمهوری تایید گردید رسما اطلاع رسانی و برای اجراء به کارخانه ها اعلام میشود . (طبق شنیدیها از بچه های کارخانه قند )تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
-
این سهم آینده و تعدیل های بسیار خوبی خواهد داشت و میتونم بگم خیلی هیجانی افت کرد و به امروز رسید و کمه کم 2400تومان ارزش داشت که با بازی های مختلف حالا به اینجا رسیده.اما انتظار گره های پی در پی مثبت و از سهم داشته باشید تا قیمت 2800و برای هدف های بعدی فتح کنه.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمی گویند شرکت قند پیرانشهر طرح افزایش سرمایه به میزان 50% از محل انباشته را در دستور کار هیئت مدیره خود قرار داده است که بزودی اعمال خواهد شد
منبع بورس پرشیا
بیزنس پلنش اوکیه
سود 210 تومنی رو هم در دستور کار دارهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
به نقل از وليد هلالات (تحليلگر بازار سرمايه)
بنده نماد قپیرا ، را بررسی کردم . وضعیت این سهم مناسب بود . یک نکته قبل از بررسی سهم عنوان کنم و اینکه فعالان بازار می گویند قیمت شکر قرار است به 1430 تومان افزایش یابد یعنی چیزی حدود 25 تا 30 درصد بالا برود . عایدی سال مالی منتهی به 31 تیر 1391 شرکت 193 تومان فلذا توجه کنید که این شرکت با نرخ شکر قبلی هم چنین سود خوبی می سازد اما ازان طرف یک افزایش سرمایه هم در آینده از محل سود انباشته دارد ضمن اینکه سود انباشته شرکت بیش از سرمایه آن است بنابراین باید گفت در یک پروسه بلند مدت نیز قپیرا در سود بوده است . اگر فرض کنیم صحبت دوستان درست باشد و قیمت شکر از 1130 به 1430 برسد قپیرا عایدی خود را نه امسال بلکه برای سال مالی بعدی که از مرداد ماه آغاز می شود چیزی بین 450 تا 500 می تواند اعلام کند .
بنابراین قپیرا با قیمت 1600 تا 1700 تومان مناسب است اما به چه شرطی ؟ به شرطی که قیمت شکر به 1430 برسد و آن وقت هدف قیمت قپیرا محدوده 3000 تومان خواهد بود
در مورد قند لرستان نیز باید عرض کنم دو طرح توسعه دارد که تاثیر آن در سال بعدی خواهد بود و ازان طرف اگر قیمت شکر را 1430 در نظر بگیریم عایدی 320 تومان می تواند به 700 تومان برسد و به شکل خوشبینانه به 900 تومان با طرح های توسعه ... فراموش نکنیم شرکت حدودا 4 تا 5 برابر سرمایه خود سود انباشته دارد و 96 درصد سهام آن تحت تملک یک حقیقی است ...
در پایان عرض کنم برخی دیگر قندی ها مانند قشهد نیز وضعیت مناسبی دارند و حتی قشهد طبق بررسی ها با شکر 1430 تومان می تواند 300 تومانی بسازد اما قپیرا و قلرست وضعیت بهتری دارند و اگر افزایش سرمایه بدهند راه برای رشد قیمتشان باز می شود مخصوصا قلرست که ممکن است افزایش سرمایه از انباشته بدهد و رشد خوبی کند
در پایان خرید این دو سهم یا هر سهم دیگری ازین گروه که خودتان تحلیل کردید فقط و فقط برای افراد ریسک پذیر توصیه می شود که با دید کوتاه مدت امکان رشد قیمت دارند اما اگر مصوبه افزایش نرخ اتفاق نیوفتد اوضاع این گروه مناسب نخواهد بود و فقط با فرض رشد قیمت شکر ، به این گروه امیدواریم
نظر
-
دوستان قپیرا امروز با میزان جذب چغندر و وضعیت بنیادی و میزان تولید شکر و همچنین ظرفیت اسمی کارخانه که در حال حاظر از این ظرفیت فراتر رفته بهترین گزینه در بین قندی هاستسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
دوستان دقت داشته باشید که امروز بعد از مدتی در بورس کالا 150 تن شکر توسط بازرگانی توسعه نیشکر در قیمت 1267 تومان معامله شد و این یعنی قیمت کف معامله ودیگر نباید به قیمت 1170 تومان حتی فکر هم کرد و البته با قیمت های معاملات کنونی هم نمادها تعدیلات خوبی خواهندداشت اما ما منتظر قیمت های بالاتری هم هستیم.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در خصوص شرکت قند پیرانشهر شنیده شد که این شرکت طرح افزایش سرمایه به میزان 50 درصد را در دستور کار هیئت مدیره قرار داده است. این شنیده ها می افزاید این افزایش سرمایه از محل سود انباشته پیش بینی شده است و قرار است که به زودی اجرایی شود.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر